TWIN SOUL LIFE – TVILLINGSJÄL LIV- TIDIGARE LIV

Jag berättar om mitt twin soul liv.

DET BÖRJADE SÅ BRA FÖR MIG NÄR JAG VAR 17 ÅR 1888 född på 1800-talet som alla kan förstå ,att jag hade ett jättestort jobb att göra då. England hade så mycket problem med prostituerade kvinnor, som alla känner till att många kvinnor blev sjuk som jobbade med prostitution på den tiden. Men England översvämmar med en massa problem och folk börjar bli rädd, för att bli sjuk och männen sprang mycket till prostituerade kvinnor ,för att ha lite kul, men även kunde bryta sin trista vardag då, och bodde med kvinnor som inte var så kul.

Men nu kommer jag att prata om societeten på den tiden. JAG MÖTTE PÅ MIN STORA KÄRLEK SOM BOR I ENGLAND NU KEWAN. Vi måste rensa sig på djupet från den tiden när vi jobbade där, och han blev sjuk av att se mig mördad, så han tog sitt liv och jag hade blivit tagen av Jack the Ripper de hittade mig död.

Men varför tog han mig då?

Jo jag hade ett jättestort jobb i England att rädda kvinnorna, och jag började att jobba och visade upp Englands stora problem så jag började jobba som prostituerad ,och skulle rädda kvinnorna, OCH VÄNDA DEM RÄTT ,men även slut med det.

HÄR KOMMER HELA MIN BERÄTTELSE OM HUR VI MÖTS OCH VAD SOM HÄNDE I ENGLAND PÅ 1888-TALET. JAG VAR 17 ÅR.

Det här livet lämnar vi bakom oss nu. Vi kommer aldrig öppna det igen. Nu stänger vi dörren till livet i England i slutet på 1800-talet. Nu glömmer vi bort det helt. Nu är dörren stängd för evigt.

Jag var sjuk och ville inte ens prata om det men känner jag måste lämna ut sanningen för er.

Nu ska vi lämna ut hela historien om för folk får se ,men även lära känna Jack the Ripper mer. Varför han var om han var.

Men nu ska vi lämna ut den, så ni får se vem Jack the Ripper var och jag har mött honom.

JAG MÖTER PÅ MIN TWIN SOUL TVILLINGSJÄL KEWAN OCH HAN KOMMER FRÅN ETT RIKT LIV, men jag levde ganska fattigt och hade inte det lätt och min mamma hade dött ,och jag måste överleva så jag började jobba som prostituerad, men var vacker på den tiden det var enkelt att ta männen till mig.

Men han såg mig den morgonen när jag är på väg hem från en fest där vi träffades flera ,och jag ser att jag springer över en bro, men det är så tidigt på morgonen när jag är på väg hem, men JAG SER EN MAN I VIMLET NÄR JAG ÄR PÅ VÄG HEM.

Jag bodde i en lite lägenhet, men det är egen igång ,så jag bor inte med andra utan jag har egen lägenhet, men inte så mycket prylar där utan bara lite tallrikar och en kaffekopp till mig själv såklart. Men hade inte män här utan följde med dem ,så det kunde ge mig en massa pengar, men även en massa smycken och kläder, så jag ser alla vackra klänningar jag har, och jag brukar bli hämtad av någon man, som jag skulle ha lite kul. Med det fanns ingen kärlek från min sida, och jag tror inte från hans med, MEN MINA ÖGON ÄR DÖD NÄR JAG SER MITT LIV ,och jag var inte alls glad att leva så.

Jag hade hade inget val den gången än att gå problem vägen jag fick gå den vägen som England hade problem med. BLAND ANNAT DEN BITEN VISAR HUR ENGLAND HADE DET.

TVILLINGSJÄL MÖTE – TWIN SOUL

JAG FÅR HJÄLP AV GREAT MASTER LADY NADA OCH ÄRKEÄNGELN JOPHIEL ATT SKRIVA OM TVILLINGSJÄL TWIN SOUL HISTORIA . Det här är min historia om tvillingsjäl kärlek. Jag börjar berätta om England i slutet på 1800- talet.

