YASMINE MELLERSTA DOTTER

Ibland går tiden så himla fort och då är det redan utflugen ur boet och även hunnit med en hel del spännande i sitt liv medan hon bodde hemma.

Jag har känt många gånger att tiden HAR VARIT FÖR KORT ATT UMGÅS för ibland får man fullt upp när man får en dotter till och min lilla älskade dotter får stå där och vänta på allt för då hinner inte mamma med henne.

Men så en dag har Yasmine släppt taget om mig och börjat inse att mamma är så mycket upptagen nu, men vill ändå ligga i mammas knä ibland för att BARA GOSA EN STUND.

Men tiden har gått så fort sedan Yasmine tog sina första steg i livet men det går inte vända tiden tillbaka utan nu får man blicka framåt men hon är ändå MIN LILLA ÄLSKLING fast jag har två döttrar till så kan barn glömma bort att mamma älskar även dem fast de kan stå andra och bara vill ha all uppmärksamhet just då.

Yasmine har varit väldigt livlig och orädd men även gjort mamma glad men ibland har mamma varit jätterädd för då har hon plötsligt klivit upp i VÅNINGSSÄNGEN OCH SITTER LÄNGST UPP.

Men Yasmine hann ramla ner den gången för hon var så ivrig att klättra upp till stora syster och vad händer då jo man blir chockad såklart när man hittar henne där och till och med ramlat ner när mamma höll på med annat.

JAG REV SÄNGEN I ILSKA OCH CHOCKAD SOM JAG VAR för aldrig mer en våningssäng i mitt liv.

Jag står och gråter och är jätterädd att min dotter har gjort sig illa mer men Yasmine levde som tur var, men jag fick illa kvickt ner min våningssäng och aldrig mer bygga upp den igen.

Men vi fick bo trång men vad gör det FÖR ALDRIG MER EN VÅNINGSSÄNG I MITT HEM.

Men Yasmine kom till sjukhuset min glada tjej som alla skulle hälsa på när hon var där och undersökte henne för hon var så himla glad och ville prata med alla min lila tjej. Yasmine skrattade och var så glad under hela vår vistelse på sjukhuset hon var så glad åt all personal som kom in och pratade med dem, men hon sprang för fullt och var så glad hela tiden och ville prata med alla.

Men läkaren undrade, men hur kunde Yasmine  kliva upp i våningssängen så liten som hon var för hon var bara lite över 1 år tjejen som svingade sig upp i sängen där.

JAG SATTE STORA FÖRBUD för att ens titta åt en våningssäng hos andra som hade en sådan säng, då var mamma på helspänn för det får inte hända igen.

Yasmine var livlig som bara den min tjej men hon älskade att klättra över allt så ibland fick vi åka till sjukhuset för då var hon där igen och slog sig på stol hos min syster.

Yasmine älskade att upptäcka världen men även på dagis så kunde hon  klättra utan att någon vakta henne.

Men jag såg en vänts dotter stod längst upp i ribbstolen och var så himla glad, men inte jag för jag blev bara rädd för det var bara 1 år mellan dem.

Jag försökte vakta min dotter men när man ser henne då BLEV JAG ÄNNU MER PÅ MIN VAKT för att det inte får hända igen. Det här hände på dagis.

Men HUR SKA JAG SKYDDA YASMINE för hon var duktig på att klättra över allt för när hon klev ur sin säng då var det full fart.

Yasmine var så liten men även tidig att på gå innan hon hade fyllt 1 år då var det bara fullt ös på tjejen för hon var tidig på många saker min älskade dotter.

Yasmine åt länge bröstmjölk min dotter men jag VAR TVUNGEN TILL EN LÄKARE för att få lite råd för hon klev upp själv när hon var sugen på lite bröst för hon hade jättesvårt att sluta med det.

När vi var ute då kunde Yasmine bara riva i mig för hon visste vad hon ville och jag fick skynda mig in för att hitta ett ställe att sätta mig på. Det var en besvärlig tid när hon tog eget kommando när hon ville ha bröstet för vi kunde vara på staden när hon ville ha bröstet.

Men jag gick ner enormt mycket i vikt. Hon hade bröstet som napp. Men jag lärde mig efter den gången när nästa dotter kom.

Yasmine använde aldrig napp ens för den var inte ens intressant utan det var bröstet för henne, hon var över 1½ år när hon slutade med bröstet.

Yasmine åt inte ens vällingen den flaskan åkte rakt i väggen för den var inte intressant utan lite gröt var det för henne för hon kanske kände att hon hade vuxit upp min tjej. Vem vet. Men gröten var populär då.

