VÄGEN-THE ROADS

IBLAND STÖTER MAN PÅ BROMSKLOSSAR FÅR MIG att känna mig ännu mer fundersam över mitt liv, men så lossnar det dag efter dag ,för då upptäcker jag ännu mer av min väg och vem jag är egentligen nu.

Men vad kan hända om vi alla lärde känna varandra vart vi kommer ifrån när vi möts på jorden ,och vem vi kommer från ,vart kommer du ifrån? Alla dessa frågor folk kunde ha.

MEN NEJ VI FRÅGAR INTE VART VI KOMMER FRÅN ,FÖR FOLK SKULLE TITTA JÄTTEKONSTIGT PÅ MIG, och undrade om jag var riktigt frisk, som står och frågar vart VI kommer ifrån? Folks skulle bara svara enkelt att de kom från en stad eller en by. Vi går vidare i livet tills vi dör, DÅ KOMMER ALLA SVAREN NÄR VI DÖR.

MEN INGEN TÄNKER PÅ GRUPPER NÄR PRATAR SÅ KONSTIGT. Men yngre kan tänka till ,genom att världen pratar om grupper men är mer nyfiken på allt. Men vad kan hända om vi frågar vart kommer du ifrån? En del skulle prata om att vi kommer från olika själs grupper. Och en del skulle svara att de kom från en speciell grupp av människor. Folk skulle bara rycka på axlarna då ,för att stå och prata om vart de kommer ifrån nu.

Men är det så viktig att veta det? NEJ DET ÄR INTE ALLS VIKTIGT. Men folk har fått för sig att vi kommer från olika plan i andevärlden. Att vi kommer från den planeten av människor ,och att de är född från en speciell planet.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8005facf8f4a0b75905a84455882b621.jpg

MEN EN DEL BRYR SIG INTE OM DET UTAN ÄLSKAR SE VART KOMMER IFRÅN NÄR LEVER PÅ JORDEN SLÄKTFOSKNING. Men har vuxit snabbt idag att se vilket led kommer ifrån. Men letar i böcker vart kommer ifrån. Men blir glad att se det ,där kommer vi ifrån medans andra bryr sig inte om det ens. Men har inte ett enda intressen släktforska. Men så ser det ut vi söker olika svar.

SLÄKTFORSKING HAR BLVIT POPULÄRT Släktforskning har blivit stort ser vart kommer ifrån. Men letar vart vi kommer ifrån. När vi föds kan komma till människor ska rensa med. Men föds ,har börjat leta efter sitt släktled. Men stämmer dåligt, genom att föds från olika ställen möta människor rensa med dem. Kan komma från många tidigare liv problem liv eller lätta liv. Men föds till Sverige rensar med familjen. Som städar liv får genomgå med människor kände och levde med. Sverige är gjort så rensa liven vi har haft då. Men vi kan ha mörka ljusa liv. SVERGIE ÄR LIGHT ENERGI. LJUS ENRGI SOM EN DEL KAN SNAVA PÅ DÅ.

Folk har läst i böckerna att människor kommer från en planet antingen kommer de från Plejaderna eller så kommer de från Venus som är så mörk nu. MEN INGEN KAN BO DÄR ENS. ALLT ÄR SVART DÄR. Men har läromästare som hittar på genom att hitta på det. Men sett att det kommer från GRÅ FOLKET HITTAR PÅ, BLIR GRUPPER EFTER GRUPPER MEN GRÅ FOLKET SOM TOG DEM EN GÅNG I TIDEN. Men kan inte födas till jorden från Grå folket det går inte det. Vi är människor som kommer från olika grupper till jorden. Men vi föds från en mama och pappa då. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bdea8b52e49d0be1c3150702fe690d88.jpgFolk har fått för sig att kommer från Plejaderna och de måste tro på det för det skrivs så många böcker om dem, som har kontakt med utomjordingarna. Det skrivs från utomjordingar ,som bara hittar på så många lögner om hur allt är nu. För det svämmar över med böcker för jag har läst dem själv, så jag vet vad folk får för sig nu. MEN FINNS BARA 1 GRUPP GRÅ FOLKET. MEN HAR GJORT EGNA GRUPPER SOM STÄMMER DÅLGIT GENOM ÄR GRÅ FOLKET.  SHAPE SHIFTER 

