NATHALIE MIN ÄLDSTA DOTTER

Nu berätta jag mer om Nathalie som jag älskar så mycket.  

Se nu vilka minnen kommer upp hos Nathalie och vad vi har känt in om henne nu. Men hon var en underbar dotter med sina upptåg.

MEN NATHALIE HADE SINA BARNKALAS där det var enkelt att hitta igen kompisarna för de bodde många i samma trappuppgång, men även utan för gården så var det lätt att plocka ihop till ett födelsekalas.

Vi flyttade ut från ett ställe där alla var vänner med varandra för det var en fantastisk gård DÄR VI TOG HAND OM VARANDRA Nathalie hade även sin bästa Anna i trappuppgången.

Jag blev även bästa vän med  Birgitta som var Annas mamma för vi HADE EN HÄRLIG TID DÄR, men ibland går det inte stanna kvar utan var tvungen att flytta när Nathalie fick en syster till.

Vi flyttade först till ett ställe men bodde bara en tid, sedan flyttade vi till ett parhus där även Nathalie fann sin allra bästa vän i livet och DE HAR FORTFARANDE VÄNSKAPEN KVAR fast Therese bor i Norge så har de fortfarande kvar kontakten,

Nathalie saknar sin bästa kompis för det kan jag höra på henne idag att hon var hennes bästa vän för de var aldrig ovänner ens som en del kan bli utan de hade så kul ihop, MEN HON SAKNAR THERESE.

Skrattade mycket ihop men ibland kan man inte styra över det, men Nathalie vet vart hon har Therese men DE BRUKAR TRÄFFAS IBLAND för båda har barn idag.

Men jularna som alla jular har varit fullt upp att samla ihop julklappar till mina barn, men jag var noga att de fick mycket paket.

Men ibland fick man tänka till när det var en större julklappar som kostade lite mer men det gick alltid ihop SÅ DE FICK SIN JUL.

Det var en härlig tid att se tillbaka på.

Ibland har vi haft upp och ner men Nathalie har ALLTID HAFT RESPEKT FÖR MIG och aldrig kallat mig för fula ord som en del barn kan göra.

Men ingen av mina barn kallar mig för fula ord när de blir arg utan respekterar mig.

Ibland kanske jag har varit hård med Nathalie men ibland drog hon iväg på sin nya cykel men hade inte ens lov till det.

Ut och cykla på stora vägen som gick utanför gården men Nathalie drog iväg, men mamma hittade igen henne men LÅSTE IN CYKELN 1 MÅNAD för att inte göra om det igen.

Nathalie var sur men jag var rädd att hon skulle göra sig illa och därför låste jag in cykeln för att hon skulle någon gång lära sig.

Men hon kunde smita iväg.

Men SMÅ HYSS GJORDE HON, men hon var aldrig jobbig men hon kunde riva ner lite saker för min mamma, men hon hade redan börjat känna av när vi var på väg då plockade hon bort allt från hyllan sin, så hon kunde gå fritt min dotter utan att riva ner en ända sak.

Men varför rev hon aldrig ner en enda sak hos sin dagmamma? Det kan jag undra än idag för hon kunde ha alla saker framme och hon tittade inte ens åt de hållet min dotter.

Men hemma då var hyllan tom på vackra prylar, längst upp hade jag lagt mina saker för att skydda dem men hos sin Karin var det aldrig problem.

Nathalie var den som gillar att titta på sakerna men mamma kanske inte gillade att hon rörde hennes fina saker.

Ibland när vi kom upp till Östersund då hade henne mormor redan börjat plockat bort så hon fick inte ens titta på mormors fina saker för hon kan bara drämma till så allt for i golvet.

Men vilken miss för mig och mamma vad gjorde vi för fel för hennes dagmamma kunde aldrig förstå det för Karin kunde ha sina prylar på plats.

Men inte jag och mormor för då måste de kollas extra mycket tills det bara säger tjong så åkte den i golvet.

Nathalie kunde verkligen sätta våra nerver på helspänn.

Men Nathalie var livlig på många sätt fast hon kunde bara stå där med något vackert fat som kanske kostade lite mer, de kanske inte ens gick att fixa tillbaka det, men hon var så nyfiken så hon ville bara hålla i det.

Men så sa det tjong i igen för Nathalie slog bara ihop hennes vackra saker så det blev lite mer smulor hos en vän till mig.

