TVILLINGSJÄLS LIV – TWIN SOUL LIFE

Jag delar med mig mer om mina twin soul tvillingsjäl men kan inte ta upp alla för jag har inte ens sett dem än de har sagt att jag har haft så många liv.

Jag verkar måste gå först för att kolla upp det sedan föds männen tillsammans med mig.

Jag har även sett att jag hade ett liv utan mina twin suol i Frankrike. Och jag levde mitt upp i Franska revolutionen. Jag levde bland rikt folk där jag att jag hade ett liv med min ex sambo. De såg att de kommer bli problem för folk kommer göra uppror

Jag blev dödad och halshuggen, men kunde inte rädda mig själv för de bröt bara sig in och förstörde allt ,och för att köra ut oss från vårt hem. Vi var där men utan våra män den gången, men jag har fått gå igenom livet i omgångar och det gjorde så ont. Men kan även bli påverkad av pengarna ,som min guide Johlie påpekade om. Vi blir rädd att ha pengar och hon såg hur jag gjorde med pengarna då. Den tiden var hemsk att titta på, men det var tvunget att titta på det.

Men jag kom tillbaka till Frankrike har jag förstått det var Kewan, men vi har haft några liv, men hade inte haft så kul i England FÖR DÅ BLEV BARA 1 LIV BRA när jag jobbade på 40- talet och satt och bara skrev om hemska problem.

HÄR MÖTER JAG MIN ANDRA TWIN SOUL.

ENGLAND 1940-TALET.

Jag föddes i början på 1900-talet i England. Det jag har förstått ,så styrde mina föräldrar väldigt mycket. Det är bara den känslan jag har. Jag fick gifta mig med en man med hög ställning inom militären. Jag kände att det var äkta kärlek. Jag känner ändå sorg när jag skriver det. Jag ser ofta bilden av, att jag sitter och röker så förbaskat mycket. Jag hade inte mött på min tvillingsjäl ännu utan var gift med en man som inte var så kul.

Jag är så nervös över allt som händer runt mig. Jag ser jag fimpar en cigarett och går in för att sätta mig vid skrivmaskinen. Jag är väldigt mörk i håret och har svinrygg och bär en vacker dräkt. Kavajen är rutig. Ibland ser jag att jag bär en liten söt hatt på huvudet. Jag känner mig inte så glad känner jag. Jag vet inte varför jag känner så. Jag ser att jag drar ut en låda i skrivbordet, och längs ner ligger det material till en bok. Jag låser lådan med en nyckel, för att ingen skulle se boken. JAG SER JAG SITTER VID EN SVART SKRIVMASKIN för att sätta i ett papper i den. Jag vrider så allt ska sitta rätt med pappret i skrivmaskinen.

Jag ser att jag sitter på ett litet kontor ,och det är glasrutor mot mitt kontorsrum. Jag tittar ut från mitt arbete, då ser jag att jag sitter långt upp i byggnaden. Jag ser ett fönster som ser inte så rent ut. Jag kan titta ut, jag ser en stor plan där ute. Det känns väldigt instängt där jag sitter och lite slitet där. Mitt skrivbord är av trä. Jag har två lådor på höger sida. Jag ser jag har bokhyllor där med pärmar med blå rygg. Jag öppnar fönstret och hänger ut från fönstret och röker lite grann igen. Jag är väldigt smal ser jag och inte så lång. Jag har liten och nätt kropp.

Jag ser jag springer alla trappor ner när jag slutar. Jag tar med mig en tidning ut och jag ser att jag läser en del där. Bläddrar och bläddrar. Jag röker igen en cigarett. Jag lägger tidningen under min arm. Jag ser en svart bil åker upp bredvid mig. En blysläde kallas den. Vi har köpt ny bil genom jobbet säger min man till mig. Vi har bytt bort den gamla bilen. Jag sätter mig i bilen och tar med handen på sätet. Jag ser svart skinn. Jag sitter i bilen, då ser jag rutan bak och bilen känns väldigt stor inuti. Jag ser en man sitter bredvid mig som bär en fin militär mössa av högre rang ,och det ser ut som guldblad och mössan är grön. ”Är du hemma nu”, säger jag? ”Ett tag svarade”, mannen.