GRÅ FOLKET HAR SÅ FULT ANSIKTE. Men blir rädd för dem. Men är smart när Grå folket jobbar med människor. Men hittar på falska bilder ,genom att människor är rädd för dem. Men kan ta folk när har annat utseende långt hår ,eller visar sig som Jesus ,han är härlig och trygg att leva med. Eller så tar fram en annan person som känner sig trygg med. Men har sett hur Grå folket ser ut. Men ser inte trevlig ut att umgås med ens.

Jesus lever på andra sidan Light ,men han kommer inte till folk han hinner inte med det. När jorden är fullt med människor som ber till Jesus. Men vet att det är sant. Men ber till en stor energi kan lugna sig. GRÅ FOLKET TAR BILD AV JESUS FALSK BILD PÅ JESUS. HAN ÄR INTE HOS MÄNNISKORNA ,MEN GRÅ FOLKET ÄR HOS DEM. SHAPE SHIFTER

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0cfa8e3cff5da3d39cf86014aa6822e7.jpgMEN TITTA PÅ INTERNET ALLA GRUPPER OM UTOMJORDINGAR. Men hittar på den gruppen fast är GRÅ FOLKET. Men hittar på den gruppen med lång snygg kvinna blå ögon, men står bakom Grå folket när tar dem. Men är falska bilder utan är grå folket som står bakom dem.

Men har blivit så mycket grupper av Grå folket, genom att ingen ser när arbetar med människor. Kan arbeta ostört med människor. Folk känner sig trygg tills upptäcker dem. MEN OM GRÅ FOLKET GJORDE NÅGON NYTTA, MEN SKADAR OSS.

Men folk har fått för sig att kan göra mycket gott, men kan bara stöka till för folk då. FOLK ÄR SJUK FRÅN DEM. Men är bra på att skapa otyg Grå folket bra på att stöka till för folk. Men kan bara skada oss.

Men folk kan till och med be till utomjordingar ,så illa har det  blivit idag. Men folk är så blind och tokig, som tror på Grå folket gör gott skadar oss. MEN ANVÄNDER SIG AV SHAPE SHIFTER, SÅ ILLA ÄR DET IDAG BER OM PROBLEM DÅ.

Men internet är fullt med bilder grupper kallar dem för utomjordingar ber till dem Men är Grå folket sitter fast med. Men jobbar så ingen ser när tar dem, genom att är trygg under tiden annars springer folk från dem. Men då dyker den gruppen upp och känner sig trygg sällan visar sig för folk. MEN SKAPAR KONTAKT GENOM SHAPE SHIFTER.

Men upptäcker efter ett tag är sjuk från dem. Men upptäcker inte Grå folket kalla folket utan känslor, tills får hjälp med ta bort stort problem lider av, genom att folk kan bli drabbad av dem. Men har hållet på i flera år undersöker oss. Grå folket är effektiv att jobba med människor ,men vill lära sig om oss. Men ser har urdålig kunskap om människor när gör som Grå folket gör då. MEN KÄNSLIG MÄNNISKOR BLIR DRABBAD AV GRÅ FOLKET. KÄNNER ENRGIN FRÅN DEM.

Men varför titta på människor när har så dålig kunskap, genom att lära sig om oss. Men kan inte ens hjälpa oss när vi har problem, men skada oss är duktig på då. Men vad ska vi med Grå folket när är bara bekymmer för oss???? NEJ SÅKLART STÄDA BORT GRÅ FOLKET ,SÅ FORT VI KAN DET. Vi som är öppen och känslig vi faller på en gång, vi är öppen och känner av Grå folket. Vi känner har kalla känslor inga känslor ,då får vi känna samma som Grå folket känslor är då. Vi åker rakt ner vi faller känslorna. Om ni känner känslor faller är en varning. Grå folket är nära dig.

