ATT FÖRLÅTA

Ibland blir man så himla less när man behöver en extra hjälp men så fungerar det inte alls utan allt måste då krångla till det för det fungerar inte när jag behöver hjälpen för då är det för det mesta stopp.

Men så har det sett ut för mig för jag har då ställt upp på många människor men när jag själv måste ha lite extra hjälp då finns inte ens hjälpen där ”utan du får klara av allt själv nu.”

Men så har det varit i mitt liv att jag har dragit tyngsta lasten mest för ingen har varit så intresserad att hjälpa till ibland. Men så finns det folk som vill hjälpa till och man får tillbaka tilliten till dem.

Men så kan även de sluta hjälpa till och då har man ingen trust alls till dem för de kan då hända vad som helst då för när man frågar om hjälp DÅ SKA DE VARA ÄRLIGA MOT MIG för kan de inte hjälpa till, men säg nej då för att ställa till problem för mig för det kan då ställa till stora problem om de inte ens vill hjälpa mig för när jag är där och måste ha hjälpen då är de upptagen på annat håll fast vi har gått igenom det då.

Varför har jag så otur med det för det vekar som det är bara jag som halkar på det eller så är inte jag nog tydlig med dem då och de inte ens tänker på att nu måste hon ha extra hjälp.

Jag har nu stött på det flera gånger i mitt liv för jag är den som alltid hjälper till och för mig är det så naturligt att ge den hjälpen, men kan jag inte ge den hjälpen SÄGER JAG TILL PÅ EN GÅNG så de inte kan fråga mig mer för just då kan jag inte hjälpa dig, men så är jag för jag är ärlig då.

Jag vet att folk vill hjälpa mig men så har de plötsligt fått en massa andra problem eller så är de rädd för att hjälpa mig för de är rädd att de ska hamna i knipa då. Men jag skulle säga nej om jag inte alls kan hjälpa till då även om det gör ont så är det bättre att säga nej en gång för mycket än att svara ja om man inte kan hjälpa till.

Det kan även vara upptagen på annat håll men då kan man förvarna för det eller så säg bara nej till mig jag kan inte ställa upp idag utan vi får se hur framtiden ser ut för jag blir inte sur. Men jag blir jättesur när de trasslar till det för mig då är jag inte alls glad på dem för de kunde på en gång TALA OM SOM DET VAR DÅ. 

Men vi är nog olika som bär för jag stöter på mycket folk och många vill hjälpa mig, men så vill de ändå inte hjälpa mig för då är de så upptagen på annat håll och jag måste tänka på mig själv då för en del kan ha familjer till och med och har så mycket jobb med familjen och de har egentligen inte tid att hjälpa mig då för då går all kraft åt familjen såklart. Och då ska de inte ens titta på mig utan säg bara nej eller så inte ens prata om det att du vill hjälpa mig för du har inte tid och jag ser hur du har det nu så säg bara nej, men jag kommer inte ens att fråga dig, men det är de som ger då förlag på den hjälpen och då blir jag glad att de ville hjälpa till.

Men det räcker inte hela vägen då för de hann inte ens med mig då och vad hände då jo jag fick ställa in EN SEANS I LJUS den gången. Men jag ser hur människor är för de vill så gärna hjälpa till men så hamnar jag i kläm för de kan inte ens hjälpa mig för de står upp i så många problem med familjen så VI SKULLE ALDRIG PRATAT OM DET ENS utan bara prata och inte ta upp den biten då.

Men att hjälpa folk på rätt sätt då måste man först se över sitt eget liv för att bara säga ja eller komma på olika bra idéer för det kommer vi ingen vart med FÖR VI MÅSTE HA TILLIT TILL VARJE MÄNNISKA. Men ibland har jag haft svårt för det när jag halkar på dem, men så glömmer jag bort allt för man kan inte gå och vara långsur som en del kan vara då för det kan många bli idag.

Vi måste förlåta varandra även om det gör ont ibland så får vi vända den andra kinden till eller så glömmer vi bort att det nu blev lite tokigt för mig. Men vi måste gå vidare då för att inte hänga upp oss på andra för annars kan vi inte ens leva om vi måste hänga upp oss på andra för så ser ju livet ut för många idag, men för mig har det inte varit så.

