VAD HÄNDER HÄR -WHATS HAPPENING HERE

Ibland vet man inte vart man ska börja när jag ska skriv ner lite för det har hänt så mycket runt mig så jag får som skriva en hel bok om jag ska kunna förklara allt nu.

Men nej jag tänker inte alls på att skriva en bok men JAG HADE REDAN PÅBÖRJAT EN BOK OM ÄRKEÄNGLAR, men den blev stoppad sedan JAG MÖTTE PÅ  GUD för vi har för mycket jobb att göra än att jag ska sitta och skriva en bok om ärkeänglarna.

Jag tänkte även skriva en om TWIN SOUL TVILLINGSJÄLARNA FÖR DET ÄR BARA JAG SOM KAN ÄMNET, MEN FICK ÄVEN DÄR STOPP.

Men jag hade gillat att skriva om TWIN SOUL BIG PROTECTON bara för att få ut en bok som är helt rätt om tvillingsjälarna för då kan folk äntligen lära sig om twin soul och då kanske alla började att förstå mer om tvillingsjälarna för jag ser så många fel därute. Men den blev ju stoppad med för hur ska jag kunna skriva en bok som HAR TVÅ TVILLINGSJÄLAR för då måste jag kunna mer när om det. Om jag har haft en tvillingsjäl för då har det varit mycket enkle då att skriva om tvillingsjälar för nu har jag alltid två som folk tror är fel, men det är helt rätt för jag måste ha dem för att skydda mig för annars kan jag inte ta vissa jobb utan hon som har en hon kan inte ta samma jobb, men nu följde hon med mig då kan jag skydda henne mer.

Jag ser ändå att jag hade kunnat skrivit en bok om twin soul tvillingsjälar för  jag får ALL INFORMATION FÅN MIN ANDRA TVILLINGSJÄL SOM KOMMER FRÅN BIG HAVEN FÖR HAN KAN ALLT OM TWIN SOUL GENOM ATT HAN ÄR EN TVILLINGSJÄL

Men jag var så sugen på att skriva en bok om tvillingsjälar jag som kan allt om dem men då tycket GREAT MASTER LADY NADA  ATT FOLK KAN FÖLJA MED MIG PÅ BLOGGEN  då får de lära sig om tvillingsjälar och VI ÖPPNADE BOKEN OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR BARA FÖR ATT FÖLJA MED MIG.

Det är bara i den här tiden folk får all information om tvillingsjälar genom att vi delar med oss om dem för att folk ska få följa med oss på rätta vägen när vi möter PÅ ÄKTA TWIN SOUL TVILLINGSJÄL för att folk kan få svar på en fråga de kanske länge gått och grunnat på. Men aldrig fått svar på frågan utan finns tvillingsjälar twin soul på riktigt eller är det något de tar i tomma luften när de möter på stora kärleken i sitt liv, ”du måste vara min twin soul tvillingsjäl, för vi känner så himla rätt för varandra ,för det är verkligen äkta kärlek vi känner för varandra, men du måste vara min twin soul, för vi är så kära och lika, så du måste vara min twin soul?”

Men så är det inte alls för ni kan känna kärlek så enormt äkta kärlek för den finns såklart för jag kände det för min förra man, men vi kan känna för andra män eller kvinnor att du är min tvillingsjäl.

Men så är det inte alls för det finns bara vi då.

Men vart nu folk fått det ifrån det vet jag inte själv för jag var inte så intresserad av det innan jag mötte på rätta tvillingsjälen för då kände av honom innan, att nu har jag problem i framtiden och vem fick rätt? Jag fick rätt, fick stora problem när jag mötte på äkta tvillingsjälar för då ska vi leva med dem hemma och inte på jorden för de ställer bara till problem när vi öppnar hjärtat får då får kvinnan problem, för då ska mannan hitta igen mina  problem och vad har hon där då?