 JAG HAR MÅSTE GÅTT DEN VÄGEN FÖR ATT LÖSA UPP ALLA LÖGNERNA NU och får folk att se hur det ligger till nu. Men vart ska jag börja nu?

 Vad som är sant och vad som är lögner.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-jesus-birgitta-andlig-inspiration.png Jag kan fråga mig ibland varför måste jag göra detta jobb nu?  Men jag är född att göra detta jobb och upplysa folk ,FÖR GUD KALLAR MIG FÖR BIG PROTECTION. JESUS KOMMER FRÅN LIGHT LJUSET TILL JORDEN KALLAS JESUS PLATS. Han lever Light med flera män som lever där. Jesus planet kallas ljuset till jorden. Han har levt på jorden flera liv men han lever hemma nu. Men jorden är för mörk för Jesus. Han lever hemma ljus energi.

För det finns en uppsjö av böcker som beskriver så konstiga saker, men ibland har man trott på det fast inte fått ihop det. För jag glömde bort det jag hade läst om. Vad skrev i boken ska inte ta in ens genom att är lögner och lämnar åt sidan. Jag förstod inte vissa saker fick aldrig in i mitt huvud FÖR JAG GLÖMDE BORT DET.  

Folk kunde rita upp en hel karta på hur allt fungera i andevärlden eller alla dimensionerna nu, för att folk ska tro på det. Men jag fick aldrig ihop det själv fast jag har läst så många böcker, hur det är på andra sidan om olika plan.

Uppstigen till ett annat plan från 4 till 5 och så vidare eller håller jag på att lära mig om mitt eget plan. Men även skrivit böcker om alla olika plan vi utvecklas ifrån ,att vi ska vandra genom så många plan och höja vår grupp. Men hur jag än har läst om detta ,så har jag aldrig fått ihop det jag har så lätt att glömma bort nu.

JAG FÖRSTÅR FÖR DET FINNS SÅ LITE SANNING I DET. JAG BEHÖVDE INTE DEN INFORMATIONEN DÅ.

JAG FICK GÅ MED MÄSTARNA JESUS OCH ASHTAR FÖR ATT FÖLJA RÖDA TRÅDEN I SAMHÄLLET FÖR ATT VISA UPP SANNINGEN. 

Många människor tror på det, så jag började vandra den vägen ,för det sker automatisk att nu är jag också intresserad av det. Och börjar gå och följa efter där människor går där folk har problem.

JAG VISAD UPP SEN ALLA RESULTATEN EFTER DEN VÄGEN JAG GICK NU. Folk blir lurad genom böckerna för det kommer från sämre energier som folk kan bli sjuk av. GUD KAN UTOMJORDINGAR NU.

Men det är inte bara det utan så mycket annat som folk kan bli lurad av idag.

Här har jag börjat gå där andra har börjat tror på OCH DÅ BLIR DET SAMMA SAK FÖR MIG, FÖR DÅ TROR JAG PÅ DET MED. Jag följer alla problem. Jag kliver in på samma väg som människorna gör.

Då har vi en massa problem när jag kliver in på vägen och blir så intresserad av det. Men även att jag känner ett visst intresse för en viss person, kan även känna att nu måste jag dit, men har även pengar till det om det är större sammanhang. Vi får inte bli lurad av folk och nu är det en uppsjö av folk som kan luras. Folk har ingen koll på det. SAMMA MED BIG HAVEN NU.

HÄR FÖLJDE JAG EN VÄG IHOP MED JESUS.

Jag minns att Jesus på den tiden kallades för Sananda, följde en röd tråd och han var tyst som muren och sa inte ett dyft till mig.

