JAG TÄNKER PÅ MIG SJÄLV

Ibland gillar inte folk när jag tänker på mig själv men jag kan inte tänka på dem just då utan bara fokusera på mitt liv nu och då får jag ta mig igenom alla kryphål som jag måste ta mig igenom för jag tänker bara på mig själv.

Men hur kan en människa bara tänka på sig själv när folk svälter därute i världen? Men hur kan hon ens tänka på sig själv när folk måste ha hennes hjälp ibland fast hon nu måste bara tänka på sig själv nu.

Det är så enkelt att tänka på sig själv först måste jag se hur jag lever och DÅ MÅSTE JAG TÄNKTA PÅ MIG SJÄLV utan att tänka på dem som sitter och tigger pengar efter gatan som då kan reta mig enormt för jag gillar att ge folk pengar.

När jag bara måste tänka på mig själv då måste jag säga nej till allt, ”titta inte på mig nu för jag kan inte ge dig ett ruttet öre så du förstår det.”

Men det är nog bara jag som kan må dåligt att bara tänka på mig själv, men jag har måste lärt mig det för att rädda mig själv varje dag nu, men jag kan inte ens tänka på vad andra ska tycka för jag kan inte hjälpa att folk i andra länder som sitter och svälter då för då måste jag tänka på mig själv för jag vill inte sitta och svälta för att de sitter och svälter utan jag måste ha mina egna pengar då för att leva nu.

Men folk kan dela ut pengar till andra länder så enkelt men när de tänker på svenska folket då är det tvärstopp på allt för då blir det inte en enda krona alls. Men att ge pengar till andra människor de ens känner det är så himla enkelt.

Men att ge till en uteliggare i Sverige det kan det inte ens tänka sig utan han eller hon får skylla själv såklart för det är inte deras problem att inte sociala hjälper dem rätt för ”varför ska jag ge till en uteliggare pengar eller ens bjuda in dem att bo i en fin vacker lägenhet.”

Men nej inte kan svenska folket bjuda in en uteliggare i en vacker lägenhet för lägenheten måste gå till flyktingarna för där får de pengar från regeringen såklart för de betalar ut så enorma pengar till dem som kommer som flykting.

Flyktingarna får allt till och med tänderna fixade och även får de en pension att leva på de som inte gjort ett enda dugg får ut flera tusen i månade fast de inte ens har jobbat i Sverige DÄRFÖR TÄNKER JAG PÅ MIG SJÄLV NU och andra kan tänka och tycka om mig.

Men jag är ärligt hur jag ser hur svenska folket har det för de bjuder ut dyra lägenheter till flyktingarna men då ska de ge samma lägenhet till en svenska som ligger därute och får försöka att överleva GE LÄGENHETEN FÖRST TILL UTELIGGAREN då först kan det bli balans i samhället för svenska folket är så pigg på att dela ut till andra.

Men tänker inte ett dyft på svenska folket alls utan de kan till och med gå under bara för att hjälpa en flykting nu för de spottar ut pengar på flyktingarna men inte på en pensionär de får nog leta sig ett nytt hem för att få tak över huvudet nu för de bara spottar ut pengar till andra nu.

Men inte till sitt eget folk för kan enkelt gå för bi en svensk utan att ens tänka till, ”ska jag hjälpa till” men sitter en tiggare därute som folk är så himla trött på, men de ger även pengar till dem fast vi måste säga nej till tiggarna för att visa vägen hem för dem där kan de hämta sina pengar än att sitta här och tigga till ingen vinning alls.

Utan hem ska folket men de ger dem ändå och då kommer tiggaren tillbaka såklart och jag ger inte ett ruttet öre när jag hörde att de har pengar att hämta, men jag måste tänka på mig själv såklart, men de har pengar i sitt hemland att hämta, men måste åka hem.

Men sluta att ge tiggarna och hjälp dem hem så de kan börja bygga upp sitt land, men det är dem som styr över dem så de sitter och tigger pengar när de istället kan söka sig ett jobb då skulle det se mera humant ut om svenska folk hjälpte dem rätt än att sitta och tigga pengar för de är van att göra det.