Det känner han av såklart att jag har dem problemen och då spelar han upp som lighter för mig. Men han vet inte om det, men han börja att jobba med mig för att få lite fart på  mig eller vad jag kan kalla det. Han får fart på mig för nu måste vi börja jobba,  men först måste han börja i England för han dog i England i förra livet, men varför kunde inte han ta biljetten hit till Sverige på en gång om han gillar att förändra sitt liv för han kommer från Kurdistan. Men måste ta de jobbet som ni redan har hört men han kan inte komma till mig på en gång utan  han måste känna av när han måste börja röra på sig och då kom han till England för han måste tillbaka dit igen för att rensa upp sitt förra liv vi hade. Och Jag dog där den gången, men han måste börja där han dog och sedan ska han börja med mig såklart.

Men han måste fixa först i England så han hade inte hellre så enkel resa när han föddes men han vet inte om det själv så folk kan inte springa fram till honom att prata om det. Vi vet för han vet inte något om det, men jag måste berätta mer men nu vet inte han varför mötte på mig, jo han kände att han måste börja att gå för då hade han börjat rätt för att sätta igång mig från England. Han måste vänta på mig nu, men han var  tvungen att födas i Kurdistan för att öppna lite portar därifrån eller kanske satte igång mer problem där, vem vet men han måste ge kärlek till Kurdistan, men då kanske ni tänker men hur kan en man bara ge så mycket energi till landet?

Det har jag själv frågat mig lite grann men det är GUD som äger oss och vi jobbar för honom och GUD vill hjälpa folk för han ser att de måste få hjälp. Och jag kan själv förstå kurdiska folket att de måste få hjälp. Jag ser samma sak som GUD ser och jag har sett det länge att folket måste få lite hjälp i rätt riktning för de är ett folk som levt i förtryckt genom att det är andra som ska vara där och styra över dem som jag inte kan förstå alls. För de har ett eget språk med egna bokstäver som de flesta har. Vi kan förstå att de vill nu styra sitt eget land, men får ha sitt eget modersmål och skriva. De måste ändra om och skriva andra bokstäver som vi alla skulle förstå att de vill slippa det. De har ett lätt skrivsätt som påminner om oss då skulle alla förstå att de vill inte alls gå i den andra skolan alls för att lära om.

Men så kommer jag tillbaka om ärkeänglarnas bok för den boken hade jag till och med jobbat med så mycket nu. Men då säger GUD OCH LADY NADA TILL MIG ATT SLUTA SKRIVA DEN, men mest för den blev felvänd till människorna för ärkeänglarna kan inte springa till alla människor för de kan inte dela på sig alls utan strår ÄRKEÄNGELN HOPE ELLER ÄRKEÄNGELN ANAEL OCH ÄVEN ÄRKEÄNGELN MIKAEL   är det extra svårt att de kommer direkt till er.

V kan skriva vackra böcker om ärkeänglarna, men även fina kort som vi kan dra varje dag från dem. Men ni kan möta på dem på riktigt för det är bara en del som kan det och jag hade den turen att göra det så jag känner dem så väl, men tänkte inte på mitt stora problem med boken.

Boken blev fel för mig genom att varje ärkeängel dök upp hos mig och de följde mig, bara för att jobba med mig för att öppna mig och då fick jag gå med dem för att möta GUD eller GREAT MASTER. ÄRKEÄNGLARNA LÄRDE MIG EN MASSA SAKER OM MIG. Men jag litar på dem för jag jobbar med dem och de kommer tillbaka till mig för jag måste skriva till er från ärkeänglarna, men även när folk vill ha stor hjälp då ringer de  mig och då kommer alltid ärkeänglarna och great master för att hjälpa personen rätt. De kan så mycket mer än vad vi människor kan för jag har slutat tagit från andevärlden för jag tar bara från BIG HAVEN när jag jobbar med folk.

