JORDEN

När man stöter på problem då tänker man till flera gånger hur allt nu ska fungera nu för allt verkar så mörkt på vissa ställen av jordens befolkning så jag kan se att jorden är väldigt mörk på vissa ställen.

Men hur ska en jord kunna överleva och det kan jag nu fråga mig hundra gånger om dagen när jag ser hur folk lever, men inte ens tänker på att rädda lite av jordens yta nu.

Jag tycker att det är folkets ansvar att se till jorden nu för allt verkar vara upp och ned i mina ögon nu för folk har förändrats så mycket så jag förstår inte vad som händer ens utan ALLT ÄR UPP OCH NER MED ALLT NU, men GUD ser samma sak som jag ser.

Men vad kan vi göra åt jorden för krigen har funnits så länge jag minns för de ska bråkas om det ena än det andra. Men att stoppa ett krig är svårt idag för folk har kommit på mer farliga saker nu som bara kan bli värre av för jordens befolkning har utvecklas för mycket tycker jag nu.

JAG VILL ATT VI UTVECKLAR BRA SAKER, men inte köra ner varandra till igen vinning då utan försök att kunna gå ihop och prata igenom alla problem istället för att sätta igång med ett krig för det vinner ingen på i längden utan bara en massa problem för annat folk för då ska de rädda folket som har satt igång kriget. Folk kan inte ens sitta vid ett bord och prata igenom problemen de har utan måste sätta igång ett krig som kan vara länge nu, men jag blir så himla trött på dem nu.

Jag har sett krig är så onödigt och det kostar även en massa pengar att föra krig men där finns det alltid pengar till. Men ska det byggas något annat då finns det så lite pengar för plötsligt har de lagt pengarna på andra saker än att titta på det mest nödvändigaste då.

Men folk kan bara köpa upp olika stridsmedel bara för att förstöra mer nu och folk får lida av det men även barnen får lida och barnbarn får lida och hur än det ska sluta så får folk lida för folk gillar att kriga nu.

Men Sverige har slutat för längesen att kriga, men det finns de som vill sätta igång igen för att de litar inte på allt nu genom att det har nu startat upp krig på vissa delar av världen. Men även gäng har börjat föra krig för de måste bara förstöra mer av jordens yta när de måste sätta igång dessa bråk nu.

Varför slutar de inte upp att föra dessa krig och bråk nu? Jag fråga mig många gånger om dagen varför folk är så elak mot varandra eller vill göra illa varandra bara för de inte kan prata igenom alla problem vi har nu för jorden är en jord vi måste tillbaka till för den ska överleva även om folk nu har förstört med kärnkraft och massa annat som folk är så himla duktig på att förstöra jorden med, för de är fenomenal på det.

MEN JORDEN MÅSTE ÖVERLEVA även om vissa delar av världen där folk inte ens kan beträda marken för det är för mycket strålning där. För folk har kört ett litet kärnvapenkrig där bara föra att testa så folk blir ännu mer sjuk av det för de kan inte ens låta bli att trycka på knappen än att de måste bara testa nu för att se vad som händer nu.

Vad bra det blev, de fick stänga av vissa delar av jordens yta för staden var då förgiftad av allt som folk måste utsätta varandra för, folk kan inte ens låta bli att testa för att se vad som händer nu.

Men vem är så himla pigg på testa allt nu jo? Det är folk som inte kan ens tänka sig att inte testa för folk måst se vad som händer och då undrar jag om de har vuxit upp nu eller ska de fortsätta att testa igen för jag ser små barn som sitter och leker med elden nu, men vart tror du det slutar nu? GÖM UNDAN TÄNDSTICKORNA SÅ BLIR DET BÄTTRE DÅ.

Jag hoppas att det slutar bra så mamma deras plocka bort tändstickorna ifrån dem för att få slut på det. För folk måst själv tillbaka till jorden, men tänk hur folk tänker och håller på för de ställer till problem för sig själv för de måste ändå födas tillbaka till jorden för att göra upp om en del problem eller så måste de ändra sig, men jag hoppas på att de slutar att leka med tändstickorna då för det leder ingen vart har vi sett nu.

SLUTA BRÅKA OCH FÖRA KRIG I FAMILJEN för där kan de även föra krig, men de sätter inte en bomb i hemmet bara för vi inte tycker som dem utan vi pratar med varandra även om vi oense om det ena än det andra. Men vi startar inte krig i hemmet för de skulle sluta illa då fast det finns dem som till och med slår ner varandra i hemmet till igen vinning då.

Men de kan även föra krig med sin man eller så för de krig med andra, men det är inte så farliga krig som där ute i värden för de förstör jordens yta av alla utsläpp. Men även allt folk måste använda när de för krig för det kan förstöra så mycket mer då som ingen kan reparera då eller så tar det flera hundra år att fixa till från någon som gillade att leka med elden den gången.

Varför tänker inte nu folk på sina barnbarn när de ser hur jorden har så stora problem FÖR EN DAG SKA DE TA ÖVER ALLT som vi lämnar efter oss. Men då lever inte du när barnbarnen börjar få problem för du såg inte varningen då för du var för upptagen på annat håll när det hände då.

Jag ser att folk har svårt se när de ställer till för mycket problem för jorden har en massa problem för de älskar att kasta så mycket smuts i alla våra hav och sjöar så det finns snart inget kvar om vi nu fortsätter såhär dumpar allt i havet nu.ALLT LIV BLIR FÖRSTÖRD I VATTNET NU. FOLK ÄLSKAR ATT ÄT FISK SÅ TÄNK TILL NU.

Men hur tänker folk ens för jag tror inte att vi ville att folk kom och dumpade en massa sopor i vårt hem eller fyllde upp ett helt badkar för att bara dumpa skiten i. För folk måste bara dumpa allt för att ställa till problem nu, men du skulle inte ens kunna bada då för då var ditt badkar fullt med sopor du skulle inte ens kunna leva med det utan måste få bort det på något sätt då.

Men folk är så himla pigg att dumpa i alla haven en massa skit  för att de inte vet vart de ska ta vägen med det.

Men tänk på hur djurvärlden mår när folk är så pigg på att dumpa allt i vattnet som de inte kan ta hand om själv. Då dumpar folk det i vattnet och tror att det händer inget med haven ens utan bara dumpa på både här och där för fiskarna kan få den skiten istället för att vi ska ha det nu.

Varför ska vi ens börja med att testa oss fram när du inte ens vet hur det kan sluta utan vi måste sluta upp att testa allt FÖR DU MÅSTE HA GOD KUNSKAP OM DET när du håller på att testa fram för att klara av jorden nu.

Vi måste ha kunskap om allt innan du dumpar i vattnet för det är inte meningen att andra ska ta hand om dina fel eller dina tester ens utan du måste vara noga och tänka till, kan det förstöra djurriket det du håller på att testa fram på, men även om folket får problem måste du tänka på för att rädda jorden nu.

Det är så mycket folk som sitter och testar fram nu en massa saker som kan förstöra allt om du inte ser vad som kan hända när du håller det i handen din. Du ska se och testa på dig själv först för att förstå om det blir några problem med det du testar fram.

För då kan du lyckas bäst än att dumpa allt i vattnet som tillhör djurriket OCH DÄR MÅSTE DU SLUTA UPP ATT SLÄNGA DINA SOPOR NU.

Men jorden har så mycket problem men vi måste rädda den för vi måste tillbaka hit och då måste vi tänka på oss själva nu och våra barn och barnbarn då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.