ÄKTA KÄRLEK

 

När jag sitter och jobbar då kan jag plötsligt känna av min twin soul tvillingsjäl för han är bara i mitt huvud så jag får så himla svårt att koncentrera mig då.

Men ibland kan det komma en enorm energi från honom som bara känns inom mig men jag kan inte förklara hur den känns, men den är så äkta kärleks känns för den är så ljuvlig att känna av när kärleken kommer från honom.

Den strömmar bara emot mig som en vindpust men den är stark för jag känner kärleken strömmar emot mig.

Men den känns så äkta men det är svår att förklara för er men det går som strömmar igenom mig,men den känns så mjuk och kärleksfull energin som kommer från honom.

Men den är så underbar när jag känner av den för jag har aldrig upplevt den förut .

Det känns som en mjuk vindpust när jag sitter och skriver på bloggen men den känns som en MJUK KÄRLEK SOM SVEPER ÖVER MIG.

Jag känner bara hur den strömmar emot mig men den är så härlig att känna av från honom. 

Men jag får så problem att skriva när han tänker på mig för jag kan halka på mitt skrivande eller så måste jag stanna upp att skriva för jag kan inte ens rätta det när han sveper över mig med sin energier för det är KÄRLEKSENERGIER JAG KÄNNER DÅ.

Det känns som han är i mitt huvud och då  måste jag sluta att skriva för jag får inte ner ett dyft när han tänker på mig. Jag får jättestora problem när han tänker för mycket på mig. Jag får problem med att rätta eller gå igenom texten utan allt bara stökar till sig i mitt huvud då.

För då är han i mitt huvud.

Men går väntar på mig.

Men den känns så enormt kärlek som är så svårt att beskriva då.

Kärleken är mjuk och  underbar som äkta kärlek känns 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.