LINN MIN YNGSTA DOTTER

Nu skriver jag om min yngsta dotter Linn men har fått lärt känna henne på ett speciellt sett men alltid den som håller energin uppe i familjen för hon har ett sett som gör att vi känner oss så glad vid hennes sida.

LINN ÄR EN GLÄDJESPRIDARE på många sätt men ibland kan det även vara upp och ner för henne med, men hon har ett lättsamt sätt Linn för hon är lättsam på många sätt.

Men behöver mycket uppmärksamhet hon med.

Linn har alltid haft ett sätt som gör att hon känns så vuxen på många sätt, men hon har även klarat av så många motgångar sedan hon såg dagens ljus första gången, men HAR KLARAT AV ALLT PÅ SITT SÄTT som gör mig glad.

För Linn har aldrig gett upp utan hon har alltid gått på även om det har varit motgångar så har hon aldrig gett upp utan upp igen för nu tar vi nya tag mamma och så har jag sett Linn för hon är ENORM ENERGI TILL GLÄDJEKÄLLA NÄR DET ÄR BARA HON OCH JAG DÅ FLYTER ALLT SÅ ENKELT FÖR OSS BÅDA TVÅ.

Linn har varit liten hon med, men hon har haft mycket motgångar min dotter men hon har alltid rest sig upp för att ta nästa steg i livet och aldrig varit rädd att göra det. När Linn var liten och fick problem på dagis så har hon ändå klivit igenom allt. För hon vill bara ha mer kärlek som de inte kunde ge henne.

Men de förstod aldrig Linn att den här TJEJEN MÅSTE FÅ SÅ MYCKET KÄRLEK FÖR ATT VÄXA UPP till en vacker kvinna, men de såg aldrig dagis, men vi såg henne såklart för vi tog bort Linns störta problem att slippa dagis för att kunna leva ett normalt liv i hemmiljön.

Men även när hon gick i skolan så var det samma sak där att hon vill ha lite lugn och ro i sitt liv för kunna TA IN KUNSKAPEN I TYSTHET men idag är inte skolorna tyst ens utan de håller på samma sätt för det är svårt att hålla tyst för det går inte alls lära sig något när det inte kan tysta ner en klass.

Vi är så olika där och då ska det finnas enormt många möjligheter för att fixa sitt betyg och då ska BARN FÅ VÄLJA DEN SKOLA SOM PASSAR DEM ALLRA BÄST för att kunna ta in kunskapen så barn kan växa upp i rätt miljö. Utan att de måste byta skola hela tiden för att få en lugn stund när de inhämtar kunskap.

Jag ser när hon lärde sig läsa då VAR HON BARA 6 ÅR NÄR HON LÄRDE SIG LÄSA, men hon satt tillsammans med 3 andra kompisar som var så himla intresserad av att lära sig läsa.

Men tjejerna var bara 6 år när de när de lärde sig läsa, men de gick på en förskola där de kunde har lite kul ibland, men de tog inte det så allvarligt alls utan bara kul och spännande att lära sig läsa.Jag ser att LINN VALDE DEN SMARTASTE VÄGEN när hon börja läsa tillsammans med dem, men hon hade så kul ihop med dem när de satt och lärde sig läsa för allt flöt så himla bra för henne, men hon fick göra det på sitt sätt som var det bästa för henne då.

Men tiden har gått för Linn med, men hon har aldrig gett upp om hon fick problem då tog vi en annan väg, men idag då har hon sitt betyg från grundskolan men även från gymnasiet men hon fixade det såklart.

LINN VALDE EN GYMNASIESKOLA DÄR DE KUNDE HA LITE KUL, lite konst och annat inräknat men fick måla eller göra andra kul saker där. Men även jobba med lera.

Jag ser nu när jag skriver om Linn så har mina flickor faktiskt valt liknade som hon den andra delen har de lite kul.

Jag upptäckte det av ren slump att Yasmine gjort som mina andra flickor när hon valde Samhälle Ekonomi för andra delen där hade hon lite kul med annat än att bara läsa men även Nathalie valde på samma sätt med sömnad och vävning.

Jag ser att mina 3 döttrar har valt på ett smart sätt för att ta sig igenom gymnasiet de har valt in lite annat kul.

Nu ska vi känna in Linn men vi ska se om vi hittar något bra minne som vi kan känna in nu lite kul minnen vill vi känna in nu.

Här håller vi på att packa in paket men vi väntade på att farmor skulle komma.

Jag känner mig så glad i hela kroppen men det Linn som är så glad.

