VAR SÅ KÄR SÅ KLOCKORNA STANNADE-BE SO LOVE SO THE BELLS STOPPED

NU VAKNAR UPP EFTER EN HÄRLIG DRÖM ,men den sa mig så mycket då, för 

 någon säger till mig i drömmen så här:

ATT DE VAR SÅ KÄRA SÅ KLOCKORNA STANNADE, MEN VILKEN DRÖM JAG FICK.

Men vilket fint meddelande till mig att min twin soul min stora kärlek är på väg till mig, FÖR SÅ KÄR JAG KÄNDE MIG I DRÖMMEN SÄGER ALLT NÄR KLOCKORNA STANNADE DÅ.

Men jag drömde igen om min tvillingsjäl ,men jag kände lite av honom igår, att han måste ha tänkt på mig, men sen var det borta,  Jag trodde att det var något annan som tänkte på mig. JAG KÄNNER AV PÅ EN GÅNG NÄR HAN ÄR PÅ GÅNG.

Då vet jag att han kommer att höra av sig, för han går in i mina tankar då och jag har så svårt att skriva då, för han tar alla ord när jag skriver ner och DÅ MÅSTE JAG STANNA UPP MEDAN HAN TÄNKER PÅ MIG. Jag får faktiskt jättestora problem att skriva på bloggen när han är igång med sina tankar för det blir som en hel blockering i mitt huvud då.

MEN DET ÄR FÖR JAG ÄR ÖPPEN NU HAR DE SAGT ,men det kan vara besvärligt när jag ska skriva ner viktiga grejer, för jag måste stanna upp tills han gör något annat nu.

Men det är så mycket kärlek då, men även ställer till för oss när vi måste vänta nu ,och jag måste nu sitta och jobba med Sverige som jag trodde skulle gå så fort nu. Men så är det inte för folk har stora problem.

Men jag måste även rensa mina liv i Sverige och nu håller min twin soul även han på att rensa sina liv nu, så han måste rensa som jag. Jag hade inte tänkt mig när jag mötte på honom, att nu ska han sitta i England och måste gå igenom sina liv nu. Men han hade redan börjat med tidigare liv. Jag såg han hade långt hår, som räckte ända ner till rumpan ,svart  hår när jag mötte min twin soul. Jag såg han hade lika lång hår som mig, så jag tänkte han måste ha känt av mig.

Vi hade lika långt hår, men tänkte inte så mycket på det. JAG ÄLSKADE HANS LÅNGA FINA HÅR han har tjockt fint hår. Män kan ha långt hår för mig, jag gillar när männen har lite längd på håret.

Jag minns jag sa ibland, ”nu har jag hittat min egen indian man ,som är äkta nu utan att se dem på film, men nu har jag en egen indian man.”

När vi möttes då hade han börjat rensa sina indian liv ,och nu såg jag ett liv med honom där han var indian. Apache indian, men jag minns jag skickade ett foto till honom ,men såg ut som en Apache kvinna, men kunde inte förstå det. Jag sa, ”att det blev fel på min bild, för mina ögon var så mörk,  hela mitt ansikte var inte jag ens, så jag vet inte vad som hände då.”Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b5f8420bb29f2436934631e524bdcf4c.jpg

Männen måste börja gå för att börja rensa sina liv på djupet ,genom att jag bor i Sverige nu DÅ BLIR DE ALLA PROBLEM LIV VI HAFT NU.  

Vi har haft indianliv ,så han fick börja jobba på djupet genom alla våra minnen där.

Men jag kände inte igen mig själv ens ,jag visade en del foton för folk, men de tänkte de var fel på ljuset ,eller så var det något annat. Men han sa ingenting om det när jag tjatade om fotot. Men jag tänkte, varför ska jag ge honom ett foto som jag inte känner igen mig själv, men jag tog jättemånga foton den kvällen, så han fick dem.

Men ser efterhand att han hade börjat rensa indian liv, men jag blev dödad av en pil ryggen den gången, men han fick leva vidare och vi hade barn men han stannade kvar den gången.

VI HAR HAFT MÅNGA INDIANLIV även min andra twin soul som kommer från BIG HAVEN HAR OCKSÅ HAFT INDIANLIV.  MEN VI HAR ÄVEN LEVT BLAND SIOUX INDIANER Men  England 1888 ,då kunde inte han stanna kvar för vi hade nyss träffas och vi var så kära den gången. Men han kom för sent den gången för att rädda mig. Eller så trodde han hade så mycket tid att vänta tills vi skulle fortsätta vidare. Han har nyss mött mig och tänkte säkert vi kan ta nästa dag. Han har lite mer att göra. Vem vet, men hade nog inte tänkt att det skulle sluta såhär, då hade han nog tagit med mig på en gång, för att slippa dessa problem han fick.

För han kunde inte stanna kvar efter det han såg den gången.

Men så är våra liv vi kan ha hemska liv, men även bra liv att leva ihop, men nu blev det bara problem ,så jag börjar tvivla på allt nu, men när jag vaknar upp efter den drömmen att klockorna hade stannat för att vi var så kära. Jag förstod jag kan hålla mig lugn nu. Jag blir så stressad av allt INNAN JAG HAR LÄRT MIG OM MÄNNEN är inte så kul alla gånger att möta på dem.

Men vi måste öppna oss och det är GUD SOM STÖKAR TILL FÖR OSS NÄR VI SKA BÖRJA MED VARANDRA, men det blir bara problem då för männen är inte som ni tror. Jag möter på äkta kärlek. Men det är inte kul när han ska börja rensa mig, för då vänder han sig emot mig och vad hittar han då, men även ge kärlek till Kurdistan som är ett land de vill hjälpa nu, men vad händer med mig nu?

