NÄR TIDEN HAR GÅTT

Nu har det gått en tid sedan jag mötte på GUD och min andra BIG PROTECTION MY LOVE som han kallas. 

Men folk kallar oss för TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR NU för att de ska förstå när jag skriver om BIG PROTECTION ELLER TVILLINGSJÄLAR så måste jag använda mig av namnet så folk ska förstå för det är bara GUD och min andra TWIN SOUL som inte är så glad när jag kallar han för TWIN SOUL ELLER TVILLINGSJÄL för han sitter fortfarande och skyddar mig.Men hos folk kalls vi för tvillingsjälar för det var GREAT MASTER LADY NADA som sa till mig att du har MÖTT PÅ DIN TVILLINGSJÄL BIRGITTA.

Jag tänkte okej men vad gör jag nu? Men vilken tur att hon sade tvillingsjäl för annars vet jag inte hur det har gått då.

LADY NADA sa att det kommer bli så himla bra nu Birgitta när du mött på din tvillingsjäl och jag tänkte det samma för jag älskade en så ung man.

Men tänkte att det var stor åldersskillnad men då hade jag att skylla på att han är min tvillingsjäl men åldern stökade till för mig. Men LADY NADA HON BEDYRADE VARJE DAG FÖR MIG ATT HAN ÄR MIN TVILLINGSJÄL, men du kommer få ett fantastiskt liv Birgitta men hon lovad så mycket kärlek då.

Men vad hände då jo då DYKER GUD UPP EFTER LADY NADA för då sitter vi tillsammans och väntar på att få prata med GUD för jag måste få hjälp med en del saker. Men även måste jobba med GUD som jag lovade att hjälpa till såklart för jag är ju FÖDD BIG PROTECTION så för mig kändes allt okej att jobba med honom,

Men LADY NADA frågade mig om jag kan klara av att jobba med GUD för han kan kontrollera allt Birgitta? Men jag tänkte att det är lugnt för jag gillar att jobba med GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLARNA så för mig var det inget problem att jobba med GUD för vi måste hjälpa varandra tänkte jag såklart.

Men tiden har ju gått sedan vi mötte på GUD och folk som tror att han är död eller inte finns DET ÄR ETT SKÄMT FÖR MIG det kan jag skratta åt varje dag för jag känner GUD PÅ RIKTIGT NU. Och han lever så folk ska förstå det att han inte finns i nått vitt moln eller som jag tänkte mig ljusa händer på mina axlar när jag tänkte på GUD eller hur han såg ut eller om han fanns ens, men jag tänkte mig vita händer med lite moln runt hans händer.

Men GUD visade sina händer men det var inte vit direkt utan BRUNA HÄNDER FÖR HAN GILLAR DEN HUDEN GUD. Eller så har han brun hud för det är han såklart han är inte ens vit utan mörkt hår och brun hud det är GUD jag mötte på den NATTEN. Jag har sett hela hans kropp och den är brun med.

Men nu har det gått ett tag sedan jag mötte på GUD MEN HAN LEVER MED MÄSTARNA för de håller ihop och jobbar med stora jobb ihop med GUD. FÖR LADY NADA OCH KUTHUMI var det naturligt att prata med GUD för de måste få lite mer hjälp med mig för de jobbar ihop med GUD. Och han finns och lever som MÄSTARNA och inte flyter runt där uppe utan han är levande för mig som ni skulle förstå själv att han finns, men han har mer översikt över saker och ting men han jobbar ihop med mästarna.

GUD var även där och sade åt mig om varför jag skrev uppstigna mästarna när de kallas GREAT MASTER för han fattade inte det. Men jag sa LADA NADA själv varför hon inte sa som det var? Men hon tänkte inte så mycket på det vill folk kalla LADY NADA FEL hon tänker inte så mycket på det att folk säger uppstigna mästarna för hon kan ändå prata med mig fast jag sa uppstigna mästaren LADY NADA. Men hon tänkte inte på något utan du kan säga det fast hon visste att var fel.

Men inte för GUD då var det bara ändra om allt för varför ska de kalla LADY NADA OCH KUTHUMI OCH DE ANDRA GREAT MASTER för uppstigna mästarna NÄR DE KALLAS FÖR GREAT MASTER HOS DEM.

