VÄNNER

Vi möter på vänner som vi blir extra vänner men kan även sluta i kaos för vi lyssnade inte till signalen ens utan vi var så upptagen att lära känna dem fast de hade inte samma intresse alls att lära känna er.

För de hade glömt bort er nästa dag men ville bara lära känna dig en stund för kunna ta lite mer plats, men även kunna lura åt sig av dig det du inte alls ville låna ut då utan ville behålla det du hade i din plånbok. För du måste klara av att leva fast du stöter på falska vänner som bara visar upp en liten stund kompis, men även kan visa upp att ni är riktiga kompisar fast i grunden har de aldrig tänkt lära känna dig så mycket för de ville bara ha en fristad hos dig.

För de mådde inte så bra utan måste då ta chansen att lära känna dig för just då fanns det även problem i familjen som en del kan stöta på nu och DÅ KAN DET VARA EN VÄN SOM DRAR NER DIG. Men som inte tänker på så mycket de gör dig illa just då, men du köper allt från dem för du är så lycklig att ha en vän för du har blivit lätt utnyttjad hela livet, men brinner för att hitta en riktig vän att kunna luta sig emot, men även bli din bäste vän som inte du har så många av nu.

Utan du byter även ut dem snabbt för du har problem att behålla dem för du måste bara vidare för att möta på nästa vän, men du flyr från vän till vän, men du har så svårt att hitta en riktig vän att kunna luta sig emot för vart finns dem nu?

Vänner kan finnas överallt du går, men du har svårt att se dem för just då har du stött på ett nytt problem FÖR DU STÖTTE PÅ EN VÄN SOM HÖLL PÅ MED DROGER som började få dig att välja en ny väg. För du tar chansen att ta den chansen att kunna lysa lite bland dina kompisar då för du började gå in på en väg där du inte är ensam om för du söker spänning för att kunna freda dig.

Men även vara som andra nu att kunna ha lite kul med sina nya vänner som du så gärna du vill möta på varje dag FÖR DU SER INTE EN ENDA VARNING DÅ UTAN DU ÄR SÅ BLIND AV DIN VÄN och du ser inte att du måste ta dig därifrån för att kunna rädda dig själv.

Men du fortsätter som många gör idag för att freda sig men ha så kul bland folk som håller på med både det ena än det andra nu för du har då fått smak på droger, men även fått smak på sprit för du har sökt hela vägen för att hitta saker som dövar dig SÅ DU SLIPPER KÄNNA DIN SMÄRTA INOM DIG.

Du dricker och tar droger för att freda ditt inre för där vill du inte känna till att du gör något fel nu för du är ute på hal is FÖR DU SER INTE ENS VARNINGEN NU utan går ut bland nya vännerna för de är så kul att umgås med för du ser inte att du är sjuk ens för DU ÄR SJUK HÄR INOM DIG.

För du känner inte att DU ÄR SJUK AV GAMMAL SMÄRTA som du måste döva dig med istället för att låta bli drogerna och spriten så LYSSNA INTE PÅ DIN INRE RÖST MER.

Du lyssnar inte på din inre röst mer utan du lyssnar på dina nya kompisar nu för du är så intresserad av dem nu för du hittade kompisar som kan hjälpa dig att döva din ångest. Men även döva dina problem, men du hjälpt inte dig själv nu FÖR DU PRATAR INTE MED DINA FÖRÄLDRAR ENS att du mår så dåligt nu och måste få någon att prata med istället för att ta droger som du tog istället för att söka hjälp som hade hjälpt dig mer än att döva dig med droger och sprit nu för det hjälper inte dig för du kommer bli mer och mer sjuk tills du dör av en överdos som du inte skulle ha gjort om du hade pratat med dina föräldrar då.

 MEN ÄVEN ATT DINA FÖRÄLDRAR HAR SETT DIG MER OCH PRATAT MER MED DIG när de ser problem istället för att döva sig med droger och sprit för det leder oftast till döden om du inte slutar i tid med det.

Nu har du sett att du kan hjälpa dig själv för när barn och ungdomar börjar med droger DE MÅR SÅ DÅLIGT JUST DÅ och behöver extra hjälp att kunna prata med vuxna.

Men även få någon som de kan gå och prata hos som kan hjälpa dem att släppa all oro de bär på FÖR MÅNGA UNGDOMAR GÅR MED ÅNGEST MEN ÄVEN ATT DE OROAR SIG FÖR MYCKET, då tar de droger eller så dricker de för att döva sin oro och den blir inte bättre av att de dricker eller tar droger för det kan sluta illa för era barn.

Så var vaksam om de kommer hem med droger för då mår dina barn så dåligt när de måste ta droger för att döva sig och det kan du upptäcka som föräldrar ganska snabbt genom att de börjar ta droger eller dricker för mycket för att döva sig själv för kunna vara med i gänget och DÅ KAN DE BÖRJA MED DROGER.

Men de bär en oro inom sig som de kan täppa till när de möter på folk som har droger att ge dem då kan de lunga sitt inre en stund men tillslut blir det mer droger, men även hittar mer för att kunna täppa till tills det en dag TAR FÖR MYCKET OCH TAR EN ÖVERDOS OCH DÖR FÖR DE KLARADE INTE AV LIVET DÅ.

