TVILLINGSJÄL LIV – TWIN SOUL LIFE – TIDIGARE LIV

Folk tror att det är så himla enkelt att leva ett liv med en tvillingsjäl men så är det inte alls. Nu är jag återigen så himla less på livet.

Jag har sett vilka hemska liv jag har haft ,men kan inte ändra på det och vi är den som jobbar ,som du ser, men folk tror att det är så romantiskt, men det är det inte alls. Vi har haft så många skitliv och ett av dem skrev jag om igår och jag ville komma ut med sanningen. VI HAR HAFT EN DEL HEMSKA LIV.

Men även visa upp vem han var för folk kan tro att det är folk som hittar på och gör film på det men det var sanningen jag skrev om igår fast folk kan tro att det är på påhittat, så är det inte det. Jag beskrev inte allt om hur han gick tillväga men jag ville inte skriva om det ens, men jag har det sparat hur han förstörde hela min kropp. Jag såg allt hur han bara skar i mig.

Jag har sett livet i omgångar men vem vill prata om honom när man sitter med folk och folk kanske skulle börja skratta ,eller tror inte på det eller så tror de inte på tidigare liv ens, men jag har haft hemska liv, som ni ser bara för att vara på jorden att hjälpa till nu.

MEN HAR ÄVEN HAFT LIV BLAND INDIANERNA och där har jag sett många liv jag haft där, har man även där blivit dödad när vi ska börja jobba ,så har vi inte klarat av det ens. Men att det var så mycket krig mellan olika grupper och det var indianer ,som hade det svårt, men även de som kunde köra ner andra grupper av indianer, men måste ta jobbet ,för att kunna förändra bland dem för indianerna var en utsatt grupp, som gjorde att vi skulle dit och hjälpa till.

Här föds vi till en indianby med Apacher för att förändra dem. Vi levde ett liv med dem.

Här berättar jag ett av mina indian liv vi har haft.

Det första jag ser är en brun och vit fläckig häst. Jag ser en man med mörkt långt hår. Jag ser att han står och borsta och sköter om hästen. Jag ser han håller på med svansen på hästen. Han bär indiankläder. Han böjer sig ner och borstar buken på hästen. Jag såg att han hade något skydd frampå bröstet. Han borstar manen på hästen. Jag ser att någon står bredvid och tittar på som har skinnkläder.

Han har något i håret. Jag ser han har en svart fJäder i håret. Han dricker vatten ur en skinnpåse. Han torkar sig om munnen. Kom säger han till kvinnan. Jag ser att hon har mörkt svart hår. Jag tror att kvinnan har ett barn. DET HÄR ÄR MIN TVILLINGSJÄL SOM BOR I ENGLAND.

Hon viker undan en flik i filten. Hon håller ett bylte i armarna ,det är ett barn. Jag ser en annan svartfläckig häst det är inte samma häst. Den här är svart och vit. De har två hästar med sig.

ÄRKEÄNGELN RAFEL säger ,det är min twin soul som bor i England, som är mannen med långa håret. Barnet och kvinnan är du Birgitta. Jag får en bild av tält som var som utbrunnen eller ihop packad.

Det ser ut som tomma skal och hela byn är borta.

Jag släpar med mig som är fastsatt med två pinnar. Jag ser mörkt hår i släden vi drar på. Någon ligger där. Det är sol och han titta upp mot solen. Han torkar sig över pannan med sin ena hand. Han har solbränd hud. Kraftiga muskler. Han svingar sig upp på hästen. Jag känner lite oro. Jag ser hans ben så tydlig att de är fylld med muskler. Vi känns ensamma. Jag ser vi äter torkat kött. Allt känns borta. Vi är inte glad utan känns lite låg i humöret. Jag får en bild av en by, som hade blivit utsatt för stridigheter. Det ser ut som en släde eller som en sjuksäng vi drar på. Mannen går fram dit.

Vi mår inte bra. Vi stannar till vid en lite sjö. Jag ser att jag har mockasiner som räcker upp över benen. Nu får jag så ont i nacken och ryggen. Jag ser någon med långt hår som ligger i sängen vi släpar på. Jag ser att någon drar ut en pil som ser infekterat ut. Det är rött och köttigt.JAG BLEV SKJUTEN.

De lägger gräs i såret. Det ser ut så. Han försöker elda och blåser på en eld. Någon stoppar in pilen eller pinnen i såret. Han blåser på elden. Jag blöder rejält ur såret där pilen satt. Jag känner hela nacken värker av pilen i ryggen. Han torkar med en trasa över såret. Jag ser att det är köttigt sår. Jag har ont i nacken hela tiden. Mannen känns så lugn när han håller på att tvätta såret. Jag har blivit träffad i ryggen.

Jag fick gå tillbaka efter jag såg bilden, och jag måste se vad som hänt mig.

