HUR LIVET TER SIG PÅ OLIKA SÄTT – HOW LIFE WORKS IN DIFFERENT WAYS

IBLAND HAR MAN INTE KOLL PÅ ALLT SOM HÄNDER RUNT MIG om jag ska lägga så mycket krut på att bråka om saker och ting, men då känner jag att jag gillar rättvisan så mycket nu.

Jag vill att folk ska få ha lite kul ibland, men även känna att vi har gjort rätt nu.  Vi kan inte ändra på saker och ting utan bara följa med nu, utan att ens tänka på vad som ska hända bakom nästa dörr nu UTAN BARA LITA PÅ ATT ALLT SKA BLI BRA NU.

Men ibland har jag inte så mycket koll på saker och ting, jag måste lära mig släppa all kontroll ,som vi blir så sjuk av att måste kontrollera alla människor. JAG TRÄNAR SLÄPPA KONTROLLEN ,SOM HAR VÄRLDENS KOLL PÅ ALLA SAKER.

VI BLIR SÅ SJUK NÄR VI SKA KONTROLLERA VAD ANDRA MÄNNISKOR TAR SIG TILL MED NU. Vi måste ha tillit och det kan vara svårt ibland ,för andra vill gärna gå in och styra ibland fast de kommer ingen vart med det.

Men försöker ha kontroll hundra gånger om dagen att ha kontroll på mig, men det är inte så enkelt att ha kontroll på mig , jag går alltid min egen väg för att kunna hitta igen allt jag ska ta itu med nu.

JAG MÅSTE VÄLJA EN EGEN VÄG ATT VANDRA EFTER, men ibland tycker folk, ”men varför gör du sådär?” För kan inte alls förstå varför jag göra som jag gör utan känner sig både förvånad ,eller så tror de att jag har blivit helt knasig nu ,för att inte se som de ser det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-16.pngMen då är det så svårt att se, jag gick en väg för att visa upp alla problem svenska folket har nu ,ÄVEN DEN VÄGEN FÖR ATT BLI LÄKT OCH HEL. MEN LÄR MIG ATT LYSSNA PÅ MIG SJÄLV SOM ÄR DET BÄSTA ATT GÖRA. MEN VI HAR EGEN VÄGVISARE I LIVET. 

Jag gick den vägen FÖR ATT MÖTA PÅ MIN TWIN SOUL, MIN TVILLINGSJÄL för att kunna vända ett nytt blad i mitt liv ,och då måste jag gå vägar där folk har problem. Även rensa mig själv från tidigare liv ,för att nu har jag fått reda på allt, hur allt ligger till, varför jag hamnade så knäppt nu.

Det handlar om svenska folkets problem, och då måste jag gå efter den vägen, för att kunna hitta igen problem folk har, men kan jag ändra om den vägen? NEJ FÖR JAG SKULLE GÅ SAMMA VÄG IGEN OCH IGEN ,för att visa upp vilka problem landet har nu.

Men jag tycker inte allt är kul att skriva om ,men har folk problem med det, då skriver vi om det, för att visa upp att nu måste vi göra något åt problemet ,FÖR ATT KUNNA ÄNDRA OM OCH FÅ SVENSKA FOLKET ATT SE PROBLEM DE HAR NU.  

Vi ser landets problem hur det ser ut då ,och folk måste leva i landet för att kunna göra klart sitt liv, men ibland är det svårt att göra klart saker och ting ,för en del snavar på arbetet. Även att de som går sjukskriven känner, varför kan ta ett riktigt jobb nu, så de kan leva lite bättre.

Då tittar folk ut genom sin dörr och vad hittar de där? JO LITE ARBETEN ATT SÖKA, men varför hittar ett arbete som handen i handsken nu.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-28.pngMen så är det bara problem med arbeten  FOLK BLIR MANIPULERAD AV MÄNNISKOR ,SOM TROR ATT DE KÄNNER OCH KAN DEM ,men så ser det ut nu.

Folk måste nu börja känna in själv och se vart de hör hemma nu, så det blir stor ändring i deras liv nu.

Jag har sett hela tiden att folk blir så lätt manipulerad idag, för föds med en plan att gå efter ,för att ska klara av sitt arbete, SÅ VI ENKELT KAN TA ETT JOBB SOM PASSAR VÅR HÄLSA.

Vi kan födas med stora problem i kroppen, och då kan vi inte ta vissa jobb som vi inte klarar av att jobba med. Då måste vi följa vår plan ,för att kunna läka våra liv.

 Även ta ett jobb som passar våra liv, så allt blir rätt då.

Vi kan inte ta alla jobb för vi är född med så många problem, men även problemen kan dyka upp efter halva livet gått, då får vi så många problem som vi inte kan förstå vart de kommer ifrån.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 082153f507ccaa22e731c846ed94a676.jpg

DÅ HAR VI FÖDS FÖR STÄDA VÅRA TYNGRE LIV ,som vi inte har så många minne ifrån, men tickar varje dag inom oss, för att bli läkt och städa bort våra liv där vi blev så skadad av.

