MINA TANKAR GÅR RUNT- MY THOUGHTS ARE GOING AROUND

JAG HAR SÅ MYCKET TANKAR OM DET ENA ÄN DET ANDRA DÅ.  Jag får mycket hjälp nu med olika saker och ting så måste jag ändå tänka lite längre nu för att kunna få allt att snurra igen och igen.

MEN HAR NU HAFT TRUST TILL GUD MEN ÄVEN MIN ANDRA TWIN SOUL BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HAVEN HUR ALLT SKA GÅ TILL NU. 

Men ändå känner jag mig vilsen i pannkakan för jag vet varken ut eller in nu hur allt ska bli ,eller kommer det bli så himla bra för mig, så jag kan känna mig säker hela livet på att jag stannade upp så länge när jag mötte på MIN TWIN SOUL TVILLINGSJÄL SOM BOR I ENGLAND.

Jag måste lite på allt nu men så länge vi har skilsmässa mellan oss DÅ ÄR MAN MEST SJUK AV DET, men måste få tiden att gå för att kunna fixa till allt nu.

FÖR DET ÄR KVINNORNA SOM FÅR JOBBA SOM NI SER NU utan han får dyka upp när jag är klar med allt nu.

Men så hade jag inte ens tänkt mig när jag mötte på min stora kärlek i livet för att möta på en twin soul, yes vilken lycka för mig. Men så blev det inte. För det är inte som andra tror MEN VI MÅSTE KÄNNA ÄKTA KÄRLEK NÄR VI MÖTS, MEN ÄVEN HELA LIVET SKA VI KÄNNA ÄKTA KÄRLEK FÖR ATT STANNA KVAR I FÖRHÅLLANDET DÅ.Men måste sitta och vänta på allt och sitter och jobbar med min andra twin soul är inga problem alls för vi har kul ihop.

I natt då skrattade jag så mycket. Jag skrattade och hade kul när han kommer med sina skämt om olika saker och ting ,OCH DÅ KAN JAG SKRATTA ,SÅ JAG VIKER MIG AV SKRATT när han bara uttrycker sig på ett sätt, som jag måste ligga och skratta åt alla hans skämt nu.

Men att leva så nära en människa som jag gör det är skönt att känna, men känner så mycket närhet när han bara lägger sig över hela min kropp och bara ger så mycket kärlek och värme i kroppen DET ÄR KÄRLEK SÅ MAN BARA VILL STANNA KVAR I DET.

Jag kan inte se honom FÖR HAN FÅR INTE VISA SIG för mig.  Jag kan få problem då om jag ser för mycket av honom. Jag kan få svårt att lämna honom då. Jag känner att han har ett vackert ansikte. Han kan visa håret ibland ,men han har svart hår.

För det är härliga stunder vi har tillsamman som folk inte kan förstå, för de ser bara att jag sitter och prata med någon. Men kan inte se honom utan bara se att jag har så kul ibland. Men ibland känns det jobbigt för jag måste lämna honom så klart, för då kommer jag aldrig mer vakna upp hans prat, FÖR HAN PRATAR HELA TIDEN OAVBRUTET MED MIG UTAN ATT FÅ STOPP PÅ HONOM. HAN PRATAR TELEPATI MED MIG, SOM ÄR HÄRLIG ATT PRATA OCH SKRIVA FRÅN. Han gillar att prata med mig för vi känner varandra så väl. Från början då pratade vi ,så vi glömde bort att jobb utan kunde prata hela nätterna igenom.

Men han var så glad att han kunde prata med mig som hemma då var det full i gång med oss igen.

Men igår då provade han att vara tyst när jag vaknade upp för han testade mig på det, MEN KÄNDE BARA TOMHETEN INOM MIG NÄR HAN INTE PRATADE MED MIG ,och blev så himla orolig när han inte pratade med mig. Jag började prata och då pratade han igen med mig ,så jag kände mig lugn igen.

Det är jobbigt att leva såhär ,för han säger att han känner om jag har ont ,då får han ont i kroppen för han lever i min kropp och känner allt om jag får ont någonstans därför var vi tvungen att se vad han och jag kunde äta. MEN HAN LEVER SOM EN GUIDE FRÅN BIG HEAVEN. BIG PROTECTION-

För han visste att jag får ont av maten ibland när jag äter sill på julen så jag tog bort den för jag kan få så ont när jag äter sillen. Även annat från julbordet kan jag få ont av OCH VILL VARJE JUL ÄNDRA OM MITT JULBORD TILL MYCKET BÄTTRE DÅ. Men så åker ändå sillen fram och då har jag ont igen i magen men kan inte låta bli den, men även rökta laxen som jag äskar att äta så blir jag sjuk om jag äter för mycket av rökta laxen. Men måste bara köpa rökta laxen för den ska vara med på julbordet för jag måste bara ha den då.

