AFFIRMATIONER

Jag ska berätta om affirmationer.

Jag använder mig av affirmationer bara för att lugna mig eller så har jag hjälpt andra med det för att lugna dem eller så börjar vi gå mot affirmationen för att fixa till det.

Men när det är pengar då är det problem, men att önska sig eller affirmera om en stol eller en tvättmaskin så får man exakt till och med att man hade glömt bort tvättmaskinen för det drog ut på tiden, men jag hade mätt upp hur jag bor idag och kan inte ta varje tvättmaskin för den måste passa in då.

JAG HADE SETT UT EN TOPPMATAD TVÄTTMASKIN för att passa in men jag är den som vill ha allt bra på en maskin så jag köper inte allt utan den måste passa för mig, men även alla program är viktig för mig då.

Jag hade faktiskt klippt ut tvättmaskinen för att göra min skattkarta det jag önskar mig nu. Men det gick en tid och den satt till och med utklippt på ett papper för jag hade inte just råd med den.

Men så kommer en vän till oss hade köpt en frontmatad maskin som jag har haft förut för jag har haft en toppmatad när jag bodde i Göteborg, men minns att den kunde dansa i badrummet så man kunde möta den i dörren, nu tog jag i lite grann, men den var inte kul att ha så jag vill inte ha en dansade maskin igen.

Men jag ändrade mig och glömde till och med bort tvättmaskinen för jag har köpt Bosch på min gamla tvättmaskin, men det är ett gammalt märke så jag har även annat från dem så jag slog till och glömde bort Whirlpool och till och med bemöda mig att gå igenom alla programmen igen med försäljaren. Jag pratad länge med försäljaren.

Men de hade satt ner priset på Bosch men den hade även allt som den jag hade valt från början för jag vill ha en tvättmaskin som rensar sig själv för jag har hört så mycket bra om dem, men även att de höll längre och då passade den så bra för mig.

Min sambo krockade med bilen så vi fick ut pengar för bilen men vi valde att lägga pengarna på en tvättmaskin genom att vi bor i staden nu så han kunde vänta då.

Jag bytte ut tvättmaskinen för jag trodde den var bättre, men mest för jag hade minnen från en toppmatad tvättmaskin.

Men min nya tvättmaskin kom som var frontmatad men killen kom upp med den i lägenheten då. När min sambo kom hem då står vår nya fina tvättmaskin här i hallen men vi ska bara ta av plasten från den, men min sambo tittade mot badrumsdörren och såg att tvättmaskinen inte gick in genom dörren ens för då måste vi ta bort dörren, men även han som kom med tvättmaskinen såg att vi hade nu stora problem för jag bor en lägenhet som är byggd på 40-talet badrumsdörren var för liten att ta den igenom nu.

Jag var så himla sur på allt för vilken tvättmaskin jag hade köpt men även hade satt ner priset på den. De fick ta den tillbaka så vi åkte upp till Elgiganten för att prata med dem för de måste ta tillbaka tvättmaskinen, men det var inte problem att ta tillbaka den men så började vi titta runt igen där för att hitta en mindre tvättmaskin som vi kan ta igenom badrumsdörren.

Men tillslut så visar han på Elgiganten 2 topp matad tvättmaskiner som hade systemet att den rensar sig själv.

Men där står en Whirlpool som killen visade mig men sa att den var bra, men jag kände till märket men en toppmatad igen som jag minns hur det var, men då var jag så ung när jag bodde där.

Men jag köpte mig Whirlpool tvättmaskinen men som kommer in genom dörren med utan att det ställer till en massa problem för mig, men maskinen har allt jag önskar mig även nya program som jag kan testa mig fram på så den blev ett bra och ett lyckats köp. Men den dansar så lite såg jag så det märks inte utan kan om man vill köpa till under fötterna på tvättmaskinen, men jag behöver inte det för om tvättmaskinen har rört sig lite då behöver jag bara putta tillbaka den så det stör inte mig ens för jag tänker inte på det ens men ett så lyckats köp. Det är så lite tvättmaskinen rör sig så man tänker inte på det.

Det roliga av allt det var först min GUIDE JOHLIE SOM HADE HJÄLP MIG ATT SE UT WHIRLPOOL och jag hade till och med klippt ut tvättmaskinen från en reklam man får hem, men den satt där hela tiden som jag hade valt ut ihop med Johlie för att passa in i badrummet med.