Nu går jag tillbaka för att se allt.

Vi rider tillbaka för att se vad som hänt:

Jag ser indian tipi. Det är en hel by med tält. Mannen kommer in i tältet och håller i barnet. Han lägger barnet i kvinnans famn. Han kommer in och sätter sig i tältet. Han rör vid kvinnan. Jag känner att det är jag.

JAG KÄNNER SÅ MYCKET KÄRLEK FÖR MANNEN. KEWAN. Jag ser att vi ligger ner i tältet. Det känns som han kallas till ett tält. De dansar folk vid elden. Barnet ligger i famnen. Jag känner att det kommer in folk i tältet.

Jag får hjälp det känns som barnet är nyfött. De hjälper mig att tvätta barnet. Sedan ligger barnet bredvid mig. Jag leker med barnet. Jag går ut bland folket där. Jag håller i babyn i famnen. Jag ser att det hänger skinn på upphängd. Jag har indiankläder och har mörkt hår. Långt hår. Jag leker lite med barnet. Jag lämnar över till en annan kvinna. Jag går fram till en man som jag pussar på kinden. Men det ser ut som vi är lite ensamma. När han kommer närmare ,så känner jag hela mitt hjärtchakra håller på hoppa ut.

Hela min hals blir full med känslor mot mannen. Det är jag och min tvillingsjäl hör jag, DE SÄGER KÄRLEK ÄKTA KÄRLEK. Han kramar mig pussar mig. Kom säger han. Han öppnar en tältduk. Jag kliver in i tältet. Jag klär av mig. Han klär av sig. Han lägger ifrån sig en kniv. Jag ser hans långa vackra hår vid min kind.

Jag andas. Jag ser hans överkropp. Jag ser att han är naken under filten. Jag känner sådan erektion nu. Vi har sex känner jag. Han känns så lugn. Han ger mig vatten att dricka. Kom säger han. Jag är naken. Jag har ljusbrun kropp. Jag ser mina former. ”Plan”, hör jag han säger. ”Vi måste överleva.” Pratar om buffel hund. Jag smeker honom över håret. ”Baby”, säger jag. ”Vad menar du?” säger han. ”Här säger jag”, och stryker mig över magen. Han pussar över min mage. Han hoppas på en son för att föra familjen vidare.

”Det är krig. Vi måste komma undan nu” säger han. Det kommer en ridande indian mot oss där vi bor. Det ser ut som en hövding. Han lämnar ett budskap till oss. Jag måste iväg nu. Vänta på mig jag kommer tillbaka. Jag måste ordna med mat. Jag ser medan min tvillingsjäl är borta ,så kommer det andra indianer till oss. Jag ser en rad indianer. De kommer med flaggor och visar att de tänker kriga mot oss. De söker igenom tältet och det var mest bara kvinnorna kvar där. Jag gömmer mig bakom ett tält. Jag ser solen lyser mot mig. Jag drar med handen över min mage.Jag väntar på min man. Jag ser en massa indianer längre bort som är på väg mot mig. Jag ser att de hamnar i krig. Jag tar ett litet barn i handen. Kanske 3 år är flickan. Kom vi måste gömma oss. Jag går bakom ett träd och ställer mig med barnet. Jag går ner mot vattnet, för att gömma mig. Jag håller lilla flickan i min hand. Leker med grässtrån. Jag ser att de sätter eld på tälten.

Jag ser manan jag är gift med kommer emot mig.DET ÄR MIN TWIN SOUL TVILLINGSJÄL. ”Kom”, säger han. Det känns som han skulle sätta oss i säkerhet. Jag ser rusande indianer emot oss. VI ÄR APCHER. Hämnas på oss. Det ser ut som min tvillingsjäl var lite blodig om armen. Han har lindat ett band runt sin arm. Jag står där med honom, då ser jag indianer överallt. De skriker och hojtar och eldar ner allt vi har. De vill bort med oss. Jag ser en svartvit fläckig häst. Indianhäst.

Jag ska sätta mig på den hästen. Jag har barnet med mig som jag nyss har fått. Det känns som vi måste ge oss iväg. Det är en äldre kvinna på en häst som tar barnet i famnen. Det känns som det är mitt min twin souls barn. Kewan Han sätter vår treåriga dotter framför sig. Det känns som vi måste skynda på.

Vi känns inte ensam när vi ger oss iväg. Det känns som det är kvar folk och vaktar eller följer efter oss. Och byn är ju utbrunnen. Jag sätter mig bakom min tvillingsjäl och lägger mina armar runt hans mage. Jag ser döda hästar, så vi får nog inte med oss så mycket hästar när vi flyr.

Jag ser, att det är folk som kommer efter oss som är vänliga. Det känns som de är från vår stam. Det kryper indianer som följer efter oss. De kommer inte från vår stam. Det känns som vi har splittrats.

