YASMINE MIN MELLERSTA DOTTER

Ibland går tiden så fort och barnen har vuxit upp och flugit ut ur boet men minnen finns alltid kvar hos mig.

Yasmine hade alltid svårt när hon var tvungen att lämna mig för JAG VAR HENNES ÄLSKLING. DET VAR BARA MAMMA FÖR HENNE.

Yasmine var BARA 1 ÅR NÄR JAG SKILDE MIG från min första man.

Ibland blir det extra svårt när barn tappar kontakten med sin pappa för Yasmine ville aldrig följa med Nathalie när hon skulle besöka sin pappa utan hon vägrade för det mesta och då fick JAG FÖLJDE MED HENNE FÖR ATT TRÄFFA SIN PAPPA.

Men han hade vänner som lånade ut lägenheten så jag kunde följa med mina döttrar.

Pappa hennes är kurd och kommer från Turkiet men vi var tvungen att skilja oss men YASMINE GILLADE ALDRIG HANS FAMILJ och så kan det bli för hon ville alltid stanna hemma hos mig.

Han lämnade över min dotter till sin fru och hon hade egna barn med men han var väl inte hemma hela tiden utan LÄMNADE ÖVER ANSVARET TILL HANS FRU.

Men frun hans hade inte skött om Yasmine alls för jag såg hur hennes händer såg ut för hela henne var skitig. Jag var inte så glad över det.

Yasmine KOM MED SKITIGA HÄNDER när hon  mötte mig men sedan kom resten för hon var inte alls ren min älskade dotter.

Det var sista gången som hans fru fick sköta om min dotter. Yasmine var SKITIG OCH ILLA SKÖTT. Men hon var bara några dagar där. Hon var inte så gammal och Nathalie hennes stora syster var mycket större än henne så hon klarade sig.

Pappa hennes lämnade över sitt ansvar till sin fru som bara blev pannkaka den gången för jag såg när jag kom för att hämta Yasmine hur hon mådde min dotter för hon hade inte hjälpt henne på toaletten ens utan hon fick även där klara sig själv.

Yasmine var inte så gammal den gången och BEHÖVDE MYCKET HJÄLP när hon gick på toaletten. Hon var inte alls ren min dotter jag mådde inte hellre bra när jag hittade henne sådär.

Jag vet hans fru gillade inte  mig och jag Yasmine påminde mycket om varandra för jag vet att frun var svartsjuk när jag var där.  Men Nathalie är lik pappa sin.

Men han har älskat mig en gång i tiden och hade svårt att lämna mig. Båda hade svårt att lämna varandra, men jag var tvungen genom han hade redan en fru i hemlandet och jag kan inte leva med honom då.

Han trodde att hon kunde stanna kvar i hemlandet och han och jag kan leva här.

Jag tänkte länge lämna honom för han hade ETT HÄFTIGT HUMÖR men stannade kvar flera år men såg tillslut att jag måste lämna honom för han drog ner mig psykiskt plus att han hade en annan fru.

Vi var även ner när hans fru inte var hemma  hon var i sitt hemland ,men då gick det mycket bättre.

Han bjöd på allt när vi var nere hos honom vi åt på hans restaurang flera ibland.

Yasmine är mammas flicka men DET GICK BÄTTRE NÄR FRUN VAR BORTA.

Yasmine har aldrig gilla hans fru även i vuxen ålder så går det inte alls så bra.

Han fick ta flyg eller tåg upp för att träffa Yasmine men hon hade svårt för honom för hon var MAMMAS FLICKA och hade svårt på många sätt .

Men han skulle spela spel med Yasmine men satt och fuskade med henne men då var han inte längre populär. Hon blev sur och arg på honom.

Han försökte med allt locka med Yasmine att följa med på stan, men HON VAR SVÅR ATT LOCKA MED, ”jag stannar hemma hos dig mamma”, svarade hon. Han berättade vad de kunde göra på staden det hjälpte inte ett dugg. Han köpte alltid presenter till henne.

Jag hade en granne som Yasmine gillade så mycket men även där kunde hon visa sin pappa att jag stannar hos Bitta nu och Nathalie kan gå själv på stan. HON VISSTE VAD HON VILLE. Hon visste precis vart hon hade sina skorpor så hon kunde ta sig en skopa där.

Men grannen hade barn i samma ålder som min äldre dotter.

Egentligen var Yasmine sur på sin pappa för han hade fuskat i spel och då tänkte  hon inte alls  följa med honom på stan. HON VAR BARA 3 ÅR DEN GÅNGEN.