Men VI KÖRDE MED ÄKTA GRÖT utan en massa blandningar av tillsatser det blev mannagrynsgröt eller havregryns gröt som Yasmine äter än i dag min dotter. Vi körde även med kornmjölsgröt ibland. Men även lite risgrynsgröt när vi närmade oss julen för den tar lite tid att laga till snabbt.

Men med lite gott på gröten och mjölk till. Yasmine hade banan eller aprikos eller så hittade jag igen något annan gott på gröten.

Men tiden går för allt barn men Yasmine var den som gjorde lite hyss nu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag ser ett fönster med neddragna persienner men persiennen är öppen för man kan se ut.

”Måste klättra nu, men mamma kan du låta bli mig, varför måste du hänga efter mig, nu springer jag ifrån dig mamma, men mamma varför kan du inte låta bli att jaga mig nu, jag vill gå lite själv nu.”

”Jag måste upp på bordet nu för hur ska jag annars kunna se bättre, men nu måste jag upp på stolen för att ta mig upp på bordet, men oj nu var det ett fönster där, jag kan nog nå dit med.”

”Men jag måste bara klättra upp för att se lite bättre, jag gillar inte vara på golvet mamma, för då blir jag så less jag måste upp i fönstret nu, men hur ska jag komma upp? jo jag tar stolen kan du låta bli mig mamma för jag måste upp i fönstret nu.”

”Jag måste bara testa att ta mig vidare mamma sluta att jaga mig nu, för jag kan själv komma dit, men mamma varför måste du vakta mig så mycket för jag kan själv, och jag kan inte göra mig illa bara lite grann, oj nu gjorde jag mig lite illa.”

” Nu måste mamma komma och trösta mig och nu har jag så ont mamma kan du komma nu men varför kommer du inte på en gång som du brukar göra vart är du mamma?”

”Nu känner jag att jag har så ont efter jag slog mig, men mamma kan du inte blåsa på mitt finger nu så det går över, men jag gjorde mig illa mamma i fingret nu och kan du inte sätta på lite plåster till mig så går det över på en gång mamma.”

”Jag vill sova hos dig mamma, men varför måste du ändra om allt nu, jag måste sova hos dig mamma för annars kan jag inte sova alls, för min stora syster har inte ens ett vanligt rum, vi måste dela rum nu och då måste du mamma sova hos mig hela tiden.”

”För jag vill att du sover med mig mamma, men varför måste du ändra om igen för jag klarade det.”

”Jag har lite ont i huvudet sedan jag ramlade, men varför kan du inte låta bli mamma för jag gillar att ta mig upp till min syster, jag vill ha till baka min säng som den var, för jag tycker det är så kul att jag kan klättra upp där mamma.”

Det blev jättetrångt sedan jag rev sängen FÖR JAG VÄNTADE PÅ EN STÖRRE BOSTAD för då bodde vi en 2.a som var i det minsta laget då, men vi hade inte så stora val när jag flyttade tillbaka hem igen. Jag letade en hel del men det var svårt för mig att flytta hem så jag fick köpa mig en lägenhet för att komma på hemmaplan. Jag tillhörde inte kommunen och då fick jag lägga pengar på en insats istället. Folk som bodde i kommunen gick först då.

Kommer hennes problem med pappa.

”Varför ändra på allt nu, men mamma varför kan inte pappa förstå att jag inte vill vara hos honom mamma, varför kan du inte tala om det, för hans fru är så himla dum, och hon gillar inte mig.”

”För hon kan inte ta hand om mig, för hon hjälper mig så lite för hon är så dum pappa, men jag kan inte åka till dig, för jag vill inte vara med familjen för ni äter så konstig mat med, och min syster kan äta den för hon gillar den.”

”Jag gillar mammas mat pappa, men jag vill inte vara med dig för du är inte hemma så mycket pappa, för du måste alltid iväg och jobba till den där restaurangen men, pappa varför ska jag följa med dig, för jag kan inte det, jag ska vara hos mamma pappa, för jag gillar inte dina barn ens utan bara en av dem är snäll.”

”Jag vill inte träffa dem, och din nya fru är inte snäll för hon kan skälla på mig och är så arg när du inte ser det pappa, och du vet inte vad som händer när du är på jobbet och jag tänker inte följa med dig mer pappa.”

För jag älskar mamma mycket mer än dig pappa, för du har inte ens tänkt på mig eller inte kan komma upp när du vet att jag inte vill lämna mamma, för jag måste vara med mamma pappa så du förstår nu pappa.”