Jag har lärt mig att sluta upp att vara långsur som en del kan bli och kan gå månader men till och med år att sura över en grej.

Jag har lärt mig att förlåta över en dag fast jag kan vara så himla arg så förlåter jag för det. För det är mer jobbigt att gå och vara långsur FÖR DET TAR BARA KRAFT FRÅN OSS till ingen vinning alls utan det är vi själva som förlorar i slutet på det.

För jag går vidare då och kan inte hänga upp mig på det för då kör jag mig själv i backen till igen vinning alls, men det finns folk som kan vara så långsur men jag har varit så förr. Men lärde mig att ändra om mitt sätt för det stökade till en hel vecka då när jag levde med min sambo.

Men jag läste en bok av Brian Weiss som håller på med regressioner och där tog han upp ett fall SOM FICK MIG ATT VAKNA UPP att det är bättre att korta av tiden än att förstöra mitt förhållande mer och gå och vara sur för han hade glömt bort vad vi bråkade om. Boken hette kärlek liv efter liv.

Men inte jag för jag gick och visa upp min sura min mot honom en hel vecka, men i hans bok då gick paret i 1 månad och bara var sura på varandra när de bråkade då var de långsura i 1 månad. Men tänk vilken tid som gick åt till att vara så sur, men han hjälpte dem såklart så det blev fri sitt problem men fick träna på att korta av att vara sur 1 månad då.

Brian gav paret olika uppgifter, men varje gång de mötte på honom så hade de det blivit mycket bättre så de kunde korta av det till 1 vecka istället för att gå och vara så sur på varandra för de förstörde sin tid med varandra. Men han hjälpte dem till och med förlåta varandra på 1 dag och då hade han lyckas med paret när han hjälpte dem att förlåta varandra på 1 dag.

Men jag lärde mig och såg mig själv då så jag tog efter för jag såg att det var så onödigt att vara långsur för det tar så mycket energi från mig, men det blir så trista dagar att gå och titta styggt på varandra ISTÄLLET FÖR KRAMA OM VARANDRA OCH FÖRLÅTA VARANDRA DÅ.

Han kunde också bli sur på mig men inte en vecka då, men jag kunde lätt vända det ifrån honom för jag kunde pussa på honom eller försöka komma åt honom om han satt och var sur för jag kunde förlåta honom snabbare än han kunde eller så kunde jag komma på ett annat tricks SÅ VI GLÖMDE BORT ALLT. 

Men att gå med sura miner det kommer vi ingen vart med för jag har lärt mig efter mitt liv, men jag har även haft dem som har varit sur på mig men jag kan inte hjälpa det för jag är den jag är och att göra om mig det kan då vara svårt ibland. MEN VI ÄR INTE LIKA SOM BÄR och då måste vi förstå varandra såklart för är vi lika som bär då flyter allt mycket enklare då i livet.

Jag stöter på samma sak som alla kan ha problem med, men nu tog jag upp om mig själv, men jag har också haft problem att förlåta folk om de gjort mig så illa, men då måste jag tänka på sig själv för att gå vidare och inte dra ner sig själv för det tjänar man inget på utan jag går vidare även att förlåta folk för jag vill inte bära det inom mig för då mår man ännu sämre, men ATT FÖRLÅTA DET TJÄNAR MAN PÅ I LÄNGDEN.Jag kan vara så sur på MIN TWIN SOUL men jag förstår honom såklart och jag kan vara riktigt sur på honom, men när han ringer eller skriver då är allt bortblåst, visste inte ens varför jag var så sur för då är allt glömt såklart. För jag bor här och han där och då kan man få för sig både det ena än det andra fast de säger ATT MANNEN KAN BARA VÄLJA EN KVINNA I LIVET. 

Men så är jag där ändå och måste tycka synd om mig själv fast de talar om det hundra gånger om dagen att han kan bara välja en kvinna och det är kvinnan som kan välja en annan man.

Men inte nu kan jag välja en annan man för han har nu öppnat oss och vi har mött på varandra nu. Men han kan bara välja mig, men kan ibland bli så sur så men när jag hör Facebook signalen från honom då blir allt bra för då har jag till och med glömt bort varför jag var sur på honom, men frågade inte ens honom om det utan DÅ SKEN SOLEN FÖR MIG IGEN men så är jag.

Men jag går alltid vidare för att må bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.