Jag ser en ring på hans finger och vi var gifta med varandra. Jag ser instrumentbrädan. Jag ser att han bär en grön militär uniform. Jag ser att det är även guldränder på hans armar. ”Förflyttningar”, hör jag att han säger till mig. Jag får ont i magen när han säger det. Jag tänder en cigarett för att lugna mig.

Jag ser ett grått hus de har pelare till ingången. Det tillhör utsmyckningen på huset. Nu förvandlas det till rött tegel. Jag vet inte varför? Jag ser att det är som vitt trä längst upp. Jag ser en fin gräsmatta runt där. Jag ser en fontän som det sprutar vatten från. Huset känns som det ligger lite på höjd. Jag går in med min man. Han lägger armen runt mig. Vi har barn som möter oss. Jag ser en bred gång när jag kommer in. Jag går direkt upp genom trappen till övervåningen.

Jag ser en fin vit heltäckningsmatta när jag kliver in där. Sedan ser jag köket eller hör att det skramlas i köket. Jag ser en husa. ”I kväll ska vi ha gäster”, säger han. Jag byter om till någonting annat. Jag ser att det kommer folk från hans kretsar. Jag klär på mig en röd vacker långklänning. Jag ser att han hänger på mig ett fint halsband runt min hals. Jag känns som han styr mitt liv även om jag älskade han. Jag gör som han säger. Jag får ont i magen hela tiden. Jag ser att jag tar ett glas vin eller någon annan sprit för glaset är lågt. ”Sherry”, säger han.

Jag går in i rummet jag ser min man sitter vid kortändan på bordet. Jag ser hans klädsel lite med stil. Han sitter och skrattar och pratar med folk där inne. Jag får ont över hjärtat. Rummet känns så mörkt där inne. Jag ser att det är mörka möbler där inne. Jag vet inte varför jag gillar inte att gå in i rummet? Jag får ont över bröstet.

Folk pratar där inne en hel del. Jag ser att de dricker ganska mycket. De skålas. ”Kom hit min kära”, säger han. Jag ser att jag har lagt håret väldigt fint så det ligger så fint över mina skuldror. Det vågar sig så fint. Jag hör skrattet där inne. ”Kom min kära”, säger han. ”Vad är det här för smörja du skrivit om”? säger han. Han bläddrar i tidningen ser jag. ”Titta här” ,säger han.

Han river loss bladet från tidningen. ”Jag skriver bara det som är sant av säkra källor”, säger jag. Jag får ont i magen. ”Jag skäms”, säger han. Jag får ont i magen igen när han hånar mig. ”Du är min fru och skriver sådan skit i tidningen. Fy fan”, han svär åt mig. Jag känner jag tappar glädjen. ”Sluta med det här säger”, han. ”Jag kan inte det för jag gillar att skriva.”

Jag ser jag böjer mig ner och plockar upp tidningen. ”Kan du inte sluta där”, säger han. ”Jag vill vara kvar”, svarar jag. Just då tänker jag på min bok som ligger i hurtsen. Jag vet inte varför? ”Nej, säger jag. Jag måste vara kvar.” Han river i tidningen. ”Det är sant”, säger jag och håller på att plocka upp tidningen.

”Jag ska iväg på ett uppdrag inom militären”, säger han. ”Jag arbetar lite på sidan om”, säger han. ”Okej”, säger jag. Jag som kramar och pussar honom. Vinkar hej då när han ska iväg på sitt uppdrag.

Jag ser jobbet igen där jag jobbar. Jag ser min svarta skrivmaskin. Jag tittar i lådan där min bok ligger.  Jag måste sitta här för att skriva den ifred för hemma verkar de gå dåligt med det. Det är snart klar känns så skönt.