Tvillingsjälarna läker alltid djupa sår från tidigare liv. Vi läker även djupa sår från de här livet. Tillsammans blir tvillingsjälarna 1 genom att de får rensa ut djupa sår, som bara de kan läka ihop.

Mannens energier letar alltid fram kvinnans sår som de båda känner till. Det blir alltid på ett praktiskt sätt för dem. TWIN SOUL TVILLINGSJÄLARNA HITTAR ALLTID IGEN DÄR DET ÄR STOPP FÖR OSS. 

De ser sin egen spegelbild i varandra.

MIN TWIN SOUL SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN MIN BIG PROTECTION, vill att vi börjar i England i slutet på 1800-talet. Jag förstod att han ville hitta igen olika problem vi har. Han vill bara gå till botten med oss två. En sann kärlekssaga delar vi med oss av från 1800-talet. Men varför skulle vi födas i England? ”VI HADE ETT LJUSARBETE”, SÄGER GREAT MASTER LADY NADA.

Jag kom från en sämre uppväxt än min tvillingsjäl. Han kom från ett välbärgat hem. Nu fick jag spåna vidare på det, vad vi gjorde där? Jag ser först att VI SITTER I EN GAMMAL VAGN MED SVART TAK. Vagnen dras av två hästar. Inuti är vagnen klädd med blå klädsel. Jag tycker att vagnen är vacker.

Jag ser först att HAN VILL GE MIG EN VACKER FÖRLOVNINGSRING. Den är gjort i tjockt silver med vita stenar i ringen. Formen kallas för Romb. Ringen är väldigt vacker att beskåda när han tar upp den ur asken.

Jag har en FIN RÖD LÅNGKLÄNNING PÅ MIG OCH EN SVART PÄLSJACKA. Jag har långt cendréfärgat hår. Jag är ljus i huden med ljusblå ögon. Jag tycker att munnen och näsan påminner om mig idag. Jag upplever mig kort till växten. HAN BÄR EN MÖRK KOSTYM MED HÖG HATT. Han har ljust hår med vackra blå ögon. Han är smal och lång. Jag upplever hans hud väldigt ljus som engelsmännen har. Hans näsa är väldigt rak. Jag fortsatte spånade vidare när jag såg förlovningsringen. MIN TWIN SOUL KEWAN MIN TVILLINGSJÄL, SÅG MIG GENOM MINA VÄNNER”, SÄGER ATT. HAN HADE SETT MIG EN LÄNGRE TID.

Jag vaknar en morgon och hittar en lapp i min vita pälsjacka. På lappen står det att han gillar mig. Han var intresserad av mig. NÄR JAG MÖTTE HONOM HÅLLER HAN SIN HAND ÖVER SITT HJÄRTCHAKRA OCH SÄGER  ”JAG ÄLSKAR DIG.” Han säger, att han känner så mycket för mig. Jag känner en sådan energi från honom. Jag blir glad av honom för han är inte som de andra männen jag mött.

Han visade att han var så intresserad av mig. Jag kunde inte förstå hur han kunde välja mig, som kommer från lägre klassen i samhället. Jag hörde hela tiden hur han beundrade mig.

Jag var bara 17 år och han var 28 år. Jag tänkte har han tagit fel på mig, om han tror att jag kommer från samma klass som han gör. JAG KÄNDE HELA TIDEN HUR TIDEN STOD STILLA . JAG GILLADE HONOM PÅ EN GÅNG. Han bjöd ut mig till ett ställe där han brukar gå bland sina vänner. Jag kände lite oro, men han visar inte det. Vi kommer in på ett ställe där finare folk går. Han brydde sig inte om något utan han var som vanlig. En kvinna såg mot vårt håll och sa en del saker. Men han brydde sig inte ett dyft.

