POLISKÅREN HAR STORA PROBLEM

 POLISEN SKA SYNAS SÖMMARNA eller stänga igen hela polishuset för de är känd för att ställa till problem för folket för de har inte läst riktig psykologi ens.

För folk i USA har skrattat åt Polisen i Sverige har de inte mer jobb att göra när de måste ge sig på folk som ska hämta ut en jacka från krogen utan ger sig på oskyldigt folk för dottern måste få ut jackan från krogen då.

Men polisen slår ner mamman i backen som redan var så sjuk och  hade svårt att gå men polisen slog ner kvinnan så hon fick psykiska problem efter hon mötte på den kvinnliga polisen som INTE SKA JOBBA SOM POLIS ALLS.

Mamman skulle hjälpa sin dotter för att dottern fick problem med vakterna för de vill inte ge dottern jackan fast hon hade nummerlapp så fick  hon inte ut jackan så dottern ringer och är jätte lessen över det.

Mamman och pappan går ner för att hjälpa dottern ta ut jackan från krogen för hon står och fryser så mycket så mamman försöker prata med vaken om att lämna ut jackan till hennes dotter.

Men det GÅR INTE FÅ UT JACKAN men mamman och pappan hade varit dit och sagt till om varför de kasta ut folk utan jackorna och då lovade att ändra sig. Men det ändrade sig inte vakten utan SAMMA PROBLEM  PLAZA. 

Men polisen tar tag i mamman så hårt så mamman får ont i armen och försöker komma loss hela tiden och sade till flera gången att släppa genom att hon har så ont i  kroppen och då blev det bara värre för mamman när poliskvinnan höll i henne. Polisen höll mycket hårdare i armen fast mamman sa flera gånger släpp mig. Då fick mamman så mycket värk när polisen höll i hennes arm.

Poliskvinnan ger sig på mamman då och kastar upp henne mot fönstret och sedan bryter hon ner mamman i backen så mamman ligger där med värk i hela kroppen för hon har stora problem med kroppen och hade BÖRJAT PÅ SJUKGYMNASTIKEN för att få ordning på kroppen.

Han på sjukgymnastiken kunde inte röra på hennes kropp för hon hade så ont när han undersökte henne.

Men polisen gjorde inte det bättre för mamman för sjukgymnasten var chockat när han såg henne för han hade inte trott detta om polisen.

En sjuk kvinna som kunde knapp gå men polisen slog ner henne och satte på henne handbojor och hade smärtor i kroppen och skrek på hjälp hela tiden för hon skrek när polisen började misshandlade henne så styggt för HON VAR SÅ CHOCKAD då utan ville bara komma loss då.

Men poliskvinnan bara slog ner henne på backen då för mamman försökt komma loss när hon höll i henne. Men kunde inte komma loss för det värkte så fruktansvärt i kroppen på henne då och ville bara komma loss.

Men polisen lyssnade inte på det utan hon slog hårdare mot mamman som redan var sjuk i kroppen och hade svårt att ta sig fram, men fick ibland svårt att gå hem från stan för hon hade så himla ont i kroppen för hon gick med ständig värk men det sket poliskvinnan i UTAN HON MISSHANDLADE HENNE SÅ STYGGT.

Men under tiden då såg mamman sin dotter ligga orörlig på backen men mamman trodde hon var död för hon skulle bara hjälpa sin dotter med jackan.

Men trodde hela tiden att dottern var död för hon bara låg där utan att röra på sig och då blev mamman ännu mer rädd och skrek. Men mamman låg då med handbojor på sig så hon kunde inte åla sig fram till sin dotter för det VAR VAKTEN PÅ PLAZA SOM SLOG NER HENNE.

Men hon rörde på sig som tur var men mamma kastas i in polisbuss och fick ligga på golvet där men hon var så chockad under färden så hon bara skrek och var rädd för hon har aldrig varit utsatt för det utan lever ett väldigt lugnt liv och inte dricker alls utan HON LEVER VÄLDIGT LUGNT LIV.

Men mamman fick problem efter polisen men hon var till sjukhuset och visade upp sig och de såg vad som har hänt. De såg hur mamman såg ut men sa att hon måste ta mycket bilder för det kommer fram bättre efter någon dag. Men mamman var rädd efter det som hänt och vågade inte gå ut ens på stan eller gå förbi stället ens för hon var så sjuk efter det som hänt henne.

Mamman pratade med brottsofferjouren i Stockholm och de blev chockad av berättelsen. Har de inte mer att göra polisen för hon hade inte hört så hemskt förut bara för att hjälpa sin dotter ut med jackan. Men hon sa även att polisen var ett stort bekymmer, men inte detta hade hon hört förut, men DE ÄR HÅRDA IDAG. 

