LINN MIN YNGSTA DOTTER

Tiden går och klockan går nog extra fort nu men så ser livet ut för mig Linn har vuxet upp till en fantastisk kvinna.

Linn har också varit ett barn med många fantasier som barn kan få mycket av.

Vad kan hända jo man ska ut och börja leva sitt liv för ibland går det inte som man har tänkt sig, men så halkar de på olika problem som ett barn kan få under sin uppväxt.

Men vi kan inte ens ändra om deras tankar människor har för vi kan inte ändra om människor som tänker knasigt idag.

Varför är världen så ond och kall kunde min lilla tjej säga ibland när Linn gick bredvid mig och hennes pappa, men KÄNDE ATT VÄRLDEN VAR SÅ KALL DÄRUTE och det är bäst att stanna hemma då, men hon växte upp såklart.

Jag minns när Linn fick sin FINA BIL I JULKLAPP när vi sitter och öppnar alla paketen som tomten kom förbi med för hon ville inte träffa tomten på riktiga FÖR HAN FICK STANNA HEMMA DEN GÅNGEN.

Här blir Linn så rädd för tomten när hennes farfar hade klädd ut sig.

Men jättebra att han kom förbi så Linn kan få sitt paket för tomten såg så elak ut i Linns ögon.

”Varför har tomten så argt och konstigt ansikte mamma? varför kan du inte ta bort hemska tomten jag vill inte ha honom här mamma.”

”Men mamma varför måste han bara komma hit han är inte snäll tomten, men han har julklappar till mig, jag vet inte, men han kallar sig för tomten, men så kan en tomte inte se ut så elak för han var så hård masken han satte på sig.”

”Men farfar varför? måste du skoja med mig, för jag gillar inte den tomten, för du måste inte ha den masken farfar, för han är så ond du måste ta bort den masken”

”Vi ska ha tomten utan mask men du trodde nog att du var lite kul med mig men så kan du inte göra farfar för jag är rädd farfar.”

”Varför ska vi ha tomten till jul? men hoppas att inte den här tomten kommer förbi, för jag måste ha en snäll tomte, som du måste förstå mamma, så du måste säga till farfar att aldrig mer leka med mig, och ha den där masken på sig, för fy så rädd jag blev mamma.”Men farfar han vill nog bara skoja med mig, men jag gillade inte skämtet mamma, men fy så RÄDD JAG KÄNDE MIG.”

Men i ett barn värld då blev tomten inte så populär för Linn blev så rädd för andra masker efter den gången så hon vågade inte ens se åt någon som hade satt på sig en hemsk mask för hon blev först skrämd av tomten som bara var ett skämt den gången.

Men i en barn värld var det inte ett skämt så VI SLUTADE ATT HA TOMTEN utan jag fick klä ut mig lite grann så Linn såg att jag var där för hon såg nog att det var mamma som delade ut julklapparna.

Men tomtemasken på den tiden var hemsk och hård för jag blev även själv skrämd av samma tomte som min dotter blev så vi slutade att ha tomte då. Jag minns jag kröp under bordet och gömde mig när tomten dök upp. Men blev jätterädd för tomten minns jag skadade av skräck den gången.

Men tiden gick fort och Linn växte upp min dotter men hon hade så mycket spring i benen för hon vill ut och se lite mer av världen  för det kan ju hända lite mer SPÄNNANDE SAKER I ETT BARN LIV.

Men så dyker mormor upp en dag men har med sig något fint till Linn men hon har en förmåga att bli så glad när mormor dyker upp för då kan man TA LITE LUGNT MED MORMOR för hon har förmågan att leka med henne.

Här handlar det om Linn, Yasmine, mormor och mamma hur Linn känner sig.

”Men ibland så har mormor inte tid för då måste hon hjälpa mamma och ta hand om en del saker i hemmet, men mormor är kul att sova bredvid när mormor hälsar på, då finns det lite chans att få gosa med henne.”

”Men så kommer mina systrar och tar min mormor ifrån mig, de vill också vara hos henne, men varför måste de alltid få som de vill, min syster?”

”För Yasmine vill ligga i mammas knä och i mormors knä, men så måste min syster vara där och förstöra för mig, jag blir så himla svartsjuk på Yasmine för hon kan vänta nu.”

”Mamma är också min mamma, men varför måste vi ha dig här, för jag vill vara med mamma själv nu, och du kan vara med dina kompisar nu, för nu ska jag och mamma vara själv.”

