STANNA UPP -STOPPING UP

MEN KÄNNS SOM TIDEN STANNAR UPP KOMMER INGEN VART DÅ, jag står stilla nu. Jag står på samma ruta ett och kommer ingenstans nu.

Men visst har jag kommit någonstans, men tiden går fort för mig, eller så har jag bara stannat upp ett tag, för att sluta tänka för mycket på allt som händer runt oss. FÖR DET GÖR ONT ATT MÅSTE TÄNKA PÅ DET, men måste släppa alla min tankar jag har nu.

Jag kommer inte ifrån tankarna ens fast man vill vrida tiden tillbaka ,och tänker varje gång, vad gjorde jag för fel den gången? JAG LYSSNAT FÖR MYCKET PÅ MIN ANDRA TWIN SOUL, MIN BIG PROTECTON SOM KOMMER FRÅN BIG HAVEN, jag kan fråga mig många gånger om det ,varför måste det hända mig nu?

Jag kan inte ändra om, men ibland känner jag varför jag inte lyfte telefonen eller fortsatte och skrev till honom, men han säger min andra tvillingsjäl att det är ingen mening att du gör det, för du kan förstöra så mycket då UTAN LÅT HAN VARA. Men svår att ändra om mig ,genom att jag känner mig själv när handlar om han.

Men har lärt mig efter vägen bygga självförtroendet tillsammans GREAT MASTER OCH GUIDER ÄRKEÄNGLAR SOM KALLAS FÖR ARCH WINGS ÄRKE VINGAR. Men har lärt mig från dem bygga mitt liv. Men ändå faller jag pladask när undervisar mig. Men måste träna på det såklart ,som är svårt när jag hamnar så galet. Men meditation och lär mig positiva vägen genom dem. Men har fått undervisning från dem. Men så dyker han upp ,men så faller pladask som lär mig leva normalt liv.

Min twin soul som bor i England KOMMER TILLBAKA TJATAR OM TILL MIG, för han håller på att rensa sig nu. Han får gå igenom tidigare liv även barndomen vi har att gå igenom. Jag får titta på allt och han får även han kika på det. Men vi kan sitta fast i problem, genom att jorden är inte kul ens.

En vän till mig drog ett tarotkort ,och då fick jag se hur min twin soul mådde, men jag hade inte ens frågat om det. Så han fick upp hela han i tarotkortet, och jag hade inte bett om det ens. Men frågade bara vad som händer närmaste månaden, OCH KOMMER MIN TVILLINGSJÄL UPP I MINA TAROTKORT, men han mår så dåligt då.HAN BÖRJAR BESKRIVA TRE TAROTKORT ,HAN SÅG EN MAN SOM MÅR DÅLIGT, HAN BERÄTTAR OM HAN.  Han hade klippt sitt hår, men även en massa jobbiga saker berättar han för mig FÖR HAN SÅG HELA HAN.

Vad som hade hänt med honom jag blev mer och mer sur på hela min situation n, FÖR DET BLEV BARA VÄRRE HAN LÄSTE TAROTKORTEN ,SÅ JAG VAR SÅ ARG INOMBORDS, FÖR MIN TWIN SOUL MÅR DÅLIGT JUSN NU, men har då även stäng mig ute från att prata med honom nu.

Men han fick upp det ena än det andra, JAG HÖLL PÅ ATT GÅ I TAKET AV ALLT HAN SÅG. Han sa, saker som jag sa till GUD, och även min andra twin soul och mästarna ,att händer det något ,då får ni stå ert kast nu. FÖR NU ÄR JAG STORTOKIG PÅ HELA MIN SITUATION NU.

För då tänker jag inte jobba en enda dag när jag hör hur han mår, och vill bara bort från allt nu. OCH JAG ÄR SÅ TOKIG EFTER HAN HADE LÄST AV TAROTKORTEN PÅ INTUITION, så jag vill inte ens vara med längre för han fick fram allt om honom.

Hur han mår, och vad han gör, för han fick upp en massa bilder om min twin soul.MEN HAN SÄGER MIN ANDRA TWIN SOUL SOM KOMMER FRÅN BIG HAVEN ATT HAN KOMMER TILLBAKA, för jag var lika sjuk när jag skulle tillbaka till dig. Jag var så sjuk och kunde inte prata med dig först, för då håller jag på att rensa oss.