”Men vad jag är lycklig mamma, kan du inte hjälpa mig med det här mamma, varför gör du så baklänges nu, kan du inte göra som jag gör, jag måste fixa, men vänta mamma, men nu kommer farmor, ska du inte göra klar mitt paket nu.”

”Vänta mamma, vänta, jag måste göra mitt eget paket mamma, men du gör mycket bättre paket, titta så fult allt blir, kan du inte hjälpa mig lite grann med snörena mamma, jag kan inte få till det fint alls, men de får farmor inte se, men vi måst fixa till mitt paket, ska inte du också ge farmor paket? ska inte pappa också ge farmor paket?”

”Men varför ska hon vara här nu, när hon inte varit här förut så mycket, men jag tycket det är kul att farmor är här, för då blir det lite fler i familjen mamma, men varför ska det krångla när jag håller på med paketet nu, jag blir så less mamma, för jag ska ge mitt paket, men kan du inte hjälpa mig med paketet? för jag ska även nu sätta på lite snören på paketet.”

”Men kan du hjälpa mig för du gör så vackra paket, men det kan inte jag och pappa, för vi gör så fula paket, men jag är inte så duktig på det, men det får duga mamma, för farmor gillar nog ändå mitt paket, för jag har packat in till henne då.”

Här var det en jul när farmor skulle fira julen med oss för vi har inte haft henne så mycket hos oss på julen på grund av att hon följde med sin sambo, men här var han död och då började hon fira hos oss.

Linn har alltid varit less när hon ska göra sina paket för hon tyckte att jag gjorde bättre men är så olika där och hon var inte så gammal men hon gick i grundskolan såklart.

Jag förklarade jämt att DU GÖR SÅ GOTT DU KAN när du fixar dina paket men inte lyssnade hon på det för hon vill göra vackra paket, men hade svårt med det genom att hon inte var så gammal, men här kände jag bara glädje för Linn älskar julen och likaså jag älskar den.

Jag se vad känner in mer 

Här handlade det om kattorna Snuffsan och Fanny.

”Snuffsan vart är du? kan du inte komma hit Snuffsan, mamma jag är så less på att Snuffsan går ifrån mig, kan hon inte vara lite snäll nu, men vart är hon nu Snuffsan mamma, har du inte glömt bort att vi måste nu klara av allt nu, när Snuffsan är borta, men varför gömmer sig Snuffsan för mig mamma?”

”Kan hon inte vara lite snäll med mig, men hon är arg ibland på Fanny, för hon inte kan göra rätt, ,men Fanny är så snäll mamma, men varför lämnade vi bort Fanny som var så snäll med mig och pappa med, kan du inte ta tillbaka henne nu?”

”Jag vill inte att Fanny ska flytta från oss nu, för hon är vår katt mamma. Varför kan du inte släppa ut Fanny i stan mamma, kan du inte vakta henne där med, jag vill att Fanny stannar hos oss, och vi får försöka hjälpa Fanny staden.”

Nu kom jag till ett nytt kapitel med Snuffsan och Fanny för vi tänkt flytta mot staden och då fick Fanny jättestora problem så jag kände att jag måst hitta någon som kan ta hand om henne där hon får fortsätta springa fritt som hon gjorde hos oss. Därför lämnade jag bort till henne till vän som hade hästar på gården men FÖR ATT SKYDDA FANNY från att sitta inne som en innekatt för det hade hon aldrig fixat för hon var ute hela tiden.

Men kom ibland när hon var hungrig eller så kom hon hem med en råtta ibland, men åt råttan istället för maten jag lade fram för det var inte alls så intressant så hon kunde gå in och titta på maten men sen gick hon ut och åt upp sin råtta.

Det blev väl inte så lyckat den gången för Fanay ville hem hela tiden när vi hade lämnat henne hos en vän. Men hon rev och slet i oss när vi var där för hon ville bara hem men jag tänkte att det går över och får en fantastisk natur att springa i liknade som vi hade.

Men hon smet från därifrån och ville hem men hon kom aldrig hem för hon kom aldrig så lång men jag kända att vi hade gjort fel igen, men jag tänkte på kattens bästa då. Hon hittade aldrig igen henne fast de var ut och sökte efter henne, men hon dog på vägen hem för det var en bit mellan oss eller så hade hon svårt att hitta vägen hem.

Hon hade fått stanna om hon hade kommit tillbaka för vi hade fått hitta på bättre för Fanny. HON VAR GENOMSNÄLL FANNY. Hon var friheten själv och då är det svårt att stänga in en katt i en lägenhet för jag ville aldrig göra henne så illa.

Men Nathalie påverkade mig lite grann för hon är allergisk mot katterna men hon tålde Snuffsan men inte Fanny för hon blev mer dålig av Fanny.  Jag har tänkt mycket på det för Fanny kommer från Snuffsan. Men hon tålde Snuffsan men inte Fanny.

