SKAPAR KONFLIKTER

Ibland hamnar man i små konflikter som kan gå över i stora konflikter men måste reda upp det med den som utsätter oss för problem.

När vi hamnar i konflikter kan vi ibland känna oss mindre värd som människa men ibland kan VI HÖJA VÅRT VÄRDE för att låta bli att bli trampad på men ibland kan vi bli nedtrampat av folk som inte ens kan läsa av oss utan bara skapar en massa oreda bland oss som måste få rätt.

Ibland kan vi vara rädd för att kiva in i konflikter och vill inte lägga oss i utan vill stå utanför allt för att inte trampa folk på fötterna eller för att vi inte ska kliva in i någon konflikt för vi kan även vägra kliva in i en konflikt för den tar alla energier från oss.

Men ibland är det svårt att inte kliva in i konflikter för det handlar om vad som är RÄTT ELLER FEL.

En del är konflikträdd och vänder andra kinden till för de vill inte alls skapa konflikter för då kan det gå illa om vi säger ifrån för vi har ingen chans än att SÄJA NEJ när det är fel för då måste vi även kanske möta på det vi inte alls vill möta på.

Men konflikter kan vi fly ifrån hela livet för vi vill inte stöta oss med människorna utan vi vill helst av allt inte ens skapa en konflikt men så råkar man ändå hamna där fast vi vill inte alls börja bråka men vi känner att de har gjort oss illa men varför inte SÄGA IFRÅN DÅ.

Det är lätt att sätta igång konflikter för det behövs bara att vi inte tycker samma sak sedan är cirkusen full igång men till ingen vinning för vi vill alltid vinna när vi har startat igång en konflikt men hur många idag lever i ett förhållande där de är tyst för att inte sätta igång bråk.

Det är mycket enklare att vara tyst men varför ska vi vara tyst när vi brinner av ilska inom oss, men går tyst hela livet för vi vill inte starta igång konflikter men MÅR DÅLIGT HELA LIVET för vi fick inte reda upp det vi hade inom oss.

Det är bättre att att sätta igång en konflikt än att vara tyst för vi är ändå så olika men måste ibland samsas för att leva ett liv ihop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.