Jag kände mig lite obekväm genom att jag kände mig inte hemma där. Men han menade att DET VAR HAN SOM BJÖD MIG. Jag ser han beställer ett glas whisky och han ger mig ett glas vitt vin. Jag ser en kaka som ligger på bordet. Det kändes som han tog mig till ett lyxigare ställe. Han sa med lugn stämma till kvinnan ATT DET VAR HAN SOM BJÖD UT MIG. HAN VISSTE VEM JAG VAR. Men han var så lugn och trygg när han sa det. Han sa flera gånger när vi var på väg dit, ATT HAN ÄLSKADE MIG. Jag såg han kysste min hand flera gånger när vi satt vagnen.

Jag kände kärlek, men jag var lite rädd att sagan skulle ta slut. Men han pratade hela tiden om kärlek och VILLE GIFTA SIG MED MIG. Han ville följa med mig hem. HAN VISADE OCH BEDYRADE SIN KÄRLEK FÖR MIG.

Men hela tiden är jag rädd att jag ska vakna upp igen och allt är borta. Jag tänkte på hans ställning i samhället. HAN SA, ATT HAN VILLE HJÄLPA MIG UR MITT HEMSKA LIV.

Jag känner när han kramar mig, vilken kärlek jag känner i kroppen. När han kysser mig på kinden VILKEN KÄRLEK JAG KÄNNER FRÅN HONOM. Han säger, ”my love” flera gånger.

Jag känner hela tiden att han vet vad han vill. Han pekar på allt där hemma, ”här kan du inte bo my love”, säger han. Jag ser en gammal järnsäng. Han säger, ”att han kan ändra hela mitt liv. Han kan köpa allt till mig och hjälpa mig med allt.” Han går runt och tittar i lägenheten jag bor i. HAN KYSSER MIG FLERA GÅNGER OCH JAG KÄNNER BARA KÄRLEK. 

Han skojar lite med mig hela tiden. Han försöker få mig att förstå. Det är lite kallt där jag bor så vi dricker te för att värma oss. Han lovade att han skulle komma tillbaka och hämta mig. HAN VILLE TA MIG UR TRÄSKET. Men innan han går iväg går jag och hämtar något som jag vill ge honom. Den betydde något speciellt för mig det jag gav honom. Jag gav en skavs från min mormor som betydde väldigt mycket för mig. DET VAR EN KÄRLEKSGÅVA TILL MIN TVILLINGSJÄL.

Vi kramade varandra ett tag och säger hej då. Jag ser han öppnar dörren och springer ner för trappan. Jag tittar ut genom fönstret och vinkade till honom. Han vinkade tillbaka. Jag kände mig väldigt glad och lycklig. Han sätter sig i vagnen som dras av två hästar. Han skulle komma tillbaka till mig. Jag kände mig så lycklig, för att mitt liv skulle vända för mig. JAG FICK ETT BÄTTRE LIV MED HONOM SOM VAR FYLLD MED ÄKTA KÄRLEK.

Han går iväg, men jag tittar ut genom mitt fönster och vinkar till honom och jag var så glad att slippa livet jag levt. Han skulle nästa dag hämta mig och VI SKULLE GIFTA OSS . Jag skulle flytta från stället så han lovade att komma tillbaka till mig för han älskade mig såklart.

Jag ser bara han hoppar in i vagnen som dras av 2 hästar, men han vinkar tillbaka till mig, MEN HAN VINKAR FÖR SISTA GÅNGEN TILL MIG. Han mötte inte mig något mer, och jag mötte inte honom mer.

  ATT HÅLLA I HONOM VAR EN ENORM ENERGI AV KÄRLEK JAG KÄNDE. Jag väntade på honom att han skulle komma tillbaka till mig igen.