Jag äter ett grönt äpple. Jag känner en massa oro. Jag ser en källarlokal och ett skrivbord och en svart skrivmaskin. Jag ser en glasdörr som någon har täckt för så de inte ska synas utåt. Jag sitter och plockar i en del där inne. Jag vet inte vad det här är för ställe. Jag ser någon kvinna i hatt som kommer in. Kvinna med långt hår. Jag ser att det sitter flera små lappar efter väggen. Vi samlar ihop en del saker. Jag ser en man som kommer in. ”Är ni med”, hör jag han säger. ”Vi måste hjälpas åt nu, för annars går det på tok för en del som behöver extra skydd”, säger han.

Jag ser jag gömmer folk under ett golv. En lucka i golvet. Jag ser en lång stege dit ner. ”Tyst har någon kommer hit. Ha någon hittat oss?” frågar jag. ”Nej”, säger någon.
Jag ser en mörk person utanför där som vill komma in.

MITT FÖRSTA MÖTET MED MIN ANDRA TWIN SOUL TVILLINGSJÄL.

Jag öppnar dörren och han vill se vad jag höll på med. Rummet var tomt när han kom in. ”Flyktingar”, frågade han. Jag spelar dum jag skyddade dem. Jag gick ut därifrån. Jag sätter mig utanför lokalen. Jag sitter och röker som vanligt. Han håller i en tidning som jag skriver i. ”Är det din artikel frågade”, han? Han såg en bild på mig i tidningen. ”Ja”, sa jag. ”Jag letar folk som gömmer folk”, säger han. ”Det är inte bra att hålla på med sådant, du kan råka illa ut. Jag har haft stället under uppsikt ett tag” han.

Jag känner en viss rädsla för personen. Det är min andra twin soul förstår jag. Jag reagerar på honom väldigt konstigt. ”Jag känner till vad ni håller på med. Jag vill varna dig” säger han. Jag röker och fimpar ciggen.

Jag hoppar lite längre fram i tiden.

Jag ser ett stånd med blommor. Jag ser en man i hatt som bär en rock. ”Vill du ha dessa blommor?” frågar han. Jag ser att jag bär min dräkt och har svinrygg. JAG BLIR GLAD AV HONOM. Jag känner att jag ler när han håller i blommorna. ”Här”, säger han, jag vill ge dem till dig.” Jag tar emot blommorna. Jag luktar på dem. Jag går bredvid honom. Jag känner mig så trygg och naturlig bredvid honom.

Jag går fortfarande och luktar på mina blommor. Jag känner mig väldigt nöjd. ”Jag måste till arbetet”, säger jag.  Han går iväg. Jag luktar på blommorna och sätter dem på mitt kontor.

När jag kommer ut från kontoret då ser jag att han står där och väntar på mig. Jag blir glad av att stå bredvid honom. ”Jag väntade på dig”, säger han. Jag ler inombords. Jag säger inte så mycket. Jag känner i mitt bröst att någonting händer. Jag känner något konstigt från mitt hjärtchakrat. Jag får lite svårt att andas. Jag ser han skrattar för jag ser hans tänder. ”Ska vi gå en bit frågar han?” ”Ja”, säger jag fast jag vet att jag är upptagen. JAG BLIR SÅ GLAD AV HONOM. Jag ser han bär en typisk rock för 40-talet.

”Får jag bjuda dig på te?” frågar han. Jag ser ett konditori där jag står och väljer fikat. Han frågar inte om jag är upptagen och säger inget om det. Jag kände jag blev glad av honom.

Han låser upp en dörr och känner mig glad. HAN VÄNDER SIG EMOT MIG JAG KÄNNER SÅDAN KÄRLEK och jag fattar som ingenting av det. JAG KÄNNER SÅDAN GLÄDJE, men jag är som totalt fylld av kärlek kan knapp röra mig.

