ALLT SER MÖRKT UT FÖR MIG

Just nu känns allt mörkt för mig och kan inte ens styra mitt liv längre förr kunde jag styra mitt liv på mitt sätt ,men nu kan jag inte ens göra det längre utan bara hamnar i alla olika problem nu.

Jag går hela tiden tillbaka i tiden ,för att se om jag gjort något fel, men hela tiden ser jag att jag inte gjort något fel utan måste ha trust till allt. Men nu har mitt liv börjat att rasa bit för bit FÖR INGET ÄR SOM JAG SJÄLV VILL HA DET NU.

Men så blev det när man stöter på twin soul som kallas för big love, men för mig är det bara problem nu. Jag fungerar inte ens längre att tänka FÖR JAG GÅR PÅ TOMGÅNG NU ,som inte är likt mig själv. Men jag är sjuk efter honom han kan inte prata med mig, och jag var så sjuk igår, men även idag samma sak varför måste jag ha det såhär, och kan inte ens titta åt en annan man eller gå tillbaka till min exman? Nej för mitt hjärta är öppet och måste vänta på min tvillingsjäl, som jag nu slutat tro på för han har bara ställt till problem och han är ung och sjuk själv som de säger, men Facebook är skit för oss för inget går som jag hade tänkt mig nu.

Jag tror en del folk tror att jag har blivit lurad på honom, att han inte är rätt man eller twin soul. MEN DET ÄR HAN FÖR JAG VET ATT HAN ÄR MIN TVILLINGSJÄL, men han gör mig illa ,och då har det varit bättre att slippa detta problem, för mitt hjärta står helt öppet nu, och han har samma problem nu. Han kan då vara så dum ,att inte prata med mig ,för om han gjorde det, då skulle allt lösa sig för både han och mig FÖR VI ÄR SJUK AV ALLT NU.

Jag trodde inte att en tvillingsjäl ska göra såhär ,för det fanns inte i min tanke ens, men han mår dåligt har de sagt. Det gör ju inte saken bättre för mig vi måste prata ,för att må bättre, men han gömmer sig som tvillingsjälar kan göra. Och nu är jag utsatt för det, han mår inte alls bra att prata med mig och då kan han bli rädd av allt NÄR HAN INTE MÅR BRA UTAN KRYPER UNDAN FRÅN MIG NU.

Jag sitter i Sverige kan inte göra något åt saken alls utan MÅSTE FÖRSÖKA PUTTA HONOM eller ställa till lite mer bekymmer för honom, och putta på honom och nu måste jag få honom att vända tillbaka till mig, för han håller även på att rensa sig själv. Han måste prata ,för att vi ska må bra, för vi mår inte bra när vi inte pratar alls nu ,och då fungerar vi så dåligt i vardagen, för att kunna jobba så är det svårt för mig att göra det.

Vi har ett problem liv i Sverige ,som bara ställer till för oss, nu måste vi vänta in och han mår inte bra av det, eller så håller han på att rensa sina liv, jag hittade igen en massa liv. Men vi har mera problem liv, som jag inte sett ,eller så är det liven jag har sett nu. Vi måste prata ,för att må bra vi är sjuk när vi har öppnat hjärtat VI KÄNNER ATT INGET ÄR KUL LÄNGRE och då måste han vända tillbaka.

Jag måste putta honom FÖR HAN GÖMMER SIG SOM GREAT MASTER LADY NADA SA TILL MIG. Jag blir inte lycklig av det, men han är ung och då mår han dåligt av allt nu, och yngre människor är mer känslig sa hon till mig, men därför försöker vi putta på honom, för att sluta må dåligt nu.

Men jag mår också dåligt av allt, jag har aldrig haft det såhär när jag möter på EN NY MAN, BIG LOVE. Men han har en energi ,som inte jag kunde springa ifrån, men jag vet att jag måste rensa mig på djupet från allt jag har varit med om. Det var inte så kul nu, ska jag hålla på med det nu, det känner på att rensa upp liven, men även mörkaste liven känner på nu.

Jag har skrivit lite om det på bloggen, bara för att visa upp, att vi måste rensa mörkaste liven i Sverige, fast jag trodde inte det när jag började mitt liv i Sverige.  Jag trodde att allt var som vanligt. Men tänkte inte på det när jag mötte på ÄRKEÄNGLARNA OCH GREAT MASTER ATT VÄGEN SKULLE SLUTA HÄR. Men jag fick börja rensa mig på djupet, genom att jag blev så himla intresserad av regression, så jag kunde börja rensa mig, och jag gick den kursen ,för att kunna börja med mig själv. Men även för att hjälpa andra har jag sett.

Jag fortsatte sen med ärkeänglarna att reda upp olika liv, men även Great master fann ingen många liv, som jag var tvungen att reda upp med dem, FÖR DE HITTADE ROTEN TILL ALLT, för att kunna rensa mig på djupet då.

Jag måste ha tillit till allt nu, men jag såg även att jag hade problem med när jag skulle skriva sanningen på bloggen. Det var mest ärkeänglarna och Great master ,som började skriva med mig. Blockeringen kom från bland annat ,från England på 40-talet, då skrev jag om hemska saker, men var aldrig rädd att skriva, men blev säkert utsatt för problem. Jag var inte rädd att skriva sanningen om England ,men även om krigen där folk blev så utsatt i Tyskland men NU MÅSTE JAG RENSA UPP FÖR ATT HITTA IGEN PROBLEM FRÅN DEN TIDEN.

