YASMINE MIN MELLERST DOTTER

I alla tider har Yasmine varit min lilla älskling som har vuxit upp nu men bor själv med familj och barn.

Men det är HÄRLIGT ATT TITTA TILLBAKA PÅ BARNEN som har vuxit upp men minnena finns ändå kvar hela livet för dem kan vi inte städa bort alls utan bara gå vidare i mitt liv med minnena med mig.

Men tiden har även här gott fort för man kan sitta och titta och fixa bilder på dem men hittar målade bilder som påminner så himla mycket om dem för jag HITTADE SÅ BRA KONSTNÄRER så jag kunde visa upp dem på ett bra sett mina barn.
För jag vill skydda dem på mitt sett men ett foto kan ju inte hända något när de är vuxen men som världen ser ut idag då SKYDDAR JAG ALLT JAG ÄLSKAR SÅ MYCKET, men ni kan se bilder från fantastiska konstnärer som jag nu delar med mig till er om mina barn nu.

Ska jag vara riktigt ärlig så tycker jag att det är kul att lägga ut foten på olika konstnärer för jag har gjort det så länge nu letat igen en bild, men nu fick jag ännu mer kul att leta igen bilder på mina barn.

Men har vi fastnat i tiden att bara visa upp mina barn, men nej jag går själv igenom dem men det är underbart att skriva om dem och när de GJORDE SIN FÖRSTA UPPTÄCKT i världen och då är det så härligt att skriva om deras minnen för ibland glömmer man bort dem.

Men nu fick jag upp så mycket minnen när jag satt och kände in dem och nu ska jag känna in Yasmine och se vad jag hittar där hos min älskling nu?

Det var ett jagande efter att få bästa betyget, men så var det för Yasmine ont i huvudet för hon måste skriva fullt på allt så hon kan gå vidare även om jag sa till henne att du är så bra som du är.

För du kan så mycket och det du gjorde nu är jättebra för dig för du kan annars köra dig i botten.

Men ont i huvudet, då var Yasmine inne på sin sista stressrunda med skolan för hon kunde komma hem med en massa läxor.

Men orkade inte ibland med utan då tog huvudverken över min dotter och jag sa till henne att lunga ner sig, men Yasmine lyssnade inte på det örat FÖR DU GÖR SÅ GOTT DU KAN.

Men det lyssnade inte Yasmine på såklart. Utan hon måste prestera det bästa såklart fast jag sade till henne flera gånger att lunga ner sig men hon fixade skolan såklart.

Men samma igen när Yasmine började skolan i Norge då kom det tillbaka för hon måste ha det bästa fast jag säger att du gör så gott du kan Yasmine, men inte lyssnade hon på det utan sitter hela tiden med läxorna igen fast hon har familj och barn är så himla trött och extra jobbar med för att klara av allt.

För Yasmine är en som vill resa och då måste de sparas pengar hos henne och hennes sambo för de vill ut som andra såklart, men hon klarade av skolan och nu har hon jobb där hon hade tänkt sig, men 3 år av trötthet drog hon på sig för att fixa sin skola och kunna ta JOBBET HON GILLAR BÄST.

Men fick ta den biljetten att lyckas igen i sitt liv med barn och familj men YASMINE ÄR EN ENORM ÖVERLEVARE MIN DOTTER.

Men jag blickar tillbaka på Yasmine och känner vilken fin tjej hon är som har vuxit upp även om vi haft en del problem mellan oss när svartsjukan setter igång för jag kan inte hjälpa när man står mellan två stycken utan jag ÄLSKAR MINA BARN SÅ MYCKET.

För jag tänker inte ens på mig själv idag utan bara så de kan ha kul och klara sig då är jag nöjd och glad i livet för jag har aldrig tänkt på mig så mycket utan dem så det har allt nu. Jag kan tänka på mig själv någon annan dag för barnen går alltid först i alla lägen nu.

Men vad gör det när man stampar runt nu med bara fötter för det känns så himla skönt att vänta in sin bästa kompis.

”Men vart håller han hus min kompis, men vad glad jag är mamma, ja han kommer till oss, men vad glad jag är, ja mamma, vad bra att hans mamma och han kommer nu, för jag gillar att var med han.”