Han var inte så populär alls hennes pappa efter han fuskade för Yasmine ville inte ens han skulle följa med till skridskobanan för att åka skridskor.

Yasmine hade FÅTT SKRIDSKOR I JULKLAPP och ville ut och prova dem men hon var så tjurig och trodde att hon kunde åka på en gång.

Men Yasmine ville inte att pappa skulle följa med på skridskobanan för HAN VAR INGEN FAVORIT LÄNGRE EFTER FUSKET.

Han måste med och titta på när Yasmine åkte skridskor men hon var inte så glad för hon trodde det gick som en dans att åka skridskon.

Men så blev det inte utan Yasmine fick träna såklart men hon trodde att hon kunde ÅKA SKRIDSKOR PÅ EN GÅNG.  

Jag sa till Yasmine att folk föds inte med skridskor på sig utan du måste träna såklart.

Jag fick förklara att du har inte föds med skridskor min kära dotter.

Yasmine LED ALDRIG AV SKILSMÄSSAN men hon kan vara sur på honom idag men hon gjorde sitt eget val att inte träffa honom så mycket.

På den tiden gick det inte rubba Yasmine från det och när jag ser tillbaka på allt så var barnen mer viktig än allt annat FÖR DET HAR ALLTID GÅTT FÖRST MINA BARN.

Yasmine blev DAGIS FAVORIT  men hon fick börja när HON VAR 3 ÅR men hon gillade dagis min dotter.

PERSONALEN GILLADE Yasmine men jag kan förstå det för hon har så vackra bruna ögon min dotter.

Jag kan förstå det för Yasmine fick vara först på mycket när de dök upp nya pussel då fick hon vara först på att lägga pusslet men YASMINE VAR DUKTIG PÅ PUSSEL.

Minns en jul när när Yasmine var 3 år fick så mycket julklappar men bara ett av paketen blev hennes stora favorit.

Det var ett PUSSEL PÅ TRE BITAR som Yasmine stod och lade hela kvällen för hon kunde inte sluta alls att lägga pusslet.

Men allt på Yasmine är så vackert så jag kan förstå för många hade svårt att slita blicken från henne. Många tycket att hon var så söt min dotter att ALLT VAR SÅ LITET OCH PERFEKT PÅ HENNE.

HON ÄR SÖT OCH VACKER MIN DOTTER men ibland är man så van att se sina barn så man tänker inte på det.

Jag hade en vän som tycket jag skulle ta med båda flickorna till en fotograf för att söka modell jobb för barn. Ella har alltid tyckt att MINA BARN ÄR SÅ VACKER OCH SÖT.

Men de har även tyckt att MIN YNGSTA DOTTER ÄR VACKER OCH SÖT.. 

Jag har alltid gått till fotografen med barnen, men inte som hon ville. Ibland tänker man inte så långt för man är van att se dem.

Yasmine blev tillfrågad i Oslo när hon jobbade på sportaffär att vara modell för deras hemsida men hon blev så himla arg på dem så HON SADE NEJ.

Jag sa men du är så naturligt vacker, men det hjälpte inte alls hon var jättearg på mig så jag fick vara tyst och inte nämna det mer.

Jag hade svårt att lämna Yasmine för jag försökte med allt att stanna hemma med henne för jag ville inte alls lämna henne på dagis eller dagmamma utan VILLE VARA HEMMA MED YASMINE.

Yasmine och jag hade en bra tid ihop men när pengarna inte räcker till och jag levde ensam då var jag tvungen att TA BESLUTET att lämna henne på dagis.

Men det kändes hårt varje gång när YASMINE STOD ALLTID OCH GRÄT I DÖRREN när jag lämnade henne.

Men sen glömde hon bort mig och sprang in till sina kompisar och där hade hon barn att LEKA MED.

Det var 3 tjejer som lekte och höll ihop på dagis.

Jag VISSTE ATT YASMINE INTE LED SÅ MYCKET genom att hon inte ens ville hem när jag dök upp då ville hon stanna och leka speciellt om hennes kompisar var kvar då var inte mamma så intressant.

YASMINE VAR DAGIS FAVORIT och de kunde till och med ta med henne på ett fik om jag var lite sen från jobbet då fick hon följa med dem och fika.

Men Yasmine gillade dem för hon kommer  ihåg dem att hon följde med dem till fik.

Jag fick faktiskt HOPPA AV EN SKOLA jag hade börjat på för Yasmine kom upp på kvällarna och ville bara sitta i mitt knä. Jag blev så trött, men kunde inte fokusera på skolan alls.