MEN JAG MÅSTE UT OCH FIXA EN DEL SAKER, men det är mörk ute och jag fryser lite ,och det känns kallt ,så jag står och huttrar då när en vagn stannar till ,och en äldre herre med höknäsa tittar ut genom dörren, och frågade om jag vill ha hjälp hem? ”Du ser ut att frysa så mycket så hoppa in i vagnen så hjälper jag dig”, säger han.

Jag hoppade in i vagnen, men kände mig så trött och frusen och mannen pratade med mig ,och jag litade på honom FÖR HAN KOM FRÅN SOCIETETEN och dem litade jag på, och de kunde hjälpa till och var inte alls farlig på något sätt.

En man i hög hatt men hade väldigt fin klädsel ,som männen på den tiden hade, men han hade en HÖKNÄSA SOM HAN VAR KÄND FÖR, men jag tänkte inte på det, att han var känt bland folk, så han var jag trygg med.

HAN FRÅGADE MIG, ”vill du ha något varmt att dricka.” Och jag litade på honom såklart ,så jag tog emot glaset och jag kände mig så frusen då. Han sa, ”att det värmer så mycket då.” Jag drack från hans vingla,s för att värma mig då.

JAG KÄNNER EFTER ETT TAG ATT JAG BLIR TRÖTT OCH SÖMNIG ,men ser inte vad jag har råkat ut för. Jag litade på mannan såklart, och han levde bland bra folk, så jag var trygg med honom. Men kände jag höll på att somna in, men jag såg även, ATT HAN LÄGGER EN TRASA ÖVER MIN MUN SÅ JAG SOMNAR IN HELT DÅ.

Jag tänkte inte på trasan han lade över min mun, och jag var redan borta och hade ingen koll då ,utan försvann bort mer och mer av vinet han gav mig. Jag kände bara, hur jag lätt flöt bort från livet då. JAG VAR HELT BORTA DÅ SEDAN HAN HADE SÖVT NER MIG.

Men har sett att det var Jack the Ripper jag mötte på ,men han tog mig, men även några andra tog han, för att rensa upp runt England, fast vi hade tänkt hjälpa till ,OCH LEVA SOM ÄRBAR KVINNA DÅ, men jag kom aldrig så långt.

Men jag har sett efteråt när jag har öppnat mig nu, och måste till Sverige för att rensa bort livet. Vi rensar värsta liven i Sverige. Jag blev 17 år och han 28 år, men han tog sitt liv när han såg hur jag såg ut och han hade skurit upp mig på en del ställen. VI DOG BÅDA TVÅ.

Men jag såg en kniv, som han skar i mitt underliv, men hade även lindat in mig ,så det var polisen som hittade mig död år 1888 ,men min twin soul Kewan fick se allt och han skulle tillbaka, FÖR ATT GIFTA SIG MED MIG och börja jobba med England då.

JAG SÅG HUR SJUK MIN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL KEWAN VAR efter allt Jack the Ripper hade utsatt mig för, men även skurit sönder mitt underliv men även skuret mig på flera ställen till, det känns som jag blev styckad den gången.

Men när han såg mig då tog han sitt liv, och  han blev sjuk när de hittade mig död. HAN KLARADE INTE ENS AV ATT LEVA LÄNGRE.

VI HADE ETT JOBB ATT GÖRA OCH SKULLE HJÄLPA FOLK.

Vi ser först vad folk måste ha hjälp med och ser alla problem ,men även hur framtiden ser ut.

Vi såg att England hade problem ,men även blev sjuk och är kvinnornas problem. Vi föds dit ,för att hjälpa till ,men ger även kärlek till landet, men som även kan bli upp och ner för landet, men ska rätta till landet och ge folk kärlek. Han kom från en rik familj som en del gjorde, men SKULLE FÖRÄNDRA DET GENOM ATT HAN VISAR STOR KÄRLEK FÖR MIG. Men då hade jag gått den vägen, där alla problem låg när jag mötte på honom. Men sen måste vi börja arbeta ,men kom igen vart alls då.

