DE OTROGNA

Det finns människor som sitter hemma och litar på varandra  men i slutet på deras liv upptäcker de att de kunde aldrig mer lita på varandra.

Vad var det som hände då att de slutade att lita på varandra kan det vara så att den ena av dem hade börjat att visa upp vem han var eller hon var för ingen kunde längre lita på varandra utan KÄNDE SIG MISSLYCKAD.

VEM KAN LITA PÅ VEM?

Det finns folk som skadar sig hela tiden genom de MÖTER PÅ FEL MÄNNISKOR i livet men ibland kan de till och med möta på människor som bara vill locka till sig dem fast de hade inget riktigt intresse alls utan de var inte ens  intresserad av personen utan ville bara ha lite kul en stund. Förstörde för den ena personen som trodde lite längre men det var bara en lek från ena sidan.

Det finns folk som hela tiden är OTROGEN och kan inte ens hålla sig fast de kan ha hittat den mest fantastiska förhållandet men kan inte känna sig helt säker ändå för de är svårt för det finns så mycket folk som gillar att bara mötas en gång och inget mer utan ville bara ha lite kul fast den andra hade tänkt sig ett längre förhållande.

Det känns som svårt att lita på varandra idag för vi vet inte vart vi har varandra när de en gång har hänt.  För det kan hända igen och igen för vissa har svårt att hålla sig till en person utan de måste leta upp en NY KÄRLEK när det krisar i förhållandet,  men kanske den är likadan.

Ibland har de gift sig men ändå så kan de inte lita på varandra fullt ut för de gillar att ha kul med andra kvinnor fast de BEDYRADE SIN KÄRLEK flera gånger för sin fru.

Men även i omvänd ordning så kan kvinnorna gilla att ha kul med andra män när det krisar i förhållandet de har svårt att hålla sig för idag är allt så enkelt att SÅRA VARANDRA.

 Vi visar och bedyrar vår kärlek till varandra men den håller dåligt idag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.