NATHALIE MIN ÄLDSTA DOTTER

I alla tider har det varit folk som har bestämt hur barn ska fungera i samhället men hur de ska skötas om på allra bästa sättet.

Men I MIN FAMILJ TÄNKTE JAG PÅ BARNENS BÄSTA fast det kunde krisa ibland hos mig med, vad ska jag göra då?

 När barnen håller på att VÄLJA SIN EGEN VÄG eller vart de vill bo, men det har inte varit så enkelt för jag älskar mina barn och nu ska jag skriva om en dotter igen som hade svårt att välja mellan mig och pappa sin.

För pappa var Nathalies pappa men inte hos en del för det är enkelt att styra över sina barn.

För Nathalie är hans  dotter och han ska inte ha något med dem att göra för han har nu fru och barn. Men vem vill ha en sådan pappa som lämnar hela sin familj och reser hem för att gifta sig med en ny fru som var redan utvalt sedan långt tillbaka.

Han var redan gift när han mötte på mig men han satt utan papper på henne för han tänkte inte på henne just då utan då skulle hon sitta i Turkiet och vänta in när hennes älskade åkte hem. Hon fick möta på mannens i hennes liv 1 gånger om året.

DET VAR INTE HENNES MAN ALLS för han var redan gift och var upptagen och hade en familj och en dotter, men fick en dotter till när Yasmine föddes till världen.

Men vem säger att hans familj hade rätt bara för de har en KNÄPP KULTUR som är så urgammal att gifta bort sina barn bara för att hålla ihop hans släckt.

Men så var det för NATHALIE SOM ÄLSKADE SIN PAPPA så mycket men hon fick ställa sig åt sidan och likaså jag fick ställa mig åt sidan för att hans familj ska få förtur till Sverige.

Men han hade kunnat sagt nej, då hade hon fått suttit kvar i Turkiet än idag men kanske han har levt med mig vem vet?

Men jag kan inte gräma mig för det var då, men ibland kan jag tänka till vad hade hänt om vi inte lyssnat på hans föräldrar utan fortsatt på samma sätt.

För han fick jättestora problem med fruns familj för de hotade med det ena än det andra för att vi skulle gå isär men han var inte så glad alla gånger. Han mådde fruktansvärt dåligt när vi provade att gå isär. Här var det många tårar från honom men jag tog honom tillbaka hela tiden. Men jag mådde också dåligt men vad har man för val?

Fruns familj hade hotat med att bränna ner hos fåren, men de hade redan provat en gång att elda hos fåren, men de hann släcka där.

Vi hade problem med hennes familj för de var inte så kul att göra med

Han kom tillbaka igen och igen för han tänkte att vi kan fortsätta, men hans familj var där och förstörde för oss, men han provade att bjuda hem pappa. Men hans pappa kom men hjälpte inte så mycket. Vi försökte med allt för att göra hans pappa glad.

Men han kunde inte göra ett dyft åt saken för han hade lovat bort sin äldsta son och kunde inte hjälpa alls, men de var till och med rädd för fruns familj för familjen hade så stor makt över dem.

Pappa hans kunde inte ändra på det alls utan han fick lov att lämna mig.

Han hade svårt för han tänkte att vi kan leva här och inte tänka på hans fru i Turkiet för han har aldrig älskat henne utan det var mig han ville ha och älskade. Han har aldrig äskat henne och aldrig försökt att äska henne utan efter min tid då har han försökt att leva på sitt sätt, men med nya kvinnor vid sin sida.

Han kanske får ha lite kul med kvinnorna vem vet?

Men han sökte efter en ny kärlek fast frun lever med honom och har barn så har han aldrig älskat henne som han älskade mig.

Men hans frun var en stark motståndare för hon hade familjen bakom sig.

Men Yasmine sa en gång till mig att han får skylla sig själv när han inte skiljer sig och lever kvar med sin fru. Hon såg hur han mådde ibland.

Men för Nathalie och Yasmine vad tänkte familjen då?

INGET för hans föräldrar hade redan lovat bort sin son till en kusin som passade utmärkt för dem att kunna leva ett bättre liv och ta hand om allt när de blir gammal.

Men de tänkte aldrig på Nathalies pappa då utan bara på familjen och släktens bästa.

Familjerna tänkte inte ett dyft på att han var gift och hade redan en familj utan sopa bort problemet nu så vi kan gå vidare nu och ta hand om din fru i Turkiet nu.

Men nu var det så gamla minnen, men minnena lever kvar hos mig för jag litar inte riktigt på folk som kommer från dessa länder för de har en fru som väntar på dem.

Men vet nu hur det ska gå för mig men JAG MÅSTE LITA IGEN PÅ FOLK SÅKLART.