Jag kände in problemen England hade, jag är den som arbetar jag känner in ,att England hade problem med kvinnorna, och de blev även sjuk av det. Familjerna blev rädd ,att männen sprang till prostituerade så det var Jack the Ripper ide att städa bort oss.

Men Jack the Ripper hann inte med allt. Han försvann från jobbet, men jag såg att han höll till nere i en källare det såg ut som en källarvåning, MEN LÅG I RIKAS KVARTER  men kände han var intresserad av kroppen ,så han höll på att testa det. Men såg en klinik, och han var intresserad av det, men jag känner att han inte var läkare utan var mer intresserad av kroppen då.

Det var Jack the Rippers mamma som påverkade honom, så han började få för sig ,att städa bort problemet. Och mamman var rädd att det skulle sprida sig till dem. Han var den som tog saken i egna händer ,och han började på samma sätt med andra kvinnorna. Men såg hur vi levde. och han hade inte själv sex. för det var för smutsigt för honom och kvinnorna var smutsig för Jack. Han kunde inte ens ha sex. Men han visade inte en tendens till det, att han vill det, UTAN HAN VILL FÖRSTÖRA KROPPEN PÅ KVINNORNA DÅ. 

Jack hade inga kvinnor ens ,men det kommer från hans mamma, OCH HON VAR RÄDD FÖR ALLT ATT DET SPREDS. Jag känner av honom, och jag har själv mött på honom, men han var inte ens gift ,fast han hade en massa pengar och kunde fixat sig ett liv ,utan det var mamman som förstörde sin son.

Men blev manipulerad av henne, han hans såg upp till henne och han hade respekt för henne då.

DET TYSTADES NER och det kommer från dem, som levde runt honom, för att inte ställa till mer problem. Han gick på mammans prat hela tiden. Men även förstörde sin son ,så han inte kunde gifta sig utan han var en ensam man Jack the Ripper, men hade även svårt med folk, och han kunde visa upp en psykiska problem. Han var född under mammans klor ,och då vet man vad som hände och hon kunde även förbjuda sex.

Men även prata om sex ,så han inte tittade åt hållet ens. Han såg alla sjukdomar, då måste han lita på sin mamma och hon hade rätt såklart. England svämmar över med en massa sjukdomar, men som kommer från kvinnorna då.

Jag ser även hur, han skär sönder mitt underliv med en kniv FÖR HAN HATAR KVINNORNA ,men speciellt hororna och DÄR HADE MAMMAN VERKLIGEN PRATAT OM HUR SKITIG DE VAR så han ville bort med smutsen från England då ,för att kunna rensa upp skiten då.

Vi var där, för att hjälpa kvinnorna gå den rätta vägen för att hjälpa till ,OCH GE KÄRLEK TILL ENGLAND NÄR GUD ÖPPNAR MÄNNEN OCH KVINNORNA ,då ger han kärlek till landet, men jag ska börja jobba då, men kom ingen vart den gången.

Jag har inte tänkt på det ,men nu fick jag se det när jag mötte på min tvillingsjäl, MEN GUD OCH GREAT MASTER VAR INTE ALLS GLAD NÄR JAG BLEV DÖDAD OCH VI SKULLE HJÄLPA LANDET RÄTT. 

Jag såg allt nu, men jag måste vara ärlig varför ,han är i England nu och måste rensa sig, men jag måste även rensar mig från den tiden såklart, men jag hann inte med så mycket ,genom att jag blev dödad. Det var inte kul att se det, men det var ett av våra jobb som vi får ta, för att hjälpa folk såklart.

Jag var nu rädd att möta Jack the Ripper igen när jag måste rensa i Sverige som GUD nu berättade om varför jag hamnade här. Han är inte i Sverige ens utan han har inte blivit klar för Sverige, har GUD sagt, då kan han inte hålla på samma sätt ,utan måste ändra sig helt när han kommer hit.