Jag rör vid honom jag smeker hans ansikte med min ena hand. Jag känner stark sexuell dragningskraft till honom. Jag bara följer med honom. Jag ser mina underkläder i siden laxrosa. Jag har väldigt fina underkläder med strumpeband. Fina strumpor har jag. Jag ser vi ligger i sängen och skrattar, jag ler ,och jag är så glad med den här mannen han har gett mitt liv tillbaka. Jag tänker inte ens på att jag är gift känner inga skuldkänslor alls mot min man.

JAG VILL BARA VARA MED DEN HÄR MANNEN.

”Planera”, hör jag. ”Gör så här”, säger han till mig. Jag lyssnar allt han säger JAG ÄLSKAR HAN SÅ MYCKET. Jag blir så glad i kroppen att göra som han säger. ”Du lämnar din man ,så skriv ett brev till honom så slipper du problem.” Jag tänkte inte ens på mitt arbete utan jag kände jag ville vara med honom. Jag är så glad och upprymt med honom, som är min andra twin soul i det här livet.

JAG BLEV SÅ KÄR OCH ÄLSKADE MIN TWIN SOUL. Jag ser att han ritar en plan till mig. Jag känner att jag vill vara med den här mannen. DET ÄR SÅ STARK KÄRLEK MELLAN OSS.

Jag är hemma i huset ,och jag ser ett brev som jag har ställt på byrån. Jag var nervös och orolig jag tänkte göra detta innan han kom hem min man.

Jag ser en resväska som jag lägger ner kläder i. Jag håller på att packa när jag ser ett billyse, som jag ser från mitt sovrumsfönster. Jag trodde det var min man, men det är en annan bil ,det ser ut som en polisbil eller något högre inom militären. De ringer på vår dörr. De lämnar ett brev till mig. Jag ser att det är ett sorgebrev.

Jag öppnar brevet och läser i brevet. Jag lägger brevet mot mitt hjärta. Jag skriker, nej flera gånger.  Han har blivit dödad i kriget, fast det var utanför genom han höll på att kolla upp en del inom kriget.

Jag ser att jag gråter så mycket. Det kommer folk dit. Det känns som han glöms bort min nya kärlek, som var min andra tvillingsjäl Jag blev så överrumplad av allt.

Jag ser begravning jag går svartklädd. Jag har ont i magen av sorg och jag var så glad över den andre mannen. Vi som hade beställt tid.

Jag åker till där han skulle vänta på mig. Jag knackar på hans dörr. Jag stoppar in ett brev och hoppas på att han ska höra av sig. Jag saknar honom så mycket i det här livet. Jag får så mycket ont i magen.

Jag blir nervös av att inte höra något från honom. Jag ser att jag åker dit igen för att jag saknar honom så mycket. Jag knackar på hans dörr. Han har rest säger någon i huset. Han orkade inte vänta. Han sa att han väntade på en kvinna som aldrig dök upp. Han mådde inte bra av att vänta på henne så länge och hon hade lovat att komma. Jag berättade för personen vad som hade hänt mig. Jag ville som vara med honom fast jag blev upptagen genom min man blev skjuten i kriget. Jag trodde han väntade på mig. Det gjorde han inte för han trodde inte att jag dök upp när han hade väntat så länge.

Jag känner att det bara värker i min mage.

Jag känner oro i magen genom att jag inte han välja rätt man. JAG SÅG HAN GAV MIG KÄRLEK OCH GLÄDJE. JAG SER JAG HÅLLER I ETT KÄRLEKSBARN som är mitt barn och min andra tvillingsjäl. Jag stryker barnets hår som är mörkt. Jag titta på henne och känner kärlek och jag pussar på pannan på babyn. Mitt barn Mitt kärleksbarn och det kan ingen ta ifrån mig.

Mitt och min andra twin soul barn. Jag ser jag håller henne i handen, men hon känns alltid speciell hon är mitt kärleksbarn. Jag ser jag följer henne med blicken ,och ser hur rädd jag är om henne. Jag ser andra barnen mina första barn. Flickan känns speciell jag känner kärlek mellan henne och hennes pappa. Hon är gjort av kärlek. Det tar jag med mig vem som var pappan. Jag vet det för hon är mitt kärleksbarn. Jag ser att jag pussar henne på håret pappas lilla prinsessa som aldrig fick se dig. Jag saknar dig min älskade.

