SAMARBETE

Vi viger oss till en man som inte kan samarbeta alls för han vet inte ens hur han ska kunna samarbeta nu.

Ibland hamnar du i större konflikter där du inte kan rå på något alls utan det är mannen som styr allt i din gemenskap , så du får svårt att kunna säga ifrån vid vissa tillfällen, men även runt ditt hemma liv så är det samma sak.

 FÖR HAN VILL STYRA FÖR MYCKET NU så du får svårt att kunna styra honom själv just nu.

Men du har mött på en man som inte vill samarbeta alls och det finns nu många män därute SOM INTE ENS KAN SAMARBETA. Och du stötte på en man som lovad guld och gröna skogar. Men ni kom aldrig dit för han påvisade en massa problem och nu sitter du med både barn och kan inte ta dig vidare nu, för du har köpt hus som kostar en hel del att kunna lösa ut honom ifrån.

Men du ser även att du fick dra störta lasten på allt för han har nu plötsligt slutat att hjälpa till i hemmet DU SER ATT HAN GÅR RUNT MED EN FALSK BLICK INOM SIG. Men du kan inte ens ta på det för du känner att han är så himla falsk just nu, men du kan inte ta på det just nu.

MEN DU MÅR MER OCH MER DÅLIGI AV RELATIONEN för han springer ut med sin kompisar medan du sitter hemma nu och inte kan ta dig ut ens.

Men han pratade så fint när ni började ert liv, men det tog slut mer och mer för han hade plötsligt visat upp konstiga sidor du inte känner till nu, så du ser att du måste ta ett jättestort beslut just nu, MEN FÖR ATT KUNNA TA DIG VIDARE NU.

Du har svårt att ta dig vidare för han sitter med högre lön än vad du har att leva på, men ni köpte allt ihop men han lovade guld och gröna skogar nu. MEN DU HAR SVÅRT ATT SE ATT DET KOMMER ATT FUNGERA  för du ser dag efter dag att du inte kan stanna kvar ens. Han hjälper inte till längre som han hade lovat så mycket för nu har han plötsligt fått andra intressen som du inte hade räknat med.

Du måste ta steget för att kunna leva ett bra liv utan att bära på alla misstankar du har om din man nu. Att han har börjat leta en ny kvinna för du känner på en gång när han har gjort det. Och då är du klar att gå vidare, men även att avsluta långt karma från tidigare liv. Men du sitter fast nu och vet inte vart du ska ta vägen nu. För du sitter med hus och barn, men vill nu behålla ditt hus som ni köpte ihop ni två.

Men nu har han visat upp konstig symtom på att han inte alls har samma intresse för dig för du har nu hamnat i ett liv du inte hade tänkt dig alls.

När tiden är klar då känner du att du inte kan leva längre med din man. Du känner att ni fungerar för dåligt ihop nu genom att han håller på att lämna dig och det kommer göra ont. MEN DET GÖR MERA ONT ATT SITTA KVAR I ETT FÖRHÅLLANDE SOM REDAN ÄR KLART för att inte bli sjuk av honom.

HAN KOM FRÅN ETT STOR PROBLEMLIV DU INTE SÅG, men ni blev så kära i varandra så du såg inte varningen ens när du klev in i relationen för du kände bara kärlek och såg inte ett enda problem då.

Men du ser nu hur han har börjat visa upp så många problem runt ditt förhållande så du MÅSTE TA DIG VIDARE NU.

Men hur ska du klara av att bo kvar nu? För där du står idag och bara tänker på att du gillar ditt hus ni köpt ihop. Men har nu svårt att behålla det genom att din ekonom inte är så stor för du har inte haft samma inkomst alls, utan haft olika jobb för att täcka upp allt vad huset kostar nu.

Men du står där idag och vet inte vad du ska göra alls nu för han kan inte samarbeta alls utan han är mer ute bland sina vänner.

Men har lite mera tufft jobb, men kan inte se att han nu skadar dig varje dag för han har då gått in ett nytt samarbete med en ny kvinna som han har inte berätta om nu.

FÖR HON VAR BARA DÄR när han stötte på henne, men han gillar inte att ha så mycket regler runt sitt liv nu för han ville flyta vidare nu, men han har svårt att lämna allt för han har barn MEN VILL HELST AV ALLT BLIR FRI NU.

Men så ser det ut idag att många halkar på samarbete för jag fick upp att folk har svårt att samarbeta, men även kliva ifrån ett förhållande. ÄVEN KUNNA LÄMNA DET men då handlar det om pengarna som ställer till för många idag.

Det måste bli ändring på det för ibland så är ni faktiskt klar för längesen, men vill inte inse det UTAN SITTER FAST OCH BLIR SJUKARE OCH SJUKARE.

När ni föds i Sverige då stöter du på män som du har haft stora problemliv med, men måste rensa på djupet med honom. Du känner dig klar när du har blivit så sjuk som nu, men ser att hela ditt liv börjar bli konstigt nu.

Ni måste enkelt kunna lämna varandra när ni är klar.

Ni känner när ni börjar att bli klar, men det är mycket kvinnorna som känner NÄR NI ÄR KLAR ATT LÖSA UPP TYNGRE LIV.

DET SKA INTE KOSTA SÅ MYCKET PENGAR NÄR NI MÅSTE LÄMNA VARANDRA för du behöver ditt hus och då ska ni kunna komma överens om det, så du kan stanna i huset med dina barn då.

Men många halkar på dessa problem genom att ni nu föds i Sverige genom att ni måste rensa från tidigare liv som kan vara både smärtsamt att gå igenom då.

 Men då handlar det om att lämna varandra för du känner dig sjuk när du är KLAR ATT LÄMNA. Då går du vidare till en ny fas i ditt liv.

Men många kvinnor får problem när de måste skilja sig, men de måste samarbeta bättre då för att kunna behålla sitt hus.

Eller så vill mannen stanna kvar men ni måste kunna samarbeta nu och många kvinnor halkar på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.