Jag minns först att det började komma upp bilder på en kvinna som satt och rökte.

Men var så himla stressad. Kvinna hade mörkt hår ,men hade uppsatt hår i svinrygg ,men bar en dräkt från 40-talet. Jag var kort till växten, men liten och smal ,men satt och rökte så mycket. Jag rökte mycket av stress på den tiden, men jag bodde med en man, som gjorde mig stressad och mådde inte bra av honom ,TILLS JAG MÖTTE PÅ MIN ANDRA TWIN SOUL TVILLINGSJÄL ,DÅ VÄNDE HELA MITT LIV. 

Men fick problem som då, men inte så länge som nu. Han vände tillbaka till mig ,DÅ GIFTE VI OSS ,så han kom tillbaka som de måste göra då.

Men jag hade ett problem liv ,fick börja rensa upp, men såg även när min dotter tog studenten,ATT JAG HÖLL PÅ MED 40-TALET, då blev jag utsatt för vissa saker ,som gjorde mig väldigt brydd. Varför blev jag så rädd när det var så mycket folk runt vår bil? Vi skulle bara titta på hennes student, de var på väg in där de skulle äta mat där alla studenterna samlades. Samlas utanför Gamla Teatern där de kan äta god mat. Niklas följde Linn när hon skulle till studentbalen.

Men ville se Linn, var så vacker i sin rosa vackra fina klänning, men var så fint skuren, som en riktig liten prinsessa som var på väg till balen. Men den påminde om så mycket då, men klänningen var så vacker klänning jag ville bara titta på min dotter då. LINN OCH NIKLAS BÅDA VAR SÅ VACKER, HAN I FIN KOSTYM OCH HON VACKER KLÄNNING. 

Jag blev så rädd av allt folk, så jag förstod inte ett dyft då, men när jag kommer hem ,då sätter jag mig på en stol i köket ,för att titta på det ,för jag förstod inte ett dyft då. Men jag såg en gammal svart bil som kallas för blysläde, men såg rik ut. Jag såg hur jag satt i bilen, men det kom folk runt mig ,som jag blev så rädd för då. Jag såg folk, såg lite arg ut och vill prata med mig, men jag ville bara bort då när jag satt i bilen. Men såg folk bara kom efter mig, men kunde inte förstå vad jag såg, men var lika rädd när jag såg så mycket folk när min dotter tog studenten FÖR DET VAR NÄSTAN LIKA MYCKET FOLK SOM PÅ 40-TALET.

Men jag började att rensa upp, men det kom i omgångar. Jag kunde inte rensa upp allt, TILLS JAG MÖTTE PÅ MINA 2 TVILLINGSJÄLAR DÅ, och då kunde jag fortsätta att rensa mig. Men jag har sett hela livet nu, men har fått tagit det i omgångar när jag rensar det. Men såg att jag satt och skrev på en bok, som jag var så rädd om, men gick ner till förlaget och fick den tryckt, men sen såg jag inte mer, MEN HAR HÖRT ATT JAG SKREV MYCKET BÖCKER SEDAN SLUTADE JAG PÅ TIDNINGEN. 

Jag har fått dragit upp så många blockeringar, för att städa upp. Ibland är man rädd att berätta sanningen för folk. De tror inte ens på tidigare liv, eller så tror man på det ,att man hittar på ,fast det är sanningen jag berättar om. Men när jag går igenom ,då är det så färskt och gör bara ont när man håller på att reda upp sina liv. Jag trodde inte jag hade haft alla dessa hemska liv.

Men det var sant och jag måste lita på dem när de plockar upp dem, för att kunna bli ren från dem.

Jag har inte skrivit om allt jag har sett, men jag tog upp ett liv ,som GUD HITTADE IGEN men livet var inte ens kul att titta på, och jag hade inte tänkt att jag hade med honom att göra. Jag lever nu på 2017 och det är så gammalt liv, så man tror inte det var sant ens. Men jag var inte säker själv, men när jag hör hans röst ,men även kände av honom, då måste jag tro på det. Jag kände vilket skitliv, jag hade haft där. Men vart har jag nu varit mer???? Jag var tvungen att rensa bort det, och jag kände hela tiden när jag tittade på det, hur jag mådde då. Det var inte kul liv att dra upp ,men det var viktigt, för att bli fri det.

Jag fortsätter att rensa mig, men jag har sett andra länder jag har varit i ,men vi kommer till olika länder och vi börjar jobba där. Men jag var inte glad igår när jag såg detta. Och jag sa till min andra twin soul tvillingsjäl SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN varför kunde inte du eller min andra twin soul följa med mig när det blir så mycket problem?

Han sa att jag måste ner till jorden ,och då skulle jag bara dit vem vet, men han sa inte så mycket om det, fast han såg att jag fick ett skitliv som han sa. Men sen följde de med mig när jag skulle tillbaka dit, men inte första gången, då hade jag sluppit det, men jag tänker hela tiden, men det är klart att jag inte vet vad vi har kommit överens om innan jag föddes ,och vad ska hända då???? JAG FICK ETT JÄTTE DÅLIGT LIV DÅ.

Det vet inte om de ska gå bra eller, så går det åt pipan vem vet, men då får man dö eller, så får jag leva ett liv som inte är så bra. KAN FÅ ETT PROBLEM LIV. 

Jag tyckte att de hade kunnat följa med mig ,när jag ser allt ,då blir man less och bara undrar dag, vilka liv kommer jag att hitta igen nu?

Jag hoppas att jag blir klar nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.