Men vi lever så nära, men han säger att det inte är bra att leva så för tänk när jag är borta du kommer att må dåligt av det för vi lever så nära varandra och du är MIN BIG LOVE OCH JAG MÅSTE BARA SKYDDA DIG FRÅN ALLT NU för inget får hända dig och vi måste vänta på GUD och han ser att vi är ett perfekt team tillsammans vi kan lätt känna in ihop, men även att vi har kul ihop.

Han har även hjälpt mig med mycket, men han är så kul att prata med för vi pratar hela tiden tills jag somnar, då ser han att jag blir trött, men han ger mig så mycket kärlek då för jag känner när han bara kryper över min kropp och ibland kan jag känna hela honom över mig som en riktig människa FÖR ATT JAG SKA BLI LUGN DÅ.

För vi väntar på honom i England, men vi kan inte göra så mycket åt den saken utan han lever med mig nu och ger mig så mycket hjälp nu.JAG MINNS DET VAR GREAT MASTER LADY NADA SOM PRATADE MIG OM HUR VI SKULLE LEVA ETT TAG FÖR HON HAR LEVT SJÄLV SÅ JAG MÅSTE LITA PÅ HENNE NU.

Jag ångrar varje gång när jag har varit sur på honom för han vill bara hjälpa mig nu och inte ställa till problem för mig. MEN MYCKET BLEV SNURRIGT RUNT MIG när vi börja jobbade ihop. Jag visste inte vad som var sant eller inte sant för jag såg han i England hela tiden när han pratade med mig. Men för att börja jobba med mig för han i England hade redan börjat gå med mig och då blev allt en ända röra av allt för mig, för jag visst inte vilket som var vilket tillslut, för om det var rätt nu.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är debf9940091dc1b024e10f66987b3401.jpg

Jag levde i en så snurrig värld, men nu vet jag allt men hade önskat min twin soul, BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HAVEN HADE BERÄTTAT FÖR MIG HUR DET LÅG TILL, men jag såg han i England även när vi pratade så visade han hans ansikte ,så jag var så snurrig på allt tillslut, jag tänkte han kan inte komma till mig såhär som han gjorde nu.

Men allt var snurrigt för mig, men vi höll på att rensa upp mellan mig och min twin soul när vi hade öppnat hjärtat, men fick bara se han i England, men minns jag kunde se en annan kropp bakom honom, men för han måste skämta med mig men jag höll koll på det för kunde inte förstå att han var hos mig.

Men vi blev klar med den rensningen, då försvann hela han från mig, och han visade inte  hans ansikte mer för mig. England han visade ingenting för mig, han var borta då och allt var klart. Min andra twin soul fick stanna hos mig, för att skydda mig men även jobba med mig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-lady-nada-birgitta-andlig-inspiration.pngGREAT MASTER LADYA SA ,”ATT VI MÅSTE GÖRA SOM HON LEVDE DÅ”, så hon gick igenom med mig hur vi skulle leva nu, men vi måste sitta och jobba ihop.

Men ser att jag har 2 twin soul, tvillingsjälar, då blev jag brydd först ,jag visste inte vilket var vilket. Men nu vet jag att jag har 2 som KALLAS FÖR PROTECTION FÖR ATT SKYDDA MIG. HAN SOM SITTER MED MIG KOMMER FRÅN BIG HEAVEN KALLAS FÖR BIG PROTECTION. 

Men då var allt så snurrigt för mig, jag trodde bara hade 1 twin soul har jag hört, men inte 2 tvillingsjälar ,och de var så tyst när han började med mig ,så jag kunde inte förstå ett dyft av allt, för han kan inte vara hos mig när han bor i England.

Men allt var så snurrigt för jag sa till en del folk ,att han var hos mig, men de måste trott, ”att nu har hon blivit tokig” för jag var så snurrig av allt ,och visste varken ut eller in. ”Hon var så kär och såg honom över allt nu.” Folk tänkte nog både det ena än det andra om mig.

Men jag var även snurrig när jag skrev på bloggen, jag såg honom hela tiden. Men vi har fått rensat bort mycket från bloggen.

Min andra twin soul tittade igenom hela min kropp ,OCH HAR GETT MIG SÅ MYCKET HEALING när vi började och gick igenom hela min kropp för jag har 2 tvillingsjälar.

