NÄR MAN SKRIDER TILL HANDLING

NÄR TIDEN HAR GÅTT BIRGITTA ANDLIG INSPIRATION

Alla tider har vi haft lusten att förändra allt vi sitter i men ibland går det baklänges tills vi en dag kan förändra allt vi drömt om att kunna förändra.

Men är det så enkelt att vända bara på ett blad för vi själv vill det eller är det för att allt inte är som jag vill ha det?

Jag kanske går före min tid men ibland känner jag att nu är allt på gång men så får jag åter sätta mig ner och vänta en stund för det var inte alls KLART NU.

Den eviga väntan kan en del tänka när hon skriver igen kommer hon igen vart alls när hon skulle få ett perfekt liv med sin stora kärlek.

Kan det vara så enkelt att bara vända på ett nytt blad i mitt liv NEJ SÅKLART utan allt måste klaffa nu för att allt ska gå i lås på riktigt först då kan jag titta framåt eller göra det jag själv vill göra men ibland vill jag rusa in i framtiden.

Men framtiden måste jag nu glömma bort ett tag för att LITA PÅ NULÄGET men den är inte så kul att sitta i men jag kan förstå mer varför jag sitter såhär knäppt men ingen skulle vilja byta med mig men jag kan inte ens tänka mig ett annat liv än det här livet.

Där är vi så olika som bär vi gillar olika saker och vi gillar olika arbeten men som en del skulle vända ryggen till eller så vill de sitta som jag gör vem vet?

Men att jaga efter drömjobbet det kan många tycka är så tröttsamt så vi lägger av men ibland får vi inte lägga av alls utan LITA INTUITIONEN såklart för att kunna hålla sig fokuserad där vi hör hemma.

För vi är för olika för att gå fel till och med det är enkelt att se om vi har ögon att se med eller känna in rätt väg och arbete i livet för vi behöver bara titta på oss själva nu.

Vem är jag och vad är jag bra på? Först måste vi se VÅR PERSONLIGHET men även hur andra upplever oss. Ibland ser vi inte det själv men våra vänner kan se vad vi är bra på.

Drömmen om att få arbeta med det vi vill göra kan ibland vara extra svårt när vi möter på folk som inte alls gillar det jag jobbar med men vem kan tänka på det för hela landet håller på att FÖRÄNDRA SIG för de gillar att jobba med liknade jobb som jag har.

Men så kan det gå för de kan till och med välja bort sin RÄTTA VÄG för de är så himla intresserad av detta nu.

Det tänkte vi inte alls på för allt var så SPÄNNANDE och ÖNSKAR att vi kunde som de kan men vi är för olika för att önska oss det för de är inte ens lik mig fast vi går liknade väg.

Men vi går inte samma väg alls utan jag gick min väg för att kunna öppna upp allt och det finns inte så många av dem utan en till men hon är inte intresserad av mitt jobb.

Är vi så olika som bär visst är vi det vi har så enorma idéer som vi vill fortsätta att utveckla mer av för hela landet BRINNER AV IDÉER när vi har kommit på en sak då kommer nästa ide men vart tar det stopp? Nej det tar inte stopp alls utan vi utvecklas hela tiden i den personlighet vi är för vi gillar inte samma sak.

Men vi gillade inte ens samma sak när VI FÖDDES för plötsligt så har vi börjat förändra oss vem har vi mött på då?

Vart tog ditt intresse vägen som du brann så mycket för och nu kan du inte ens tänka på ditt intresse längre VEM HAR DU MÖTT PÅ NU som börjar så konstigt?

Oj du mötte på någon som ledde dig AV VÄGEN NU.

Men varför då kan du inte ens hålla fokus nu?

Du vet jag mötte på henne och hon visade upp så bra saker för mig men även att vi kan tjäna pengar på det.

Men varför ska du sluta med ditt intresse som du brann för nu? Jag kan inte hålla på med det för nu kan jag kanske tjäna lite mer pengar men vem bryr sig för jag vill också ha pengar nu.

Du ska släppa dina intressen nu och börja med något du inte ens känner till men du gillar inte ens att sitta i telefonen så mycket men hur tänker du då?

Det går över har man vanan inne då lär man sig att gilla telefonen mer för det handlar bara om ett bättre jobba med lite mer pengar nu och jag måste ta chansen nu och inte tänka på mitt intresse mer för jag kommer igen vart där utan det är så svårt att komma ut med mitt intresse då för hur många kommer att gilla mig?

Det går över om du bara håller dig fokuserad på ditt intresse nu och nu ska du till och med släppa din dröm som kanske ger dig mer pengar med du litar inte på det utan köper deras snack för du har nu blivit så manipulerad så folk kan aldrig tro på dig när du ska börja med detta och vem var så duktig på att manipulera dig nu?

Jag mötte på henne men hon hade en man som jobbade med samma sak och det gick så himla bra för dem och jag tänker hänga med dem nu.

Okej men kan vi inte hålla oss till samma intresse för du kan bli sjuk av att inte få göra det du själv vill göra för din kropp kan till och med bli sjuk nu.

Kan kroppen bli sjuk av att inte göra det man vill?

Javisst kan du bli sjuk för det handlar om hur man mår när du kliver på fel jobb då ringer signalerna i din kropp och det värsta av allt att du inte kan tjäna dessa pengar de visade upp för du kan inte ens komma upp i dessa pengar de visade upp för vi är för olika där.

Du kommer få det tufft att dra in dessa pengar till dem även om du måst träna i hundra år så kan du inte ens komma upp i deras kapacitet nu.

Men vad ska jag nu göra?

Hoppa av och stäng in dig ett tag tills du har fått jobbet du drömmer om för där blir du bäst på allt för du är född med det och du kan gå i mål på rätt sätt och lyssna inte på fler folk som älskar att föra dig av vägen utan håll dig till din egen väg nu för att bli lycklig nu.

Det är klart vi KLIVER AV om vi ser att det är helt fel för vi kan till och med bli sjuk på kuppen om vi säger ja till något vi tror vi kan hänga med på samma bana.

Vi går med en falsk lögn inom oss varje dag då är det bäst att STÄDA BORT den och håller oss till där vi hör hemma för att bli lycklig igen.

Det är så lätt att MANIPULERA FOLK som gör dem så osäker tillslut och vågar inte ens söka sin egen väg för de vet inte ens vem de är då.

Det är besvärligt med manipulation för vi kan även köra våra barn I PLURRET om vi försöker styra dem för mycket.

Men till igen vinning om vi vill att våra barn ska ha EN FRAMTID. 

För det handlar om olikheterna vi har och varför har vi dem? Vilken tur att vi är olika för att ta rätt jobb för annars skulle folk få svårt att anställa folk för tänk om alla gillade samma jobb men VILKEN KRIS vi skulle hamna i.

Folka som söker arbetskraft skulle inte skratta direkt utan gråta om folk tittar åt andra hela tiden utan de fick jobba själv då.

Tänk bara inom sjukvården hur många vill bli läkare? Det är så många som inte alls vill bli läker utan är till och med är rädd för att besöka en läkare men vi måste vara olika för att kunna ha den tjänsten.

Vi måste tänka varje gång när vi frågar våra barn vad gillar du att arbeta med?

VAD HAR DE FÖR INTRESSE Ganska säkert så har de inte samma intresse som vi har.

Med vi kan föra in dem på fel väg för vi känner att det finns jobb där men kan bli helt fel för dem att ta jobbet eller ta den skolan ens.

Barn kan vara trött på skolan och då måste vi lita på dem vad gillar du att göra? Låt de få blomstra ut där de hör hemma. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.