”Varför är de så sur på mig? för jag vill också vara med och se vad de har för sig mina systrar, måste de springa i väg hela tiden utan mig, jag vill också vara med mina systrar ibland.”

”Vill inte vara med mig, men då får jag väl vara med mormor eller mamma för de måste hela tiden springa ifrån mig, men så kan de inte vara mamma, för jag vill också följa med ut, och se vad de har för sig.”

”Varför mamma kan de inte förstå det, bara för de är så himla stor och kan allt, men jag kan också allt, så de så.”

”De ska få se att jag kan allt, för jag är lilla syster, men de ser jag kan ingenting,men de ska få se mina systrar, men Nathalie är inte hemma så mycket, för hon har så lite tid med mig.”

Men Yasmine är hemma mycket,för hon vill inte vara ute så mycket, men hon ställer till problem för mig, för jag vill också vara med mamma, och inte bara mins syster ska vara där.”

”Yasmine kan vara snäll, men ibland är hon inte det, för hon vill vara ensam på rummet, men jag har ett litet rum där jag kan leka, men jag gillar inte alls såklart.”

Men i ett barn värld då var det att kivas och bråkas för ibland var de så HIMLA SVARTSJUK PÅ VARANDRA för Linn är yngst i familjen och tog plats.

Ibland tog Yasmine också plats, men hon måste få ta plats, men var tvungen att dela på dem.

För att vara bara med mig och jag jobbade på den tiden. Yasmine fick följa med mig när jag åkt iväg ibland.

Men jag var ju den de VILLE VARA MED.

Men tiden kan gå fort tills de en dag växer upp och står där och BAKAR FÖR FULLT både det ena än det andra i familjen.

När Linn  gick på gymnasiet då fick hon jättestort intresse FÖR BAKNING FÖR HON BLEV EN HEJARE PÅ DET för det blev både bullar och cupcake, men utvecklat till att göra jättefina tårtor med en enorm fantasi som gjorde hela tårtan vacker att se på.

Linn gillade att fixa till för familjen för hon gillade att baka men hon blev även så intresserad av mat min tjej så hon växte lavinartat min dotter på många sätt.

Linn var lättsam på många sätt för hon ville gärna stanna hemma hos oss tills en dag hon hade vuxit upp och ville inte alls stanna hemma längre utan ut och se världen.

Det blev bra för Linn fast hon fick ta en knasig väg för att FIXA ETT BETYG min dotter.

I Sverige måste alla ha ett toppbetyg för att kunna få ett jobb och min dotter fick välja och att byta skola på skola för att få betyget i sin hand och NU HAR LINN GÅTT UT GRUNDSKOLAN OCH GYMNASIET.

Linn fick byta skola för att kunna få en lugn stund i sitt liv för hon fick inte gå i en tyst klass för den var för stimmig ibland och då fick vi byta skola eller så var det något annat problem.

Linn lyckades med skolan nu lever hon med en man, men allt kan snurra till för barnen när de ska få sitt betyg och hon ville ha ett betyg, men LÄRARNA HADE SVÅRT ATT HJÄLPA HENNE RÄTT.

Men läraren hade svårt att berömma henne och ge henne lite uppmärksamhet.

Men läraren berömde henne tillslut när jag var där och tjatade på honom men han gav henne beröm tillslut för han såg att LINN VAR EN STJÄRNA MED.

Linn fick mer och mer beröm av just den läraren för han såg att LINN KUNDE MYCKET MER.

Men han började i små doser och berömde Linn och hon skrev bättre och bättre och hon var till och med så noga med sina läxor så HON LÄSTE DEM I TID för hon kände att någon såg henne och de blev faktiskt vänner efter den tiden i skolan.

Linn gillade sin lärare.

Men tiden går men minnena lever kvar hos mig.

Ibland när jag skulle ut då var det pappa som var bäst på allt för då var det Linn han såg se efter.

Jag måste jobba men det var väl inte så kul, men Linn gillade att vara tillsammans med sin pappa för de kunde bara åka ut själv.

Nu är jag tillbaka i tiden när Linn var liten tjej.

Linn sitter och leker med sina leksaker men får leka ifred här.

Men att krypa runt som en liten tjej men se vuxna gå förbi eller sitter skyddad bakom en grind kan vara kul på ett sätt när de sitter LEKER  MED SINA LEKSAKER.

”Alfa måste också vara med, för annars är det inget kul alls, men hon kan inte bita mig för hon är så himlas snäll, men varför ligger hon och bara där och gör ingenting, jag måst få känna på pälsen på Alfa.”