Men måste nu kunna ändra era ungdomar för det går se när de börjar ta droger FÖR DÅ ÄR DE OROLIGA FÖR ALLT att kunna hänga med i samhället är tufft idag.

Men det går om föräldrarna håller sig vaken så de slipper ta droger för att döva sin oro så se till att dina barn får prata med folk, men även dem som jobbar med ungdomar så kan du rädda ditt barn från att börja med droger FÖR DE MÅR FRUKTANSVÄRT DÅLIGT NÄR DE BÖRJAR MED DROGER.

 FÖR EN DEL FÅR UTSKRIVET FRÅN LÄKAREN LUGNANDE FÖR DET ÄR SAMMA SAK för de måste döva sin oro då, men även jobbig ångest de måste döva för skolan eller andra saker är tufft för dem så det är exakt samma sak som de som skriver ut för mycket lugnade medel från läkaren för barnen måste prata ut om sin situation då.

För de hjälper inte mycket om de äter för mycket lugnade medel för de måste lära sig att prata ut om sina inre problem så de blir fri sitt problem för annars bli barnen inte bra av det FÖR DET HJÄLPER BÄST ATT PRATA UT OM SINA PROBLEM.

För det är bättre att hjälpa barn och ungdomar den vägen än att äta för mycket lugnade då för de är samma sak när de tar droger för att stilla sitt inre då.

Sluta upp att ge er barn för mycket lugnade medel och samma med drogerna sluta upp att inte syna era barn för de kan vara en enda röra i era barn liv. Men de har då föds i Sverige som gör era barn extra illa genom att DE MÅSTE RENSA BORT SÅ MYCKET FRÅN TIDIGARE LIV NU och de kan känna i sitt inre att har mycket problem då.

Men även med att de vill äta droger eller så dricker ni er full för det är enda löningen då för kunna lugna sig. Men du bli inte lugn av det för du mår mycket sämre då och har svårt att klara livet då SÅ SLUTA UPP OCH DRICK FÖR MYCKET NU för många ungdomar gillar att ta droger och dricka nu.

Men för deras inre är i uppror då men låt de få prata ut om sitt inre och vad de tänker och tycker för att kunna ta plats i sitt hem då ska de prata ut om allt. Men även kunna prata med dem som jobbar med barn och ungdomar, men som inte stoppar i dem mediciner för det kan skada dem mer utan låt folk jobba med ungdomar. Men utan så mycket lugnade för de dövar bara för stunden då, men de har fortfarande kvar sin ångest FÖR ÅNGEST KOMMER FRÅN ATT DU KÄNNER DIG OBEKVÄM och hur ska du döva den då?

För den ligger där och tickar som en bomb inom ert barn men låt den få lösas upp genom ge dem chansen att prata ut då för då kan de lösa upp sin ångest, men även förändra sin situation och hur ska du kunna förändra den om dina barn går med ångest. DÅ MÅSTE SLUTA UPP ATT ÄTA EN MASSA LUGNADE MEDEL för den sitter kvar er ångest då för du måste LÖSA UPP GENOM ATT FÖRÄNDRA DITT LIV och du måste lyssna på dina barns önskan då för att lösa upp ångest, då måste de agera för att kunna det de gillar att göra.

Men även förändra allt som de har mycket problem runt sig då måste de ta en dag i sänder för att städa bort ångest FÖR DÅ ROPAR DU PÅ HJÄLP ATT BEFRIA ER för den kommer från ditt inre då och då kan du inte täppa till med mediciner för då blir du inte fri ångest för den ligger som en varning till dig när du känner ångest för då är det fel hos dig och måste då förändra din situation du sitter i för du måste ändra om då och inte ta mediciner, men även inte ta droger för det är samma sak nu gör.

Men för att rensa all ångest men även panikångest är samma sak att du måste ändra om, men ta det i din takt, men du förstår dig mer när du har lärt känna dig ATT ÅNGEST DÅ MÅSTE DU FÖRÄNDRA och hur mycket du måste ändra om det handlar om dig för du kan även sitta fast i en relation som du känner ångest av så det är inte bara dina barn som går med ångest.

Men ibland är det ett stort steg du måste ta för att städa bort ångest, men du kan ta små steg för det beror på stort du måste förändra för det kan även kosta pengar att förändra och städa bort din ångest FÖR DU MÅSTE TA STEGET UT FÖR ATT KUNNA BLI FRI FRÅN DEN DU LEVER MED.

För då är du klar att kunna gå vidare då för att slippa må dåligt för en del håller sig kvar för de vågar inte släppa taget, men du måste släppa om du går med ständig ångest i förhållandet för då är DU ÄR KLAR FÖR LÄNGESEN ATT LÄMNA DITT FÖRHÅLLANDE SÅ DU KAN FÅ FRID DÅ.

Men du kan inte ta tabletter för att döv dig för du kan inte agera på samma sätt då utan du fastnar i ett dåligt beteende och mår bara sämre av det utan du måste lösa upp dina problem när du känner det FÖR DU ÄR KLAR ATT GÅ VIDARE DÅ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.