Bara problem och nu måste vi städa andra hemska liv vi haft, för vi har förlorat varandra, men när jag blir dödad då känner han av det såklart. Men även att livet är hemskt och det finns så många smärtor från den tiden.

VI HAR HAFT SÅ MÅNGA LIV IHOP FÖR MÄNNEN HAR FÖLJT MED MIG SÅ MYCKET NÄR VI SKA JOBBA och då ser man hur det kan bli.

Jag ser andra paret de är så kära igen, så de är tillbaka till varandra nu, och allt ser så fint runt dem. Men får framtiden visa när handlar om dem. 

Jag ser att de har så kul igen, och säkert har även klockorna stannat för dem med, för är så himla kära nu. OCH KLOCKORNA HAR STANNAT FÖR DEM MEN ÄR SÅ KÄRA BÅDA TVÅ OCH DET ÄR SÅ VACKER KÄRLEK.

Men det är jobbigt när vi måste öppna hjärtat då blir det bara problem med allt, men vi känner bara glädje energin DET KOMMER FRÅN TWIN SOUL TVILLINGSJÄLARNA ATT VI KÄNNER GLÄDJE NÄR VI MÖTS, FÖR ATT KUNNA TA OSS DÅ OCH BÖRJA MED OSS.

Jag har aldrig känt den energin från en annan man förut DEN ÄR SPECIELL ENERGI FÖR ATT KUNNA TA OSS.

Jag har varit kär förut men aldrig känt den energin från någon man jag mött då.  Jag har mött på kärleken och varit riktigt kär, men aldrig känt den energi känner bara glädje när vi mötts och kan inte springa ifrån ens, utan måste dit igen och igen för att prata.

Men twin soul hade så stark energin för att kunna ta mig från min man, och då kunde jag inte springa ifrån honom, för det fanns inte på kartan ens att jag hade lyckas med det. För den glädje energin han hade, var bara för att ta mig från min man, men även att han känner glädje för mig såklart, men DEN ÄR SÅ SPECIELL ENERGI SOM JAG ALDRIG MÖTT PÅ FÖRUT, men för att kunna ta mig ,och börja jobba som jag gör nu så han lyckades bra.

 Men han hade mycket hjälp från min andra twin soul som kommer från BIG HAVEN MIN ANDRA PROTECTION ,SÅ HAN LYCKADES BRA MIN TWIN SOUL NU. MEN TILLSAMMANS MED MIG KALLAS FÖR BIG PROTECTION. 

Men det är klart att han måste lyckas, FÖR HAN ÄR FÖDD FÖR EN SAK SÅKLART, FÖR ATT FÖLJA MED MIG TILL JORDEN SOM DE GÖRA DÅ.

Men får vänta in honom igen, men hoppas vi är klara det sliter på mig när jag tänker på honom, så igår slet det så mycket för jag saknar honom, men då drömmer jag om, att vi var så kära så klockorna hade stannade då, men då är jag så himla glad så jag måste bara skriva om det.

Att alla klockor hade stannat för vi var så kära nu vilket härlig dröm jag fick JAG KAN FORTSÄTTA JOBBA OCH DET LUGNAR NER MIG NU.

Jag får alltid en dröm eller så är det något annat från honom när jag mår som sämst då känner jag av honom, eller så drömmer jag om honom, för att bara lugna ner mig då, eller så har han bara dykt upp på Facebook för att lugna ner mig.

Min twin soul han känner att han måste vänta, men han måste rensa av sig sina tyngre liv ,och då brukar han försvinna ifrån mig. För då känns döden när han håller på att rensa tyngre liven, då försvinner han, men sen kommer han tillbaka igen. Jag har jag sett nu att han gör så. För så var det förut med att han försvann, men känner döden inom sig, då kunde han inte prata med mig, för han kände sig inte glad alls. Men sen kom han tillbaka igen och allt är som vanligt igen ,vi sa något om det då. Han mår så dåligt när han håller på att rensa och har öppnat hjärtat.

Det är min andra twin soul min BIG PROTECTION SOM BERÄTTADE DET FÖR MIG om hur männen känner inom sig när de håller på att rensa sig. Han i England har inte sagt att han känner döden inom sig till mig, men jag ser att han mår dåligt, men även genom tarotkorten har jag sett det.  Även när jag har pratat med honom, så har jag sett på hans sätt hur han mår men även i hans ögon hur han mår.

Min andra twin soul kan den saken och det är han som berättar allt om det.

Men han jag har sett att han rensar liven och twin soul rensar på djupet när vi hade öppnat oss, för då känner han hur han ska jobba med mig och nu har det varit upp och ner. Men jag vet vad han håller på med, men måste även själv rensa på djupet men även våra tyngre liv vi haft, DÅ MÅSTE VI RENSA BORT NU.

Vi har mötts i så många liv, men vi måste ändå rensa på djupet i varje liv, för det är bara tvillingsjälar som gör det. Men vi måste rensa upp problemen vi har då, om det finns problem ,då hittar de igen problemet för att kunna komma igång med mitt jobb.

JAG SER FRAMTIDEN SOM MÖRKER FÖR MIG GENOM ATT SETT SANNINGEN OM KEWAN OCH MIG. Men kände av Kewan innan han dök upp. Men mörkhårig man som satt och väntar på mig. Men bilden blinkar till flera gånger och kände bara oro när såg hans mörka ögon och oro. Men när han dök upp Facebook ,såg aldrig det såg innan var så himla orolig för då. Men berättat för folk om det som känner väl.

VI ARBETAR HOP FÖR VI HJÄLPER VARANDRA I VARJE LIV. 

De jobbar på djupet i varje liv nu.

Men nu har vi fått rensa problem liv ,och har fått vänta tills vi föds i Sverige nu. Men vi jobbar på djupet twin soul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.