SÅ KAN DET GÅ

Vad händer hos mig nu inget som vi ser men väntar som vanligt på att få hjälp men nu är det helg och då känner jag mig lite bättre men även så himla lugn inombords då.

Men vilken lycka för nu behöver jag inte tänka så mycket mer än att längta till varje helg nu FÖR ATT KUNNA KÄNNA SIG LUGN NU.

Men varför har jag nu börjat älska helgerna så mycket för jag som älskar att jobba och älskade att gå till mitt jobb, var så glad när sommaren var slut för nu kan jag jobba mer för det kommer mer kunder då fast jag hade kunder under sommaren, men JAG GILLADE ATT JOBBA MER ÄN ATT SITTA UTAN KUNDER DÅ.

Men nu får jag sitta och vänta på att jobba, nu måste jag sitta med GUD OCH MIN BIG PROTECTON SOM KOMMER FRÅN BIG HAVEN MEN SOM KALLAS FÖR TWIN SOUL SÅKLART NU. Men han är inte jobbig alls att sitta och jobba med, men jag kan bli less på min andra tvillingsjäl för han är inte så kul som ni ser, men jag får nu släppa tanken på han och bara fokusera på mitt jobb med GUD OCH MY LOVE som ni ser.JA HAN KALLAS FÖR MY LOVE MIN ANDRA TWIN SOUL FÖR DET VAR GREAT MASTER LADY NADA SOM SA ATT JAG MÅSTE KALLA HAN FÖR DET OCH DÅ GÖR JAG DET. För då ger han mig kärlek men vi ger varandra kärlek för att hålla balansen mellan oss. Jag säger My love då ger han mig så mycket kärlek, men även när jag fryser lite grann då ger han mig värme för han visar mig kärlek då. När jag säger BARA MY LOVE DÅ KÄNNER HAN SÅ MYCKET KÄRLEK FRÅN MIG. Han ger mig allt för han känner kärlek från mig.

Men i natt då hade vi lite problem för jag vill då säga I LOVE YOU TILL HONOM men han tycker inte det passar sig för han kan säga I love you och visa med sin mun till och med att han säger tyst till mig I LOVE YOU, men han kan säga det, men inte jag för då kan det bli så fel för honom för jag måste nu fokusera på min andra twin soul som vi har så stora problem med för jag måste säga I LOVE YOU TILL HONOM, men inte till honom för det blir så fel för vi är färdig nu som han sa förut till mig.

När min twin soul började gå med mig då sa han my love, men då måste han börja gå med mig, men även bryta med honom jag levde med, men när jag säger och känner I LOVE YOU för honom då blir det splitt från min andra twin soul för då ska jag bara fokusera på honom som bor i England för jag älskar honom då. För min andra twin soul skyddar mig för att se att allt blir rätt nu, men kallas för BIG PROTECITON.

Men jag tänker inte på det för jag säger ändå I LOVE YOU till honom för det händer ingenting då, men jag brukar reta honom för jag vet att JAG MÅSTE SÄGA NU I LOVE YOU TILL HONOM I ENGLAND för vi är klara för det nu.

Men vart håller han hus nu för han vill inte ens prata med mig fast jag har nu skrivit hundra gånger I love you till honom när vi pratar med varandra, men även han säger det fast han blev lite brydd en gång när jag skrev my love till honom för det är han som kan säga det till mig när vi hade börjat gå.

Men han sa inget om det, men jag bukar skriva my darling till honom för det känns bra att säga det Men nu får han inte ett enda my darling eller I love you från mig för nu är jag så arg på honom så han kan sitta där han sitter nu för jag hoppas inte han har fastnat i England eller SÅ SITTER HAN PÅ SUPERLIM NU OCH MÅSTE SPRÄTTA LOSS SIG SJÄLV för att kunna prata med mig nu. Men han får nog ta fram det ena en det andra för att sprätta loss sig själv för jag vet hans kompisar går alltid först för han kan inte ens prata med mig när han har sina kompisar för han till och med bor med dem, men tänk vilken hit för mig nu ska han gifta sig med dem, vem vet nu????