Men sen kom jag tillbaka ,och det är samma med honom i England att han håller nu på att rensa sitt liv från 1888-talet ,och jag förstod när han pratade om den tiden i tarotkorten.

Men jag förstår hur han känner sig nu för han måste nu rensa den tiden, men det var han som fick se mig när jag dog. Och han var så sjuk den gången och tog sitt liv SÅ NU ÄR JAG RÄDD IGEN att det ska hända något hemskt nu.

Men jag förstår att han måste rensa det, för vi måste rensa våra hemska liv nu. Men det jag hörde och såg då blev jag bara mer rädd NÄR HAN BERÄTTADE SÅ HIMLA EXAKT IN I MINSTA DETALJ. Så jag ville bara springa från tarotkorten då för jag hade inte tänkt få upp detta nu.

Men han måste städa sitt liv nu, men även mig får han gå på djupet med, men vad har jag för problem då. MEN HAN HÅLLER ÄNNU PÅ MED SINA LIV. Och jag trodde han var fri livet nu. Att han började med livet i England på 1888-talet. Men nej han håller på med det nu. Han har nu städat även indianliv som vi har haft ihop för vi har jobbat mycket med indianerna, men haft hemska liv där med.

Men han säger då min andra twin soul att jag kände på samma sätt för han kommer tillbaka när han känner sådär. Och mår så fruktansvärt dåligt då kommer han tillbaka vid den här tiden så ta det lugnt. FÖR DÅ ÄR VI KLARA FÖR ATT KUNNA FORTSÄTT MED VARANDRA  SÄGER HAN. DÅ MÅSTE HAN TILLBAKA TILL MIG FÖR HAN KÄNNER BARA ATT HAN MÅSTE TILLBAKA TILL MIG.

Han såg och hörde det min vän fick upp i tarotkorten ,och jag flög i taket då jag sitter bara och skriver

jag måste göra det nu ,för att ta upp allt om svenska folkets problem. Andra problem som vi skriver om då. Men vi har en mörk jord ,så det finns att skriva om då.

Men då har jag fått svårt att prata med folk JAG MÅSTE KONCENTRERA MIG PÅ MITT JOBB. Jag måste känna in med GUD OCH BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN min andra twin soul ,vi sitter och jobbar ihop nu och måste göra klart allt nu.

Men kände jag har gjort fel, jag är så himla sur ibland när det blir såhär för jag mår dåligt när jag inte får prata med min twin soul, för då känner jag döden inom mig. Men måste försöka jobba ändå fast vissa dagar känns upp och ner när vi lever såhär.

Men då ska han komma tillbaka NÄR HAN MÅR SÅ FRUKTANSVÄRT DÅLIGT DÅ SKA HAN VÄNDA OM enligt min andra twin soul för de måste då gå tillbaka för då är vi klara för att fortsätta tillsammans.

Men jag måste lita på honom, men han har berättat så mycket om hans liv med mig ,ATT MÄNNEN KAN BARA VÄNDS SIG EMOT OSS när vi måste börja och jobba. Men då ska de ge kärlek till landet, men sen rensa mig på djupet ,för att få bort mina problem jag har. Då kan det hända vad som helst för mig när han håller på nu.

Men han ska bli klar, men nu har vi andra liv att rensa ,OCH DET GÖR INTE SAKEN BÄTTRE FÖR OSS, för vi måste då ta tag i gamla hemska liven vi haft. Jag dog så jag visste inte något om det, men han blev kvar och såg allt. Och det var så fruktansvärt att se, men han måste rensa upp livet som jag trodde var klar nu, men var inte klart ens.

Men den här tiden har vi så många problem, men vi måste öppna oss när vi möts, men det är GUD som ställer till problem för oss, GENOM ATT HAN ÖPPNAR HJÄRTAT PÅ OSS.

För att han ska se landet, men även att jag ska komma igång, men har han inte öppna hjärtat, då har det inte blivit såhär. För då har allt fungerat.

MEN FUNGERAR INGENTING NÄR VI ÖPPNADE HJÄRTAT NU, jag hoppas jag är klar snart, för det sliter på mig nu.

 Jag måste bara vänta in allt nu, så vi kan bli klar någon gång nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.