Yasmine rev och slet i mig, men det kan komma ifrån att jag måste lämna henne på dagis fast hon gillade dagis. Jag tänkte på henne såklart och jag fick låta bli skolan.

EN HÄRLIG TID ATT SE TILLBAKA PÅ men jag fick mycket hjälp av min mamma när jag hade flyttat upp hon var ofta där och hjälpte till.

Ibland hämtade mormor dem från dagis  när jag var för sen hem från jobbet.

Yasmine hade svårt att sova hos sin mormor för hon fick sova hos oss om jag måste ha lite barnvakt då var det PÅ HEMMAPLAN så hon kände sig trygg .

Men det gick lite bättre att sova hos mormor när Yasmine blev äldre men hon gillade bäst att sova hemma.

 BARNEN ÄLSKADE SIN MORMOR när hon dök upp hos oss då blev det glada miner hemma hos oss.

Yasmine hade  lätt att lära sig att läsa och räkna matte så det flöt på för henne för YASMINE GILLADE LÄSA BÖCKER. 

HON VAR MAMMAS FLICKA för jag såg att hon följde med mig till mina kompisar bara för att vara nära mig.

När Yasmine fick vara med mig så var allt lugnt, men hon kunde till och med somna i soffan för hon blev så less på vårt prat eller så uttråkad, men då sov hon en stund i soffan tills vi skulle hem.

Yasmine har alltid HAFT LÄTT ATT SOVA när hon blir lite uttråkad men även när hon växte upp så gjorde hon samma sak när hon blev less.

YASMINE HADE MÅNGA BARNKALAS  ibland bodde kompisarna i området och då var det enkelt att bjuda in sina kompisar. Men en del barn bodde även utanför området men det fylldes alltid på med barn. En härlig tid att se tillbaka på.

Jag tänkte ibland på hur det skulle gå för  Yasmine för hon hade så svårt att släppa mig för hon ville vara med överallt där jag var.

Jag minns när Yasmine skulle vara med PÅ ETT LÄGER för hon var så himla intresserad av det. Det var genom en förening de skulle uti skogen och tälta hon hade även vänner med sig. Barn och ungdomar skulle Leva friluftsliv mitt i naturen.

 Vi fick åka och hämta Yasmine efter någon dag för hon längtade hem. 

Yasmine mådde så dåligt och ville bara hem den gången. 

Men Yasmine har aldrig varit rädd att testa på OLIKA SPORTGRENAR men hon blev så himla intensiv när hon testade på ridningen för det fanns som inget stopp  utan hela tiden åkte hon iväg på ridningen och fixa saker till det.

Men där fick pappa ställa upp. Var även med i fotbollslag och innebandylag men bara en tid tills Yasmine blev less på det. Men idag åker hon skidor.

Jag har alltid STÖTTAT YASMINE NÄR DET VAR VAL för det är hon som väljer såklart för vi är så olika där.

Jag minns en gång när hon skulle göra ett val i grundskolan.

Yasmine skulle söka praktik genom skolan men hon pratade med mig om praktiken, men hennes kompis hade valt en praktikplats som hon gillade så mycket. Yasmine tänkte söka samma praktik, men jag frågade om hon var intresserad av restaurang?

Men hennes kompis gillade praktiken så mycket så min dotter trodde på det. Jag pratade med henne om HUR OLIKA VI ÄR för det är inte säkert att du gillar samma sak som som Sara.

Yasmine gillade inte alls att jobba där för då måste man gilla allt i en restaurang, men hon gillade att baka och hon bakade även hemma och det blev ganska MYCKET KLADDKAKOR HEMMA HOS OSS.

Yasmine kanske lärde sig efter den gången att vi gillar inte samma sak även om hennes vän gillade det, men vem säger att det är lika kul för min dotter?

Yasmine skulle välja till gymnasiet och jag följde med henne och vi lyssnade på läraren med, men hon gick på sin egen känsla vad hon tänkte välja till gymnasiet.

Hon frågade mig om det var bra val?

Jag svarade att jag inte hade tagit den skolan för jag var inte ens intresserad av den men du är intresserad av skolan och då ska du ta den skolan såklart.

Hon VALDE SAMHÄLLET EKONOMISK för vi är så olika där en del gillar inte alls att läsa dessa ämnen men en del gillar det.

Idag när jag skrev ner om val till gymnasiet då valde Yasmine en skola där hon fick göra lite mer. Om hon bara valt samhälle då kanske hon fått det tråkigt att bara läsa upp sina kärnämnet i 3 år.

