PROBLEMKROPP

Ibland föds vi med problemkropp men har inget val än att leva efter vår förmåga då och det kan vara extra besvärligt då när inte andra förstår oss.

Vi måste få dagen att gå men även om andra inte ser det så har vi ETT STOR PROBLEM fast vi kan till och med få svårt vissa dagar att gå som en normal människa ska röra sig.

Det finns så många av dem men vi måste försöka leve vårt liv även om andra inte kan sätta sig in i dem så  VI KÄNNER OSS BÄST SJÄLV.

Vart kommer alla problemkoppar från?

Vi kan födas med en massa fel kroppen som vi inte upptäcker på en gång.

Men vi kan även få problem med kroppen genom att vi har valt helt fel yrke eller så har vi halkat in på ett jobb som inte alls passar oss och börjar få en massa problem NÄR VI ÄR DÄR.

Det kan dyka upp olika problem men läkarna kan inte göra något åt det utan det är vi själva som MÅSTE ÄNDRA OM och titta lite extra igen hur vi ska jobba nu för att inte gå runt och ha ont hela dagen till ingen nytta.

Men en del kan FÖDAS MED FEL men kan inte reparera sin kropp för de har så många fel så det är svårt att kunna leva ett normalt liv.

Det finns så många människor som har problem med kroppen men många får det FRÅN SITT ARBETE och då måste de byta jobb för att kunna leva ett normalt liv.

Problemkropp kommer från familj och barn där kvinnan har FÅTT FÖR LITE HJÄLP av mannen för hon har haft för mycket att göra i hemmet där mannen har varit dålig på att hjälpa till.

Men fick inte hjälp i rätt tid och därför upplever hon varje dag att kroppen säger nej och måste hela tiden tänka igenom vilket JOBB SOM PASSAR HENNE för att inte ha ont i kroppen.

Problem har svenska folket men många har mer problem än andra som inte ens SYNS PÅ UTSIDAN utan de kan gå och röras sig ibland människorna men har svårt att jobba som andra gör.

Men det syns inte utanpå dem utan SMÄRTAN SITTER INOM DEM och har även svårt att få människor att förstå det.

EN PROBLEMKROPP ÄR ETT GISSEL I SAMHÄLLET för de måste kliva av arbeten som gör dem ännu mer sjukare än förut för de kan komma så snabbt om de vistas på fel ställe så kommer värken tillbaka igen och igen och igen.

Vad kan de göra åt det? Byt jobb och VÄLJ EFTER DIN FÖRMÅGAN för att kunna leva ett drägligt liv då måste vi alltid tänka lite extra mycket när vi väljer arbeten för att inte skada oss själv.

Men även andra kan bli lidande då för DE KAN INTE ARBETA EFTER SAMMA FÖRMÅGA som de andra kan och då kan teamet runt dem få problem som jobbar mycket bättre än vad de kan.

Men de måste då återigen vända hemåt för att vila sin kropp men de valde helt FEL JOBB SÅKLART.

Men hur ska de kunna leva ett bra liv när andra vill lägga sig i eller tycka och tänka åt dem? De måste säga nej och styra sitt eget skepp FÖR ATT BLI NÖJD MED SITT LIV DÅ.

PROBLEMKROPP 

En reaktion till “PROBLEMKROPP

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.