DROGER

Hela vårt land är fylld med droger där vi kan enkelt kan fixa det.

Men hela landet har STORA PROBLEM MED DROGERNA för det bjuds ut till höger och vänster för att kunna ha lite kul ibland tills de en dag fastnar i skiten och har svårt att ta sig ur det.

Men i alla tider har vi försökt att döva oss på olika sätt för vi känner vårt inre inte fixar dagen som den borde vara men vad gör vi då?

Du måste försöka fixa till livet men vilket liv kan du fixa till antingen väljer du medicin från läkaren eller så kliver du ut bland drogerna för att gömma dig ett tag för du orkar kanske inte med livet för du tog en drog som kanske hjälpte lite grann.

Men oj nu måste du nog ta lite mer men ut och leta efter en bättre drog för att få dagen att gå men kanske du prövar på det tyngre som dina vänner redan har börjat med du kanske kan ta en sväng till dem för att kunna fylla på din dag eller så får du föröka med andra saker för att få din dag att gå.

Vilken miss för tjejen och killen att de INTE SÅG ALLA VARNINGSKLOCKORNA i tid för att slippa gå ut på gatan för att fixa sitt liv, men vilken miss att de inte kände till det.

Ska det vara svårt att se varningen i tid?

Är det rätt att äta en drog som ska hjälpa er att förhöja er dag men i själva verket så kommer du hamna ute på gatan igen om du inte slutar upp att äta dessa droger.

Men hur snabbt SER DU VARNINGEN.

Många ungdomar kan må lite dåligt och många ungdomar idag har det väldigt tufft för att KLARA AV BÅDE SKOLAN OCH LIVET.

Men att ta en drog kan förhöja deras liv men de snavar på nästa drog för de kanske måste ta mer för nu har deras kompisar provat på tyngre droger som kan förhöja deras liv ännu mer så de slipper tänka så mycket mer på problemet.

Men oj nu måste de ut och jaga en ny drog för att täppa till det de kände igår men vilken miss att du inte SLUTADE IGÅR för du såg vilken miss du gick på då.

Ungdomarna FALLER PÅ DET för allt är så himla tufft idag så de ser en chans att få smita ifrån sina uppgifter eller skolan eller vad vi kan kalla det.

De har slutat tänka ens för de ser att de inte kan klara av skolan som andra kan för de kan gå ut med höga betyg men vem kan se att killen eller tjejen har börjat tänka på att TA EN ANNAN VÄG.

Det ligger i deras undermedvetna för de har slutat TRO PÅ SIG SJÄLV för de känner sig lite orolig ibland men så möter de på någon som kan dela ut den drogen.

Men vilken lycka för dem för nu har de hittat på en ny drog som gör livet ännu värre att lyckas i livet men den här drogen kan LEDA ER TILL DÖDEN.

Men vilken miss att du inte såg det i tid för de vill bara fixa ännu mera droger till dig som gör att de kan tjäna ännu mera pengar på dig, men vika dyra pengar du får lägga ut när du har börjat gå SÅ FEL I DITT LIV.

Ska vi sluta tänka på att ungdomarna kan lära sig från början DE BEHÖVER HA FÖRÄLDRAR SOM ÄR JÄTTESTARK som viker inte en tum från dem.

Men de kan ändå halka där en dag för föräldern vände sig om i fel sekund för att rädda sitt barn men barnet såg en chans att försöka förhöja sitt humör för de MÅR SÅ DÅLIGT men föräldrarna ser inte det alla gånger.

Men de kan smyga iväg för de vill inte visa sina kompisar hur de mår utan de tar en drog för att vara med i gänget ett tag till.

Men de kan då visa upp ett sett de inte känner igen för de var för nära sin kompis då så kompisen såg inte ens vad som hade gått fel med sin bästa vän för de såg inte varningssignalerna alls då utan de levde som vänner tills de en dag upptäckte att deras bästa kompis har fått ett KONSTIGT BETEENDE DÅ.

Vad gör bästa kompisen då jo kompisarna hjälper varandra såklart och DRAR IGÅNG ALLT DÄR FÖRÄLDRARNA ÄR MED för de pratar med föräldrarna med för att rädda sin bästa kompis då.

Men vilken LYCKA FÖR DEM att få behålla sitt barn och samtidigt sin bästa kompis.

Ett lyckligt slut såklart.

Men hur många har ett lyckligt slut idag?

För droger förgiftar många idag för de kan inte ens leva ett vettigt liv för de hamnar på behandlingshem som gör dem ännu mer duktig på att förstöra sitt liv och föräldrarna får ännu mera problem genom behandlingshemmen då.

Ska det vara så?

Nej såklart!

De ska börja SYNA ALLA BEHANDLINGSHEM för att kunna få till ett bra liv för era barn för de kan sänka dem i smutsen genom att de möter på värre folk som kan mycket mycket mycket mer än vad din son eller dotter kan.

Ungdomarna ska få liten hjälp men den kan sluta i förödelsen då för de lär sig nya knep där då är HELA CIRKUSEN I FULL GÅNG men de borde inte hända alls när de blandar ihop barnen.

Men den bästa hjälpen för era barn det är faktiskt att HÅLLA REDA PÅ DEM SJÄLV för att lyckas med dem.

LÅT DEM BO HEMMA även om de har börjat med droger men följ efter dem om de har börjat med droger för att lyckas med ditt barn för på behandlingshemmen de hamnar på de sänker barnen ännu värre för de lär sig från dem som kan mycket mer då.

Ditt barn kan må så fruktansvärt dåligt när de börjar med droger och där måste du SE FÖRSTA VARNINGSSIGNALEN. 

SE ÖVER ERA BARN så de inte börjar som andra gör för det är så enkelt att ta en drog för att känna sig lite glad nu.

Det kan sluta illa för era barns liv men DU KAN STOPPA DET OM DU ÄR VAKEN I TID.

Det är människor som tjänar stora pengar på era barn så försök att vara vaken nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.