DET ÄR ALLTID BRA ATT HÅLLA SIG FOKUSERAD

Ibland är det svårt att hålla sig fokuserad när saker och ting runt mig landar bara fel fast man vill ha på sitt sätt så får man ändå inte ge upp det.

Men ibland är det svårt att hålla sig fokuserad för det dyker upp problem på vägen men vi kan ändå hålla oss fokuserad för att inte glida av vägen vi just börjat gå på.

Är vi rädd, då ställer det oftast till mer problem för vi möter på rädslan i olika upplagor FÖR ATT RENSA BORT RÄDSLAN VI HAR INOM OSS.

Vi är bara vanliga människor och nu möter jag på den rädslan och vart kom den ifrån men då gäller det återigen hålla oss kall och fokuserad för att SKAKA AV OSS RÄDSLAN ILLA KVICKT.

Vi alla har en plan att fullfölja på många olika sätt men ibland får vi extra svårt när vi halkar på problem på problem för då gäller det att hålla oss kall för att HÅLLA FAST PLANEN.

Vi vill att planen fungerar men måste få den att fungera igen fast vi kan bli baklänges en tid men SEDAN GÅR VI FRAMÅT SÅKLART.

Skapa vår egen lycka på jorden men hur ska vi kunna det när det hela tiden viner runt knutarna på oss för man stöter på problem på problem.

Men måste ta mig ur ett större problem för att LYCKAS MYCKET BÄTTRE den här gången med mitt liv.

Vi kan inte göra om människorna men vi kan lära oss att lita på dem igen om vi ser att något har gått fel, men måste ändå ändra om för att lyckas i livet speciellt när vi har en enda FRAMTID ATT FOKUSERA PÅ.

Då gäller det att inte ge upp framtiden även om det ser mörkt ut idag men i morgon kan det vara helt annorlunda för jag höll mig bara lite mer fokuserad på det jag vill i livet och DÅ ÄR DET BARA DET SOM GÄLLER SÅKLART.

ÄRLIGHET VARAR LÄNGST men en del kanske inte ser det så men vi föds med olika signaler inom oss för att hålla oss på banan.

Men vart tog då ärligheten vägen för ibland stöter vi på folk som lätt kan ljuga utan att ens blunda för att de ljög mig rakt upp i ansiktet men varför måste de ljuga?

Kommer det ifrån någon slags rädsla att folk måste ljuga och köra med vita lögner för de sitter så illa just i den situationen så de vet inte hur de ska ta sig ur då.

Men måste börja ljuga sig ur situationen fast vi kommer på dem tillslut men till ingen vinning alls.

Varför inte säga som det är för det kommer ju ändå fram fast de försöker även då smita ifrån och vi vet att du ljuger nu.

Men en del folk kan lätt ljuga för att de måste göra det.

Men en del måste ljuga när det handlar om livets överlevnad för att kunna gå i mål de kanske måste köra med vita lögner för så är samhället upplagd fast de ändå försökt köra med ärlighet.

Men ärlighet kommer de inte så långt med för samhället är upplagd på fel sätt så ibland måste folk ljuga för att ta sig förbi ett större problem, men för att rädda sitt eget skinn såklart.

Men ibland måste man HÅLLA OSS TILL HELA SANNINGEN för att folk ska lita på oss för annars kommer vi inte långt i livet om vi hela tiden ljuger oss fram genom livet.

Men vad gör det med en liten vit lögn?

Vilken skadar vi?

Igen såklart.

Ska vi inte hålla oss till att ÄRLIGHET VARAR LÄNGST I ALLA LÄGEN för det kan även gälla större saker vi måst ta oss igenom fast en del är så trött på att höra sanningen då och vill inte alls höra hela sanningen utan vänder på klacken av ilska för det passade inte dem alls.

Men för mig passade det så himla bra att bara HÅLLA MIG TILL SANNINGEN.

Jag har sett att folk har svårt att hålla sig till sanningen när de möter på motstånd i samhället för de var för ärliga den gången men de ville inte ens lyssna till sanningen de fick berättad den gången för det var för jobbigt att höra sanningen.

 Eller så kan de ingenting om oss människor utan läst en bok som de har då lagt ner en massa studier på till ingen nytta när de inte kan se människor rätt och kan inte ens se varför.

Har de suttit för länge på den stolen i skolan och läst in en massa lögner eller vad jag kan kalla det eller så missade de en inte lektion i skolan som gjorde att de aldrig lärde sig om människorna för de var inte ens intresserad av det utan bara satt av tiden kanske vem vet?

Vi är så olika när vi jobbar och när vi hjälper människor. Att lära sig förstå och se människor när de sitter framför dem som har en massa problem, då frågar man VARFÖR HAR DU DESSA PROBLEM OCH VART KOMMER DET IFRÅN.

Men så kan folk möta på människor som tror att de kan jobba med människor men de kan inte ens se deras inre utan de frågar inte ens varför du har hamnat såhär utan de pratar bara om nuläget.

Hur ska de då lära sig om människor när de inte vill se hela bilden av ett problem då är de en DÅLIG ARBETARE för de har missat mycket på vägen för att hjälpa människor rätt i livet.

Men att vara intresserad av att lyssna på olika människors problem för att kunna få en hel helt bild av den personen såklart.

Men de SER INTE ENS DJUPET SOM ÄR BLAND DET VIKTIGASTE ATT JOBBA MED men ”varför har du dessa problem och vart kommer det ifrån och varför har du hamnat såhär” och alla varför, men de har inte den skolan ens för att hjälpa folk rätt utan de har nog läst en annan skola där de tror att de kan hjälpa folk rätt.

Men jag ser att de inte kommer långt med folk när de stöter på dem utan de jobbar på ytan såklart och då kommer inte folk långt alls.

Är vi så olika arbetare i samhället?

Vi är så olika som jag ser för när de inte vill se varför eller alla varför och även förstå dem då är vi så OLIKA I VÅRT ARBETE.

Jag gillar att ta reda på hos folk varför eller varför har du hamnat såhär illa, men vi måste rota fram alla problem FÖR ATT FÅ EN KLAR BILD ÖVER SITUATIONEN DE SITTER I.

För att förstå varför de har hamnat såhär FÖR JAG ÄR INTRESSERAD AV ATT JOBBA PÅ DJUPET med människorna för annars kommer de aldrig ur ett större problem de har.

Men vi är så olika har jag sett och jag undrar varje dag vilken skola har de gått för de måste ha gått en KNEPIG SKOLA för jag ser att de inte kan jobba med människor rätt för de kan inte ens sitta ensam med folk när de hjälper folk rätt utan måste ha grupper eller två personer med när de pratar igenom ett problem.

Vart kommer du då INGENSTANS SÅ KLART för det leder ingenstans för de kan inte hjälpa folk som kanske måste lösa upp ett större problem för hur kan de känna sig trygg då.

För de kan inte ens lita på dem som sitter där men vilken skola har de gått då????

Jag kan aldrig förstå varför de JOBBAR SÅ HIMLA KNÄPP I MINA ÖGON men vi är olika som bär som det heter.

Men har de samma syn på mänskligheten för att kunna lyckas med människorna, men de måste ha en annan syn kan jag tänka mig FÖR VI JOBBAR FÖR OLIKA. 

Men vem kan ändra om det eller kanske måste säga till om det vem vet???
Jag ser på hur jag jobbar och jag undrar vilken skola psykologen eller andra inom de temat har gått??????

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.