Men här fick Yasmine hålla på med bokföring och marknadsföring och lite företag och då blev det lite annat kul att göra för jag har sett nu att mina barn har faktiskt gjort samma sak för de valde en skola där de får göra lite annat kul och nu ser att Yasmine gjorde samma sak.

Yasmine var svår att lämna bort för hon ville bara vara med mig men idag är hon vuxen och HAR EGEN FAMILJ ATT TA HAND OM.

Men PAPPA VAR GIVMILD och han gav Yasmine en massa saker även om hon inte ville åka dit fick han vika sig ibland för vi kan inte ändra på henne speciellt när han har en ny familj då var det inte alls kul att åka dit.

När Yasmine började skolan så var inte något problem alls utan ALLT FLÖT FÖR HENNE utan några bekymmer alls hon hade kompisar under hela skolåret.

Vi  flyttade så nära Yasmines nya skola så hon HADE BARA GÅNGAVSTÅND TILL SKOLAN.

Yasmine var mycket trött när lärarna kastade över henne en massa läxor för hon hade mycket huvudvärk NÄR HON KÄNDE SIG STRESSAD AV SKOLAN.

Det flöt bra för Yasmine men hon fick problem med en lärare på gymnasiet som jag VAR TVUNGEN BYTA UT DEN GÅNGEN.

Yasmine hade en mattelärare som hon hade ingen tillit als till utan de andra lärarna såg att det var problem så de pratade med mig och då tog jag kontakt med rektorn SÅ HON BYTTE GRUPP.

Yasmine fick en mycket bättre mattelärare som kund lära ut matte mycket bättre.

Men jag hade hört efteråt att de hade problem med just den läraren min dotter hade problem med.

Läraren hade hade svårt att lära ut har jag känt för det var en del som hade problem med hennes för de hade svårt att fråga henne om hjälp.

Nya matteläraren hjälpte Yasmine, men hon hade andra klasser.

YASMINE VALDE RÄTT MATTELÄRARE  FÖR ATT FIXA SIN MATTE SÅKLART.

Jag förstod att JAG MÅSTE RÄDDA YASMINE så hon fick ett betyg när hon går ut gymnasiet.

Men efter det flöt allt bra för min dotter.

JAG BRUKAR HA MIN DOTTER SOM EN INSPIRATIONSKÄLLA för hon har tagits sig långt min dotter. 

Yasmine har verkligen lyckas min dotter för hon har alltid tagit den rätta vägen för hon får alltid som hon vill och jag har sett att hon har blivit min inspirationskälla.

Men det var jag som började inspirera henne.

Yasmine har alltid lyssnat till sitt hjärta men ibland har hon tvivla som vi alla kan ibland men då har jag talat om för henne och bara påmint henne hur mycket hon har KLARAT AV MIN DOTTER.

Men har Yasmine haft problem då har hon prata med mig men hon har alltid lyssnat och känt in själv.

Jag ser även hur Yasmine lätt kan fixa det hon mest önskar sig även där har hon så himla FLYT I LIVET, men det flyter så himla bra för henne.

VI ÄR OLIKA SOM BÄR även min döttrar är olika som bär men ibland kan de se åt hennes håll men vi är olika att göra samma sak som Yasmine har gjort.

Men ibland har det med tilliten att göra för ATT VÅGA FÖRÄNDRA SAKER OCH TING.

När jag tänker på Yasmine hur hon har varit vuxen hela livet för jag har så STOR TILLIT TILL HENNE som kanske blir fel ibland för hon är ju mitt barn och behöver ibland vara liten såklart.

Men idag har Yasmine FÅTT SLÄPPT MIG och lämnat mig för nu bor hon i Norge och har egen familj.

YASMIN HAR REST MYCKET för att upptäcka världen men även fått mycket vänner där men idag då reser inte hon på samma sätt utan måste tänka på sin familj såklart.

Yasmine jobbade länge innan hon tog nästa skola fast hennes pappa var där och tjatade på henne att välja en skola ,men jag sade till henne att inte hoppa på någon skola när du inte har bestämt dig.

Jag kände att Yasmine ville vänta tills hon hittade en skola som passade henne.

YASMINE HITTADE EN SKOLA OCH GICK 3 ÅR MEN HON KOM VIDARE I LIVET för nu fick hon jobb direkt efter skolan var slut .

Yasmine var tvungen att gå  skolan först för att få jobbet såklart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.