HÅR PROBLEM

Alla kan önska sig ett vackert hår idag men alla kan inte uppnå den önskedrömmen för många får för mycket problem med sitt hår på grund av att de inte kan ta hand om sitt hår rätt.

Har vi så stora problem idag så vi kan till och med tabba för mycket hår så vi kan få kala fläckar uppe på huvudet eller olika partier både här och där och vart kommer det ifrån?

Det KOMMER FRÅN STRESS SÅKLART du kan inte alls lunga ner dig utan försöker täppa till med hårmedel som kan ge hårbotten ännu mer problem för du måste täppa till där du redan har problem då.

Men så börjar du testa dig fram med andra mediciner för att försöka täppa till eller ser att håret har fått för lite vitaminer som alla skulle tro när de ser ditt hår.

Men det kommer från en enorm inre stress som gör att håret inte orkar med och du lägger i ännu mera hårmedel och då MÅR HÅRET ÄNNU VÄRRE när du försöker täppa till ditt problem.

Stress kommer från din vardag titta på hur du mår i ditt inre så kanske du förstår att håret måste vila och inte utsättas för mera preparat utan vanligt hårsschampo kan du använda om du inte har ändrat om där.

Men du MÅSTE VÄLJA ETT SCHAMPO DU TÅL för du är extra överkänslig när du har stress inom dig och då kan du även halka på schampot när du försöker leta dig ett perfekt schampo.

Vila från allt för att slippa täppa till alla hår produkter i ditt hår.

DU måste jobba med sitt inre då för att kunna må bra igen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.