Det var MYCKET ENKLARE MED SNUFFSAN för hon gick inte så långt bort utan hon kunde ligga på altanen och vakta mig när jag gick in då gick hon in. Ibland stack hon iväg men mest när hon ville söka upp en kattkille, men hon tog sig en råtta hon med för hon kom in med dem till oss för att visa upp sin jaktlycka.

Vi var väl inte så glad när vi fick jaga råttan som Snuffsan hade tagit in mest för att leka med den, men det var vi som var tvungen ta bort råttan, men hon lärde sig mer att lämna sin mat utanför vårt hem så hon kunde äta upp sin råtta. Mina katter var aldrig sjuk för de levde väldigt fritt när vi bodde där.

Handlar om Linns födelsedag

”Nu är systrarna hemma kan ni inte se på mig nu, men varför måste du Nathalie gå först, jag ska ha dem kläderna på mig mamma, men varför är mormor där i vardagsrummet? kan hon inte sitta med oss nu, men varför ska det vara så himla trångt allt nu, mormor varför har du inte satt på dig rätt? men vilket fint paket .”

”Nu måste jag få hjälp att öppna paketet, kläder från mormor, tråkigt vänta kan jag öppna själv Yasmine paketet, varför måste du vara här nu, för nu ska jag öppna mitt paket själv, jag kan öppna mitt paket Yasmine, och det är mitt paket nu, kan du inte låta bli, ja vad glad jag är en liten docka med en badbalja, till men vilken fin docka jag måste krama min docka, men varför har den inga kläder min docka? kan du inte hjälpa min dock på med kläderna nu?”

Här blev hon så glad över sin present men här fyllde hon år min dotter men Yasmine ville bara hjälpa till att öppna hennes paket, men hon fick en söt liten docka med en badbalja och kläder av mormor som var väl inte lika intressant med mjuka paket för då vet man vad man får.

Jag känner in igen nu står hon i sitt sovrum och jag ser hennes rosa dockvagn men hon håller i en söt liten docka härJulie hennes kusin sover över hos Linn.

”Kan du hjälpa mig mamma nu? jag måste fixa min docka nu, men vart är kläderna nu, kan inte Julia komma snart, för vi ska ha lite kul ihop jag och Julia, hon ska sova hos mig några dagar, jag gillar min kusin så mycket när hon kommer, för vi har så himla kula ihop, men låt bli min Barbie mamma för den ska jag och Julia leka med.”

”Du kan inte röra den, men vänta nu, jag måste fixa till min docka, för den ska sitta i mitt Barbie hus tillsammans med Ken mamma, men varför är det så rörigt i mitt Barbie hus, för nu är alla möblerna fel, för de kan inte stå där utan jag måste rätta till i köket hos Barbie, för hon kan inte sitta på den stolen, utan hon måste sitta där mamma, kan du inte hjälpa mig lite innan Julia kommer?”

”För jag måste städa upp här, så hon och jag kan leka hela dagen med Barbie huset och mina dockor, men hon kan sova hos mig, men vad kul vi ska ha hela dagen nu mamma, kan du inte säga till mina systrar att nu ska Julia komma till mig och sova hos mig?”

”Men vad kul vi ska ha nu mamma, men jag måste fixa till mitt dockhus, så Julia kan låna det med, men hon har eget Barbie hus, men vårt är mycket större med flera våningar på mitt Barbie hus.”

Men vart är bilen mamma? ska inte Barbie sitta i den, men nu får jag lämna mitt rum för nu kommer Julia, och nu kan jag inte leta efter bilen, för den måste ha hamnat under sängen min bil, men nu måste jag möta Julia, men vad kul vi ska ha när vi leker med mitt hus, men hon har säkert egen Barbie med sig då.”

”Men vad glad jag är att hon ska sova hos oss nu, min bästa kompis ska sova nu hos mig, men varför ska jag rätta till huset nu, jag kan göra ordning det nu, men jag hinner inte det, utan jag ska möta Julia nu, å vad kul vi ska ha mamma, och vi kan bara vara med varandra då.”

LINN HADE KUL MED SIN KUSIN JULIA men hon hade ett Barbie hus som har följt med i familjen som var stort hus, men de hade alltid kul när de fick leka med Barbie huset och andra sakerna med. Men jag minns mycket väl att Linn var så glad när Julia kom på besökt för de bodde en bit bort.

Jag kände bara att här var det glädje med Linn.

Härliga minnen jag har fått sett tillbaka på men det är vuxna idag 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.