KAFFE ELLER TE

Kaffe eller te vilket ska ja ta idag ska jag dricka en kopp gott kaffe eller ska jag ta en kopp te av de bittra teet.

Men vilket är bättre att dricka nu kanske jag försöker igen att lära mig dricka te när jag får så ont i magen hela tiden men MÅSTE SLUTA med KAFFE NU.

Det är så svårt att sluta med kaffe men nu har jag börjat tänkt om när det gäller kaffe att vad är bättre nu att dricka en kopp te när de är LIKA FARLIGT som kaffe vad ska jag nu dricka jag som har försökt så mycket ändra om och ta mig en kopp te, men tycker hela tiden att den smakar beskt men försöker med socker i teet för att jag hade ju nu försökt sluta med socker i kaffet men vilken vinning var det nu?

Jag kan inte dricka te utan socker för det spelar ingen roll hur många te jag handlar hem så måste jag ha SOCKER I TEET för att kunna dricka en kopp te.

Jag ser även andra som så lätt slutar med socker i kaffet har lika svårt som mig att sluta med socker i teet så det lägger i några skedar socker där i koppen så de kan dricka upp teet men varför måste teet smaka så BESKT DÅ.

Jag ser en del kan köpa hur mycket te som helst utan att de klagar på den bittra smaken men de kanske dricker HONUNG i TEET för att piffa upp teet lite grann men varför kan jag inte lära mig det?

Jag ser folk kör med honung i teet för då slipper de använda sig av socker som vi ska låta bli men jag har svårt att låta bli det ibland.

Men tänker mest på att söta mitt te men även ibland när jag har fått för starkt kaffe då är det kört för mig fram med sockret för nu var det för starkt igen men vilken miss tänk att jag aldrig LÄR MIG DEN LÄXAN.

Men så träffar jag på GUD och jag håller på att försöka vissa dagar sluta med kaffet men han följer mig när jag är i köket eller så på andra ställen för att se hur jag TÄNKER OM KAFFE och TE.

Men han kan vara tyst eller så pratar han hela tiden för han gillar att prata med folk då.

Han frågade om jag kunde sluta med kaffe när jag har så ont av det men har haft svårt att sluta även om jag tänkt sluta så måste jag ta en kopp kaffe på morgonen.

Jag säger till GUD att jag har försökt att dricka mer te men har svårt med det för jag måste ha socker i teet.

Men varför inte SLUTA MED KAFFE nu tycker han för det skadar ju bara hälsan din eller så får du ont i magen jämt.

Jag sa att te måste vara bättre att dricka för många går över till te när det har problem med magen.

”Varför dricker du te”?, säger GUD till mig. ”Jag gillar inte att dricka te men när jag har så ont i magen efter kaffet så kanske te är bättre att dricka säger jag. ”GUD sa, men vet du inte om att te är värre än kaffe Birgitta.”

”Nej det visste jag inte om” säger jag. ”men varför inte sluta med båda delarna då när inget är bra att dricka” säger GUD.

”Jag kan inte välja åt dig men te är värre att drick men det vet inte folk om de tror att kaffe är värre att dricka” säger GUD. ”Jag tycker vi försöker att sluta med kaffe nu och te ska du inte alls dricka Birgitta”, säger han.

Men på den VÄGEN BLEV DET jag slutade med kaffet men försökte ändå dricka en kopp te men den gav inget så det blev inget te mer då.

Jag vet inte hur framtiden ser ut men jag slutade med kaffet och jag mådde mycket bättre av att SLUTA med KAFFET för jag slapp ha ont i magen nu.

Det tog någon dag för mig att sluta med kaffet för det är som ett gift i kroppen vi vill ha varje dag men kroppen sade nej varje gång jag drack min kopp kaffe men kaffe är så gammalt som vi dricker hinkvis av som skadar oss.

Det kändes som ett GIFT att jag måste ta den koppen fast den kunde smaka illa kaffet men jag provade flera gånger fast de sa nej till mig så var jag där och försökte ändå att dricka kaffe.

Men te är lika farligt men VÄRRE berättade GUD men det ser vi inte utan väljer ut olika bra te sorter som ska vara bättre för vår hälsa.

Jag förstod det att det är ingen mening att lära mig dricka te för att vara mer hälsosam.

Nu vet jag vet att te är värre än kaffe men det är också ett gift vi dricker men vi kan välja bort det med enkelhet eller så fortsätter vi att blunda för det. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.