”Men nu måste jag ut och möta honom vid bussen, men varför kommer aldrig de, men jag måste sitta och vänta nu, för nu ska min kompis komma och sova över hos oss, men jag måste ut till bussen.”

”Men ja, nu är han på väg men Daven är snart här min Daven men vilken lycka, nu ser jag honom mamma han är där, men måste bara springa emot Daven för nu är jag så himla glad att få leka med honom, men vet du mamma han kan med leka med Barbie huset mamma som vi gör.”

”Men han kan få låna min fina docka, men inte alla får han ta, men vi kan ta fram den finaste dockan till mig, men han får klä på dem själv för han gillade förra gången leka med Barbie huset när han var här.”

”Men även hans bror var där med min syster och tog allt ifrån oss för då skulle de leka med mitt dockhus som är mitt med, men då måste de sitta och ha kul, men vilken tur att det är Daven bara han med nu, för nu kan vi leka själv mamma.”

”Men vad glad jag är, nu ser jag honom ännu mer, men varför var de så sen min Daven men nu är han här, för nu ska vi leka hela dagen ihop vi två, och ingen kan störa oss utan mammorna får sitta själv där ute och äta sin mat, vi inte alls gillar.”

För nu får vi korv och mos men då får de äta sin surströmming i fred, för jag gilla inte och inte han heller gillar surströmmingen, men de gör bara mammorna som hela tiden ska sitta där ute och prata på balkongen när vi är ute och har kul ihop.”

”Men vad glad jag är nu att Daven kom som jag önskade så mycket, men vad han är rolig att skratta med för han är alltid så glad min Daven men andra kompisarna är också bra, men han är så glad och kul att leka med, för han är så snäll min Daven och nu ska vi leka hela dagen med varandra min Daven och jag, o vad glad jag är nu mamma.”

Men Jag kände hela kroppen när jag skrev om hennes David för han var EN GLÄDJEKÄLLA FÖR HENNE när hon var barn för de lekte så bra ihop och även hans mamma och jag lekte inte ihop men vi hade kul ihop på den tiden Ella och jag.

Men tiden har ju gått och sitter och får upp  just minnet som jag själv minns så väl när David skulle komma då var det bara glädje runt min tjej för han var en glad kille men även idag är han en glad kille när man möter på honom så kommer hela hans leende fram när vi pratas vid.

Jag kände hela kroppen när jag skrev om dem men vilken glädje jag kände och vilken tid jag tittade tillbaka på OCH DET VAR EN HÄRLIG TID DÅ.

Men nu går jag vidare för att se vad Yasmine har haft för sig mer, men hon kanske glömt bort att ge mig ett minne igen, vi ska se vad jag KÄNNER IN OM HENNE NU för nu hittade jag ett glädjeminne hos henne och nu ska vi se vad vi hittar nu. När vi kom hem med Alfa.

”Men vilken kul hund mamma har köpt, men vilken hund mamma, ska vi ha den hunden nu? jag kan hjälpa dig lite, men inte hela tiden kan jag hjälpa dig, men vad kan vi göra med hunden, men vad kul att du kom hem med en valp mamma, men vi måste ha namn på den.”

”Men varför kan vi inte ge ett eget namn på vår hund mamma, men de har döpt henne till Alfa nu, jag gillar inte namnat så mycket, men varför kan vi inte döpa henne själv för jag har lite namn jag vill ge henne, men så kan de väl inte göra för jag vill att vi hittar på ett eget namn på Alfa, bara för de måste ta namnet så kan vi hitta på ett eget namn mamma.”

Men så blev det inte för Alfa kom från en uppfödare men nu ser jag att min dotter hade önskat sig ett eget namn som mer passar in i familjen men Yasmine sa inte så mycket då, men hon kände att vi skulle gett Alfa ett eget namn såklart.

Vi körde på samma namn men nu kan jag tänka när känner in det då var det fel såklart för jag fick ändra om på en katt jag hade köpt för katten kunde jag inte kalla för det för det var så fransk och krångligt namn.

Men vi tog namnet såklart men vilken miss nu, men så kan det bli för vi tänkte väl inte så mycket på det. Lätt att säga vem vet??? Vi kanske skulle prata om det genom att det var en FAMILJEHUND VI KOM HEM MED.