Men kommer tillbaka till mig fast jag trodde han var borta men han kom en dag tillbaka till mig.

EN DAG RINGER DET PÅ DÖRREN DÄR STÅR MIN ANDRA TVILLINGSJÄL. JAG KÄNNER MIG SÅ GLAD ATT HAN KOM TILLBAKA TILL MIG. Han kände sig sjuk sedan GUD hade öppnat oss ,men var tvungen att lämna mig för han mådde inte bra när han satt och väntade på mig. Han hade ett jobb där han sökte efter folk. Han säger, ”jag satt och väntade på dig min älskling ,men du kom aldrig tillbaka till mig. Jag hade ont av att vänta på dig jag måste lämna dig my love. Jag känner glädje i kroppen när han kommer tillbaka till mig.

Han kysser mig på munnen ,han tittar på min mage vad ha hänt med dig du hade ett barn här?” Jag tar fram min och hans dotter och visar honom sin dotter. Kysser på sin dotter, ”men vilken prinsessa” säger han flera gånger medan han pussar henne på kinden. Frågar, är det mitt barn?” ”Ja”, säger jag. Han hade förstått att jag blev med barn för vi träffades så mycket då. ”Jag är så glad för min dotter”, säger han. ”Min dotter”, säger han. ”Jag är så glad för min dotter, men vad är det här och leker med barnet?” säger han.

Han står med en väska och frågar mig om mitt hem om han kan stanna hos mig. Han har tänkt så mycket på mig ”du är min stora kärlek och jag hade så ont ,så jag kunde inte stanna hos dig, men nu är jag tillbaka för att stanna hos dig säger han.” Han kliver in genom min dörr och sätter sig ner på en stol i hallen och tar av sig sina skor.

 HAN HADE MÅTTS  SÅ DÅLIGT OCH SAKNADE MIG SÅ MYCKET SÅ HAN VAR TVUNGEN ATT KOMMA TILLBAKA TILL MIG.

Min tvillingsjäl hänger upp sin rock i hallen och jag ser folk springer i hallen. Jag har folk som hjälper mig.

Jag hoppar lite framåt nu.

Jag ser i en brudklänning som är fylld med spets. Men klänningen är så vacker för den är så fint skuren i midjan, och den följer så fint  brudklänningen är figursydd, men faller så fint runt mig. Men långklänning går ner till fötterna på mig ,men jag har ljusa skor. Jag har en fin lång slöja som räcker ner till golvet. Jag ser folk springer runt där, för att ta hand om blommorna och jag full med folk som hjälper mig.

Min brudklänning svänger ut när den når golvet. Brudklänningen är väldigt vid längst ner. Jag ser folk som springer i mitt hus ,men för att fixa runt mig. Jag sitter på en stol i mitt hus, medan jag håller på att fixa de sista på brudklänningen. Jag är glad, Jag ser en bred trapp och jag verkar vara på övervåningen. Jag har en röd heltäckningsmatta i trappen men trappan är bred.

Går in i sovrummet för att fixa det sista. Jag ser en hand som håller i ett fint smycke ,som jag är så glad att bära. Jag får hjälp att sätta på smycket av min tvillingsjäl ,som hänger på mig det. Han har svart kostym vit skjorta under svarta finskor.

Jag ser även mat som folk håller på att ordna med. Jag ser någon som håller i babyn som går runt med. Det känns som det är mormor.

Nu ser jag ett långbord med en massa folk som vi sitter tillsammans med för VI HAR GIFT OSS.

Nu hoppar vi lite framåt i tiden.