Men ser att jag får andra jobb, genom att jag har två och måste ha skydd, men nu hade jag önskat att andra paret hade haft 2 när jag ser hur det är. Men jag kan förstå att jag får ta värsta jobben, men jag minns att lady Nada sa, ”ska du inte stanna hemma nu eller välja bättre liv nu?” Men kan se nu ,att jag har haft skitliv, men jag får ha trust till allt nu.

Men andra paret måste även hit och rensa sämre liv de haft som jag fick göra nu genom att vi föddes i Sverige 3 stycken så vi måst gå igenom våra liv nu. Vi föddes tre i landet.

Jag önskar mig ett bättre liv ,men har man föds som BIG PROTECITON DÅ KAN JAG INTE GÖRA SÅ MYCKET ÅT DET. MEN JAG KAN ÖNSKA MIG ETT BÄTTRE LIV NU. 

Jag är ganska less när allt uppdagas hur allt är, då blir jag inte glad en enda dag när jag ser hur jag jobbar.
MEN JAG HAR ÄVEN HAFT BRA LIV, så det är inte bara skit nu utan även bra liv där det inte hänt så mycket utan levt tryggt då, för att bara syna av länder, då har det inte hänt så mycket hemskt, men nu blev det bara problem.

Men även i England blev det stora problem 1888-talet. Men även när Frankrike började ha jättestora problem med pengar folk kunde knappt leva, då föddes jag själv utan och mina 2 tvillingsjälar och de fick stanna hemma då.

VI FÖDDES TILL EN RIK FAMILJ I FRANKRIKE, men ni såg hur det gick jag blev halshuggen där, men även min yngsta dotter var där. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 02de9589a14486af75b223cecc52a35d.jpg

Men de säger att hon blev räddad för jag blev dödad halshuggen, så var det med de livet i Frankrike.

 Men GUD vill hjälpa folk, eller så måste han se vad som händer ,han ser att franska folket hade problem med att hjälpa folk utan folk levde fattiga på den tiden. Rika tog för sig och tänkte inte ett dyft på fattiga utan de levde i sus och dus på den tiden.

Jag fick födas in i en rik familj ,men även gifte mig med en rik man som jobbade under kungen, och var hela tiden delaktig i hans jobb, och har sett hela livet. Men det var min Anders jag levde med då.

MEN DET TOG ETT TAG ATT RENSA UPP FRANSKA REVOLUTIONEN FÖR ATT BLI FRI ALLA SMÄRTOR FRÅN DEN TIDEN ,för vi kan bli rädd för mycket pengar för vi känner att vi inte vill bli halshuggen igen jag känner av det.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är tumblr_pdbidjzquo1wgeunvo1_400.jpg

FÖR JAG FICK JOBBA MED EN GUIDE SOM HETTE JOHLIE som ni känner till att jag äskade min guide så mycket nu, men hon känns klar med oss för jag har inte sett till henne nu.

Johlie fick jobba med hela familjen ,för hon kommer från en familj där hon var vän till familjen min, även att hon plockade upp en vän till mig, som var min syster också hon fick reda upp sitt liv från Franska revolutionen.

 Men vi gick igenom det ihop ,och det var så äkta och verkligt, det kändes som vi var tillbaka till den tiden.

Men jag har skrivit lite om det på bloggen, men vi måste bli fri från alla våra smärtor från den tiden för det är så hemska minne att dra upp. Men vi måste bli fri från smärtorna när man har blivit halshuggen och då finns det så mycket rädslor kvar från den tiden SOM LIGGER UNDERMEDVETET HOS OSS.

För alla som har varit med på Franska revolutionen har mycket smärtor kvar för de måst jobba sig igenom dem, men det kan ta tid men vi kommer igenom smärtorna för att bli fri dem.

Men jag var tvungen dit kika på Frankrike innan männen följde med mig så fick jag först dit och kika, men även gifta mig en man så de kunde se hur allt utvecklades i Frankrike, men jag arbetade inte så mycket där, men de såg allt när jag kom hem hur illa landet hade det då.

Men levde bra, men arbetade inte så mycket, men var bara där och kvinnorna kunde inte jobba UTAN VAR BARA DÄR SOM OBSERVANT, MEN DET VAR ETT JOBB ATT VARA DÄR MEN ETT SKIT LIV VISA FRANKRIKE FÖR HAN. 

Men nu ska vi se vad som händer med mig för nu vill jag börja sätta igång med allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.