BARN I SAMHÄLLET

Hur många barn föds egentligen som påvisar en massa fel de har?

Men barn kan ibland hamna i stora problem när de stöter på fel folk som inte kan se dem rätt eller ger dem EN PROGNOS som förstör hela deras liv.

Men så ser samhället ut går vi till NÄSTA DOKTOR då får de en annan prognos på sitt barn, men kan inte göra något åt det för de uppvisar en massa fel som inte stämmer in i samhället utan alla måste vara friska när de föds.

Det har föds så många barn som har en massa fel men de ska ändå leva ett drägligt liv men ibland förstår inte ens föräldrarna det utan kan ibland kalla dem för det ena än det andra att mitt barn påvisar en massa fel hos läkaren fast de har svårt att acceptera det för de kan även ställa till en del problem för dem

Men barn är barn fast ibland står de på mätstickan och mäter sitt barn vilken längd har ditt barn eller vilken storlek på skorna har ditt barn men oj har de så stora fötter mitt barn nu.

Är barn olika nu för ibland föds barn med stora fötter och ibland har de ett öra lite fel än vad andra gillar att ha men varför ska de hänga upp sig på det.

Ibland kan de bara kasta ur sig att mitt barn har problem och är utvecklingsstörd men barn kan även höra det och kan uppleva att nu får jag kliva utanför samhället för ingen gillar mig för de kan även BLI MOBBAD av de som inte förstår sig på honom eller henne.

De kan inte se något fel hos läkaren men folk kan börja mobba barnet och kalla de för fula saker men de kan även ha dem felen och då kan barnet ändå känna av det hamnar utanför SAMHÄLLETS RAMAR.

Skolan och fritids kan ta in normala barn som de kallar det men ibland får de in barn som inte är som alla andra och påvisar en massa olika problem som gör att föräldrarna får svårt att ha dem där fast de hade KUNNAT STANNA DÄR.

Barnen kände varandra väl men blev bort tagen från fritids för han eller hon passade inte in då utan hade fel med det ena än det andra fast vännerna såg inte det direkt för de kände henne/honom så väl för dem var de en vän.

Men hade inte samma lätta väg att gå utan hade problem väg att gå.

Barn kan bli utfryst i samhället för de visar upp vissa problem som gör de sämre rustad i samhället och då får de även svårt i skolan när de kliver på den långa skolgången med en massa studier för att studera.

Barn har föräldrar som inte ser det utan upplever att det är något fel på sitt barn och de kan inte hänga med i skolan som deras kompisar kan, men vad ska jag nu göra med mitt barn för mitt barn kan inte som dem som går skolan utan de kan inte ens lära sig matte rätt eller svenska rätt utan måste ta in extra hjälp hela tiden för att klara av skolan.

Det värsta av allt föräldrarna kan även kasta ur sig att mitt barn är utvecklingsstörd bara för att de har lite problem men barnet kan få höra det flera gånger om dagen i vissa familjer som de borde tänka lite längre och SLUTA UPP ATT KALLA sin dotter eller son för utvecklingsstörd för då har familjen börjat med mobbing och hur ska barnet då klara av skolan?

De kan även kalla barnen för utvecklingsstörd när de är arg på sina barn att mitt är så utvecklingsstörd för de kan enkelt kasta ur sig det när de blir arg på sitt barn bara för barnet inte gillade samma sak eller hade svårt med andra saker som gjorde att de kallar dem för utvecklingsstörd.

Det är rena mobbingen föräldrarna kör med.

2 reaktioner till “BARN I SAMHÄLLET

 1. I’m amazed, I must say. Seldom do I encounter a blog that’s
  both educative and engaging, and without a doubt, you’ve
  hit the nail on the head. The problem is an issue that too few folks
  are speaking intelligently about. I am very happy I found this in my search for something regarding this.

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.