VI I HEMMET

En del kvinnor kan vara som en robot i sitt hem men vi gör inte samma tabbe som de andra kvinnorna.

För det finns så många kvinnor som säger NEJ till att vara en robot i hemmet för att få allt serverat på ett fat.

Men det finns andra som tillåter för mycket av den varan och tillåter till och med gå runt som en robot för att behaga mannen och gör honom glad ISTÄLLET för att säga nej till det.

Det finns så många kvinnor som har sett att det är bättre att ta in mannen i samarbetet i stället för att vara en robot för vem tjänar på det? INGEN tjänar på det bara för att mannen vill få allt serverat på ett fat.

Nu vet jag att många kvinnor har det så men det är mest de som kommer från andra länder och har INTE en chans alls fast de har flyttat till Sverige så får de gå runt och servera sin man till hans behag.

Men det är en klick av kvinnor som har svårt att kliva ifrån den kulturen men i Sverige så har vi ännu kvar av den att vi vill göra det bästa för mannen för vi älskar honom så mycket och vill även behaga honom tills vi en dag har LESSNAT på det.

Vad händer då? Ut ur mitt hus.

Vad var det som hände här?

Jo jag blev så förbannat less på att PASSA UPP honom eller varför hjälpte han inte till med barnen eller hämtade dem från dagis? Vad har jag för man?

Jag tog in honom i mitt liv men visade jag min man köket eller glömde jag bort den VIKTIGASTE delen i mitt liv för att underlätta på våra sysslor i hemmet men vilken miss jag gjorde då.

Nu sitter jag med skägget brevlådan och kommer ingen vart nu för hur ska jag nu FÖRÄNDRA honom som jag egentligen hade tänkt leva med? Vem vet kanske måste lämna honom för han har så svårt att hjälpa till och jag är så himla trött nu och måste få en vilostund nu.

”Varför har du så svårt att hjälpa till när du ser hur trött jag är”? ”Det är inte mina problem det tänker jag inte ta för jag är också trött.”

Men vilken miss att jag inte VISADE honom köket från början för då hade jag sluppit detta problem kanske lärt honom att laga lite mat som alla måste äta varje dag.

Jag var nog för kär i honom och glömde bort att visa honom köket och nu GLÖMDE jag bort städningen med för jag var nog för kär i mannen.

Hur ska jag nu göra? 

Jag måste söka mig en annan man som kan HJÄLPA till mera än vad han gjorde för om jag ska klara av allt då måste allt vara så perfekt i vårt liv.

VARFÖR är det så svårt att få en del män att samarbeta kan det vara för att vi är för svag att säga till eller är vi för släpphänta när det gäller vårt hem.

Det kan vara så olika från familj till familj men många av dem kan INTE ens SAMARBETA och har svårt att se att kvinnan också är trött.

Men hur många förstå det?

De kan nog förstå men att ta den biten för de gillar helst att den andra parten tar den biten för det har som blivit till en vana i familjen. Nu ska vi BÖRJA förändra den vanan hur kommer det att slut då? Antingen kommer de bli trött på varandra för ingen ser felet då utan vill helst slippa varandra en längre tid eller så blir det skilsmässa på kuppen för kvinnan orkar inte med längre.

För hon hade redan BRÄNT ut sig på familjen för hjälpen kom försent för att rädda sitt äktenskap eller så kanske hon redan hade tröttnat på sin stora kärlek och gav upp ändå för att hitta någon som är mycket bättre än den man hon har levt med och har barn med.

Tänk nu om han är likadan den vi springer till och vilken miss vi gjorde för då måste vi kanske börja SÄGA TILL från början och vi kanske inte alls gör samma misstag igen eller har vi glömt bort problemet vi hade med den andra mannen så vi kanske gör samma tabbe igen.

Det kan vi hoppas på för hur kär vi än är så MÅSTE vi SÄTTA ner foten från början för annars kommer problemet smygande mer och mer och då lämnar vi mannen när vi återigen har gjort samma misstag.

Säg nej är INTE fult utan det handlar om att värna om sig själv och sin familj såklart.

Det är mycket enklare att ta det från börja även om vi är så kär så måste vi SÄGA TILL för att inte göra samma misstag.

För annars hamnar vi i en ÅTERVÄNDSGRÄND om vi gör samma misstag.

Det kommer en dag när vi har levt ett tag i hop och då är det lika bra att VISA vart köket är för att sluta upp att leka kung i köket utan bjud in honom istället då. Men visa honom vart städskåpet är för att slippa bråka när vi har varit ihop några år.

Vi vet med oss själva när vi är NYKÄR då är allt rosenrött men det kommer en vardag som ska vara lika rosenrött men den kan vi ha om vi hjälper varandra från början.

Låt alltid dörren stå öppen till köket och till städningen eller andra saker vi vill ha hjälp med för att inte göra om samma tabbe igen utan ha det i minnet när du möter på en ny man att nu ska de HÅLLA LIVET UT. 

Kärlek ska vara för evigt mellan oss två

2 reaktioner till “VI I HEMMET

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.