VAD HÄNDER BAKOM LYCKTA DÖRRARNA NU

Ibland får man hålla tyst för att inte snava på mållinjen men vad som händer det ser ingen utan allt går sin gilla gång,

När man stöter på ett större problem då gäller det att PRATA RÄTT för att inte ställa till ännu värre än vad det är nu.

Men ingen ser vad som händer i mitt hem utan jag är som vanligt folk men har kontakt med annat folk som inte alla har nu.

Vad som händer i mitt hem det kan ingen se utan jag lever som vanliga människor men har kontakt med dem som inte alla har kontakt med utan jag har en uppgift här men gick en så KRÅNGLIG VÄG och nu kan jag mer förstå det.

Men att lösa upp den konstiga vägen jag har gått då får man ta till alla medel för att FIXA TILL ALLT RÄTT NU.

Jag jobbar som alla andra men jag har nu börjat jobba med GUD som jag inte hade räknat med.

Men så blev vägen för mig jag MÅSTE HJÄLPA GUD genom att jag är född som BIG PROTECTION folk kallar mig för TWIN SOUL men jag har öppnat mig för mitt nya arbete nu det finns inte så många val att göra än att lyssna på honom nu även om jag blir less vissa dagar så måste jag ha trust nu till att allt ska gå i lås. Även om jag gör liknade saker så har mycket ändras om för mig nu.

Men att min andra BIG PROTECTION TWIN SOUL MY LOVE får hänga med ännu har med att vi väntar in och han måste hjälpa mig hela tiden men även att skydda mig nu.

När allt drar ut på tiden då kan man klia sig i huvudet flera gånger undra varför just jag ska ha det såhär när man ska få ett lyckligare liv men då MÖTER MAN PÅ EN TWIN SOUL som rasade hela mitt liv.

Men vem tänkte på det när man möter på STORA KÄRLEKEN i sitt liv BIG LOVE jag trodde han var som vanliga killar men så var det inte alls utan en TVILLINGSJÄL som jag tänkte men vilken lycka för mig.

Men att han var så ung och det var min störta utmaning i livet.

Men tvillingsjälar har INGEN ÅLDER fast folk kan nog undra varför man dras till så ung man men även folk tänker samma sak om honom varför han dras till så gammal kvinna?

Det kan ställa till för oss för FOLK FÖRSTÅR INTE HUR TWIN SOUL FUNGERAR att vi känner bara äkta kärlek när vi möts, men det är väl han som måste hålla reda på mig på något vis för han började direkt att jobba på djupet med mig och jag har sett hur det har sett ut sedan jag mötte på honom.

Han gör saker han inte ens tänker på men jag har varit så arg vissa dagar på honom för att jag hamnade såhär illa.

Han jobbar på djupet för att lösa upp jättestora problem för mig som jag måste börja ta tag i mitt rätta jobb och då gör han det omedvetet har GUD och min andra BIG PROTECTION MY LOVE sagt till mig för de ser hans beteende mot mig men han JOBBAR PÅ DJUPET och vad hittar jag där jo en massa problem jag har.

Han känner av det på något sätt genom att rensar hela tiden mig för vi ska få till ett liv ihop.

Jag trodde inte att en twin soul skulle göra såhär men han gör såhär men jag är inte alls glad utan vill att vi ska bli KLAR NÅGON GÅNG.

Nu får jag se hur allt ska bli för jag vill verkligen rätta till mitt liv när man har mött på sin BIG LOVE men det är han som styr omedvetet så jag får bara lita på allt nu. När jag är klar med alt.

Det verkar som det är kvinnan som måste rensa upp på djupet för att det ska bli ett liv till slut.

Jag vet att de kommer bli bra tillslut men nu är det pannkaka av allt.

Jag FÖRSTÅR mina PROBLEM jag har och då måste de BLI BRA I SLUTÄNDEN.

Måste ha trust till GUD för det är han som har äger oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.