BYGGA HUS

Här berätta jag om en kvinna och hela hennes familj som har fått stora problem med huset.

”Har jag köpt helt fel nu, för inget tycks fungera längre, för allt känns så himla mört nu när man får dålig hjälp nu.”

”Jag vet inte hur jag ska få till mitt liv bättre, men nu har jag halkat på att förköpa mig på ett hus jag inte skulle köpt ens, för de lovade så mycket, men det blev bara en massa fel nu, så jag inte ens kan bo här, för jag blir sjuk av allt nu, för de inte kan fixa till mitt hus rätt nu.”

”Jag måste lämna alla offerter på huset, men de har nu skadat mig så mycket de som var hit och byggde, för de hade nu lovat så mycket nu, men kunde inte ens sätta in rätt i huset, och nu är jag så sjuk efter männen som var här, och förstörde mitt liv, och nu kan jag knappt leva längre, för det är bara en massa problem med huset nu.”

”Jag förstår inte varför jag köpte ens deras snack, för de pratade så himla fint nu, och lovade mig all nu, men de har glömt bort att sätta ihop huset rätt, FÖR DET ÄR SÅ MÅNGA FEL SÅ JAG BLIR HELT SJUK NU AV ATT BLI SÅ BEDRAGEN NU, för de kom och lovade att de kunde hus, men det kan inte ens bygga ihop mitt hus nu, för nu är jag så sjuk efter allt som hänt mig nu.”

”Jag ville aldrig få det såhär, men nu har jag inte förköpt mig, utan de har lovat ett mycket mycket ,mycket bättre pris, än vad andra har som bygger hus, för de kan inte ens bygga hus.”

”De sa till mig, men de kunde allt så de kunde sätta ihop huset så snabbt, men så blev det inte alls nu, för jag sitter nästan utan värme nu, och kan inte förstå vad de har gjort med golvet ens, för de kan inte ens lägga in rätt under mitt golv, för jag hade tänkt ha värmeslingor under mitt golv för att slippa frysa, men även för att slippa alla element som jag var så trött på.”

”Men de kunde inte ens sätta ihop mitt hus, för de har inte ens isolera mitt hus, för de har stoppat i något som inte vi i Sverige har ens, utan det ser ut som papper jag vet inte vad de har satt i väggen ens, för de kallas inte för isolering som jag måste ha, för att kunna bo och då måste jag isolera mitt hus.”

”Men de har gjort så konstig isolering, så jag blev bara sjuk när jag såg allt, och de lovade allt men nu sitter jag här utan hus snart, och allt kostar en massa pengar nu, och de lovade mig allt nu, att de kunde allt, och de var bäst på marknaden, men de bara ljög i mig såklart, för de kan inte ens bygga ihop ett litet hus ens, och nu måste jag bo såhär hemskt, för jag kan inte ändra mig, utan ha den tillit till dem, men nu kan jag inte ändra mig alls, för vi måste försöka leva nu.”

”Men hur ska jag leva nu, för jag måste ha mitt kök klart, och de lovade att de byggde så fina kök, och de visade mig vilka fina kök de byggde, men det blev så fel och snett, så jag mår illa av allt, och vem ska nu hjälpa mig? för jag måste få hjälp nu, men varför lyssnade jag på dem så mycket? för de lovade allt.”

”Men nu sitter jag i ett hus som är så dåligt isolerad, men vill bara fly från allt nu, för jag vill inte ha huset ens nu, först var jag så glad att få bygga ett hus ihop med min man, så våra barn skulle få det bra, att kunna sitta därute, och inte ha det såhär.”

”För vi har blivit så grundlurad, för de lovade att de var bättre än andra som byggde hus men nu sitter vi riktigt illa nu.”

”Vad kan jag nu göra åt saken? ingenting kan jag göra nu, utan måste få hjälp, men vilken kan jag nu lita på, för jag måste få hjälp nu med vårt hus, för jag håller på bli knäpp nu, och hela huset har knäckt mig nu, för jag förlorar pengar varje minut nu, för jag vill ha mitt fina hus klar nu.”

”Men jag fick inte som jag ville ha, för jag valde en som inte kunde hus, men lovad mig allt, så jag skulle bo bra med min familj och barnen, men så blev det inte alls nu, för vi kan även bli sjuk av huset nu, för jag vet inte vad de har blandat in nu.”

”Jag är så trött nu på att måste vänta på att vårt fina hus blir klar nu, men jag måste hitta en ny som kan hjälpa oss, men de måste nog bryta upp golvet, men även isoleringen för att kunna få tett nu, och då måste jag få tag i folk som kan detta, och jag kommer aldrig att be dessa män för de kan knappt sätta ihop en stol, så skulle den ramla hop på en gång, de skulle inte ens kunna bygga ett hus rätt, och varför skulle vår familj nu möta på lurendrejare nu.”

”För nu är jag så himla less, men jag måste hitta någon som kan bygga ihop huset, men även nu sätta taket rätt, för de står så snett, genom att vårt tak är inte riktigt gjort och isolerad alls men kan bli sjuk nu.”

”Jag måste hitta igen riktiga byggmästare nu, som kan bygga hus, och NU MÅSTE JAG FÅ RIKTIG HJÄLP ATT SÄTTA IHOP MITT HUS NU.” Jag okar inte en dag till med detta problem vi fick, men varför köpte jag deras snack nu.”

Här fick vi upp stora varningar en hel familj har blivit så lurad på allt och NU FINNS DET LURENDREJARE DÄRUTE.

Nu fick vi upp problem som svenska folket har. De lurar av dem pengarna och säger att de är bäst på att bygga hus, men DU FÅR SÅLLA UT DEM.

DET ÄR BÄTTRE ATT TA FRÅN KÄNDE FÖRETAG SOM KAN SIN SAK men även ta alla upplysningar från dem som har fått husen byggd från dem ni frågar.

FÖR ATT VARA PÅ SÄKRASTE SIDAN DÅ SKA DU FRÅGA FLERA SOM HAR FÅTT HUSEN BYGGD FRÅN DEM.

Säkraste sidan fråga runt men även ta kontakt de som fått husen byggd från dem.

Nu finns det många av dem genom att vi fick upp problem runt när folk bygger hus och blir lurad på allt. DE ÄR BRA PÅ ATT MANIPULERA FOLK och kan sin sak och dessa ska du inte ens se åt.

Utan gå på din egen känsla, men även dem du redan hört talas om även om de kostar mer pengar så är det mycket bättra att ta hjälp FRÅN KÄNDA FÖRETAG SOM HAR FÅTT GODA REKOMMENDATIONER NU.

Men även läsa om folk som köpt från dem även om de kostar lite mer bara för att vara på din säkraste sida.

Du måste titta efter folk du kan och känner till. 

Vi hörde först TRÄSLÅ att fanns en massa problem. Men sen kände vi in alla problem folk får med sina hus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.