Men det är den ända gången jag tar in någon från andevärlden, det är när folk måste möta på den personen för att rätta till sitt liv. Men även rensa upp problem då måste jag ta in andevärlden för då måste vi reda upp . Ibland från deras man för har gått bort, men de vill då höra om de har gjort rätt. Eller så kommer det folk från andevärlden som ställt till problem för dem. Men då reder de upp och de får en jättefin läkning, för då är det bra att prata med med andevärlden för där har vi mormor eller farmor eller så har vi pappa. Eller så är det någon annan som kan hjälpa till för att lösa upp det, men då har de fått hjälp på ett bra sätt. Men jag har alltid med mig mästarna efter dem för då kan mästarna prata med den de hjälpte, eller så kommer det en ärkeängel  för då behövde jag dem.

För jag vet inte vem som kommer ibland utan ibland är det mästarna eller ärkeänglarna när jag måste ha riktigt hjälp.

Men nu kom jag inte på ett annat ämne eller så glömde jag bort att prata om ärkeänglarna nu. Jag måste berätta om att de kan inte komma till varje människa. Ibland har tänkt såhär att de måste du dela på sig när ÄRKEÄNGELN MIKAEL kommer till mig för det är så många som ber om hans beskydd, och då ska jag med ha honom som beskydd. Men så är det inte, han kan inte dela på sig utan han kommer till mig som han ser ut, men nu har han kommit på riktigt utan den rustningen jag målade på Mikael. För den rustningen var helt fel. Men visst är han stark, men han behöver inte den rustningen alls utan vanligt som ÄRKEÄNGARNA OCH HOPE OCH ANANEL HAR,  men det var GUD som upplyste mig om deras klädsel och då tänkte jag men varför har de inte sagt något till mig, vad som är rätt.Varje ärkeängel måste visa sig på rätt sätt för mig för då handlade det om kläderna för jag är lite dålig på det för jag måste kanske ändra om i klädseln eller att älska mig själv med rätt klädsel. Ärkeänglarna har inte samma problem som jag har och då visar det efter varje gång en ärkeängel dök upp att måla dem men även ansiktet fick jag måla då. Men när jag kom till ÄRKEÄNGELN HANAEL då fick jag jättestora problem att måla henne för ÄRKEÄNGELN AURORA men även ANAEL eller  de andra jag målade fick jag inte samma problem med ansiktet. För jag höll på att bli tokig för ibland så försvann ansiktet eller så blev kläderna fel för mig och jag slutade ibland att fixa henne rätt. Det handlar om mig såklart. Då hade hänt något eller så hade jag andra problem då slutade jag måla henne för hon visar hur jag mår, och då blev det en ärkeängel jag inte alls gillar att måla.

Haniel visar mitt inre för hon står för glädje och jag hade ingen glädje alls när jag målade henne därför fick jag fel jämt med henne när vi kom till Hanael då blev det stora problem för mig.

Ärkeänglar visar bara hur vi mår eller vad vi måste ändra om, men de kan inte ändra åt mig utan det måste jag göra själv såklart. Men ärkeänglarna har utvecklat mig så jag litar på dem och jag vet vad som är rätt. Men de ser mycket längre än vi människor gör så därför jobbar jag med dem.

MEN ÄRKEÄNGLARNA KAN INTE KOMMA TILL ALLA SOM JAG TRODDE  för jag trodde att de delade sig när jag hade med dem på kurera eller mina seanser i ljus då var ärkeänglarna med där. Men det var där för att lämna budskap till dem som kom.  Men de kunde inte följa med varje person utan de tog upp problemet de fick genom  mig såklart. Men idag kan jag förstå det, men för mig är det så vanligt att prata med ärkeänglarna, men de kan inte springa iväg till varje människa som har dragit ett kort ur en lek.

Utan den som har skrivet boken eller korten måste ha den kontakten såklart men det kan bli felvänd till många nu för folk tro att de kommer till dem, men så var det inte alls nu.

