BERÄTTARENS VÄG

Alla tider har det funnits skribenter som vill berätta sin saga eller story men ibland kan även de få problem de som vill komma ut med sitt budskap.

Det gäller att skriva helt rätt så att bokförlaget väljer in just den boken som de vill ut till så mycket folk men får problem på problem för inget bokförlag gillade JUST DEN BOKEN I ÅR.

Vart ska de då kunna berätta sin historia när de är redan fullt med folk som enkelt kan få med sin bok?

Vad gjorde de andra författarna när inte de tog emot boken ens kunde de andra skriva bättre än de andra författarna eller vad berodde det på?

Det är stora svårigheter idag att bli erkänd författare för det är svårt att ta den vägen för det finns så många FALLGROPAR PÅ VÄGEN innan bokförlaget tar emot boken.

Ibland får de STARTA UPP EGET BOKFÖRLAG när de inte ens vill ta in boken som andra gillade så mycket men fick ändå starta upp ett eget förlag.

Är det så enkelt att bli författare?

Nej det handlar om att bli ERKÄND FÖRFATTAR kan vara extra svårt om de skickar in till ett bokförlag som redan har sin favorit författare med i många år eller så hänger författaren med hela livet och kommer ut med bok på bok det finns som inget stopp alls utan det flyter för den författaren.

Men så vill andra få samma flyt men får svårt att få samma flyt utan det var rena turen att de valde in just den boken de här året eller vad berodde det på att de tog just den boken?

Gamla författaren håller längre för förlaget har tillit till dem men det är svårt för de nya författarna som också vill skriva sin bok och dela med sig av sin berättelse för det är svårt att putta undan en gammal författare som fortsätter att skriva böcker.

Men det är svårt för den yngre generationen att kunna dela med sig av sin berättelse utan de får prova sig fram för att leta upp ett nytt förlag men hoppas på att de TAR DERAS BOK

Det finns en HEL DJUNGEL MED FÖRFATTARE men en del kommer att sållas ut direkt för de gillade inte vad de skrev om.

Det är en smal väg att gå för en författare.

Många idag vill skriva böcker och berätta sin egen historia men ibland RENSAR VI BARA UT det vi har inom oss och därför kan det bli en hel bok som vi delar ut till andra människor, men vi går vidare och de får läsa vårt fruktansvärda liv vi haft.

Men en del försöker komma igång med sin bok som kan vara en ide de länge gått och grunnat på men har svårt att komma igång.

Det är en smal väg för att bli erkänd författare 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.