Men vad gör man? Men Nathalie måste ha lite kul, vem tänker på det när en liten tjej på några år måste bara känna på sakerna, men mamma kanske inte tyckte det var så himla kul.

Det var alltid lite extra spänning när vi skulle bort till folk som hade mer intressanta saker i sitt hem, men mamma var på helspänn hela tiden för att Nathalie inte skulle ställa till mer för då kan det kosta för mycket att reparera.

Men tänkt vilken miss att vi hälsade på dem som inte kan förstå att hon är en liten flicka som håller på att upptäcka världen nu.

Men varför såg de inte det då? Vem vet???

Nathalie var en stjärna på att ställa till när hon kom på besök för en del skulle kalla henne för Emil men jag hade ingen snickarbod till min dotter.

Vem vet för när olyckan är framme då är den framme, men för vi låter henne få titta på prylarna, men vem är säker att hon inte förstör för alla står på helspänn när det händer.

Men ibland får man glömma bort det för Nathalie var inte den stjärnan hela livet utan HON VÄXTE UPP TILL EN FANTASTISK DOTTER.

Men när hon liten då var hon inte lätt för hon ville titta på andras saker fast hon hade egna så var andras mycket mer spännande då.

Men i ett litet barn ögon är det bara att upptäcka lite mer av hela den världen hon föddes till ”men varför kan jag inte få titta på allt mamma när min dagmamma tillåter mig få titta på allt eller kan röra mig som en vuxen person, men du mamma måste bort med allt och till och med mormor måste plocka bort allt, men varför har mormor så mycket vackra saker som hon är så rädd om”??

Men i en barn värld då är allt en upptäcktsfärd för idag är hon vuxen och har egna barn men har inte samma stök som jag fick.

 Men Nathalie fick lite igen när hennes ANDRA DOTTER GILLAR ATT KLIVA UPP 05.00 som känns lite tufft för henne.

Men lite grann fick Nathalie igen när jag satt uppe vid 05.00 och såg klockan gick och gick och tänkte men kan jag börja och göra något, nej för han sover hennes pappa såklart.

Ibland var klockan 04.30 men det hände inte så ofta utan 05.00 kändes som sovmorgon för mig.

Men visst det var mitt jobb att sitta och vakta henne, men han fick lite igen när jag skulle börja jobba tidigt för då fick han själv kliva upp jättetidigt för då var jag redan utanför dörren när Nathalie hade vakant, för jag jobbade så tidigt på den tiden,

Men vad gör det att man kliver upp tidigt för jag älskade min dotter så mycket.

Nathalie var livlig på många sätt för hon ville upp så hon hann med mer min dotter, men varför så bråttom upp min dotter? Hon ville bara upp för hon hade reda sovit ut när man lägger sig vid 19.00 då är man jättepigg.

Men det var Nathalie för de andra döttrarna ville inte alls upp den här tiden utan de kunde sova lite längre men Nathalie hon gillade att kliva upp vid 05.00.

Var hon en morgonmänniska vem vet för idag kliver hon inte upp den tiden, men hon har inte svårt att kliva upp tidigt utan är det mamma som är den tröttaste i familjen vem vet?

MEN MORMOR ÄR BÄST I ALLA LÄGEN när hon dök upp då kunde Nathalie inte sova en blund för då fick jag nästan var tyst för hon blev så himla glad när mormor kom på besök för vi bodde i Göteborg.

Så mamma fick ta sin biljett ner till oss för att bara kunna umgås med oss, men ibland kunde mormor vara lite less när hon inte kunde sova skönt för vi bodde i en liten lägenhet då. Hon var uppe och åt en massa godis för hon var så uttråkad den gången.

Jag frågade mamma varför hon har ätit upp all godis när hon inte ens gillar det? Hon sa, ”Jag är var så uttråkad och hade inget att göra.”

Men hon åt upp en hel påse godis som kom från Turkiet turkisk godis kan smaka sött eller så har de glömt att lägga i socker för det smakar inget alls.

Men gott var det den natten när hon var så uttråkad. Men påsen var tom och jag gillad inte hellre godiset, men min första man gillade godiset så himla mycket.

Men vilken miss att han inte åt upp godiset innan hon fick syn på påsen.

HAN HÖR TILL DEN GIVMILDASTE I VÄRDEN, men inte när han har lite pengar då ska vi inte ens tänka på att fråga honom för då får man gå en extra runda för att våga fråga honom, men tillslut säger jag, ”kan du fixa lite pengar nu”?

