NATHALIE MIN ÄLDSTA DOTTER

När jag fick min första dotter då var vi så unga båda två jag var bara 21 år och han 22 år men han är kurd och kommer från Turkiet.

Jag ville egentligen vara hemma med min dotter men det gick inte vara hemma på grund av ekonomin styrde oss.

Det kommer en tid när jag är tvungen att lämna bort mitt barn TILL EN DAGMAMMA som jag hatade att göra. Men jag jobbade bara några timmar som frukostvärdinna på ett hotell så han fick lämna henne för han jobbade inte lika tidigt som jag gjorde. Han lämnade henne vid 09.00.

Men jag hade inget val än att göra det för det handlar om pengarna som alla måste tjäna in såklart.

Nathalie hamnade hos en BRA DAGMAMMA för hon hade bara henne att se efter för hennes barn var redan utflugna för längesen.

Men fick egna barnbarn men Karin gillade min dotter och det fungerade bra fast hon stoppade i henne godis som en vän såg när de var ute och gick då satt hon med en stor godispåse i handen och var jätteglad.

Men jag blev inte så glad men Karin ville nog göra min dotter glad såklart. Han fick alltid lämnade henne på morgonen han fick sköta om den biten genom att jag började så tidigt.

Jag vet Nathalie gillade sin dagmamma jättemycket. Jag minns Karin tog så lite betalt av oss.

Karin hängde med oss även när vi hade flyttat på andra sidan staden men kom alltid på hennes födelsekalas fast min dotter fick börja på ett dagis.

NATHALIES DAGMAMMA VAR SNÄLL, men hon har även idag kontakt om de vill träffas de har faktiskt hållit kontakt sedan hon började där.

Men nu är min dotter gammal men de har HÅLLIT SPORADISK KONTAKT de har inte glömt bort varandra.

Min första dotter har ALLTID VARIT PAPPAS FLICKA under hela hennes uppväxt så har det varit dem två även om han fick en dotter till med mig så har de två alltid hållit bra kontakt.

Jag vet att Nathalie är känslig på många sätt min dotter för hon mådde inte så bra efter min skilsmässa med honom, men JAG HADE INGET VAL ÄN ATT TA UT SKILSMÄSSAN genom att han var bortgift och hade en annan fru i Turkiet.

Han ville att vi skulle leva här och hans andra familj i Turkiet men jag klarade inte av det för jag vill inte komma i andra hand.

Jag har alltid svårt att skiljas från männen men jag måste rädda mig själv även om jag älskade honom och han mig så tog jag stora steget och lämnade honom.

Det är slitsamt när vi kommer från olika kulturer för han hade inget val än att lyssna på sina föräldrar och vi hamnade i kläm såklart.

Men min andra dotter med honom led inget alls för Yasmine var bara 1 år när vi gick ifrån varandra, men MIN ÄLDRE DOTTER HAR MÅTT DÅLIGT AV DET.

Jag sa en gång till Nathalie att du sitter alltid och väntar på pappa även när hon var liten tjej så satt hon och väntade på honom. Hon har alltid varit hans tjej fast han har flera barn idag.

Men vi hade bra hjälp av min mamma när jag flyttade tillbaka till till Östersund.

Det kom ett TUFFT VAL när han frågade om Nathalie ville bo hos hans familj, han sa att han skulle ge henne allt om hon bara kunde bo hos honom till och med lockade henne med häst.

Nathalie var i valet och kvalet mellan mig och honom men jag var jätterädd att hon valde honom FÖR HON FICK GÖRA SOM HON VILLE.

Jag tänkte jag kan inte styra över det men Nathalie VALDE ÄNDÅ ATT STANNA HOS MIG på grund av att hon inte gillar så mycket hans nya fru och barnen.

Det är fruktansvärd jobbigt för ett barn NÄR DE SLITS MELLAN BÅDA FÖRÄLDRARNA och bor man lång ifrån varandra då blir det extra jobbigt.

Men han betalade alltid resorna ner till honom och ibland fick jag följa med för min andra dotter vägrar att följa med Nathalie.

Han fick låna någon lägenhet till mig så jag kunde följa med min döttrar. Yasmine har ALLTID VARIT MAMMIG så jag måste alltid följa med henne när hon skulle till sin pappa.

