PLANEN

Har människor en plan att gå efter när de föds till jorden? Folk har en plan att gå efter men måste välja den själv eller vad tror du?

Kan folk bara födas för att de har en plan eller kanske kan ta en annan plan om det inte fungerar när de föds till jorden?

Alla föds med en plan men planen kan innehålla både det ena än det andra för att vi ska klara av livet på jorden, men vi måste då fullfölja planen såklart för att kunna gå igenom det vi måste ta itu med för vi kan inte bara hoppa på en annans plan bara för att den ser enklare ut att ta utan VI KÄNNER AV HUR VI SKA TA OSS FRAM UNDER HELA TIDEN VI LEVER HÄR.

Men varför kan inte allt vara så enkelt för en del verkar ha en enklare plan att gå efter men så enkelt är det inte för folk föds med en plan för att möta på människor på jorden, men måste även komma till Sverige SOM ÄR ETT LAND I ENSAMHET för att de måste städa djupare problem i landet för landet kan då ge dem rätt hjälp där de kan leva i lite ensamhet för där kan de även städa av värsta liven de haft.

Men de måste leva i ensamhet då och landet har så mycket att tillgå då så de kan verkligen städa bort sina förra liv i Sverige då.

Men landet har svårt på många sätt men landet har även svårt nu att kunna ge folk den rätten att städa av sina värsta liv de har i landet för folk är även sjuk i landet för de har även kört ut sig själv kan en del tro.

Men nej de har föds med problem för att möta på sina värsta fiender för de måste städa av i Sverige för där kan de ha tillgång till så mycket hjälp när de måste bo själv för landet är uppbyggt på det.

I SVERIGE FÅR FOLK LEVA UT SITT LIV men även möta på sin fiende för att städa bort sitt stora problem för landet har allt här och landet är gjort på så sätt att de ska kunna leva i ensamhet för att städa bort sitt stora problem de har, men även följa sin plan de föds med så måste de kunna leva i enskildhet i landet för folk måste då städa bort allt de har med sig från förra liven.

Men även möta på folk som gjort dem illa men även få rätta till sin rättighet då för landet är uppbyggd på så sätt FOLK KAN FÖDAS FÖR ATT STÄDA AV SINA VÄRSTA LIV, men även få läka sin kropp genom att landet har den möjligheten att göra det.

Men Sverige är uppbyggd för att möta på problem men de är uppbyggt på att städa bort problem.

Men har även en plan att fullfölja då för landet har då visat upp stora problem nu för landet är till för att STÄDA BORT SÅ MÅNGA PROBLEM.

Ibland måste folk leva i ensamhet för att kunna städa bort sitt problem och GUD HAR NU LANDET TILL DET för när de möter på folk då har de kanske ändrat sig eller så har de inte klarat av landet, men måste vända tillbaka för att rätta till en del problem de har.

Men landet har då en stor möjlighet att göra det för nu bor många i landet och har så många problem många är sjukskriven, men kan inte jobba ens men kan bli dit tvingad att göra det.

MEN FOLK MÅSTE IBLAND LEVA I ENSAMHET FÖR ATT STÄDA BORT SINA LIV DE HAFT och Sverige är ett sådant land där folk nu föds för att kunna följa sin egen plan.

Folk måste vända om för de måste då hjälpa landet rätt nu för nu har landet för mycket problem för att vi ska kunna födas nu och då måste GUD HA HJÄLP för att kunna vända landet rätt för barn som föds måste ha tillgång gång till tystnad, MEN ÄVEN TILLGÅNG TILL ENSKILDHET som de måste ha i landet nu.

Landet är ett land där folk föds men kan få problem med kroppen men även föds med problem i kroppen, men för att städa bort sina liv de haft GUD KALLAR DEM FÖR PROBLEM LIV för att kunna reda upp dem då måste landet hjälpa folk rätt.

 Men de kan inte styra dem för alla som föds i Sverige de föds med en plan i handen och då måste de få ta den planen för att rens sina liv i enskildhet för att kunna leva ett fullkomligt liv här så är Sverige gjort på så sätt och då kommer det folk hit för att kunna rensa av sina liv.

Men det är problemliv de föds med för att kunna läka sig i enskildhet så är Sverige gjort på så sätt att de kan läka sig så folk kan bli fri sina problem de har då.

Men hela landet är uppbyggd på det och då måste landet kunna hålla den balansen till alla som föds nu för de måste ha tillgång till ett liv, men även en bostad och arbete för att kunna även leva i enskildhet för att städa av sina liv de har att brottas med DÅ MÅSTE DE HA TILLGÅNG ATT LEVA ETT BRA I LIV I SVERIGE för att kunna städa bort sina liv.

Men folk ser inte vem de möter på för det syns inte då utan de är som vanligt folk de möter på men även att de kan leva med en kvinna eller en man fast de kommer från våldsamhet så kan de leva ihop för att städa bort livet de haft ihop.

Men även för att läka alla gamla minnen de haft för det sätter sig i kroppen på er och då måste vi städa bort för att kunna leva ett bra liv. Men landet har då en bra uppbyggnad på det och landet ska folk födas för att fullfölja sin plan rätt nu.