Hon sa att det är svårt att får rätt emot dem för de håller varandra om ryggen men de har problem polisen sa hon.

Men då är det mycket fel på polisen, men han i USA var lika förvånad och chockad vad polisen har för sig i Sverige har de inte mer att göra än att ge sig på en värnlös kvinna som vill få hjälp med en jacka. Men blir nedslagen DÅ HAR DE INTE MYCKET ATT GÖRA  I SVERIGE utan i USA har nog inte dessa problem som Sverige har sa han.

Men så ser Svenska polisen ut idag för andra länder blir chockat för de har mycket större brott än svenska polisen har. ÄN EN JACKA.

Men mamman fick problem såklart men blev anmäld för den hädelsen.

Men måste anmäla polisen för flesta var helt chockad av det men även vaken blev anmäld så polisen och vakten blev anmäld så klart men vad händer då????

Jo det är klart att polisen ska ha rätt och likaså vakten ska ha rätt och anmälde henne. Och HON HADE RÄTT HON PÅ BROTTSOFFERJOUREN HÅLLER VARANDRA OM RYGGEN.

Mamma och dottern ville ha lite rättvisa i samhället men de fick inte den rättvisan alls för de anmäld polisen två gånger. Men MEN FICK TILLBAKA PAPPREN SÅKLART.  Men vakten drog tillbaka anmälan och jag tror han blev rädd om sitt jobb eller så hela stället som har vakterna för mamman försökte prata med dem som anlitar vakterna, men det hjälpte inte så mycket för VAKTERNA PÅ PLAZA ÄR KÄNDA VISST FRÅN SÄKER KÄLLA ATT DE GILLAR ATT KASSA UT FOLK ELLER STÄLLA TILL PROBLEM FÖR FOLK.

Men ska vi ha dessa vakter och poliser nej de borde nu rensa upp hos  POLISEN FÖR DE INGA NALLEBJÖRNAR DIREKT men de borde LÄSA PSYKOLOGI för då har det aldrig hänt ens.

Utan hjälpt till i samhället istället för att slå ner folk men även när de ser folk har problem att få ut en jackan kan de  fråga ”kan vi hjälpa till här?”

Javisst kvinnan och dottern hade blivit jätteglad då för då har de kunnat gå hem i lugn och ro med jackan och sluppit frusit med utan gått hem i lugn och ro.

Men så är inte polisen som vi kan önska oss FÖR DEN ÄR HÅRD OCH KALL när de inte kan hjälpa människor rätt då ska de syna igenom hela poliskåren för har hört att de har problem där av olika källor att kåren borde bytas ut nu för att få in bra folk som kan hjälpa folk rätt.

Jag vet inte vilken polisskola de gått men POLISEN HAR MISSAT MYCKET på vägen i sin utbildning ser jag.

Men DET FANNS EN POLIS PÅ STAN som folk lätt kunde gå fram till utan att slå ner folk utan prata med folket och till och med såg hur folk var.

Han hjälpte mycket ungdomar men HAN VAR EN SNÄLL POLIS som såg hur folk var till personlighet för han skulle aldrig gjort såhär med jackan utan frågat ska jag hjälpa till nu?

Men varför höjer jag honom till skyarna? Han hade jobbat inom psyket i 2 år psykiatrin men varför kunde han ta folk så bra även där det var stora problem utan han pratade med dem.

Men de visste när han dök upp att det är lika bra att erkänna för han ser allt kunde en del ungdomar säga om honom, men de älskade honom och jag känner honom såklart för HAN VAR BÄSTA POLISEN PÅ STAN.

UNGDOMARNA KUNDE SKOJA MED HONOM.

Han jobbar inte nu utan med annat men gått vidare i sin tjänst så han är jag inte arg på.

Men andrar poliserna borde gå bredvid honom för att lära sig lite vett av honom och öka på deras skola och skicka in dem på 2 år tillsammans på psykiatrin och psyket.

Polisen kan de ta en extra kurs i vätt etikett den skolan ska polisen gå för då skulle samhället se ut lite annorlunda ut.

Men det är folket som måste säga nej till våldsamma poliser för de är ingen nallebjörnar direkt utan våldsamma även om det gäller allvarliga saker som folk vill ha lite hjälp av polisen som mår dåligt då ska ni inte ringa polisen.

Så länge de inte har lärt sig hjälpa folk rätt för det kan sluta att de mår ännu sämre så den ända utvägen är döden då. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.