MOBILEN

Hela tiden försöker vi hålla balans genom livet men halkar ibland på det viktigaste i livet för vi kan inte ta oss fram på riktigt sätt utan sitter fast på olika sätt genom att vi får problem med vår hälsa då.

Benen ska vi gå på varje dag men ibland glömmer vi bort att vi måste använda benen att gå på för vi kan hamna i större problem där vi blir utsatt för en olycka som gör att VI KAN INTE LEVA ETT RÄTTVIST LIV MOT OSS SJÄLVA för det ända vi vill det är att gå ut och bara promenera runt i vår vardag.

Det kan inte alla idag för ibland kan de stöta på något de inte tänkt stöta på för bilen kan göra dem både blind och förstörd genom att de klev ut vid fel tillfälle, men såg inte i tid för de var för upptagen med annat då så bilen blev deras olycka.

Men de kunde inte vända sig om i rätt tid för någon var upptagen med annat för någon tar upp en mobil för att kunna ringa ett snabbt samtal, men såg inte den som stod och skulle gå över vägen för de såg sig inte för den gången.

Men många kan hamna i rullstol som det ser ut idag för allt ska ses över för ibland kan andra orsaka andras problem för de såg inte varningen då utan stod som vanligt med ett övergångsställe, men tog även upp sin mobil som de skulle låtit bli då för de slutade att fokusera på all trafiken då för de gick bara över som vanligt som förut. MEN DEN HÄR GÅNGEN VAR OLYCKAN FRAMME FÖR DIG för du lät inte bli mobilen nu och den som körde bilen kunde inte stanna i tid för du hade för lite ansvar själv att låta bli mobilen nu utan låt den ligga ficka då.

Hela ditt liv blev förstört för du hade en mobil du måste prata i men du hade även annat att göra att FOKUSERA PÅ TRAFIKEN du måste ha uppsikt om för du trodde att det gick så bra för förra gången då hände det inte något utan du kunde lätt gå och prata i mobilen.

Men nu var olyckan framme för dig för du lät inte bli mobilen nu.

Men att gå över ett övergångsställe är inte problem såklart, men ibland går du runt med mobilen och tänker inte dig för utan då är olycka framme när du är mitt upp i ett samtal och då tänker inte du på bilen som är på väg mot dig för du tänker inte ens på att det är bilar då för du är så koncentrerad på din kompis som du går och pratar med då och då finns inte ens bilen där för du är så okoncentrerad då.

Men mobilen har fått problem på många sätt FÖR ÄVEN BARNEN KAN FÅ STORA PROBLEM IDAG NÄR FÖRÄLDRARNA ÄLSKAR ATT PRATA I MOBILEN för mobilen är ett gift för en del för de kan inte ens lägga ifrån sig sin mobil ens utan måste prata i mobilen då fast de har ett litet barn bredvid sig så måste de ta upp mobilen då fast barnet kanske också vill prata med sin mamma eller pappa då.

Men så ser det ut för många idag för en del kan råka ut för en olycka och aldrig kommer på benen mer utan får sitta i rullstol hela livet FÖR DE GICK OCH PRATADE I MOBILEN DEN GÅNGEN, men även kan bli påkörd av en som måste prata i mobilen fast de skulle förbjudas helt för de är så okoncentrerad då så de ser inte då.

Men mobilen är bra på många sätt men den ska kunna lämnas ifrån när de är ute och går men även när folk ska umgås då ska mobilen med som en extra kompis till dem som är så inne i ett samtal då. Men varför tar du upp mobilen och svarar då?

MEN SÅ SER DET UT IDAG för ibland kan vi gå ut och gå, men måste ta upp mobilen och prata med någon annan fast du redan har en kompis att prat med så måste du lyfta mobilen för att prata med dem då.

Men förr då kunde du inte lyfta mobilen alls utan du hade en väggfast telefon som du inte kunde ta med dig för vad skulle folk sagt om du kom med telefonen till dem.

Men idag gör folk det utan att ta hänsyn till dem de besöker utan måste upp med mobilen för att prata med anda då.

MEN BARNEN BLIR LIDANDE AV DETTA MOBILSAMHÄLLE för de kan knappt leva ett normalt liv ens än att föräldrarna måste upp med mobilen fast de är ute och tar en liten lång promenad med sitt barn.

Men glömmer bort sina barn för då är de så upptagen av att prata i mobilen för de måste bara prata i mobilen för tänkt om du missar din kompis eller kanske måste svara på ett viktigt samtal som du har kunnat vänta med för du hade inte det problemet förr då.

Men förr kunde folk ringa bäst de ville men ingen svarade när vi inte var hemma för då var vi borta, men hade inte en mobil att svara i ens utan då hade vi väggfast telefon som du kan inte ens rycka ut för att ta med dig ut utan du var tvungen att sitta hemma då för att prata.

Men nu kan du inte det utan måste bara ta med mobilen vart du än går för hur skulle det bli om du STÄNGDE AV MOBILE NÄR DU ÄR UTE MED DINA BARN?

Men även med vännerna för tänk på hur det var förr för igen dog av att vi inte varade i telefonen för var vi inte hemma då var vi inte hemma och då var vi borta hos någon vän eller så var bara ut och gick. Men vi hade inte en mobil då men VI KLARADE OSS PERFEKT.  

MOBILEN GÖR OSS STRESSAD på många sätt för folk kan inte låta bli den för folk måste upp med mobilen fast de kan vara upptagen med vänner.

Men barnen får lida av mobilsamhället nu förr då hade vi inte detta problem, men nu är mobilen din bästa kompis för den rätta kompisen vart tog den vägen då?

Det kan vi undra nu men mobilen är ett problem på så många sätt för folk kan inte låta bli den även om det har fullt med folk runt sig så måste de se vad som har hänt både här där och är det inte Facebook då är det något annat de måste ta upp mobilen kika där för MOBILEN HAR STÄLLT TILL PÅ MÅNGA SÄTT NU.

Men mobilen är bra på många sätt för att lätt kunna ta upp den om det händer något då måste vi ta upp den så klart, men det har blivit så många problem för de har inte ens lust att prata med sina barn ens utan de måste bara prata i mobilen.

Men visst är mobilen bra att använda men det ska vara på ett bra sätt för ibland har det tagit över allt nu för folk har slutat umgås mer utan nu umgås de med mobilen mer än med sina vänner nu.

Men det har blivit även problem i trafiken och det kan skada många fler för vi vill inte hamna i en rullstol eller så blir olyckan så kraftig så du överlevde inte ens. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.