Jag har fått stoppa boken genom att de sade till mig, men det var ÄRKEÄNGELN HOPE som sade till mig om det, men även GUD OCH LADY  NADA SA SAMMA SAK OM BOKEN. Den blir så felvänd för det är jag och Jonas som har skrivit boken ihop.  Han hjälpte mig mycket genom att jag fick börja först att kanalisera ner varje kapitel i boken, men sedan tog jag över mer, mest för att komma igång själv. ÄRKEÄNGELN ANAEL KOM för att sätta igång mig mer. För att skriva ner från dem så det blev lite ändring i boken för då måste jag gå ett varv till med boken, men även sitta och skriva ner meditationer till varje kapitel.

Jag minns att ärkeängeln Anael öppnade lite mer på 40-talet för att rensa bort en del problem jag hade från den tiden. Men sen fick jag fortsätta mer med 40-talet när mina båda  tvillingsjälar dök upp. Jag hade ändå börja för något år sedan men fick dela upp det. Jag började 2011 när Linn tog studenten då fick jag se lite grann av 40-talet. De har kommit i omgångar.

Men boken blev stoppad men måste då tänka om för jag måste vända den rätt för ärkeänglarna kan inte komma till alla utan bara ger folk lite hjälp med meditationer.

Men då får de sitta själv och meditera och känna in ärkeänglarnas energier. För en del människor har kontakt med ärkeänglarna, men inte alla och nu har jag sett att ÄRKEÄNGLARNA HOPE OCH ANAEL HAR INTE SÅ MYCKET KONTAKT MED MÄNNISKOR, men de kommer till mig ärkeänglarna för de hjälper mig nu.

Men människor kopplar till en energi när de känner in ärkeänglarna för de kan inte komma till alla människor. De känner in ärkeänglarnas energier och då känner av ärkeänglarnas energi. När folk drar kort från en kortlek då ligger det energier i  kortet de drog.

Det blir annat för mig som pratar med ärkeänglarna jag får träffa dem på riktigt då. De kommer bara till dem de kan prata med. Andra känner in ärkeänglarnas energier när de dra olik kort eller ber till dem då ber de till en energin.

Jag pratar telepatisk hela dagarna med med ärkeänglarna då är det naturligt att ärkeänglarna kommer till mig.

Jag fick lite ordning på det när de berättade det för mig. Nu kan jag mer förstå att de kan inte komma till varje människa som drar ett kort för de skulle aldrig hinna med.

Det var först ärkeängeln Hops som upplyste om det att de kan inte komma till varje människa. FOLK BER TILL ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER.

Jag tänkte först försöka måla ärkeänglarna som de ser ut på riktigt, men jag har inte kommit någon vart med det. De har inte kläder jag målat och inte ens skor. Jag vet inte jag behöver det. Jag tar mina jag själv har målat.

MEN ÄRKEÄNGELN HOP HON HAR JÄTTELÅNGT HÅR MED STORA LOCKAR. HON HAR LJUST HÅR. Det stämmer men inte klädseln.

Men ärkeängeln Mikael sa till mig på lite skämt när jag tänkte på mina barn, då sa han till mig ,”har du tänkt att jag ska skydda dem med, för hur ska jag kunna det, för jag kan inte skydda alla som folk tror”, utan han kan inte skydda alls. Men varför sa han inte till mig när jag var på väg hem från lokalen för vi gick alltid och prata jag och Mikael, men varför upplyste inte han om det då?

Men nu har han sagt att han kan inte skydda alla för han har sitt jobb, men han har humor Mikael för jag kan skratta åt hans skämt när han dyker upp sin blå klädsel. Men han visade mig ett svärd men han såg ut att inte använda det så mycket, jag känner att han skämtar med mig då. Jag kan förstå att han inte skydda allt folk för hur skulle det se ut för många ber om de.

Men han är kul ärkeängeln Mikael jag fick skratta lite, men alla ärkeänglarna är bra men de sköter om andra saker .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.