MEN INGEN KAN STYRA ÖVER SINA BARN för de föds med en stor plan som de måste ha tillgång till för att kunna rensa upp sitt liv i tystnaden.

Par lever ihop och en del väljer bort våldsmannen då för de är klara med varandra då för att kunna gå vidare då för då kan paret även lämna varandra FÖR DE KAN PLÖTSLIGT KÄNNA SIG SJUK AV ATT LEVA IHOP MED HONOM och då lämnar kvinnan honom för att de är klar då och kan gå vidare då.

Men livet kan se ut på många olika sätt men folk får göra upp från andra liv, men landet har allt så de KAN ÄVEN LEVA ETT LÄNGRE LIV ENSAMHET SEDAN DEN ANDRE HAR DÖTT BORT för de kan även då läka för att kunna läka sitt sista liv som en del tror, men så är det inte utan de får andra liv.

Men Sverige kommer folk till FÖR ATT BARA LÄKA SINA LIV för nästa liv kan bli andra länder för där de inte har dessa problem.

Men landet har då en möjlighet att läkas ihop för de kan även komma våldsamma män som de har svårt för, men kan även skadat dem så illa men de ser inte det när de föds i Sverige för då syns inte det för vi kan även föda en våldsam man som vi får läkas ihop med. Men det blir din son för att kunna läka ihop på äkta sätt för då städas allt bort, det blir en stor läkningsprocess så sonen och mamman kan läka ihop, men även kunna leva ett bra liv ihop för att DE HAR LÄKT VARANDRA MED KÄRLEK, då har landet gett en bar läkning för dem båda två för landet är uppbyggd på det.

I landet kan en del människor känna mycket sorg och mycket panik, men en del kan vara sjuk av ångest NÄR DE HÅLLER PÅ ATT LÄKA SITT LIV för landet kan de möta på dem som har skadat dem, men även som gjort dem väldigt illa att mörda en människa då är landet bra för att kunna läka varandra för landet kan läka mord.

Men även att de själv har gjort dem illa för de måste då läka ihop med folk som har skadat dem för de måste då bli klar med sin stora läkning för landet har bara dessa människor som kommer även från krig som de måste läka, men det har oftast flera liv att läka när de kommer till landet FÖR DE MÅSTE TA ITU MED SINA PROBLEM.

Men de måste läka sin hälsa då och då måste GUD ha tillgång till landet för där föds bara folk med problem fast det syns inte alla gånger, men de kan komma från krig, men även från folk som har blivit mördad och då måste kroppen läkas sig själv i tysthet, men även få möta på problem som gör att de läker sina problemliv och då är landet gjort att de ska klara av det.

Men en del kan ta livet av sig för de klarar inte av landet men de kan även vara klara då och måste då ta ett annat land för att kunna fortsätta reda upp sitt liv, men även sina stora problem men de kan få slippa återvända till landet för att kunna läka i ett annat land för en del vill inte tillbaka hit för de hade för ett jobbigt liv.

 MEN DE MÅSTE TILLBAKA OM DET INTE ÄR KLARA för landet har tillgång till det, men tar folk sitt liv då måste jag se över det för landet ska folk kunna födas utan det ställer till problem för mig som ska se till er nu.

Landet har ett stort hjärta på många sätt MEN DET HAR SVÅRT ATT HJÄLPA FOLK SITT EGET LAND, men det kommer från sedan de är litet barn för de måste klara sig själv då, men de ska inte klara sig själv, behöver folk hjälp då ska folk få all hjälp de kan få för att kunna läka sitt liv i lugn och ro.

Folk har sin plan med sig men de måste följa hela sin plan för det är många i landet som tar sitt liv.

Men de måste hjälpa folk rätt för folk har dålig ekonomi som måste födas i landet, men även för att kunna läka sitt liv då ska de kunna bo tryggt i landet utan att de blir utsatt för onödiga problem SOM STÄLLER TILL FÖR DEM för landet har en stor statistik på självmord och då är det stora problem de brottas med.

Men det har även med pengar att göra och då ställer det till problem för dem som måste födas i landet för att läkas.

Men även ställer till för de som måste tillbaka för att kunna rensa upp sina tidigare liv som måste tillbaka för att reda upp det, men det går inte ändra om den planen utan de måste tillbaka till Sverige om de inte har fullgjort sin plan fullt ut då måste de födas lite senare för att kunna läkas för att kunna bli hel och då är Sverige gjort på så sätt ATT LÄKAS FRÅN STORA PROBLEM VI HAFT NU.

Men folk föds alltid med en plan och folk kan inte se vad den ska innehålla alls UTAN DET ÄR DE SJÄLVA SOM KÄNNER DET för de måste då börja läka sitt liv, men de vet även vart de ska ta vägen för att läka sitt liv det finns med i deras plan för att kunna fullfölja sitt liv då.

Det blir alltid en bra läkning för landet har då tillgång till så många olika bra saker då så de kan läkas i landet då för att bli fri sina stora problem de har då.

Landet är gjort för att läka varandra. GUD 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.