DJURENS VÄRLD – ANIMAL WORLD

Livet på jorden där ska alla samsas om den platsen men ibland går det dåligt att samsas där för det finns djur som far illa idag för folk har glömt bort hur vi behandlar djuren på ett bra sätt.

Men livet kan bli både hemskt och fruktansvärt för en del djur kan knappt leva idag än att folk förstör för djuren mer och mer nu.

Djuren har inte det lätt nu utan folk bara kör ut dem från deras platser där de själv ska ta sig ett skrovmål FAST DET VAR DJURENS PLATS FRÅN BÖRJAN för alla djur måste äta från naturen så de kan överleva nu, men folk har glömt bort att hjälpa djuren ens utan de måste ta djuren plats nu.

Livet på jorden är inte så bra för alla djuren för en del far så illa så de klarade inte av att leva ens för det är folk som så gärna vill ta deras mat som de inte kan se att det var djurens mat som djuren skulle äta av för de äter bara av viss föda som de måste ha för att överleva nu och då måste djuren få ha sin plats på jorden SÅ FOLK FÅR SLUTA UPP ATT TA PLATSEN FRÅN DEM NU.

Hur ska vi ändra på folk nu?

Det är svårt för folk vill ha allt som djuren har nu och då är det svårt att få folk att förstå nu för FOLK VILL BÅDE ÄTA DJUREN MEN ÄVEN ÄGA DJUREN SKINN som så många gillar att ha, men även riva av deras betar så de får svårt att leva ens för de är född med betar då och varför har de föds med dem?

Tänk efter för det är så många som tar från djuren som tillhör dem och de tar även från hajarna deras fena som de ska ha för att överleva för DE DÖR NÄR FOLK TAR FENAN FRÅN DEM.  

Men folk bara tar från djuren de ser inte vilka fel de gör för djuren ska också leva som ni alla ska göra de äter även sin mat från nästan samma matbord som ni tar ifrån nu, men vi måste lära oss att samsas nu för djuren behöver sin mat nu.

När djuren går hungriga då blir även farlig för befolkningen för de måste överleva nu och därför söker de sig in mot befolkningen för att äta, men för att de är så hungriga nu och många djur idag förlorar sin föda för folk vill ta allt från dem och då blir djuren farlig att bo bredvid.

För de är då hungriga och måste ha sin mat nu och då måste folk börja inse det att många djur idag går hungriga som folk inte har insett alls för de fortsätter att ta från djuren maten som de ska överleva på och måst de söka sig till gårdarna som folk inte vill ha för då lever de FÖR NÄRA DJUREN NU OCH DÅ BLIR DE FARLIGT FÖR DE GÅR MED TOM MAGE för folk har slutat att dela med sig av födan till dem nu.

Det finns djur över hela värden som far illa men även i Sverige så blir utsatt för att förlora sin föda för folk breder ut sig mer och mer där djuren ska ha sin föda och då går djuren hungriga och då blir de även livsfarlig för folk som möter på dem för de är så hungriga FÖR DET FATTAS MAT FÖR DEM. Djuren går till ställen där de ser att det finns mat för folk har glömt bort att dela med sig till all djuren nu för djuren äter ibland samma mat som människor för det är gjort så att de äter mat från naturen för de kan inte gå ut och handla på en affär som ni gör utan de har bara tillgång till naturen djuren nu.

För djuren äter av varandras mat de äter inte samma mat men de kan äta av samma mat, men inte alla djuren gör det.

En råtta kan en katt få som sin föda men där kan andra djur även äta av för de har då fått sin föda från en råtta eller så äter katten en fågel, men även kan ta anat för allt är så uträknat vad de ska äta för en fågel kan äta en mask i marken så den kan bli mätt av den. Men så finns det stor fåglar som vill ha lite mer att tugga i och då är en mask för lite föda där.

Men allt är så uträknat nu det är så djuren värld fungerar nu, men de kan inte äta av folks mat för den är färdiglagad, men de kan dela på mycket mat för folk äter mycket likt djuren föda, men DET MÅSTE VARA BALANS och inte utrota alla djuren för djuren måste ha sin föda för att kunna leva nu på jorden.

Men folk måste förstå när djuren böjar bli farlig då har de gått utan mat för länge för de är så hungriga då och måste stilla sin mage med mat. Men DJUREN ÄTER FRÅN NATUREN SOM PASSAR DEM ALLRA BÄST, men de kan söka sig till gårdarna när de är hungriga djuren för då är det farligt att leva bredvid djur som går hungrig på tom mage nu.

Men i Sverige har du inte så farliga djur, men en del är farlig när de går hungriga och söker sig in bland befolkningen för de fattas mat för dem och då kan även renar bli utsatt för dem när djuren går därute hungriga. Folk har tagit från dem och då måste djuren söka sig där de finns mat så det kan bli deras skrovmål den dagen, men för djuren är så hungriga och måst försöka söka sig mat i naturen nu, men hittar dåligt FÖR DET ÄR FOLK SOM TAR DEN FÖDAN IFRÅN DJUREN, då blir renarna utsatt när de fattas mat i naturen för folk har tagit från vargen då som måste överleva då.

Vargen är inte så farlig som ni tror, men VARGEN ÄR FARLIG NÄR DEN GÅR HUNGRIG SÅ LÄNGE för den måste äta sin föda för folk har tagits vargens föda och då söker han sig mot renarna, men även andra djur kan han söka sig till där folk har egna djur, men det är mest renar han ger sig på för vargen är så hungrig då.

FOLK VILL FÅ SLUT PÅ DET, men vargen är inte farlig vargen är farlig när den går hungrig för länge då måste vargen äta sin föda. Men det är svårt att äta när folk har tagit den födan han kan äta av för det är så mycket folk som bara tar från naturen mat.

Men folk måste tänka på att dela med er av maten till djuren för en del kan inte låta bli att skjuta ett djur utan de måste bara ha dem, men även uppstoppad som en del gör för de måste bara ta från djuren för det är lika med räven eller lodjuren DE SKA OCKSÅ ÄTA SIN FÖDA FRÅN NATUREN NU och måst dela med sig av födan då.

Men så ser hela världen ut nu för ni tar från naturen och i andra länder där DET ÄR FARLIGA DJUR där lever det är så många som söker sig in mot samhället för de har ingen mat att äta för folk har även tagit mark och mat från dem och då blir djuren farlig att leva så nära sida vid sida. Det är inte meningen att det ska vara så att de ska måste söka sig mot bebyggt område för då har folk förstört för djuren så de inte kan äta alls sin mat för det är folk som tar från djuren och hur ska vi få bra balans nu?

Det blir även farligt för familjer som lever så nära dem för barn kan bli utsatt av dem då. Men de gillar inte att äta människor men djuren kan få smak på det och då är det svårt att ändra om dem.

Vi har även en massa björn attacker som en del råkar illa ut för björnen var på sitt territorium, men blev kanske skrämd av folk men hade ungar som björnen vill vara ifred då.

Björnen har även problem med sin föda för folk tar från björnen som han ska äta av naturens föda för han ska överleva, men björnen måste söka sig mot där det finns mat BJÖRNEN KAN LETA OCH SÖKA SIG MOT DÄR FOLK BOR folk är ganska rädd för björnen.

Björnen mår bäst när han får sin mat i naturen då mår björnen så bra av, men folk tar även här från björnen fast de inte kan se det för en björn äter inte människor utan de äter en annan föda, men de kan gå till attack när de är utsatt för problem för björnen vill ha sin plats i naturen då.

Låt djuren få dela maten i naturen då blir det bra balans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.