Han försökte även locka Yasmine men henne gick det inte locka Nathalie fick oftast ta flyget eller tåget till honom själv.

Han berättade hur han hade fixat till ett jättefint runt till dem båda men det hjälpte inte alls för YASMINE VÄGRADE DEN GÅNGEN följa med sin stora syster.

Nathalie fick följa med honom TILL HANS HEMLAND men jag var lite skakis för jag tänkte men tänk om han hittar på något tokigt nu.

Men jag kände ändå att jag litade på honom för hon ville med till varje pris det spelar som ingen roll hur mycket jag sa till henne att du kanske får problem när du är där och längtar hem.

Nathalie ville bara med för det har ALLTID VARIT PAPPA FÖR HENNE och nu kunde hon passa på att vara med honom. Han sa till mig”, jag har en hel restaurang att sköta och varför skulle jag ställa till problem.” Jag kommer tillbaka med Nathalie för han tycket jag tänkte tokigt för han skulle aldrig kunna skada henne.

Nathalie följde med honom men han tog henne själv en hel väcka där de kunde bada och bo på hotell. Han kom från en by därför åkte han själv med henne.

Nathalie var ALLTID SÅ GLAD när hon skulle åka till honom.

När jag var skild från honom hjälpte han mig ändå när det krisade för mig då ställde han upp med pengar till sina barn såklart. Men han gav mig ett körkort när jag flyttade hem till Östersund.

Han tänkte att barnen kan komma ut om jag skaffar mig en bil såklart.

Han HAR ALLTID VARIT GIVMILD min första man för han hade svårt att säga ifrån till sina barn när de behövde något extra då plockade han lätt upp plånboken och gav dem pengar.

Men även hans och mina barnbarn behöver bara blinka lite extra med ögat så får de lite pengar eller presenter av honom.

Men förta barnbarnet kan honom så hon vet när hon ska be om det lilla extra men de andra är för små för det.

Jag vet att han gör skillnad på sina barn för han är svag för våra barn. NATHALIE  HAN KAN PRATA OM ALLT.

Nathalie började ett tag att jobba på hans restaurang när hon flyttade ner till honom ett slag.

Jag kom på en gång att min dotter fick plötsligt astma när vi flyttade upp, men hon blir alltid värre i astman exakt vid den tiden när vi flyttade upp.

Jag känner att hon påminns varje gång av det. Jag upptäckte det bara av en slump för ASTMAN KOMMER FRÅN SKILSMÄSSAN.

Nathalie hade inte bekymmer med dagis för hon hade dagmamma men hon gick på fritids men hon har aldrig klagat på det. Hon tog sig igenom skolan men hon har tagit en annan väg igenom livet.

Jag minns jag satt och tränade Nathalie att läsa  när hon gick i ettan men hon hade jobbigt just då, men jag gav inte upp för jag tänkte att hon ska lära sig läsa nu.

När Nathalie kom tillbaka efter jullovet DÅ HADE HON LÄRT SIG ATT LÄSA  för vi tränade och tränade så hon kunde läsa.

Nathalie var alltid i tid när hon skulle till skolan. Hon hade bra vänner och aldrig var utsatt för problem som en del kan bli. Hon var aldrig utsatt för mobbing utan hade bra kompisar hela tiden. DET FLÖT BRA FÖR HENNE.

Nu har hon själv familj och barn.

Jag skrev och berättade om min förta dotters problem för ibland har vi inte rätt att styra över våra barn utan de ska lära sig göra sina val i livet.

Här berättar jag om en tjej som är pappas lilla flicka hur än vuxen Nathalie blir. Är hon hans hjärta. Han är en rörlig person som gör att Nathalie inte får träffa honom så ofta nu genom hans jobb ,men DE HAR ALLTID HAFT BRA KONTAKT och hon ringer alltid till honom när det krisar för henne.

Jag kan aldrig lägga mig i vad mina barn väljer i livet utan de väljer efter sitt hjärta.

Vi har inte varit ovänner alls utan hållit sams vi två.

Men han var bra på många sätt men han hade ett häftigt humör men inte mot sin Nathalie men mot mig kunde vara arg.

Jag har aldrig gjorts skillnad på mina barn utan alltid gett dem lika. Även mina barnbarn har fått lika.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.