Men vi har inte haft problemet förut folk som kommer från andra länder för ingen sitter och tigger ens utan de söker sig ett jobb såklart för de finns inte någon från andra länder som sätter sig och tigger i landet UTAN DE TAR SIG ETT JOBB.

Men försök att få dem att börja rätt nu för svenska folket är så himla less på dem för de ser att de sitter och tigger till inge vinning då utan åk hem med dem.

MEN SVENSKA FOLKE KAN HJÄLPA DEM MED JOBB ISTÄLLET för att sitta och tigga då skulle det bli slut på det han som sitter och kammar hem pengarna från dem som sitter och tigger, då får han själv sitta och tigga eller så kommer han på att ta sig ett jobb istället för att sitta med dessa små pengar som de tigger ihop varje dag.

Men vilken vinning för han med om han också sökte sig ett jobb i Sverige för här måste vi jobba för att överleva, men många som kommer från andra länder överlever här för de tar sig ett jobb då.

Men varför ska jag tänka på dem jag som bara tänker på mig själv, men jag tänker på andra såklart, men visa hur orättvist behandlad svenska folket är, men även han som tigger varför inte gå fram till dem att VISA DEM ETT ARBETE FÖR ATT FÅ SLUT PÅ DET.

För det finns dem som tar pengarna från den som sitter och tigger ihop allt så vi kan ju vara mer duktig att inte ge ett ruttet öre för pengarna han får eller hon får är mannen som får dem, men de får sitta och tigga ihop för honom för han utnyttjar dem som sitter och tigger då.

Men han kan även ge dem för lite pengar när de tigger, men det har inget val ibland än att tänka på sig själv och tar biljetten till Sverige då, men till ingen vinning men folket har problem med en man som gillar deras pengar.

Men han delar ut för lite pengar till dem som hjälper honom det är han som får dessa pengar, men visa tiggarna rätt nu så vi får slut på det, men han kan själv sitta och tigga, men det skulle han inte göra för han har folk som tigger åt sig så han kan klara sig själv.

Men han tänker nog för mycket på sig själv då när han utsätter folket för det.

MEN MÅSTE FÅ SLUT PÅ ORÄTTVISAN där måste svenska folket ändra om allt för nu kommer svenska folket att få stora problem för det har nu ställt till så många problem när regeringen hjälper flyktingarna för de gör orättvisor då och då blir svenska folket arg och sur på dem.

Men de kan även börja göra upplopp eller ställer till problem för flyktingar de hjälper, men till ingen vinning då för de kommer från krig och en massa problem, men MÅSTE VI HJÄLPA ALLA och inte putta ut svensken nu.

För nu är det så kul att hjälpa flyktingarna så de till och med delar ut från FRISKIS OCH SVETTIS FRI KORT MEN TILL INGEN VINNING vem ska springa på deras träning för svenska folket måste vara blind för de kommer från ett land de kan knappt stava till träning det vet inte ens hur det fungerar ens för de kan springa ut för att ta sig en promenad i sitt hemland eller så sitter det på en gård med sina vänner och sitter och bara pratar och inte ens förstår vad FRISKIS OCH SVETTIS HA DELAT UT NU.

Men så är svenska folket för de kan behandla dem som en hundvalp när de ger hjälp till flyktingarna bara för att hjälpa dem med allt, men de är inte ens intresserad av träning.

Men det förstår inte svenska folket för det är vi som gillar att springa på alla gymmen och måste bara träna medan folk som kommer från andra länder vill bara sitta därute med sina vänner.

Men bara prata en stund eller så gör det något annat och tvättar sina fötter i en balja för de såg inte kortet då, men det är så himla kul att se när folk blir så himla knäpp och måste dela ut kortet från FRISKIS OCH SVETTIS FÖR JAG HAR SKRATTA ÅT DEM för jag har bott med folket och nu skev jag ett minne om en kvinna som satt därute och tvättade sina fötter i en balja.