Jag fick ändra om och nu vara noga med att skriva GERAT MASTER för det är det RÄTTA PÅ LADY NADA OCH ANDRA MÄSTARNA. 

Men jag slapp att gå igenom allt för att rätta till, men jag har rättat till mycket sedan GUD sade till mig för han vill att vi visar upp rätt nu. Och det är samma om TWIN SOUL OCH TVILLINGSJÄLAR att alla inte kan MÖTA PÅ DEM utan det är jag och en kvinna till som kan möta på TWIN SOUL.

GUD vill rätta till för att folk ska sluta tänka på TWIN SOUL ELLER TVILLINGSJÄLAR för det är BARA TVÅ SOM KAN MÖTA PÅ DEM PÅ RIKTIGT och vi är nu TVÅ PAR SVERIGE som har mött på TWIN SOUL. 

Men PÅ RIKTIGT ÄR DET INTE KUL ATT MÖTA PÅ TWIN SOUL ELLR TVILLINGSJÄLAR för jag tror att du skulle välja en annan väg om du fick då för den energin kände jag av innan jag mötte på min twin soul, men hur har det blivit nu?

Upp och ner för mig, men LADY NADA BEDYRADE ALLT men nu har jag sett mer att leva tvillingsjälar på jorden är inte så kul när de måste öppna oss och måste börja jobba. Men vad händer då? Jo det ÄR GUD SOM ÖPPNADE OSS, då kan han se allt om Sverige och det var samma med andra paret han öppnade deras hjärta direkt efter han öppnat på oss.

Men TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR FÖLJER BARA MED NÄR KVINNAN FÖDAS TILL JORDEN ANNARS STANNAR DE HEMMA. För det kallas för BIG PROTECION och måste skydda. Men mannen känner av när de ska möta på kvinnan och börja gå men, måste känna äkta kärlek när vi möts. Vi har en plan att gå efter när vi möts.

Men att möta dem på jorden är inte en kul att möta dem för då händer både det ena det andra som landet ser ut idag. För jag har gått den vägen som Sverige har problem med och den andra tjejen som har levt så länge ihop med sin tvillingsjäl fick jättestora problem när han öppnade dem för hon fick kliva ifrån sin stora kärlek som var på väg att gifta sig. För de hade börjat planer sitt bröllop för de har levt ihop sedan de var ung.

De hade levt 8 år ihop, men fick en massa trubbel när GUD öppnade paret för GUD måste se Sverige. Hon fick så fruktansvärt stökigt så ni skulle inte heller vilja möta på big love tvillingsjälar för ni skulle återigen tänka er en man där det inte händer så mycket problem då.

Men hennes twin soul måste börja jobba på djupet med henne och då kan det hände vad som heltst när de jobbar på djupet. Men de blir klar såklart och då kan de återigen leva som ett kärlekspar, men de kan även fortsätta att tänka i samma plan de hade att gifta sig för då är det klar för det. Men även jobba ihop med varandra genom att de föds med samma plan med varandra.

Twin soul är problem när vi möter på big love för jag har bara fått problem som ni inte ville byta med mig. Men vi måste börja och jobba när han dök upp och jag måste skilja mig från min man. Han måste bryta mitt förhållande snabbt min twin soul utan problem för jag kände glädje och äkta kärlek från honom.

Han kände av när han skulle börja gå med mig, men han har inte någon vetskap om vem han är utan han måste möta mig, men MÅSTE KÄNNA ÄKTA KÄRLEK när han börjar gå med mig.

Men vad händer då JO JAG FÅR LEVA MED EN ANNAN TWIN SOUL FÖR ATT SKYDDA MIG, men han gillar inte att han kallas för twin soul eller tvillingsjäl för han är my Love som vi kallar varandra nu, men även BIG PROTECTION genom att han måste sitta och skydda mig tills vi är klar med allt. MEN KOMMER FRÅN BIG HAVEN.

Han i England har då problem på annat sätt, men han rensa mig på djupet som de har sagt till mig för jag ser att allt stämmer. Men han mår så fruktansvärt dåligt sedan han mötte på mig. Han ville att vi möttes på en gång när han mötte mig på Facebook.