Men vad kan vi känna in om Nathalie för vi ska se nu om vi kan hitta lite kul minnen från henne nu.Här är pappa på väg ut för att träffa sina kompisar som inte var så populärt för Nathalie.

Jag känner mig så glad i kroppen men hon springer till pappa sin och kramar om honom nu.

”Pappa vad glad är att krama dig min egen pappa, för du är min egen pappa, pappa varför har du dessa kläder på dig? ska du ut nu? kan du inte stanna hos mig pappa nu? men pappa varför ska du ha den där rocken?”

”För då ska du ut igen och träffa dina kompisar igen, men mamma och jag vill också vara med dig pappa nu, men varför måste du ut nu pappa? men vad fina skor du har pappa, för jag har bara på mig min blå kjol nu, och vill känna på dina svara fina skor du har pappa, men vad glad jag är pappa med dig du är min pappa.”

”Kan du inte följa efter mig pappa? fast du står där i hallen och bara tittar på när jag springer i vardagsrummet, men vad kul jag har med dig, men kan du springa efter mig, jag hör en massa skratt, men vad kul jag har med dig pappa, men varför kan du inte vänta på mig nu så jag kan följa med dig ut nu?”

”Måste du ut nu för jag vill vara med dig nu? vänta jag ska också ta på mig skorna för att följa med dig nu, men varför måste du gå nu, för du måste stanna hos oss pappa, men vad du är mjuk att krama pappa, men vad jag äskar dig pappa för du är inte vass ens utan så mjuk att krama pappa nu, men vad fin och mjuk du är pappa, men varför ska du lämna mig nu? för jag måste följa med dig nu pappa, för jag vill bara vara med dig pappa, men kan du inte stanna nu med mig pappa?”

Här var han på väg ut genom dörren och vi får upp en bild när han står i hallen han har gråspräckliga fina rock men har svarta skor på sig, men Nathalie är så himla glad när hon får krama honom.

Men han var på väg ut för det var mycket kompisar för honom för han gillade att umgås med sina kompisar. Men ibland då bjöd vi hem dem till oss, men nu var han på väg ut genom dörren som inte var så populärt för Nathalie för hon älskade sin pappa såklart.

Här hade jag låst ut mig och Nathalie blir lite less så vi får gå ner till grannen.

Jag känner ett leende på läpparna nu, ”men varför är det så himla mörkt nu mamma, varför måste vi sitta här och vänta nu? kan de inte öppna upp på en gång nu, för jag vill in nu, men mamma varför ska vi sitta i trappen och vänta på att någon ska öppna dörren åt oss?”

”Men varför är det så mörkt i svalen, kan du inte öppna nu dörren mamma, för jag kan inte stå här nu utanför nu, men mamma kan du inte gå ner till Nazmie och fråga dem om att hjälpa oss med dörren? för nu är det så mörkt i svalen?”

”Men tänkt om de inte är hemma alls, för de brukar hjälpa oss då, Nazmie är så snäll mamma, men även Leyla hennes syster är så snäll med oss, men kan vi inte gå ner till dem och vänta på pappa nu, för du har nu låst ut dig igen mamma?”

”Men varför måste du glömma nyckeln igen mamma, för nu måst pappa komma hem annars får vi går ner till Nazmie, för hon är så kul och snäll att vara med, men Leyla är så stor, men hon är snäll tycket jag, kan vi inte ringa på hos dem mamma, för pappa är inte hemma alls mamma nu?”

Jag fick upp ett lite kul minne när jag hade glömt nycklarna hemma. Nu låser jag min dörr när jag går ut men inte på den tiden för vi har ett annat lås idag.

Nazmies bror fick hjälpa mig med dörren för han slog lös några sprintar och lyfte av dörren då men det hände två gånger att de fick hjälpa mig med dörren.

Men det var härliga minnen för JAG OCH NATHALIE GILLADE FAMILJEN.  Här är Nathalie med pappa och mamma på Liseberg och åker en massa karuseller och köper lotter.

Jag ser Liseberg vi går där men hon sitter och äter på något men vill ur vagnen för det är så kul där.

”Mamma kan du följa mig dit? men pappa varför har du inte vunnit på lotteri pappa? för jag vill vinna den grejen pappa, kan du inte sluta upp pappa, för jag vill också ha kul, men varför går vi runt på alla stånd och spelar på dem, när du aldrig vinner något nu pappa?”

”Varför inte åka igen karusell för jag gillar att åka karusell? pappa kan du inte sluta upp att spela nu, för du vinner inte Pappa, men jag vill åka karusell nu, med mamma och jag måste vänta på dig med, för vi kan inte gå så långt pappa nu, men varför kan du inte sluta spela nu, för jag måste åka en karusell.”