”För hon är dum din fru, och min syster tycker samma sak, men hon vill bara vara med pappa men det vill inte jag, ska stanna hemma nu, så de så.”

”Jag ska vara med mamma, för vi har det mycket mer mysigt och kan läsa för mig, men det kan inte din nya fru, hon kan inte svenska ens, för hon pratar så konstigt språk som igen kan förstå pappa.”

”Varför måste du vara med henne nu, för mamma har en annan känsla av att hon måste följa med mig om du måste vara med mig, men jag tror inte att mamma vill vara med dig, för du har en ny dum fru pappa.”

Då vill jag inte följa med till dig utan min syster kan åka till dig, men inte jag utan jag ska stanna hemma pappa så du kan förstå det, för annars måste mamma följa med mig, men hon kan inte följa med hela tiden för hon är så upptagen med sitt jobb.”

Men hon kan följa om hon vill, men jag vill inte vara där pappa för jag bor hos mamma, och jag bor inte med dig pappa ens, för mamma är bäst och kan allt, så jag kan inte följa med till dig.”

Men så var det i Yasmines liv att hon inte ville åka iväg till sin pappa men hon älskade att stanna hemma hos mig och då fick hon alltid välja det för hon kunde gråta så mycket och DÅ FICK HON STANNA HEMMA SÅKLART.

För Yasmine ville inte dit jag ville att han åkte upp istället när det var såhär om han vill träffa henne då fick han åka upp till oss, men han sov även över hos oss när han hälsade på oss, men sen blev det problem när jag träffade en ny man.

JAG TÄNKTE PÅ BARNEN SÅKLART.

Men tiden gick så fort men vad kan man göra åt det FÖR YASMINE VAR MIN ÄLSKLING för hon var lilla syster 7 långa år.

Tills Yasmine fick en lilla syster då blev hon mellan systern men hon hade DET EXTRA JOBBIGT då för hon var minns så länge för jag hade 5 år mellan henne och Nathalie.

Jag ville ha långt mellan dem för att ge dem tid för annars hinner jag inte med på samma sätt, men Yasmine  fick vara liten över 7 år, men HON VAR ÄNDÅ LILLTJEJEN MIN även om hon kom mellan oss så var hon min.

Pappa var det alltid problem med därför blev det jag och hon såklart.

Det är bra på ett sätt att ha lång mellan barnen FÖR DÅ FÅR DE VARA LITEN EN STUND men det går inte stoppa tiden som jag hade önskat, men det går inte stoppa  ett dyft för Yasmine är vuxen på många sätt nu.

Det var en härlig tid när Yasmine följde med mig till mina vänner, men ibland var det bara jag hon på staden men DÅ FICK VI VARA MED VARANDRA.


”O vad glad jag blir att Alfa är tillbaka, tack snälla mamma att du hämta hem henne för jag längtade efter Alfa mamma.”

”Varför var ni snabb du och han att ta bort Alfa, varför var ni båda så snabb för jag älskar Alfa mamma, varför måste ni sälja henne, de man gillar, bara för han inte ville gå ut med Alfa när du jobbar och lagade mat.”

”Varför kan inte han gå ut med Alfa mamma för hon var min hund med mamma, och då får du inte lämna henne mer mamma, men du måste lova mig att inte ta bort Alfa igen för hon är min hund med mamma.”

”För han kan visst gå ut mer med Alfa för han har så mycket tid att göra det, men det har inte du mamma, men Alfa är våran hund, och jag vill inte att du lämnar bort henne igenom bara för att ni inte hinner med henne.”

” Ni får inte lämna henne mamma för jag älskar Alfa, men vad glad jag är nu att Alfa är tillbaka nu, men vad glad jag måste krama henne hela tiden så hon inte lämnar mig, men Alfa vad jag älskar dig du är min hund med.”

”Inte bara att han ska gnälla på att det är jobbigt att gå ut med hunden, men jag kan inte gå så mycket med hunden för jag har skolan med mamma men han kan gå när han kommer hem.”

”På kvällen vill inte jag ut så sent för då är jag bara mörkrädd mamma utan det får han göra för han är inte ens mörkrädd mamma.”

”Men det är jag och du mamma vi kan inte gå ut hela tiden för du har sagorna med men, men nu är hon tillbaka hos oss. ”

Alfa kom hem igen men vi var tvungen  igen lämna henne för det handlade om våran tid och jag hade inte tid alls utan vi blev ovänner om vem som skulle gå ut med Alfa men idag ångrar jag det för då har jag SATT MER PRESS PÅ HONOM.