Men jag skrev om mina barn och mina minne men det är kul när man får fram så mycket speciellt när vi känner in dem tillsammans med min andra twin soul. Jag gillade så mycket när vi skrev SÅ MYCKET PRATA FRÅN DEM FÖR DET KÄNDES SÅ ÄKTA DÅ, men jag var tillbaka i tiden med mina barn.

 EN UNDERBAR TID ATT TITTA TILLBAKA PÅ.

HUR LEVER MIN BIG PROTECTION TWIN SOUL NU SOM KOMMER FRÅN BIG HAVEN?

Jag gillar att leva med honom men han säger att jag måste äta rätt så inte han får också ont för han känner av på en gång om jag har ont i kroppen eller magen då känner han allt.

HAN HJÄLPER MIG för då har han ont som han inte gillar alls att ha, men han hjälpte mig när han tog bort huvudvärken när jag slutade med kaffet. Jag måste äta med balans så vi inte har ont båda två.

Men han har stoppat näsblod när jag blödde så himla mycket och nu har det hänt två gånger men jag sa till honom, ”kan du stoppa näsblodet?” Men han stoppade det så snabbt så var mitt problem borta. Jag har aldrig blött så mycket näsblod men jag frågade vart det kom ifrån?

Men jag hade jobbat för mycket och var trött men det var jag som ville fortsätta jobba men nu måste jag tänka till. Han sa nej till mig men jag ville mer men han såg att jag var trött.

Men han hjälper mig med allt för han GER MIG ÄVEN HEALING och en enorm värme varje dag för han kan så mycket. Han ger mig mycket kärlek när jag fryser lite grann då ger han mig så mycket värme. Härlig värme som jag aldrig upplevt för jag kan vara lite frusen av mig och då ber jag om det nästan varje kväll. Men jag älskar att leva såhär.

Men ställer till för honom för VI LEVER MED EN KROPP och då lever han med mig och då känner han allt och då måste jag tänka vad jag äter så inte han får ont. Ibland har jag väl inte tänkt på det för man vill äta mat, men när jag får ont då måste jag sluta med maten för han får även ont då.

Jag fick sluta med kaffe för jag kunde få ont av kaffe när jag drack för mycket kaffe och nu har jag slutat att dricka kaffe så han inte känner av det.

Vi lever som i samma kropp men hur det fungerar det kan jag inte svara på, men han lever och känner av allt med mig. Men vi kan PRATA OCH SKRATTA IHOP men han är då väldigt svartsjuk och vi kan inte leva hela livet såhär för då får jag problem för han gillar detta liv.

Men han kan ge mig så mycket kärlek som han säger och jag känner det själv att jag gillar att leva livet med honom. Men han kan inte stanna hos mig fast jag önskade det för DEN KÄRLEKEN JAG FÅR DET HAR JAG ALDRIG MÖTT PÅ FÖRUT.

Men jag vet även när vi blev klar för att jobba ihop för då måste han hjälpa mig när han såg hur det var för mig.

Vi brukar ta upp en del kul saker när vi möttes på och HAN VAR SÅ FÖRVÅNAD att den här gången kunde han prata med mig för i andra liven har han inte kunnat prata alls med mig. Men nu kunde vi sitta hela nätterna och bra prata om det ena än det andra och ha kul till och med gå ut bland folk.

 Men vi pratade hela tiden när vi gick ner på staden för han är inte tyst av sig utan gillar att prata hela tiden med mig men han tränar även engelskan med mig. MEN VI PRATAR TELEPATI.

Vi kunde gå ner på ett fik men jag såg och kände av honom och vi pratade och pratade, men folk såg en tom stol när de gick förbi, men den var inte direkt tom men vi ville inte ha något sällskap utan bara jag och han för han gillar inte så mycket sällskap när vi lever såhär.

För han kan bli väldigt svartsjuk då och måste prata med mig för jag ha en del som vill träffa  mig, men han gillar inte det för han vill prata med mig utan bara han och jag.

Jag känner när jag ska sova då kommer han över mitt täcke och jag känner hur täcket trycks ner när han kommer emot mig. Jag känner han även över min kropp när jag ska sova för han ger mig så mycket kärlek då.