”Men farfars bilar är inte lika kul, men jag vill åka en karusell nu så vi kan få lite kul, men Peter pan är kul med, men jag måste nog se lite mer där, jag vill åka den båten för att titta på alla kul figurer nu ,men kan du inte lära dig att sluta spela nu, jag kan inte åka annars någon kul karusell, för Peter pan är mycket mer kul att åka nu.”

”Kan du inte följa med mig nu pappa och mamma så vi kan åka Peter pan istället för att spela nu pappa, för du vinner ingenting pappa nu, men du måste sluta spela nu pappa.”

Här var vi på Liseberg och hade lite kul ihop men HON GILLADE PETER PAN som de kallades då nu heter det sagolandet, men hon ville så gärna åka det, men han försökte vinna lite mjukdjur till henne men han vann inte utan det slutade för det mesta att vi fick gå till fiskedammen då.

Men ibland vann vi mjukdjur men ibland köpte han så många lotter så vi fick en åsna tillslut för han och jag ville ge Nathalie en åsna som var jättestor, men åsnan köpte vi tillslut genom att vi fick ta så många lotter på åsnan då.

Men han ville GE HENNE PRESENTER och då fann vi den åsnan.

Jag ser Snuffsan nu men jag har hittat den är hur ute målad men som tillhör Nathalies bilder och då kunde jag inte visa Snuffsan. Vi kan inte se så tydligt men hon håller i en katt som ser ut som Snuffsan.  Här håller Nathalie i Snuffsan men hon pratar även om Fanny.

”Kan du sluta upp att bita för nu är jag arg på dig Snuffsan, men varför är du så arg Snuffsan nu, titta hur det blev nu, för du är inte snäll för Fanny mycket snällare, men varför har du ens kvar henne nu? men jag vill inte ens se åt den katten, för hon kan jag inte lita på, men jag kan hålla lite i Fanny för hon är så snäll mamma.”

” Men Snuffsan är inte snäll med mig med, för hon kan bara sitta och stirra på mig, men ibland litar jag inte på henne, men jag är inte rädd för Snuffsan, utan jag gillar inte henne för man kan inte klappa henne som du kan, men varför ha en katt som bara en kan klappa varför mamma har du det?”

”Jag kan aldrig förstå det mamma, men du måste göra något åt henne, för jag lita inte på henne överhuvudtaget, utan jag ska ta Fanny för henne kan man gosa hur mycket som helst nu.”

Jag vet att mina barn inte älskade Snuffsan lika mycket som Fanny men Snuffsan ville inte bli klappad så mycket.

Snuffsan fick problem genom att hon blev förstörd av kompisen till Linn som stängde in henne i soffan den gången.

Snuffsan var en söt liten kattunge som vi nyss hade hämtat hem, men första natten av Snuffsan liv då hittade jag henne instängd i soffan, men hon var rädd när jag hittade henne men fick sova hela natten där när vi nyss hade hämtat hem henne.

Snuffsan var även rädd när vi hämtade henne för allt var så nytt då men även det här ställde till stora problem för Snuffsan. Men hon blev så på sin vakt mot barn och jag tänker på den gången när hon  blev instängd i soffan.

Men det gick bra när barn låg i en babysitter eller låg på golvet för då brydde hon inte  sig om dem. Hon gillade inte när barn började gå eller röra sig för då såg jag hur stressad hon kunde bli.

Jag sade till Snuffsan att hålla sig på övervåningen när barn dök upp för hon hade en förmåga att vakta allt och måste kontrollera allt. Vi kunde hamna i konflikter för hon lyssnade inte på mig för hon måste vara där jag är och se vad som händer då. Jag vet hur Snuffsan är och hur stressad hon kan bli och jag kan bli lika stressad på att hon inte lyssnade på mig.

Jag litade alltid på henne för hon har lämnat efter sig så många fina minnen min Snuffsan men visst VAR HON MIN KATT OCH VI LITA PÅ VARANDRA. Men jag kan berätta så många historier om min Snuffsan.

Men barnen var inte så glad ibland för de hade ibland svårt att klappa henne, men det blev mer när hon blev mycket äldre för hon hade alltid sin plats i soffan Snuffsan som var bara hennes plats.

Men även Fanny fick mycket kattungar. Men både Fanny och Snuffsan fick väldigt söta katthunger med lång yvig svans. Fanny hade mycket vitt i pälsen och långbent med lurvig päls som var lite jobbig att ta hand om, men Snuffsans päls var inte lika jobbig för den tovade sig inte alls fast de hade liknade päls.

Men tiden har gått men minnena lever kvar fast vi har gått vidare nu för minne kom upp som glädje minnen men även som ett jobbigt minne. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.