Jag ville ha Alfa tillbaka för jag grät så mycket därför så hämtade jag hem henne men hon kunde inte vara kvar i familjen genom att jag fick för lite hjälp av honom.

Om jag ska ha djur då måste jag ha tid och sköta om dem på rätt sätt, men Alfa hann jag inte med genom att han hade svårt att gå ut med henne ,men han gick ibland men han var less på det, men jag hade hela familjen att sköta om när jag kom hem ,men men det såg han inte alls.

Jag förstår att vi har saknat henne enormt för jag har fått gråtit så mycket när allt kommer upp för mig. JAG ÄR EN DJURVÄN MEN DJUREN MÅSTE SKÖTAS OM PÅ RÄTT  SÄTT.
”Sessan min katt och vad hon kan gosa med mig min katt, men vad jag gillar henne mamma, men vart är hon nu, för ni måste väl inte ge bort henne bara för min syster blev sjuk för hon är också min katt mamma, varför kan du inte förstå det.”

”Jag älskar sessan mamma ,men varför är hon sjuk i astman mamma, för jag tycket att vi kan inte lämna dem båda två, för då blir jag utan katt mamma, men varför måst ni ge bort både sessan och hennes barn mamma?”

”Varför kan hon inte få stanna båda två, men jag älskar att gosa med sessan och hennes lilla barn är så söt att sitta och gosa med mamma.

”Hon ligger så fint över min axel titta vad fin hon är mamma, men du måst förstå att jag vill att katterna stannar hos oss nu, men varför ska min syster bli så sjuk när sessan har vart så länge hos oss.”

”Nu blev hon så sjuk och vi måste lämna dem till som kan vara lika snäll som vi är, jag vill att de stannar hos oss mamma.”

Men det blev problem för Nathalie fick astma, men den dök upp när Sessan fick sin första kattunge för hon fick bara en kattunge för hon var ganska gammal då. Sessan har följt oss så länge i familjen och hon var en halv siames.

Men astman utlöste då för Sessan sov alltid på en kudde i Nathalies rum ,men när hon fick kattungen då blev det bara värre för då måste Sessan ta med sig kattungen när de skulle sova och då blev hon sjuk.

Jag fick en panik när de konstaterade att min dotter hade astma och plus min moster började jaga på mig för hon har barn som har astma hon påverkade mig såklart.

Men sessan var speciell för jag hade till och med köpt en Birma för att hon skulle få en kompis när jag jobbade, men jag minns jag fick lämna tillbaka han för han tog över allt och hon mådde så dåligt Sessan. Jag hade väl tänkt åt henne ,men hon mådde bra när han var borta.

Men för oss var det ett perfekt tillfälle när Sessan fick egen kattunge som hon skötte om så fint. Nu behöver hon inte vara ensam utan en katt att pyssla om, men nu var det hennes egen kattunge och DÅ GICK DET JÄTTEBRA FÖR HENNE.

Men jag hittade ett hem men där var jag extra noga att de fick följas åt, men jag mådde inte bra och jag kan tänka på Sessan än idag att jag saknar henne.

Idag har jag inte gjort sådär utan försökt på annat sätt men jag blev så rädd när folk skrämmer upp mig.

När äldre dotter flyttade då blev det katter igen.

Men när Yasmine skulle köpa ny skor då var hon så himla noga att känna in rätt sko för hon satte aldrig på sig en sko som klämde eller gjorde ont även sandalerna gick hon runt och provade så SANDALERNA PASSADE PERFEKT.

Men det blev några rundor när det var skor hon skulle köpa då kom vi inte hem så tidigt för då skulle hon prova i alla affärer som fanns att prova i.

Yasmine var så himla noga att de inte klämde för mycket för hon kunde välja en sandal som andra inte gillade. DET BLEV PAX SOM HON GILLAR ATT GÅ .

Yasmine gillade sandalen för hon kunde gå i dem och springa i sandalen, men där var hon både lätt och jobbig för hon måste ha exakt när vi var ute och handlade skor.

Men hon är lika noga idag med sina skor för det måste stämma med foten och hon kan prova hur många skor som helst så måste hon ha rätt sko, men HON HITTAR ALLTID RÄTT SKO PÅ FOTEN.

Yasmine hade aldrig problem med det för barn vill ibland ha vackra skor som vi vuxna har men hon hittade igen sandaler men även andra skor när hon skulle vara lite fin.

Men för Yasmine var det extra noga att ha rätt sandal på foten så hon inte fick ont.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.