Men han kunde titta på mig med arga ögon och säger, ”jag har inga pengar.” Men jag hade en förmåga att locka fram hans ilska när jag frågade om pengarna.

Men han var ung och likaså jag var ung men han löste det såklart för vi måste ha mat för dagen.

Men alla gånger när mormor skulle komma då fick jag tillslut vara tyst, men den gången med godiset då var hon nyfödd när min mamma kom på besök, men vi bodde faktiskt i en 1:a kan ni tänka er idag, med ett litet barn?

Men allt går finns det plats då finns det plats men VI FICK EN 2:A tillslut, men vi fick bo trångt ett tag.

Men idag kan jag tänka tillbaka, men hur klarade jag det för jag måste ha rymt runt mig för min äldre dotter vet hur jag är att mamma MÅSTE HA RYMD DÄR HON BOR MED LITE VIDD.

Men hur klarade jag av det då? Det kan man fråga sig, men ibland går det bra att börja med en 1:a för man har inte så mycket prylar då.

Men det är svårt att gå tillbaka till en 1:a för man har skaffat sig för mycket prylar då.

JAG KAN SKRATTA ÅT HÄRLIGA MINNEN MEN ÄVEN GRÅTA för man saknar dem såklart men idag är mina barn vuxen och deras älskade mormor död för hon valde själv det.

Men vi kan gräma oss varför mormor tog ett så stort steg att ta sitt liv? Men hon mådde så dåligt deras mormor, men vi kan sakna henne hela livet eller så måste VI ACCEPTERA HENNES VAL I LIVET.

Men tiden har gått sedan mormor valde att lämna oss, men vi har bara fina minne efter henne, men jag berättade en episod så ni kan förstå att vi hade så kul men vi hade liten plats när mormor dök upp.

MEN DÅ FANNS DET ALLTID PLATS men även när hans släckt eller bror dök upp då fanns det plats men även min syster fick plats, men vi hade inte så mycket plats.

Nej vi fixade plats för vi vill umgås ännu mer såklart.

Men tiden har gått men alltid när mormor var på gång att hälsa på oss då såg jag hur HIMLA GLAD MINA BARN BLEV NÄR HON DÖK UPP.

 VALDE SIN SKOLA SOM PASSADE NATHALIE där de kan ha lite kul med sömnad och lite annat de fick även lära sig väva.

Ibland är det BÄTTRE ATT VÄLJA EN SKOLA där barnen kan ha lite kul för att inte bli uttråkad.

Men Nathalie fick väl lite problem ibland men jag sade till lärarna att hon måste ge henne mer beröm.

Jag tror var lite arg den gången för jag tyckte att de kan berömma min dotter även om hon inte gjort allt bra, men lärarna hade så svårt att fatta det att BARN KAN VÄXA UPP LAVINARTAT OM LÄRARNA GER LITE BERÖM IBLAND.

Eller så var de för gammal på den tiden så de gick efter den gamla skolan vem vet?

Jag har sett att LITE BERÖM HJÄLPER BARNEN FRAMÅT mycket bättre på allt.

Men även vuxna kan bli lättare att fråga om vi har berömt dem mycket för då gör de mycket bättre ifrån sig. De ser att de kan.

Nathalie var så trött på skolan för HON ÄR INGEN SKOLMÄNNISKA min dotter och då måste man acceptera hennes val i livet så hon hoppade av innan skolan var klar.

Men hon fick jobba lite hos sin pappa men det var väl inte hellre så kul men hon var DUKTIG PÅ ATT JOBBA.

Han litade på henne jämt, men han lade även över för mycket ansvar på henne, men ibland ska man inte göra det men HON ÄLSKAR ÄN IDAG TIDEN PÅ RESTAURANGEN.

Nu passar inte hennes tider så bra när hon har barn.

Hon arbetade inte hela tiden utan hon jobbar med annat idag, men Nathalie var trött den gången ibland är det bättre att slippa skolan utan  LETA SIG ETT JOBB. 

Hon har gått krokiga vägar min dotter men idag är hon vuxen och har egen familj, men hon har klarat sig från allt som man var rädd för, men NATHALIE LEVER OCH HAR JOBB.

De gillar Nathalie på jobbet för hon jobbar inom vården men hon har förmågan att göra folk så glad dem hon tar han om.

Hon gillar människor såklart och då flyter det mycket bättre för henne för hon är omtänksam där hon jobbar och de älskar och litar på henne då. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.