Men om jag har en kompis hos mig då blir det så sura miner och han måste prata med mig, men även ska ha ett foto på mig, men säger jag nej jag är upptagen med en kompis och du kan inte få ett enda kort nu för du får vänta, men tror han ger sig? NEJ, HAN MÅSTE HA ETT KORT FAST JAG ÄR UPPTAGEN.

Jag kan inte be honom om ett foto för tänk om han missar en enda minut av sina vänner, men vännerna är allt för honom nu, men tänk nu han bor där nu 24 timmar om dygnet med sina vänner och nu lär de säkert ska ut och bada om det är badväder i England för förra sommarn då såg jag kort på att han var och badade. Men pratade inte med mig så mycket MEN TÄNKT OM HANS KOMPISAR FÖRSVINNER DÅ tänkt vilket jättestort problem att ge mig en enda minut av hans tid.

Men nej så lite kontakt under sommaren, men han var så sur när jag pratade med honom och frågade hur sommaren varit och den var inte alls kul att prata om för han hade då haft EN HEMSK SOMMAR SA HAN IGEN KUL SOMMAR, men han kan inte prata med mig för att lätta upp sommaren då?

Nej såklart för i förra livet när vi skulle börja jobba då bodde han i London, men vi möttes för att börja jobba med Englands problem. Men han skulle komma och rädd mig från stora problem jag hade för han skulle ge mig allt och bara ta mig från stället då för jag levde inte så bra som ni har läst nu. Jag blev dödad då.

Men jag verkar gilla att prata hela tiden om mina hemskaste liv, men det är sanningen för han skulle komma tillbaka till mig, men han kom inte tillbaka för han kom för sent den gången för jag blev dödad då, men han satt med sina vänner som han älskade på den tiden FÖR JAG HAR SETT DET I REPRIS HELA TIDEN NU.

MEN HAN GÖR SAMMA SAK IGEN att hans vänner är mycket bättre än mig för han till och med delar lägenhet med dem, men han kan inte prata med mig, men på den tiden då kom han tillbaka, men kom för sent och nu kanske han gör samma tabbe igen?

Men nej för JAG HAR DEM SOM VAKTAR OCH SKYDDAR MIG så han kan sitta i England och ha kul nu. Men jag får sitta här med min andra twin soul, men även med GUD och sitter och skriver om en massa problem vi har.

Men han kan lätt ta dagen som den kommer för han tänker inte på mig som jag fick det, men han sitter där och bara väntar på att vi ska bli klar vem vet, men de ser att han väntar, men HAN KAN PRATA FÖR DET TYCKER JAG NU.

Jag kan inte förstå varför han gör såhär för jag har då försökt ge honom lite problem, men då vaknar han upp och börjar ringa mig. Men så är han borta igen men han mår skit enligt min andra twin soul och GUD vet också att han inte alls mår bra nu. FÖR MÄNNEN MÅR SKIT NÄR DE HAR ÖPPNAT SIG för de måste då sätta igång allt, men de måste även rensa mig på djupet och då blir det stora problem för mig vilka problem har jag nu? Jag ser vilka problem jag har.

Men det är inte kul att se dem för han har ett beteende mot mig som jag hatar när han inte hör av sig eller så gör han andra saker för han måste rensa mig för att kunna hitta igen mina problem nu, men jag är inte glad på honom nu.

Jag mår inte bra att sitta med öppet hjärta och han ser själv när vi pratar att vi mår mycket bättre då utan att låta bli, för då mår tvillingsjälarna dåligt när de inte får se eller prata med varandra JAG HAR SETT ATT VI ÄR INTE SOM ANDRA PAR FÖR VI BLIR SJUK för då har det varit mycket enklare på alla sätt.

Men nu är vi inte ett vanligt par UTAN EN TWIN SOUL SOM SITTER FAST ENGLAND, men som till och med gömmer sig för mig som Lady Nada sa till mig för då har vi jättestora problem för han mår dåligt. Men vi försöker att putta på honom, men får se vad som händer med honom nu FÖR HAN MÅR INTE BRA OCH GUD SER ÄVEN ATT HAN MÅR INTE BRA FÖR VI MÅSTE PRATA MED VARANDRA FÖR ATT MÅ BRA FÖR ANNARS FÖRSVINNER ALL GLÄDJEN RUNT OSS för vi får inte något kul liv när vi har öppnat oss och ska sitta och må dåligt när man möter på sin stora kärlek.