Men ser inte det när vi stöter på människor som har skadat oss ,FÖR VI KAN KLIVA IN I EN RELATION OCH KÄNNER SÅ MYCKET KÄRLEK FÖR HONOM för måste bara ha den mannen för alla minnena är borta då. Vi ser inte livet som vi rensar svårt att se det. Men vi kan göra inre resor, då ser vi livet vi halkar på.

Vi kan lätt leva med folk från tidigare liv ,som har skadat oss ,men även känner så mycket kärlek för dem. VI RENSAR LIVEN IHOP.

Men ser inte många liv vi haft då. Men kan titta på det. 

Men ser efter ett tag att vi håller på bryta upp vår relation, för vi är klara att gå vidare in i nästa relation. Vi känner när vi är på väg att lämna varandra ,FÖR VI KAN BLI SJUK AV ATT STANNA KVAR I RELATIONEN. Vi känner att tiden är ute då.

Eller så är kvinnorna så less på männen, för möter på samma problem för det tar som aldrig slut känner en del kvinnor ,och då väljer en del ensamheten, FÖR ATT INTE DRA IN PROBLEM IGEN OCH IGEN. Då väljer att leva ensam utan att måste ha en massa problem problem, och nu tänker jag på min kära mamma för hon valde att sitta själv tillslut, och många med henne väljer det, för att inte stöta på en massa problem igen.

För folk kan ha pippi på att dra till sig samma man eller kvinna, men ser att NU BLEV DET EN REPRIS IGEN.

Varför har vi svårt att träffa bra kille på en ny man, som inte visar upp samma problem som förra mannen? Kanske är det slut på alla bra män vi ska möta på ,eller bra kvinnor vi vill leva med.

Men så ser livet ut i Sverige, för vi rensa våra liv och då stöter vi på män som inte är så kul.

Vi ser inte att männen kommer från ett fruktansvärt liv ,som vi inte ens kan se, för han är så himla go och snäll på många sätt. HAN SKA GE KÄRLEK FÖR HAN MÅSTE LÄKA SJÄLV för att bli hel, men måste träffa en speciell kvinna ,för att ge tillbaka kärlek i sina handlingar.

Och då kan inte en enda kvinna ta den mannen fast kvinnorna ser hur snäll och omtänksam han är, för han ska läka med henne OCH KAN HA SÅ MÅNGA PROBLEM  BAKÅT ,SOM GÖR ATT VI MÅSTE LÄKA VARANDRA, då kommer han inte gå till en annan kvinna, utan han måste reda upp sitt liv med en kvinna då.

Men även möter på andra kvinnor från början på sitt liv ,tills han fastar för en kvinna och henne ska han bara ge äkta kärlek till, men även ge så mycket omtanke och kärlek till henne ,och, då är han gjort för en enda sak ,ATT LÄKA IHOP MED HENNE FÖR ATT BLI LÄKT FRÅN HEMSKA LIVEN VI HAFT.

 Därför känner en del folk att vissa har bättre män än andra haft ,för de möter bara på problem män, men måste lämna dem för kan inte ens leva med dem för kvinnorna går vidare till näsa man och nästa man då.DET ÄR ENDAST TWIN SOUL ,TVILLINGSJÄLAR SOM INTE HAR DESSA PROBLEM för de har inte skadat varandra.

TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL BIG PROTECTION, PROTECTION FÅR RENSA LIV EFER LIV HAFT. Men har haft problem liv ,så vi måste rensa bort liven ,vi får rensa tidigare liv. Vi har haft många liv har sagt till mig.

Eller så har vi mått så dåligt och förlorat varandra, vi mår så himla dåligt när någon dör ,då kan vi ta vårt liv. Lämnar allt ,då får vi titta på livet när vi föds igen. Men vi har jorden som plats att mötas på.

Men de har inte skadat varandra för tvillingsjälar ger kärlek till varandra.

De kan möta på folk som gjort dem illa, men har inget att rensa mellan sig UTAN GER KÄRLEK VARJE LIV VI LEVER PÅ JORDEN.

Det är kvinnorna som får rensa ut från andra män genom att de har haft liv med andra män FÖR DET ÄR BARA KVINNORNA SOM KAN FÖDAS OCH TRÄFFA ANDRA MÄN.

MANNEN GER KÄRLEK utan att skada sin kvinna, men kan ha problem liv, men skadar inte sin kvinna tvillingsjälar utan KALLAS FÖR BIG PROTECTION ,PROTECTION SKYDDAR VARANDRA I VARJE LIV VI HAR.

Manne måstet tillbaka till stället om han tog sitt liv, då måste han börja från samma land han dog. Han måste rensa sig själv då.

VI KAN FÖRLORAR VARANDRA, MEN DET ÄR SAMMA SAK, MEN VI HAR ALDRIG SKADAT VARANDRA TVILLINGSJÄLAR BIG PROTECTION, PROTECTION GER BARA KÄRLEK TILL VARANDRA DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.