Men hon var kul på många sätt, men hon skulle nog aldrig se åt FRISKIS OCH SVETTIS ENS.

Men många som kommer från andra länder är inte intresserad av träning folk kan dela ut till svenskar som har dåligt med pengar om de måste ge fri kort ge dem ett frikort till en svensk, men folk som kommer från andra länder de är inte ens intresserad av det MEN HUR TÄNKER FOLK NU FÖR JAG KAN DEM.

Jag blev ovänner med en kvinna på Facebook för hon hade blivit så himla pigg på att köpa julklappar till folks som kommer från andra länder för de firar inte ens julen då utan DE ÄR MUSLIMER SOM INTE ALLS FIRAR JULEN. 

Hon ville inte lyssna på mig alls, men jag har bott med en muslimsk man men han fick hänga med på julen, men han ger inte sina andra 4 barn julklappar idag för han firar inte julen alls med sin fru.

Han ger julklappar men bara till sina svenska barn och barnbarn men de andra barnen blir utan julklappar för de kan inget om julen ens utan DE FIRAR BARA NYÅRSAFTON VÄLDIGT STORT, MEN DE FIRAR INTE JULEN. 

Hon ville hjälpa till som alla svenskar vill nu, men hon hjälpte barnen fel för de kommer aldrig få ett paket när det är jul för deras föräldrar kommer från ett muslimskt land och då är det bättre att inte visa det för barnens bästa.

För de kan då ställa till för barnen för de får paket och nu ska vi med fira julen fast de kommer aldrig ge ett paket på julafton utan när de vill ge paket. Men barnen kan inte vänta sig ett paket efter sedan de fick paket för det är vi svenskar som vill ge pakt på julen, men andra länder är inte intresserad av det för de tänker inte ens på det.

Det kan ställa till problem för ett litet barn som kommer från muslimska länder för de kommer aldrig få uppleva julen igen, men då måste de gifta sig med en svensk för att uppleva julen för de kan inget om julens traditioner alls.

Jag ville bara ge lite hjälp för jag har bott med dem och kan allt om folket, men hon litade inte på mig. Men folk fick börja samla in pengar till svenska barn för de har de dåligt, men hon var bara intresserad att ge till andra barn som inte ens firar julen överhuvudtaget.

Men där ville hon ge pengarna till andra barn som inte firar julen, men hur tänker hon när jag sade till henne? Hon blev arg tog bort mig från Facebook, men jag bryr mig inte för jag kan inte tänka på vad andra tänker för jag kan min sak och jag är inget ego alls utan vill hjälpa folk rätt och SER SÅ MÅNGA SVENSKA FAMILJER HAR PROBLEM MED JULEN.

För en del familjer kostar julen så mycket pengar att fira för svenska barn skulle gråta om de visste det för barnen vill alltid ha sin jul när tomten kommer på besök när barnen har önskat sig från tomte listan för att få sin julklapp, men hur många från muslimska länder skriver ner en tomte lista?

INGEN om de inte lever med en svensk då kan barnen skriva ner sin tomte lista för de bor i en svensk familj, då kan de önska sig julklappar som mina barn kan önska från honom, men det är bara mina barn som får julklappar fast han har barnbarn nu och vem får julklappar?

Jo mina och hans barn och barnbarn får julklappar och kan önska sig fina julklappar av honom, men för barnen och barnbarnen firar julen såklart och DÅ GER VI JULKLAPPAR TILL DEM SOM FIRAR JULEN.

Men att ändra om en hel muslimsk familj att fira julen det kan folk glömma bort för de firar nyårsaftonen stort varför kan inte svenska folket lära sig om andra människor nu för vi kan inte göra om folk, nu måste de börja fira julen?

Folk som kommer gå på träningen det kommer i framtiden när de får egna barn då kommer barnen att gå dit för svenska ungdomar tänker mycket på sin träning och kroppen, men det kommer en tid när de kommer dit.

Det är inte ens säkert att de börjar att träna i framtiden.

 Men folk som kommer som flyktig det finns inte ens på deras karta att nu måste vi träna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.