Jag ser jag sitter och skriver mycket och kriget är inte slut utan jag skriver om problem ,men även Hitler och Tyskland.  Jag vår söta lilla dotter hoppar på sängen. Hon har mörkt hår efter mig. Hon håller på att göra kullerbytta i vår säng medan hennes pappa ligger i sängen. Hon sätter sig på sin pappas mage ,men jag känner bara glädje han pussar sin dotter på kinden. Hon sov mycket hos oss för han älskade att ha sin dotter bredvid sig.

Jag ser vi är ute och åker i en bil från 40 – 50 – talet Ford hon sitter i hans knä ,men hon gillade att sitta i pappas knä. Jag hör skrattet från dem, och jag känner bara glädje i kroppen. Jag skrev klar en bok som jag fick tryckt. Jag ser hur glad jag är när boken är klar för de tog den på en gång. Jag fortsatte att skriva böcker.

Min twin soul var inte så glad när jag skrev om Hitler ,och en massa problem de hade, men även tog död på folk i gaskammaren. Jag ser han vänder ryggen till det. Han gillade inte att jag skrev alls om dem ,och det kan ställa till problem för mig, och man vet inte vilket folk man har att göra med. Han kunde inte stoppa mig, genom att jag hade öppnat hjärta och kände in från GUD. Jag bara skrev hela tiden om hemska sakerna ,men jag hade mött på folk genom att de kom som flyktingar. Men jag drevs till att skriva om det så DET FANNS INTE EN CHANS ATT HAN KUNDE STOPPA MIG.

Han var mycket äldre än mig han var 25 år äldre än mig men VI HADE ETT FANTASTISK LIV IHOP LIV tills han blev så sjuk av allt, så han hamnade på sjukhuset, jag bad varje dag att han skulle stanna kvar hos mig.

Jag ser han får en slags hosta ,men får ont i lungorna, vi måste åka in till sjukhuset. Han hamnade på sjukhuset, men han led av, att han fick ont i lungorna han började hosta blod.

Jag ser han visar blod på en papperstuss. Men det kom när han hostade så mycket då. Jag ser vår dotter sitter på hans sjukhussäng, och hon var så rädd att förlora sin pappa. Läkarna har satt något i näsan hans ,så kan andas bättre. Jag ser han är sjuk ,men jag är inte så glad av det. Vi vill så gärna han ska stanna kvar hos oss och komma hem till oss igen.

Han dog vid 72 år, men jag ser att jag sitter på sjukhussängen när han är så sjuk, och ber att han ska stanna kvar hos mig. Han hjälpte mig mycket med mina böcker, jag hade skrivit så mycket böcker. HAN HADE FULLT MED JOBB.

Jag ser att jag gjorde så mycket orättvisor den gången, och jag hade två pojkar med en annan man ,som jag inte gav lika mycket kärlek då. Men flickan fick allt från oss ,så hon följde med mig till sjukhuset ,och vill bara att pappa ska komma hem för han gav henne allt. FÖR HAN GAV MIG OCH VÅRT BARN SÅ MYCKET KÄRLEK.

Jag kände hur jag förlorade min stora kärlek när han dog, men vi fick många år ihop, men jag klarade inte av att leva ens. Jag blev sjuk och saknade honom så mycket. Jag fick problem med att jobba, fast jag hade slutat på tidningen ,och skrev bara böcker sen ,så hade jag svårt att jobba för sorgen tog över mig då.

Jag blev så sjuk, så jag tog tabletter för att lämna livet i England och min tvillingsjäl twin soul ,då hade jag svårt att leva när jag hade förlorat min stora kärlek, jag känner mig halv då.

Jag dog när jag var 56 år men lämnade familjen efter mig, men kunde inte fixa mitt liv SEDAN HAN HADE DÖTT DÅ VAR JAG UNDER ISEN.

Men jag såg att min mamma tog hand om mina barn. Hon levde när jag dog, men jag ser vad som kan hända, och jag blev sjuk och saknade honom när man lever med skilsmässa inom sig. Vi har så svårt då att hålla oss kvar.

Men jag har inte tagit upp allt jag såg

men jag var tvungen att reda upp det nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.