MIN TWIN SOUL TVILLINGSJÄL- BIG PROTECTION – PROTECTION

MINA MINNEN HAR VARIT SÅ FINA MINNE NÄR MÖTTE HAN ,och jag saknar han varje minut nu, men kan inte prata med honom just nu, jag  har sett hur han mår idag.

Jag sitter fast i en rävsax kan inte göra något åt det kan inte komma  loss nu utan måste sitta och vänta på allt nu.

Jag är så trött och less när jag ser hur jag och min twin soul har det, för vi har inte det bra nu för han mår så dåligt så jag blev lite chockad av allt nu när jag kände in honom för han har inte det bra i England nu. 

Jag kommer inte åt honom jag sitter i en svår situation och kan inte komma loss, medan jag ser allt rasar runt hos oss och bara blir värre värre nu ,FÖR INGEN AV OSS MÅR BRA I LÄNGDEN  NU. 

Jag har sett att han har återigen stängt Facebook, och det är inte första gången han gör det. Men han gör det när han mår inte bra ,och JAG BLIR MER OCH MER LIDANDE AV ALLT NU. Jag är så arg och less på allt jag kan inte nå honom nu, jag håller på att bli tokig  på allt nu. JAG MÅR BRA NÄR VI PRATAR MED VARANDRA. Men fått svårt att göra det, och vi mår jättedåligt när vi får inte prata med varandra kan knappt leva ett normalt liv när vi inte pratar med varandra nu.

Men hört av dem som styr allt, vi får bättre energi när vi lever ihop. Men mitt liv rullar mycket bättre ,genom att vi sitter ihop med varandra då. Min värld blir upp och ner nu när vi lever inte ihop med varandra då. Men ser vad som händer med mig bara problem har jag fått nu. MEN VI GER VARANDRA BÄTTRE ENERGI NÄR VI LEVER IHOP. ALLT FUNGERAR BÄTTRE IHOP. 

Jag kommer inte åt honom alls nu NÄR HAN MÅR DÅLIGT, DÅ STÄNGER HAN FACEBOOK och jag kan inte ens prata med honom nu.

JAG ÄR LESS PÅ ALLT NÄR JAG SER BARA PROBLEM RUNT MIG DÅ. Det är inte kul att födas som tvillingsjälar. FÖR JAG TÄNKER PÅ NÄSTA LIV och då vill jag bara springa ifrån livet ,jag tänker inte sitta som nu.

Jag är sjuk av längtan och har mår skit nu.

Jag minns alla minnen vi hade nu, men hoppas att han kommer tillbaka snabbt  förra gången stängde han Facebook i 27 dagar, MEN MÅDDE DÅLIGT SÅKLART VI MÅSTE VÄNTA IN ALLT. 

Vi mår bäst när vi kan se och prata med varandra för annars fungerar vi väldigt dåligt nu ,och nu har jag snart blivit tokig på allt nu.

Jag vet att han måste komma tillbaka, men jag kände ikväll hur han mådde och det var inte alls kul att känna nu, så jag blev så arg på allt nu JAG SITTER I EN RÄVSAX NU.

Jag är strött på allt nu, och vill bara att vi möts och kan få ett liv ihop, men nu är allt så mörkt mellan oss ,så jag är sjuk och han med ,och jag håller på att gå i taket när jag såg hur dålig han mår.

Men det händer inget för mig ,jag måste vänta på allt, men jag håller snart på att ge upp, jag mår dåligt nu. Mitt hjärta står helt öppet nu, och jag mår bra när han pratar med mig ,DÅ KÄNNER JAG BARA GLÄDJE NÄR HAN RINGER OCH SKRIVER ,då springer jag som en gasell springer fort nå fram och svara då.

Jag hoppas att han slutar drar ut på tiden så mycket ,jag har svårt att koncentrera mig JAG ÄR LESS NU.

Men jag känner han håller på att rensa liv, och jag får väl vänta nu, men är inte glad ens.

Jag saknar allt nu, för ingenting är kul att leva ens, men jag måste ha trust tills han dyker upp igen.

JAG SAKNAR HAN VARJE DAG MIN STORA KÄRLEK ,VART TOG DU VÄGEN som vände upp och ned på mitt liv. Men stänger när blir sur på mig. 

 HAN ÄR MIN TWIN SOUL ,KALLAS FÖR PROTECTION MIN STORA KÄRLEK MY BIG LOVE NU. MÄNNEN KALLAS SÅ. JAG KALLAS FÖR BIG PROTECTION, KVINNORNA KALLAS SÅ. JAG MÅSTE HA TILLIT TILL HONOM NU. Jag vet att han måste rensa ,men det tar aldrig slut, jag sitter bara och väntar på honom nu.

Han är den ända jag väntar och längtar efter nu.

3 reaktioner till “MIN TWIN SOUL TVILLINGSJÄL- BIG PROTECTION – PROTECTION

 1. Hej Birgitta!
  Måste fråga dig vad du tror detta betyder (försökte skicka ett mail till dig men det gick inte..)
  Jag drömde att jag satt med min syster i deras hus på nedervåningen, och plötsligt kom ett svävande tåg av nunnor som började cirkulera runt huset i snabbt fart, vi såg dem genom fönstren. Det var mycket obehagligt, och det kändes som att de var illasinnade.
  Kan du förstå vad detta betyder?
  Kram

  1. Jag känner att du omger med folk som du får sorter ut. Nunna kan spela så falsk då genom att de uppträder som nunnor. Och du kände bara obehaget av nunnorna som svävade utanför ditt hus. Det visar att du kan inte lita på folk fast de kan visa upp en fin sida. Nunnor ska vara god men i ditt fall var nunnorna falska och då finns det varningar att inte lita på allt folk. Det kan vara andlig människor som inte vill dig så gott. Du måste lita på din inre vägledare här men även din intuition nu.

   Kram

   Birgitta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.