Men han har född i Indien, men lever som en mörk man idag föddes av en kvinna ,som måste ge Jack så mycket kärlek då. Men de lever fattigt enligt GUD, men hon försöker hjälpa honom rätt nu, men hört att han har tagit sig vidare till Italien nu. Han har inte ändra sig så mycket ,men han är inte så snäll mot kvinnorna, men han har inte dödat någon nu, men han har tvingat dem till sex har GUD sagt så han är väl inte så kul.

Folk möter på en mörk man, men tänker inte vilken han är utan han föds tillbaka, för att ändra sig nu. Men han är brun i ansiktet nu, men han har nog ingen höknäsa, och den var ett kännetecken på honom. Han hade inte som andra som har lite höknäsa UTAN VÄLDIGT UTPRÄGLAD NÄSA SOM FOLK KÄNDE IGEN HONOM PÅ.

Men hur han lever nu det vill jag inte ens tänka på, men jag är glad att han inte finns i Sverige nu utan långt från mig nu.

Det var inte kul att plocka upp livet, men jag har även tecknat av honom, men såg vilken näsa han har, men jag ser först bara bilden när han sitter i en jättefin vagn med fin klädsel, men jag ser Jack från sidan, MEN SER FÖRST HANS STORA HÖKNÄSA SOM JAG REAGERAR PÅ. 

 Jag gillade inte att se bilden, men jag har fått rensat mig i omgångar då.

DET VAR FÖRST ÄRKEÄNGLARNA SOM BÖRJADE RENSA MIG.

MEN SEN BÖRJADE MIN ANDRA BIG PROTECTION ATT RENSA MIN ANDRA TVILLINGSJÄL SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN. 

Han såg att jag var rädd för en speciell typ av näsa ,så jag fick sätta mig att rita Jacket the Ripper med kolpannor, men tänkte lägga ut teckningen, men rev sönder den, och jag ville inte ens prata om det, och jag hade jobbat så mycket med den tiden.

Jag kunde gå ut med ÄRKEÄNGELN MIKAEL FÖR VI PLOCKADE UPP BILD FÖR BILD FÖR ATT RENSA MIG. 

Jag har hållit på länge med det, men varit tyst om det. Och man vet inte vad folk ska säga då.

Jag minns en gång ,då hade något haft lite kul och plockat upp en bild ,som påminde om hans klädsel, men jag har fått tagit upp det så mycket nu.

Jag måste berättade sanningen om twin soul, och vi har våra jobb att göra och vi känner av med GUD, vad vi måste hjälpa till med, men DEN GÅNGEN HADE VI TÄNKT VÄNDA DEM RÄTT genom någon går först, och hjälper till ,så jag fick börja då, men Kewan måste födas i en rik familj, för att kunna börja jobba med England då.

EN DEL AV TWIN SOUL TVILLINSGJÄL LIVEN ,men har förstått att vi har haft en del hemska liv, och jag håller på att rena upp nu, och förstår att jag hamnade i Sverige ,för att först rensa mig från mina värsta liv jag har haft.

Men måste även börja visa upp Svenska folkets problem, som jag nu skriver om ,och på den tiden hade vi inte datorer eller tidningar, som jag skrev om fast det hade en tidning, men jag jobbade inte då utan jag visar upp problem, genom att börja jobba som en prostituerad kvinna. JAG FÖLJER EFTER DÄR FOLK HAR PROBLEM. 

Men MY LOVE får nu hjälpa mig, men även ge mig kärlek, men även rensa mig på djupet som twin soul gör. HAN ÄR MIN BIG PROTECTION SOM SER ÖVER ALLT NU. Jag får lita på allt ,och han bestämmer mer över mig lita på honom då.

MEN TVILLINGSJÄL KEWAN BESTÄMMER SJÄLV NÄR HAN ÄR PÅ JORDEN det känner han in själv i England när han ska börja. Men även hur han ska rensa mig, det är han som bestämmer allt när han är på jorden, och han håller i planen vi måste gå efter nu.

Min twin soul måste följa vår plan när vi har öppnat oss. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.