Men det är en härlig tid att leva med honom för vi känner varandra så väl men det är jag som känner av när han mår dåligt för då får jag lite ont i magen. Genom att vi lever i samma kropp, men han känner av min sorg nu för vi är snart klar såklart. Men hans säger, ”du får inte prata med mig då utan bara säg My love så jag håller mig lugn.”

Men HAN ÄR HÄRLIG ATT LEVA MED men vi har det jobbigt nu för han måste leva med mig men vi närmar oss skilsmässan då måste vi hålla oss lugn.

Jag gillar sättet för det är så enkelt att fixa till allt nu genom att jag litar på honom hundra procent. Han kallar mig för MY LOVE.

MEN VI FICK JOBBA GUD jag min my love för vi skulle börja jobba med honom men ibland har jag varit så arg för GUD plockar bort bilderna för mig och då blir jag ännu mer sur för GUD KAN LÄTT TA BORT BILDERNA FRÅN DATORN.

Med det kan inte ÄRKEÄNGLARNA ELLER GREAT MASTER göra, men GUD kan göra det. Ibland är jag så arg för jag har tänkt mig fina bilder på mina barn och jag hittar bilder som jag kan ta som påminner om dem. Men så är han där och rättar till jag kan inte ens ladda upp bilden i dator för då var det fel bild såklart för VI MÅSTE GÖRA RÄTT BIRGITTA NU..

GUD har låst sidorna för mig så jag var så arg en dag och satte mig och titta på ett kul program på dator bara för jag var så less då. Men GUD LEVER SÅ NI VET, men han kan stöka till för mig.

Men jag ser hur han tänker för han kontrollerar mig för varje sak jag visar upp är rätt såklart.

Men då får jag så mycket hjälp av GUD FÖR DÅ HAR HAN HITTAT som stämmer exakt åt mig så jag inte tog fel bild till mina barn utan han hittade till och med rätt skyddsängel till mina barn.

Men bilderna kom upp helt rätt med honom så HITTADE JAG SKYDDSÄNGEL TILL MINA DÖTTRAR, men stämde allt såklart. Men kan inte sätta samma skyddsängel för de har varsin skyddsängel som GUD vill bara förtydliga för mig. Men även hittade jag en stor ängel som är tänkt som ärkeängel men ärkeängel kan gå med flera men inte en skyddsängel.

Men GUD HJÄLPTE MIG att hitta bilderna hela tiden men när det gick dåligt då låste han sidan åt mig så jag kunde inte ens ta den bilden jag hade tänkt. Eller jag gillade för då kanske jag blandade ihop för mycket när vi höll på med mina barm då.

Men GUD LEVER så folk som tänker annat då tänker de helt fel, men HAN ÄR SNÄLL men det är jag som kan komma i konflikt med honom för jag måste lugna ner mig nu för vi måste vänta och ha trust till honom såklart.

Men det är upp och ner nu men jag ser andra paret har nu börjat gå tillbaka till varandra och DÅ KAN JAG KÄNNA MIG LUGN.

Men vi har ett jobb i Sverige och det var nog inte det jag hade tänkt mig men landet kan vara bra för många människor, men inte vi som ska jobba som BIG PROTECITON vi får stora problem när vi öppnar oss.

Men jag har sagt nu aldrig mer Sverige för mig för de som lever normalt kan älska landet men inte vi som jobbar med detta för vi har så liten lust på att födas här igen för för att visa upp nya problem svenska folket har.

 För jag har fått nog av det och jag tror att de andra tänker samma sak efter den här resan de gjorde nu utan vill nu leva i lugn och ro nu utan en massa problem som landet nu har bjudit på.

2 reaktioner till “NÄR TIDEN HAR GÅTT

 1. My partner and I stumbled over here by a different web page and
  thought I may as well check things out. I like what I see so
  i am just following you. Look forward to going over your web page
  repeatedly.

  1. Thanks so much.
   We share with other people and help people.

   GOD loves helping people.

   People can share how much they want by GOD giving out to people today. You can take from the blog.

   Birgitta Spiritual inspiration

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.