HÅRET

Vi har kommit till en punkt i livet när vi måste förändra oss men måste ta till alla metoder som finns att förändra sig nu.

För nu håller både kvinnor och män på med att förändra sitt hår men de har svårt att låta bli att inte klippa håret så de ska falla rätt där allt måste vara perfekt då för det går inte ändra om när det har blivit fel för det är svårt om vi har fått hjälp på fel sätt.

Men håret är en bit i människans liv för vi måste ibland använda oss av olika preparat för att kunna få allt stämma nu FÖR HÅRET HAR FÅTT EN DEL PROBLEM genom att vi vill så mycket med håret nu.

Har du grått hår då funkar det dåligt för dig men har du en annan färg som du kan gömma undan ditt hår med då kan du även lösa upp många problem när du har svårt att gå med grått hår.

Men även annan färg du inte gillar att ha, men du kan även bli lurad på att allt ska hålla längre för varje toning och varje färg ska innehålla en viss tid innan du måste iväg och tona ditt hår igen, men även FÄRGEN HAR PROBLEM ATT HÅLLA för förpackningen utlovar en längre tid.

Du känner dig lurad på tiden men du känner dig lurad på din hälsa med för att tona eller färga håret för ofta det skadar håret för mycket, men DET HÅLLER INTE TIDEN UT de lovar att hålla ens för de har inte talat om för kunden hur de ska ta hand om sitt hår på rätt sett för på förpackningen ska de hålla tiden ut.

Men det gör det inte för den har helt fel information där för du känner dig lurad på ett sett för du kanske inte vill färga håret hela tiden för det kan även skada håret när du färgar ditt hår för ofta och då får dina hårtoppar problem för du kan uppleva att du har så slitet hår.

MEN I SJÄLVA VERKET SKA DU VILA DITT HÅR innan du lägger i nästa färg eller toning, men de utlovar att färgen ska hålla hela tiden ut, men den håller inte tiden ut utan du måste iväg och köpa färg till ditt hår igen.

Eller så får håret vila en stund innan du tar nästa färg i håret nu för håret kan kännas slitigt när du håller på att FÄRGA DITT HÅR FÖR MYCKET.

Men du vill vara fin som alla andra men du får se om ditt hår så du behåller ditt hår för ibland är det för starka medel i ditt hår, men du är van att känna in till nästa färgning.

Men du måste vänta ibland för att låta håret vila för du kör för ofta färgning, men även för ofta toning och det är samma med blekning så måste du se över ditt hår för de måste få en vilostund genom att FÖRPACKNINGEN INTE UTLOVAR HELA TIDEN UT.

Det utlovar inte tiden ut och då blir vi lurad igen och igen för de sliter även på håret om du färgar håret för ofta och en del har inget val ens att färga över sitt gråa hår.

Men färgen har inte hållet tiden ut för håret börjar bli blaskigt då för du ser hur färgen åker ur håret på dig och då är det dags med nästa toning igen för du måste tona håret igen där du har problem.

Men måste även ta hela håret, men det håller inte ens tiden ut så får du hålla på för förpackningen utlovar inte det och du åker igen på att utsätta ditt hår igen.

Nu har vi fått upp varningar igen vi som håller på att färga håret, men vi måste vara extra försiktig för ibland måste de ta en liten vilopaus för att kunna hämta igen sig då. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.