”Men varför går hon nu undan igen? men varför vill hon inte att jag känner lite grann ?jag är så försiktig när jag drar i henne hår.”

”Hon hoppar bara till ibland och går undan, jag måste följa efter henne, för hon är nog bara lite trött, men så är det inte, för jag måste bara känna på pälsen på henne, men varför går hon undan hela tiden, för jag tar med min hand i hennes päls, som är så mjuk.”

”Men jag måste springa efter henne nu, men vart tog hon vägen nu, men visst nu är hon där, jag måste följa efter henne, men gud vad kul jag har med henne.”

”Hon kanske gillar mig lite grann, men jag måste bara känna på hennes fina mjuka päls nu, men varför går hon undan mamma? kan du inte säga till henne?”

”Hon brukar även vakta mig när farfar kommer förbi för, han måste nog inte ha dessa stövlar på, för hon gillar inte dem, för då måste hon bara morra åt honom, hon vaktar mig, men varför har han dem på sig när jag ligger här.”

Alfa var snäll men hon gillade inte när hon drog i hennes pälsen, men grinden hade jag för att folk inte skulle springa där med skitiga fötter när hon kröp på golvet. Ibland fick Alfa vara där med rena tassar såklart. Hon höll till i köket med sina leksaker. Collie blue merle.

Hon ville att jag skulle vara hemma mer. Hon är så glad att slippa dagis.

”Jag vill bara vara med mamma nu, men ibland får jag inte det, för hon är mest borta och jobbar, och då får pappa vakta mig, men varför kan hon inte vara hemma mer mamma?”

”Varför är allt så viktigt för pappa är ju hemma, och då kan hon sluta jobba? men så kan jag inte tänka, men jag måste nog bar acceptera allt, för mamma måste fixa pengarna nu, och då få pappa vara hemma med mig.”

”Men vilken tur att jag slapp dagiset, för nu får jag inte ens se HEMSKA TANTERNA DÄR ELLER BARNEN SOM BITER MIG IBLAND ,FÖR DE HAR BARN SOM BITER BARN IBLAND.”

”Men tanterna måste säga till henne, för titta nu HUR MIN ARM BLEV efter jag blev biten, jag vill inte vara här, för de säger aldrig till tjejen, för hon är inte snäll alls den tjejen mamma.”

”Jag är så glad att jag slipper vara på dagis, för de bara bits där, och då vill jag vara hemma mamma, för tanterna är inte snäll där, de säger inte till dem, men nu kan vi vara hemma mamma och pappa, för nu kan vi slippa dem som bits ,för jag vill inte vara där när de är så dum mamma.”

”Jag är så glad att slippa dagis mamma, för nu kan jag vara med dig och pappa, för ni är mycket bättre, och jag kan inte vara på dagis.”,

”Du vet mamma att jag måste vara där när du och pappa jobbade, men nu får jag vara hemma för pappa är också hemma mamma.”

Folk MÅSTE LÄRA BARN ATT SLUTA BITAS på dagis, men Nathalie blev också biten av en liten kille, men han blev biten själv en gång, men efter den gången slutade han att bet folk.

”Jag vill aldrig tillbaka dit, för då blir jag inte glad ,men jag har mina kompisar på gården, men de kan jag inte vara med varje dag, för de är inte hemma hela tiden.”

”Men jag kan vara med Annelie som brukar bjuda oss på så mycket fika, för hon är snäll hennes mamma för hon kan bjuda oss på så mycket fika.”

”Men mamma gillar inte allt när hon bjuder på fika och jag har en kompis som jag kan sova hos, men ibland vill jag vara hemma fast Annelie kan tjura på min kompis att jag måste vara med henne, fast jag har flera kompisar att vara med.”

”Jag måste i väg till mina kompisar nu och vem kan jag lita på?”

”Jo jag litar på dem fast de kan kivas med varandra, men jag kan inte hjälpa det för nu går jag hem för nu har jag blivit så himla less på när de måste bråka med varandra, varför kan inte mina kompisar hålla sams nu, för jag kan inte förstå det, för jag hamnar alltid mellan Felicia och Ida”

”Jag får gå hem till mamma för jag kan inte vara med dem, för nu har Felicia och Ida börjat igen bli ovänner och jag förstår inte det, men jag är inte ovänner med dem, men de blir alltid osams om olika saker dem två.”

”Jag gillar att vara med Felicia och Ida, men ibland kan jag inte vara där när de börjar ska bestämma över varandra hela tiden, för jag kan inte förstå dem bara, men jag går hem nu för nu är jag less på dem.”