 Men han är min big love som en del nu tror att jag har fått för mig så mycket fel om honom.

JAG KAN MIN SAK OCH JAG KAN TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR FÖR DET ÄR BARA JAG SOM KAN DEM FÖR JAG LEVER MED EN NU jag kan så mycket om det.

Folk som skriver på internet eller har fina vackra hemsidor om twin soul tvillingsjälar eller skriver böcker de skulle slänga varje bok eller stänga igen varje sida på internet för de kan inte ett dyft om oss.

Folk skulle få byta med mig nu eller de andra paret då ska jag prata med dem. Men de skulle stänga igen varje hemsida på internet NÄR DE SER HUR DET ÄR PÅ RIKTIGT. De skulle aldrig öppna en hemsida igen när de ser sanningen om oss. Folk skulle inte ens se åt böckerna längre för de skulle slänga dem. För de skulle förstå när vi stöter på stora problem då är det inte kul kärlek för vi måste öppna oss och då händer det både det ena än det andra med männen för de ställer till problem för kvinnan.

Men varför sa Lady Nada att det var bättre att leva med dem hemma hon vet hur det är att leva med dem för hon har en egen twin soul som hon har jobbat med, men nu jobbar de inte längre som vi gör, men hon har haft samma som vi har det nu så hon kan sin sak Lady Nada FOLK KAN FRÅGA HENNE.

 Men hon är svår att få kontakt med men hon pratar med mig såklart.

Men jag vet att DET ÄR EN VACKER KÄRLEK för det bedyrar Lady Nada, men just nu är den inte kul för båda har det inte bra längre, men jag måste ha tillit till honom för han måste då vända tillbaka till mig.

Men då måste nog hans kompisar vara borta, vem vet för han kan inte slita sig ifrån sina vänner och det till och med lever ihop och jobbar i England, men borde bli lite less på varandra då.

Men nej han kan ha kul med sina vänner för JAG SÅG HAN HADE LAGT UT EN FILM INSTAGRAM DÄR HAN HADE LITE KUL MED SIN KOMPIS. Men de pratade på hans språk, jag förstod inte ett dyft vad de pratade om, men de hade lite kul för jag såg på hans ögon att de skämtade om det ena än det andra. Men vad det skämtade om det vet jag inte alls, men jag skrattade till jag hade inte tänkt det och DÅ MÅSTE JAG BARA GILLA DET.

Men så dumt för då såg han att jag var där och till och med SKICKADE HJÄRTAN FÖR JAG SKRATTADE ÅT HONOM, men då ringer han till mig men även skriver till mig fast GUD och min andra twin soul har sagt nej nu för att pressa honom tillbaka till mig för de har då tänkt att han ska sakna mig då. Han mår inte så bra just nu.

Men vilken miss för GUD och min andra twin soul för nu förstörde jag det för nu måste han ringa mig fast vi hade tänkt PRESSA HONOM ATT RINGA SJÄLV eller skriva till mig för att må mycket bättre då. Men jag kunde inte låta bli när han satt och hade så kul för jag var tvungen att skratta och måste såklart ge honom allt uppmärksamhet då för då skriver han till mig.

Men vill då ha ett foto av mig, men bara för jag nu har tittat på hans foto på instagram då måste jag dela med mig av ett foto igen för varje gång vi pratar då ska han ha ett foto speciellt om det är längesen DÅ MÅSTE HAN HA ETT FOTO.

Jag kan tjura på med honom, men säger nej, men han skriver tillbaka till mig pic som jag ser att nu kommer vi hålla på en hel kväll med att tjura på om våra foton. Nu kommer han inte ge mig på en gång för det är alltid jag som måste ge först foto till honom för han skriver pic hela tiden tills jag ger han ett foto, men då får jag ett foto av honom, men inte först för jag kan säga, ”du kan ge mig”, men nej han har sina kompisar där och inte kan han göra så att gå ut och ta att foto på sig själv för han vägrar att ge mig ett foto först för det är jag som måste ge först.