När jag tittar på min skattkarta då skrattade jag för jag hade exakt satt upp Whirlpool på min skattkarta, men jag hade glömt bort den lappen, men EXAKT SAMMA TVÄTTMASKIN HADE JAG SATT UPP PÅ MIN LAPP OCH NU STÅR DEN I MITT HEM SÅKLART.

Men vilket stök jag fick den gången men jag kan skratta åt det nu men då blev jag sur men jag hade satt upp på min skattkarta som jag kallar den, men har bytt ut namnet och kallar det för MIN VISION NU men nu har man tillgång till dator för att kunna göra sin egen vision.

Jag har hållit på länge med att affirmationer.

Jag minns jag HADE EN KURS I KREATIV VISUALISERING men det var jag som höll i den för vi hade först kört nionde insikten, men sen blev det tionde insikten när den kom, men jag körde en grupp till med nionde insikten den första var bara en träning för mig. Det var två böcker vi gick efter.

Jag har kört så mycket visualisering med saker och men pengar där är det svårt har jag sett, men det kan bli lite eller så blir det lite mer, men att önska och visualisera en sak DÅ KÖR JAG MED SAKEN JAG SKA HA för då går det mycket bättre.

Jag fick en hel lokal på en affirmation på min skattkarta och jag såg efter tiden när jag tittade i boken så hade jag till och med köpt ett bord som är svårt att få tag i, men det stod i hallen på lokalen min för jag hade ritat bordet själv då.

Men mitt hem är exakt det jag affirmerade om och kaklet över diskbänken är exakt det jag tänkt mig, men även badrummet.

Jag går runt och tänker på mitt hem men jag fick samma på lokalen allt skulle vara exakt för mig.

Jag har klinkers i hallen och badrummet nu, men med värme i badrummet för först då började de att renovera utan värme slingor i badrummet, men jag satt och tittade hela tiden hur de renoverade men tänkte till hela tiden så jag kan välja en ny lägenhet från dem.

Jag minns jag tänkte varför sätter de inte värmeslingor under klinkers för det blir så kallt då? Men så sätter de dit värmeslingor under klinkers så det blir varmt. Men även att jag önskade en fläkt och en spis som många har idag en keramikhäll, men exakt den fläkten fick jag då. Men önskade även att de lade in ekparkett i hela lägenheten, men det gjorde det såklart för jag satt och önskade allt då. Men allt är vitt som jag älskar för det är så enkelt med allt för har jag en soffa eller gardiner då kan jag ha allt när jag har vitt för vi stör oss inte på soffans ens utan samma med alla olika fina gardiner vi vill köpa hem, men är det vitt på väggarna då spelar det ingen roll vad vi köper hem för färg.

Men jag såg det som var exakt det var det de hade satt ovan för diskbänken för det var kakel som var avlångt som jag älskar så mycket, men då såg jag att allt var perfekt i mitt hem. Men även klinkers i hallen som jag hade tänkt länge men även det fick jag. Och värmeslingor i badrummet fick jag.

Ska jag ta upp om lokalen så var det samma sak allt som jag ritade upp så köpte jag det. Kunderna kunde ställa sina bilar lätt när de besökte mig, men det fick jag med för där kan folk stå så länge de vill utan parkeringsböter utan jag tänkte även till den gången med. Där fanns det så mycket plats att stå på.

Men även på hyran hade jag tänkt till för de sänke hyran där från 2500:- till 1600.- men jag hade satt upp på min skattkarta en lokal med 3 rum, men jag fick hjälp att starta upp för jag behövde inte lägga en enda krona själv på renoveringen utan jag kunde själv välja ut allt. Jag renoverade lokalen från topp till tå. Men det tog tid att göra det men hade den 11 år men miste den på grund av för lite hjälp jag fick den gången så nu får vi se vad som händer nu.

Men nu har de renoverat efter min smak men de har nästan tagit varje lägenhet har jag sett men det är inte svårt att få folk att flytta in för lägenheterna är fin så folk som kommer till mig de gillar min lägenhet så mycket. Men jag fick ett kök jag gillade ett fyrkantigt kök för kunna sitta äta.