Jesus säger till mig när jag är ute och går ” du har ett frö i Venus för du kommer därifrån därför känner du inte hemma någonstans. Du känner obalans genom att du vill lämna jorden ibland.”

Jag tänkte inte så mycket på det utan det kändes lite konstigt, men var tyst länge om det, för jag kände mig inte så säker på det. Men pratade med någon person om det, men kände att det var lite konstigt ,för jag kunde inte berätta det för folk ,för vad skulle de tro. Jag sa lite grann till folk, men jag kände för det mesta det var fel, eller så hade han rätt om det. Jag pratade med dem som trodde på det ,för jag kände samma sak.

 MEN JESUS LURADE MIG, FÖR ATT SE VAD JAG KÄNDE, JAG FÖLJER DEN RÖDA TRÅDEN för att lösa upp alla lögner folk går på nu ,att vi kommer från olika grupper därute, så jag sa inte så mycket om det.

Men så träffar jag på GUD OCH MIN ANDRA BIG PROTECION MIN TWINS SOUL ,SOM KOMMER FRÅN BIG HAVEN. OCH GUD FRÅGAR MIG OM VENUS jag började skruva på mig ,för jag kände att nu är det inte ens sant vad har jag nu trott på.

GUD säger till mig om Venus, men min andra twin soul han ville bara gråta när jag sa att jag kom från Venus ,som är så mörk planet. För han blev inte alls glad när GUD började drilla med mig om Venus. MEN VAR STORA LÖGNER FINNS INTE VENUS ENS. Planeten finns såklart. Men ingen kan leva på Venus. 

MIN TWIN SOUL TYCKET JAG VAR GALEN och han var inte alls glad min tvillingsjäl. Min twin soul han mådde mer och mer dåligt av det och var så arg på det. Vad jag hade blivit i lurad, för han var inte glad av det.

För min andra tvillingsjäl han blev bara surare och surare och inte alls glad ,för vi höll på att prata om vart jag kommer ifrån. Han såg, MEN NU HAR DET SNURRAT OM FÖR BIRGITTA, för han kunde inte ens förstå vad jag pratar om. Han mådde dåligt när jag prata vart jag kom ifrån, för jag lever med dem.

Men kom nu med detta påstående gjorde han inte alls glad, så jag kan skoja idag om det, men han gillar inte när jag säger det, för Venus kan ingen komma ifrån, för den är så mörk Venus. OCH DET FINNS INGEN SANNING ALLS ATT FOLK KOMMER FRÅN VENUS. Min andra twin souls kommer från BIG HAVEN ,han var inte glad när jag pratade om det,  jag bor med honom nu och kommer från dem säger han. Men han var inte alls glad när vi pratade om det.

Men jag är född BIG PROTECION, SÅ JAG GICK DÄR FOLK TROR PÅ, så jag kunde inte vika av, men gick  även för att reda upp sanningen om Ashtar och Sananda.

Folk har bytt ut namnet på Jesus ,och nu kan igen förstå varför han blev utsatt för det.

 Men det handlar om folk som håller på med utomjordingarna nu.

Folk har fått för sig att Jesus lever på rymdfärja som är inte någon sanning i men även att Ashtar ska vara en kapten på ett skepp nu.

 Men jag var tvungen att följa den vägen.

Men även se vart det kommer ifrån ,så jag klev in på olika vägar ,för att följa efter olika människor, för att kunna visa upp vad som är rätt eller fel nu. FÖR ATT FOLK INTE SKA GÅ PÅ LÖGNER, men även hur allt är uppbyggd, så jag fick köpa deras sanning ,för att kunna reda upp hur allt är på jorden då.

Jag är inte så glad åt det ,men jag har känt att mycket inte stämde, men så hänger man med, men får inte ihop det.

Men sen måste jag släppa tråden ,för att inte lägga så stort krut på det ,utan vad folk tror på idag kan vi ändra om. Folk måste gå egna vägar, för att upptäcka allt ,eller så måste folk få ha den tro ,för att kunna känna sig säker på sin sak.