Men så kan det gå för dessa tjejer hade en förmåga att bråka mellan sig men min dotter tycket alltid det var jobbigt när de satte igång.

Jag kom på det för den ena tjejen är vädur och den andra tjejen är stenbock och då slog det mig på en gång att de hade svårt att vara kompisar för stenbocken och väduren vill bestämma.

Men då hamnade min dotter mellan båda tjejerna.

För min dotter styr inte alls utan hon ville bara leka med varandra ,men nu är det vuxna, men ibland är det svårt att leka om de har styrtecken i sig för då kan det bli konflikter för båda vill styra såklart för de är född sådan och för dem är det helt naturligt att styra då.

Ibland hamnade min dotter i kläm när de skulle bestämma för de blev ovänner, men de var ändå riktiga vänner, men just deras tecken ställde till för dem och jag har själv varit med om det så JAG KAN FÖRSTÅ PROBLEMET min dotter fick med dem.

Jag hade en vän som var vädur och jag stenbock.

Min exsambo är vädur och jag är stenbock så jag förstår dem.

Vi går vidare men de har nu vuxit upp dessa tjejer men hur det ser ut för dem det vet jag inte idag,

Jag minns så väl när Linn och sin bästa kompis drog iväg för att sova över hos varandra, men de hade plockat ihop en massa saker för sova över hos varandra, men de var så himla söt när de drog iväg.

Jonas hette men de såg ut som ett par när de drog iväg men de hade kul ihop. Ibland går det bättre att leka med killarna. Carin hette hans mamma men vi blev goda vänner.

Jag har fått upp så mycket fina minnen.

HÄRLIGA MINNEN MED LINN men hon hade en förmåga att sova hos oss som en del barn måste göra fast hon hade sin nya säng. Men sängen var vit med en halvmåne inristad. En jättefin säng men vad hjälpte det.

Jag kan räkna alla gångerna Linn sov i sin säng, men hon var rädd och orolig och känslig på många sätt så ibland åkte man ur sängen själv eller så åkte han ur sängen för hon måste sova hos oss.

Men det var när hon blev äldre som det blev för trångt, men hon sov mellan oss när hon var liten.

Men rädslan lever kvar hos henne när hon ser någon i rummet.

”Nu måste mamma komma upp och hjälpa mig för jag ser något som står i hörnet, men jag är så himla rädd nu, men vem är där och tittar på mig i hörnet av rummet, men vem är han för jag ser en lite mörk figur där.”

”Jag kan inte sova nu, vem är där och jag måste få bort han nu för nu blir jag så himla rädd av den som står i rummet och han tillhör inte min familj, vem är han, men nu måste mamma komma och hjälpa mig för nu är jag så rädd.”

”Vem är han som står där för nu måste jag få lite hjälp, men vem kan hjälpa mig att ta bort honom från rummet, men jag vill inte ha honom här, mamma och pappa varför har vi någon i mitt sovrum som jag inte känner ens varför mamma?”

Linn fick BESÖKT AV EN ANDE MEN BLEV SÅ HIMLA RÄDD när vi kom in i rummet för hon stod bara skrek minns jag, men jag såg inte då vad det var ,men hon var bara 1 år när hon blev störd och kände av honom.

Men idag förstår jag att Linn hade en man som stod där i rummet.

Linn har varit rädd hela livet för det okända men ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER de är inte samma sak har hon sagt de skräms inte som de gör som kommer från andevärlden för de skräms hela tiden för hon har varit rädd under hela hennes uppväxt för det okända och det går inte städa bort för hon känner av dem för mycket för hon är FÖDD MED ÖPPEN KANAL OCH KÄNSLIG KANAL HON KÄNNER AV SÅ LÄTT.

Min dotter är fruktansvärt känslig när det dyker upp från andevärlden men BIG HAVEN har inte den energin som andevärlden har utan de känns inte på samma sätt, men ÄVEN GUIDERNA HAR INTE DEN ENERGIN som kommer från andevärlden.

Linn blir aldrig vän med sig själv, men när vi har rest tillsamman har hon alltid varit rädd för det okända så vi har måste sovit knasigt ibland min dotter och jag.

Men nu bor Linn själv men ROPAR PÅ MIG OM HON KÄNNER AV NÅGOT I RUMMET.

Linn bor inte ensam men är hon själv och känner av då ropar hon direkt på mig.

Hon har vuxit upp min dotter men klarat sig fint såklart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.