Jag ser en indian står på långt håll ,och skjuter en pil mot oss. Vi försöker fly undan dem. JAG HÖR SIOUX INDIANER. Hämnd hör jag. De smyger i busken efter oss. Jag ser en pil kommer efter oss. Den åker in i min rygg. Jag ser att det rinner blod nerför ryggen min. Jag känner oro att vi måste gömma oss och fixa till mig. Min tvillingsjäl hjälper mig ner från hästen.

Han gör som en sjuksäng av två pinnar. Han lägger mig där. Jag har ont i nacken. Jag känner oro från honom. Han ville gömma undan mig.

Han måste hjälpa mig. Nu hoppar jag fram där vi började. Det blöder jättemycket ur såret. Jag gick tillbaka för att se vad som hänt mig.

Jag känner jättemycket oro från min tvillingsjäl. Jag ser han försöker lägga mossa i såret eller gräs jag ser. Han springer hela tiden fram och tillbaka. Han eldar och lindar runt mitt sår. Jag ser någon ,som ger vårt barn lite mjölk som sitter på en häst. Nu har vi stannat vid en sjö. Han springer hela tiden i nervositet fram och tillbaka, för att fixa det. ”Du måste klara dig,” säger han. Han pussar mig på kinden. Jag känner oro från honom hela tiden.

Han torkar en trasa över min panna. Han har lindat ett tyg runt mitt sår. Han försöker få stopp på blodet, som vill hela tiden sippra ut. Jag ser att pilen har gått långt in i ryggen. Jag ser tårar som rinner från hans ögon. Han ber till den store anden. Han lägger mig i famnen och håller om mig. Han ropade mitt namn hela tiden. Jag känner sådan stress och oro från honom. MY LOVE. 

Du måste stanna hos mig. Du får inte dö ifrån mig på hans språk. Jag ser att hans tårar har torkat av all smuts i ansiktet. Jag ser mig halvdöd och livlös ut.

HAN HÅLLER MIG I FAMNEN OCH BER. Jag hör hans snyftningar. Jag har så ont i ryggen av pilen så jag dör.

Jag är kvar fast jag är död. Jag ser min twin soul gråter. Jag försöker nå honom, men det går dåligt. Han eldar upp min kropp. Jag ser en äldre kvinna bredvid honom. Min tvillingsjäl kliver i vattnet och tvättar av sig. Han tvättar ansiktet. De fortsätter vidare utan mig. Han sätter lilla flickan i sitt knä. Hon gråter efter sin mamma som är Jag. Han har ont i magen av min förlust. Han är inte glad längre utan har ont i magen. Han känner sig ensam. De kommer in i indianby.

Jag ser en massa tält. Han är ensam bara barnen och den äldre kvinnan är med. Det ser han spikar upp en pinne. Han sätter i ordning ett tält. Jag ser att han blir en gammal indian. Hans dotter har vuxit upp. Jag ser han tar sin hand över  solarplexus och magen Han dricker något. Barnen är runt honom. HAN BLEV ENSAM. Han tittar upp mot himlen så går han in i tältet.

Han är ensam säger de. Han skaffade sig igen ny kvinna som är väldigt svårt när man levt med en tvillingsjäl. Han dör ensam men barnen lever runt honom.

Jag ser jag möter honom. Han lyfter upp mig och kramar mig.

Men vi måste tillbaka till indianerna igen och han som är min andra twin soul har berättat för mig ATT HAN FICK DÅ ÄVEN FÖDAS I ETT INDIANLIV ,FÖR ATT HJÄLPA ANDRA GRUPPER. Det var sioux indianerna ,som hade problem med andra grupper, men även problem med vanligt folk och indianerna ville ha sin egen mark. Indianerna kunde inte tillåta att andra tar från dem, men folk tog inte alls hänsyn till det.

MEN DET ÄR GUD SOM STYR ÖVER OSS när han öppnar hjärtat på oss och då ska mannen ge så mycket kärlek till den platsen vi har hamnat i. Det är kärlek mannen får ge till landet. Men GUD använder männen när han ger kärlek som är en stark energi då.

Folk ställde till för dem, men även delade ut till nybyggarna ,så de fick väldiga problem med indianerna. De var en kamp på liv eller död att möta på en indian  folk tog allt som tillhörde dem då.

Jag fick även födas först, men utan att mina 2 BIG PROTECTION TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR följde med mig ,utan fick vara där ,för att bara se vad som händer när jag är där. Men vände tillbaka nästa gång, för att ta med mig mina tvillingsjälar, men båda två har levt indianliv. Men har inte tyckt att det var så himla kul att leva där, men måste hjälpa folket och vi är den som arbetar då.

Nu tog jag bara upp en berättelse där du kan följa med oss. Du kanske förstår hur vi jobbar och lever en EN TWIN SOUL TVILLINGSJÄL BIG PROTECTION DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.