HEM LJUVA HEM

När vi ska flyga ur boet då kan det vara svårt för dem som bor hemma idag för de har svårt med jobb för det får leta hela tiden efter även extra jobb för det är svårt på marknaden idag.

Men måste bo hemma eller dela med kompisar för att kunna flytta ur boet men kan få dela en lägenhet för att kunna lämna boet fast de vill bo lite ensam så är det svårt idag genom alla köerna och priserna på bostäderna som koster för mycket för ungdomarna som har börjat sätta bo.

Men får svårt på många sätt för priserna på lägenheterna är för dyr då och då får de vända sig till dem som kan hjälpa dem eller så får föräldrar lägga pengar för dem så de kan bo ensam för det kostar för mycket en 2.a som en del gillar allra bäst.

Men de får välja en 1.a för att kunna bo ensam ett tag för kompisarna kanske också vill följa med men då blir det extra svårt för då är lägenheten för litet att bo för då söker de vidare till en bättre bostad.

Men halkar på pengarna som betalas ut till ungdomarna för de lever på en mycket längre lön genom att de får ut PENGAR FRÅN EN KASSA SOM BETALAR UT FÖR LITE TILL DEM.

Men de har svårt idag för det handlar om bostadskön är lång men den är även lång till ett riktigt jobb där de kan tjäna in sin egen lön för att betala en bostad idag och bland måste de dela med en kompis för att hyran är för dyr där.

Det ser inte bra ut för dem som vill bo lite ensam och starta upp sitt liv utan får bo hemma längre än vad de hade önskat sig på grund av de får för lite betalt, men plus hyran är för hög för dem så de måste bo hemma tills de får ett riktigt jobb eller så får de dela med en kompis då.

Fast de helst av allt vill flytta ut så har de problem med det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.