Nu är pappa på besök som inte alls är så populärt.

”Men Bitta varför kan jag inte vara här med dig, för du är mycket snällare än pappa och han ska jag inte prata med alls, för han är så dum och kan inte förstå mig, för han är så dum och inte ser att jag vill inte att han kommer upp ens.”

”För jag kan vara med dig Bitta för du är mycket bättre nu ,varför måste han komma upp nu, för han är så knäpp, jag vill inte vara med honom alls, nu ska jag stanna hos dig-Bitta för mamma kan inte bestämma  det alls, utan nu får min syster och jag gå själv på stan idag, och jag ska vara hos dig och Bitta nu så de så mamma.”

”För han kan stanna hemma i Göteborg tycker jag, för han har fru och barn där som han gillar mycket mer genom att han lämnat mamma och då ska han inte hit såklart, varför kommer han hit igen? och varför ska han ens komma hit för jag gillar inte han alls?”

”Men min syster gillar honom såklart, men vad jag är less på min pappa, för han kan inte bo med mamma när han kommer sådär, och han förstör för mig, för han kan gilla mig när han inte kan läsa rätt ens, för han är dålig på svenska, men han kan prata men inte läsa med mig.”

”För pappa kan inget mamma, så varför? måste han komma upp nu, varför mamma? för jag vill vara med dig själv mamma, varför mamma kommer han upp till oss för jag vill inte det.”

Jag fick upp detta minne igen men Yasmine var inte glad den gången utan då sprang hon ner till vår granne och för att stanna där för hon ville inte vara med honom utan sprang ner till henne.

Vi umgicks nästan varje dag så YASMINE GILLADE BIRGITTA SÅ MYCKET och vi hjälpte varandra när vi måste ha lite barnvakt, men även hennes barn sov hos mig när hon jobbade natten så vi hjälpte varandra så bra på den tiden och hon gillade henne såklart.

Men minnet fanns kvar hos Yasmine när jag kände in det. Vi kan inte städa bort ett minne men det kan tunnas ut så vi inte halkar på minnet utan jag fick bara upp det nu.

Yasmine har köpt sig nya springskor som hon kallade dem men hon var så glad när hon fick dem.

Men så går jag vidare i henne liv och vad hittar jag nu, springa för hon gillade att springa men, vad hittar jag mer?

”Men du kan inte ta mig alls, för nu har jag så kul i min nya springskor, och jag har så kul i mina skor, för nu kan jag springa ifrån alla i mina nya springskor, men vad kul mamma att du köpte så bra skor till mig, för nu kan jag springa ännu mer ifrån dig mamma.”

”Men jag kan springa fortar ifrån mina kompisar, för de har inte nya springskor som jag har, men de kanske inte har fått några nya springskor som jag fått nu, men nu mamma kan jag ut och leka med mina kompisar, för att springa ifrån dem hela tiden, för de har inga springskor alls på sig.”

”Men jag kan spring nu, titta vad jag kan springa nu, o vad jag är glad att springa nu ifrån mina kompisar nu, för jag kan inte komma efter, utan först måste jag komma nu, för jag måste bara springa nu, o vad glad jag är som fick nya skor av dig mamma.”

Yasmine älskade när vi hade köpt nya springskor för det var nya gymnastikskor hon fick men hon var alltid så glad när vi skulle köpa nya springskor FÖR DÅ KUNDE HON SPRINGA SÅ LÄTT SÅKLART.

Men Yasmine hade även skor som var vacker när hon skulle vara lite fin men gymnastikskorna var en hit jämt när vi var ute och handlade skor, men det var samma med sandalerna att sandalen skulle passa perfekt på foten.

Men Yasmine älskade att köpa nya snowjogging hela tiden för att lätt att hoppa i dem när hon skulle ut och leka i snön eller vara med kompisarna för hon gillade dem för skon varken klämde eller blev kall i dem, men bra för att slippa hålla på med kängor som är mer besvärlig för ett barn. Hon ville ha lättsamt min dotter och inte hålla på med en massa skosnören.

Men idag har hon hur mycket skor som helst, men hon gillar fortfarande löparskor eller andra modeller av dem som hon kan gå lätt i. Hon kan skor min dotter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.