BARN

Nu är det slut på allt som vi hade planerat så länge men kom aldrig någonstans ens utan bara tomma ord om att vända mitt liv till ett bättre liv nu.

”Jag står ensam utan man och barn, men jag ville inte förlora mitt barn nu, för livet är för kort att förlora ett barn som jag hade önskat mig så länge nu, men fick aldrig tillfället att föda ett barn, för jag förlorade nu igen genom att du lämnade mig, och nu står jag utan allt, för jag hade önskat mig ett barn.”

”Men barnet kom aldrig till mig, men varför kom aldrig mitt barn till mig, för andra kan föda så många barn, men inte jag kan föda så många barn, för jag bara förlorar dem hela tiden.”

”Men jag önskar varje dag att få föda att litet vackert barn som jag kan hålla i min famn, men jag förlorar hela tiden barn, men andra kan föda barn men inte jag kan föda ens ett barn, och jag känner mig inget värd längre, för jag önskar av hela mitt hjärta få föda ett barn.”

”Men blir hela tiden lurad på livet nu, för barn vill jag ha, för andra har barn, jag ska jag nu gå barnlös hela livet. men andra har så många barn, och jag får inte ens ett barn som jag har önskat mig, och varför kan andra föda barn, men inte jag, är inte ens värd att bära ett barn Längre, utan barn, måste förlora mitt barn, och vad är det för fel på min kropp som inte kan behålla ett barn, som jag så gärna vill ha nu.”

”Men hela tiden förlora jag, fortast jag blir med barn, då tappar jag barnet, för det blir så hela tiden, och nu kan jag inte ens våga önska mig ett barn längre, för det är ingen mening längre, men det är ingen mening med männen med, för de kan inte förstå min längtan, men en del kan förstå att jag vill få barn med min man, men min man är inte så intresserad av barn för han har så många andra barn att se till.”

”Men jag vill också ha ett barn, för han har redan en familj där han fick sina barn, men jag vill också ha mina barn som han har, och nu har jag förlorat varje gång, för jag väntar varje gång att få behålla barnet, men hela tiden så åker det ut när jag vill ha mitt barn, och nu ger jag upp min önskan snart, för jag kommer aldrig få hålla i ett litet nyfött barn längre, utan det finns i mina drömma, och det är bara dem som kan föda barn, men jag kan inte föda ett enda litet barn, som jag nu hade önskat mig nu.”

Men så känns det för alla kvinnor som inte kan föda ett eget barn FÖR MÅNGA BLIR SJUK AV LÄNGTAN och kan inte förstå varför de inte kan föda ett barn när så många har så många barn.

Men även föda bara ett barn och många går med den sorgen vilka fel de har, men även de som förlorar barn hela tiden för det kan knappt gå en månad så har de förlorat ett barn som de hade hoppas på. Och många mår dåligt av det för de vill föda ett eget barn och många kan hamna i den fällan för de önskar sig så starkt ett barn.

Men kan inte genomföra det för de har då en del blockeringar, men ÄVEN ATT DE INTE SKA FÖDA BARN I DETTA LIV FÖR DET FINNS MED I DERAS PLAN när förlorar på det. För de kan vara så enkelt att de ska sluta upp att tänka sig barn för att bryta en ond cirkel då.

Så kan barn bli på ett positivt sätt för när de slutar att tänka på det och bara låter tiden gå för den dagen hon ska bära ett barn DÅ SKA DE KOMMA I RÄTT TID för då ska barnet ner till jorden.

Och då kan du få ett barn men ibland får människor vänta in även rätt man för att föda ett barn FÖR BARNET SKA HA DEN PAPPAN som är tänkt för dem.

Men även att de ska vänta för barnet måste då komma i rätt tid till jorden för allt ska stämma då och då kan en del folk få vänta på barnet sitt för att tiden inte är inne alls för dem. Och då handlar det inte om åldern på mamman utan när barnet ska till jorden och då får de vänta tills rätt tid för barnet att födas då.

MAMMAN KAN HA EN BLOCKERING i här livet och hon får vara utan barn och då kan kroppen säga nej flera gånger för de ska inte ha ett barn i detta liv utan de får gå barnlös hela livet.

Men det har en mening för hon kan hjälpa andra barn, men även de kan adoptera barn från andra länder som har blivit populärt, men för att hjälpa barn vidare då måste barn födas i ett annat land för att kunna möta på sin mamma först för de har en del problem från tidigare liv.

Men kan inte behålla barnet för det finns inte ekonomi till det, men då ska mamman ge barnet till en annan kvinna SOM ÄR EN FIN KÄRLEKSHANDLING FRÅN MAMMAN att hjälpa sitt barn vidare då, men även komma till en familj dom kan fortsätta ge barnet kärlek.

Men ibland ska kvinnor inte föda barn själv för de är inte mening alls att bära ett barn utan då får de uppoffra sig om de måste ha ett barn DÅ ÄR DET MENINGEN ATT GE KÄRLEK TILL ETT ANNAT BARN som ska tas om hand på fint sätt.

Men då har det en annan mening för barn kan komma från krig, men även från svåra liv som måste få läka med kärlek och kan en fattig mamma ge lika mycket kärlek som en rik mamma men som har problem är pengarna?

Men då kan mamman ge så stor kärlek till sitt barn och lämna över sitt barn till en annan familj, men dessa länder som lämnar ut adoptivbarn är gjort på så sätt SPECIELLT DE SOM SKA TILL SVERIGE MÅSTE FÖRST LÄKAS AV EN ANNAN KVINNA som sedan ska ge bort sitt barn till Sverige som måste ge så mycket kärlek när de tas om hand av en annan familj.

För de kommer från problem liv långt bakåt och då kan ett barn läka och städa sig ifrån sina liv genom först gå igenom en kvinna och sedan till en annan kvinna som TAR HELA DERAS LIV FÖR ATT LÄKA PÅ ETT BRA SÄTT.

Men det är så stora problem med kvinnor som vill ha barn FÖR DE SKA SLÄPPA TANKEN PÅ DET för det kommer när det dags att föda barnet för de måste passa in sin tid för att komma ner till jorden då.

Men barn ska även läka sitt liv i Sverige och DÅ KAN MÅNGA MÅSTE LÄMNA SINA MÄN om hon ska ha barn för hon kan även ha svårt att få barn med den man hon lever med. Men de kommer även lämna mannen tillslut när det handlar om fader till barnet.

Hon får rätt pappa till barnet och då kan han vara upptagen på annat och ni har inte ens möts, men måste vänta in rätt tid när ni ska föda barn för att allt är så planerat när folk ska till jorden. GUD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.