Men pengar är en annan bit som jag inte lyckas så bra med för folk kör med affirmationer men att lyckas bäst sätt upp den bilden du vill ha för önskar vi ett hus då måste de komma till oss eller så är vi för rädda att vi inte ens tror på det, men köra med affirmationer så kör direkt det du vill ha.

Jag fick nu sitta illa men har tänkt igen, men kört affirmation på mat och fått exakt det jag vill ha då men fått lite pengar, men har sett det är mycket bättre att sätta upp sin skattkarta sin vision med allt vi vill ha där.

Men vi ska inte hålla på att ändra oss för du såg vad som hände med mig och min tvättmaskin för jag hade redan satt upp den på min skattkarta då, men håller man på att vela för mycket då händer det inte ett skit har jag sett. DET STÅR STILL NÄR MAN VELAR FÖR MYCKET DÅ. Det är bäst att känna in rätt och bestämma sig.

Ibland glömmer jag bort det men jag fick faktiske en lägre hyra än de andra i huset har, men den är inte billigt att bo här men jag ser de betala lite mer än mig. Eller så skulle jag varit vaken när jag tänker på min lokal vem vet?? Jag sade ja till erbjudandet för jag var så glad att flytta in då, men vilken lycka i kroppen för allt var nyrenoverat från topp till tå och många som har insatser får betala själv den renoveringen, men jag hade inte ett enda val än att flytta från ställe som blev så fel för mig för jag mådde dåligt i många år tills jag flyttade därifrån.

Jag har läst så mycket affirmations böcker men även haft kurser på det men även kört med grupper och satt och affirmera då.

Men att förändra människor har fugerat så jag blir då lite chockad för jag var så less på negativa människor så jag körde en affirmation TACK FÖR ALLA GLADA POSITIVA MÄNNISKOR JAG MÖTER PÅ VARJE DAG MEN LADE TILL HJÄLPSAMMA MÄNNISKOR JAG MÖTER VARJE DAG.

MEN DEN HAR VARIT KLOCKREN för den fungerar faktiskt har jag sett men den kan gå baklänges när man rensar ut den så vi får negativa folket vi möter på, men det städas bort tillslut.

Jag minns första gången när jag såg att affirmationen fungerade det var inne på en mataffär när jag står och plockar i frukten för att leta fram bästa frukten. Då vänder sig en äldre kvinna emot mig och börjar prata med mig, men hon står själv och letar den bästa frukten men vi skrattade en liten stund men allt var så positivt för vi skämtade lite grann med.

Det spelar igen roll möter jag på folk på staden eller ringer folk som jag behöver hjälp av så får jag hjälp för de vi skratta ihop. De visar mig så lätt folk när jag frågar dem. Men de är glada och positiva då.

Men de kan även hjälpa mig lätt om det är besvärligt samtal jag måste ringa så har vi kunnat skratta men även känt så lätt då för man får all hjälp då för jag har kört med den affirmationen då.

Jag har testat att sätta upp en viss summa pengar men den har aldrig fungerat fast jag har kört i så många år med affirmationer så är det svårt att få den att funka då.

Men att vända folk till det positiva har fungerat bra när man tänker positiv då men även om man jobbar så kan man ha mycket folk runt sig som är så negativ, men det kan bero på att vi drar till oss negativa människor då. Det blir som mycket värre då men det går att vända det till det positiva då.

Jag har sett att jag måste sätta upp allt på min skattkarta min vision men får trixa med bilderna eller rita bilden eller så klipper ut från internet då. Kläder, möbler eller andra saker vi vill ha får vi sätta upp på vår vision.

Men nu kan jag vara så sur efter allt som hänt mig och glömt bort den så nu måste jag köra den igen för när man är less då tappar man kraften nu, men jag ska köra igång den för den funkar faktiskt men jag måste ha glömt bort den för jag blir sur på dem nu.

Nu vänder jag ett nytt blad och kör med bara  bra affirmationer nu, men fortsätter att hålla mig till min vision som jag nu satt upp på min dator nu.

Men jag ville bara dela med mig men även att jag själv kom på mig själv nu för att sluta upp att köra sig i backen nu.

En reaktion till “AFFIRMATIONER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.