BOSTÄDER

Men nu har vi fått en massa problem som jag inte hade tänkt mig alls.

GUD såg hur Sverige såg ut och då blev han inte alls glad för då ser han bara en massa problem svenska folket har nu.

Men folket har svårt att stå emot dem som styr landet för där ligger det stora problem i landet för landet har ingen balans alls utan bara obalans och hur folk ska överleva nu för nu har folk problem som de inte hade önskat sig.

Folk kan enkelt söka hjälp när de blir sjuk för det kostar inte så mycket när de måste ha hjälp. Men även mycket andra saker som vi har är bra i landet. Bra standard på bostäderna.

Men svenska folket har problem genom att de får svårt att klara sig på den lönen de lever på. De är så mycket folk som går på lägre lön som får svårt när de bygger nya bostäder för de kostar för mycket att bo där och blir det skilsmässa då är det inte säkert alls att de kan bo kvar ens för de tog ut för dyr hyra då.

Men på vissa ställen växer bostadskön enormt nu för många vill ha en bostad och en del bor hemma ännu och väntar bara på att få flytta hemifrån nu.

När bostads kön växer då växer de ännu mer folk som måste flytta ut men halkar på alla dyra bostäder då för det kan gå runt till olika bostäder men de hittar inte så lätt en bostad som passar deras lön.

Men hur tänker svenska folket då?

Jo de sätter igång och bygger en massa nya bostäder men många halkar på hyran när en del inte kan flytta in där, men varför bygger de så mycket bostäder när de inte ens kan flytta in utan kön står kvar på samma sätt och bara växer ännu mer för DE VÄNTAR PÅ EN BOSTAD SOM PASSA DERAS PLÅNBOK.

Någonstans är det fel då för alla ska enkelt kunna flytta hem ifrån men även de som går på olika bidrag ska lätt kunna flytta in för annars växer kön ännu mer.

Men alla ska ha rätt att bo efter deras standard som passar dem allra bäst för idag är det bara vissa som kan det för bostadsbolagen säger nej till dem.

Men det handlar om ekonom som svenska folket har fått problem med för en del går på så låga bidrag som inte kan flytta in i ett nybyggt hus, men även en helt nyrenoverad lägenhet kostar enormt mycket att säga ja till.

Blir det en skilsmässa då blir det ännu mera problem om de bor i en dyr bostad, men paret tänkte inte på en skilsmässa när de flyttade in för den ena kan ha en lägre lön än den andra personen för då måste båda tänka när de flyttade in KAN JAG BO ENSAM OM DET BLIR SKILSMÄSSA även om ni älskar varandra så kan mycket på vägen hända.

Idag måste folk tänka på det för nu är hyrorna så hög och ibland glömmer vi bort allt när vi är kär och bara flyttar in för kärleken tar över oss då. Det kan vara trist att tänka på en skilsmässa när du flyttar in. Men du måste göra det även hur kär du än är så kan mycket hända på vägen för dig. Långt tillbaka i tiden kunde folk lätt flytta ut utan problem men idag är det inte lika lätt för det handlar om hur du bor idag.

Men det syns att det är obalans i landet för annars kunde du flytta lätt ut utan att stöta på problem för även gamla hus måste fixas till speciellt om det är för gammal då måste byggherren sätta igång med renoveringen men måste ta allt för att lyft hela huset då MEN VART SLUTAR DEN NOTAN DÅ?

De fick en mycket dyrare hyra men var tvungen att bo kvar eller flytta ut för hyran höjdes med flera tusen för att fixa till en bostad i bra standard då.

Men alla önska sig en bra standard men ibland kostar den för mycket så en del är rädd att lägga dessa pengar BARA FÖR ATT BO.

Men del folk vill inte alls hyra för den kostar för mycket då utan väljer att köpa en bostad för känns mycket bättre att lägga pengar på sig själv än att lägga så dyra pengar på en vanlig lägenhet.

MEN HELA TIDEN HANDLAR DET OM ATT BO.

Hur har det sett ut om vi tittar bakåt i tiden nu?

Det var inte så dyrt att bo som nu för nu har ungdomarna det tufft att flytta hem ifrån genom att de halkar på arbetslösheten som bara växer i landet nu. Ibland får de dela med kompisar när de ska bo lite bättre då.

Men det handlar om hela Sveriges ansvar nu men från vårt håll då är det bara problem för folk säljer gamla lägenheter tar ut en summa som vi ser är för mycket då.

Men de är pigg att driva upp lägenheten eller huset då för att ta ut ännu mer pengar då, men då hamnade hela svenska folket i obalans för den som köpte lägenheten eller huset fick aldrig betala samma pris som den som sålde den utan höjde den så andra får svårt att flytta in där utan de måste ha ett bra jobb som möjliggör att de kan köpa lägenheten eller huset då.

Det är inte konstigt att folk har problem att hitta rätt bostad för det handlar om pengarna hela tiden.

Men folk köper gammalt hus eller en gammal lägenhet som kosta för mycket för det ska inte kosta som en ny lägenhet eller ett nytt hus för där har inte folk så stora val än betala den som bygger upp huset eller flytta in ett nytt hus med nya fina lägenheter där har de inte så stort val för det handlar om vem som bygger där och alla vill ha sin lön.

Men ett gammalt hus eller lägenhet ska bara kosta lite mer om de har renoverat huset eller lägenheten. VI SER ATT DET ÄR HELT FEL SYSTEM NU men folk försöker med alla medel att tjäna på det.

När vi går tillbaka tiden då hade folk inte detta problem som de har idag.

Folk som halkar på det är dem med lägre lön för många går sjukskriven idag eller så får de ut pengar från olika kassor för många idag går arbetslös nu.

Eller så har folk fått sin pension och då blir det svårt att söka sig en bättre bostad med mycket bättre standard då. Fast de halkar på det när de gick i pension. Elle så bor det tillsammans en tid tills någon dör och halkar på hyran för den var för dyr för att bo kvar.

Men det handlar om att alla får för lite pengar nu för att klara av en bostad nu. Men det finns dem som har lön för att klara av bostaden men så finns de som inte gör det.

Det är övervägande folk som lever dåligt idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.