Men har det med att vi är stenbockar bådat två för vi kan sitta och TJURA OM ETT LITET FOTO för vem ska ge först nu för han kan till och med stänga av mobilen för då är han riktigt sur på mig för han måste ha ett foto på mig, men jag vill slippa det.

Från början då var jag jätterädd att ge honom foto för jag är en gammal kvinna och nu ska jag börja ta foto på mig själv. Jag kom inte undan utan jag var inte så van att ta foto för barnen och andra kan ta med sin mobil. Men inte jag tar på mig själv, men såg min yngsta dotter tog hela tiden foton på sig själv, men även andra tog foton, men jag höll mig undan för jag ville inte hamna på bild så jag skulle skämmas hela livet nu.

Jag såg andra tog men nu måste jag göra samma sak för han var så tjurig så han tog över mig, men jag provad ibland slippa undan men då höll han sig borta från, men då blev jag lite rädd att mista honom för jag börja känna hans energi SOM GJORDE MIG GLAD ATT PRATA MED HONOM.
Men jag minns förta gången jag skulle ge honom ett foto det var natten mot min födelsedag, men jag var uppe hela natten för att fixa fotot till honom. Men min exsambo låg och sov mens vi hade så himla kul då.

Jag höll på med kläder och allt jag hittade hemma att sätta på mig, men han var inte så farlig att ge foto för jag var så rädd innan för jag tänkte men kan jag inte få ha min lillas stund och bara skriva vackra saker om kärlek I love you till mig, men även att jag började säga I love you till honom för HAN FRÅGADE HELA TIDEN OM JAG ÄLSKADE HONOM. MEN TILLSLUT VAR JAG TVUNGEN ATT ERKÄNNA ATT JAG ÄLSKAR HONOM SÅ MYCKET, men var rädd för hans ålder vad kommer nu folk att säga när de får reda på det. Men jag hade min mysstund med honom för jag ville inte att han skulle se mig, men var tvungen att ge honom ett foto, men på samma dag som jag fyllde år.

Men jag var lite orolig men det gick så himla bra för han sa allt om fotot FÖR HAN ÄLSKADE MIG OCH SA SÅ FINA ORD OM MITT FOTO, men jag blev så glad av det. Han fick så mycket foton på mig, men även jag på honom, men vi kan hamna i bråk vem ska ge först nu. Han ska alltid ha först och då får jag ett foto av honom från början då fick jag så många foton på honom.

Men nu är han noga vad han ska ge mig för folk kan inte se honom rätt ibland för på Facebook är det inte samma kort ens utan bara något som är bra, men han är noga med vad jag får så han ger mig bästa korten till mig, men vilken lycka HAN GER BÄSTA KORTEN TILL MIG NU.

Jag har haft så ont efter allt som hänt mig, men han är min tvillingsjäl för de har övervakat mig även med foton till honom SÅ HAN FÅR RÄTT FOTON AV MIG för vi lever så konstigt nu och då måste vi ha tillgång till Facebook fast jag blir less på allt. Men han lär väl rensa mig och då glömmer han bort mig eller så känner han att han inte kan prata med mig för de har sagt så till mig.

HAN KÄNNER AV NÄR HAN SKA TILLBAKA PÅ RIKTIGT, men vi vill att han har lite kontakt för det ställer till när vi jobbar för jag mår inte bra och tycket inget är kul ens nu. Men måste ändå sitta och jobba för jag jobbar och synar av landet med GUD och min andra twin soul så vi måste jobba nu.

JAG KÄNNER AV MIN TVILLINGSJÄL om han börjar tänka på mig då känner jag av honom på en gång och då får jag lite problem för han kommer in i mitt huvud och då kan jag inte känna in för jag måste stanna av en stund när jag sitter och skriver då.

Men just nu känner jag inte av honom han är säkert med sina kompisar då eller så jobbar han som de gör på lördagar i England för han jobbar som barberare. Jag frågade om han kunde hjälpa mig med håret, men det kunde han klippa mitt hår.

Men nu kanske han får tänka om för han måste snart vakna upp nu för nu ska jag möta på dig. Men jag tror att det blir lite av hans jobb han har idag när han kommer till mig. Det är bara mina tankar då för jag vet vad han jobbar med, men om han fortsätter med det?

Det får framtiden visa nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.