VACKRA FÖTTER

I alla tider har vi försökt med olika knep för att gynna oss själva men ibland har det gått bra och ibland mindre bra.

Nu har det gått extra bra för jag hittade en produkt som gynnade mig när jag först provade den då blev återigen förvånad hur BRA KOKOS ÄR.

Men kokos är även bra för FÖTTERNA för vi kan äta den men även ge fötterna en härlig känsla när vi kan skrapa av lager på lager med förhårdnader som vi kan lida av för vi har inga barnfötter utan är vuxen.

Men vill få bort ALL förhårdnad så man slipper lida av det.

Nu fick jag verkligen se vad som hände med kokosen när jag lade den på fötterna. Ska jag vara riktig ärlig så var det en kvinna som jobbar i en HÄLSOKOSTAFFÄR som tipsade om kokos för jag har haft besvär med ansiktet så jag tänkte mest på det då. För hennes son var torr och hade besvär med fötterna.

Jag köpte kokos till ansiktet när man lider som jag har gjort, men jag får bort mina besvär när jag tar det i ansiktet men folk undrar varför jag har så LEN och FIN HUD och då visar jag upp kokos för olja kan jag inte alls använda när jag får tillbaka besvären. Jag tänkte jag ska göra som hon gjorde på sitt barn jag SMÖRJDE in mina FÖTTER med kokos och satte på mig strumpor för kokos är väldigt fett och då är det bra att man tar på sig en strumpa för annars får man fettfläckar överallt.

Men vilken LYCKA för mig för jag slapp hålla på med en massa andra produkterna från butiken som både kan innehålla en massa gift eller så fungerar det inte alls fast man kan få betala ganska dyrt för produkten och då vill man helst av allt att den fungerar på en gång.

Men vilken hit för det fungerade hur bra som helst att använda sig av kokos återigen blev jag glad. Jag kan även smörja in benen när man är SÅ EXTRA TORR. 

Nu kan inte alla använda kokos på ansiktet eller på kroppen för det handlar om vår hud såklart HUR torr vi är.

Men SMÖRJA KOKOS där vi är extra torr är mycket bättre än att köpa en kräm eller salva på apoteket eller andra ställen som innehåller en massa gifter i. Vi vet att en produkt eller en kräm kan innehålla en massa giftiga ämnen, men även det vi får utskrivet från läkaren. 

Det är våra egna val i livet vill vi testa på nya produkter som INTE innehåller en massa gifte då blir man extra glad.

Jag vänder alltid på klacken om krämen innehåller KORTISON för jag vill inte alls förstöra min hud.

Vi vet att kortison är ett GIFT som oftast kommer från olika salvor som läkarens tipsar om. Men även där har vi ett fritt val ska vi ta det i ansiktet eller på kroppen? 

Även om de bedyrar att det är så lite kortison i salvan så ska vi INTE ta den på kroppen och speciellt inte i ansiktet för den kan förstöra vår hud mer än du anar. 

Ska vi inte vara rädd om vår kropp? Visst ska vi vara rädd om kroppen för vi har bara en kropp att ta hand om. Likaså med ansiktet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.