Ibland kan vi inte göra så mycket åt det, men att gå efter Sananda ,DÅ FÖLJER VI ENERGIN FRÅN UTOMJORDINGARNA OCH GUD VILL ATT FOLK VAKNAR UPP.

Folk måste vakan upp ,för där är det så många lögner som göra att folk blir snurrig av det.

Men vi var även tvungen för första gång öppna boken om twin soul tvillingsjälarna nu ,för att städa bort folk som går med osanning nu. För hela världen svämmar över om twin soul och allt är bara lögner nu.

Men vacker saga om tvillingsjälar som stämmer så dåligt med sanningen. Men sidan kan ni lägga ner gör något kul av livet, istället för att sprida lögner om twin soul ,tvillingsjälar. Men trist för dem ,som vill möta äkta kärlek när bara några kan möta twin soul. LÄGG  NER SIDAN TWIN SOUL, TVILLINGSJÄLAR MEN HAR LIVLIG FANTASI. Jag får lida idag men ingen vill få som mig ens.

Men möta fin kärlek kan vi önska oss ,som fungerar bra ta hand om varandra är fin kärlek. Men möta sin twin soul kan till och med dö. Men så illa är det ,genom att Facebook dök upp då. Han lämnar och går då. Men blev sjuk ,men fick grått liv tänkte lämna livet då. Men fick grå dagar från han. PROBLEM LIV MÖTTE JAG OCH ANDRA BLEV DRABBAD AV DET. 

 MEN MÖTER FIN VACKER KÄRLEK MÅSTE HA SKYDD NÄR HAN DÖK UPP MÅSTE HA SKYDD NÄR HAN DÖK UPP DÅ fin vacker kärlek måste ha stort skydd när han dök upp. Men tänkte lämna allt var svart runt mig då. Men tänkte på döden när han lämnar Facebook. Men brukar aldrig tänka på döden ens, men har små söta barn och barnbarn. Men den här gången lever inte ihop ,men fick grå dagar efter han. Men var ner till sjön tittar då. Men var grå hinna hela tiden när jag gick där och där. Men  ingen kunde stoppa mig ,men fanns där döden mötte jag.

Men har barn och barnbarn men så dyker Facebook upp för mig. Men mina barn varnar för han ta bort han. Men tittar inte på bilderna han ger dig. Men måste till han kan inte stoppa mig ens. Men pappa till mina barn ringer är så arg på mig då. Men tar bort han men var så arg ska till England då. Men ingen kunde stoppa mig. Men ska inte titta på hans ögon drar igång på en gång. Men får sluta nu titta på foton när vi lever så här från han. Men min dotter har rätt titta inte på hans foton ögon. Men var försent då har aldrig sagt JA till han. Men såg hans ansikte innan han dök upp. Men blinkar och kommer och går ser svara ögon och mörkt hår. Men fick ont i magen från han. Men pratar med en vän om han. Men vad ska du möta för hemsk kille blir sjuk av då. Men känner bara oro från. Men såg inte han när han dök upp 2016-01-07. Han visar bara kärlek och tog mig på en gång. Men var misstänksam genom att har varit med förut kurder då. Men kan allt om dem på min tid. Men ingen lurar mig. Men han kröp in på skinnet på mig. Men alla ser sött möta på twin soul. Men såg inte hans tok utan visar sig sen när han lämnar Facebook. Men måste leva ihop har de sagt genom att jag blir sjuk av han. Men lämnar och är arg på mig. Men jagar inte männen ens. Men säger han är sjuk men vilken kul kille ni gav mig. Men är så himla less på allt. Men har dåligt självförtroende men går inte fram till killar ens. Men jaga han som ung men kan tänka er vilket kul liv. Men tror det värsta om han har varit med då. Men brukar se han inom mig. Men ser han då. Men har sett kroppen på mig påverkar från han. Men ser högra benen knät foten. Men blev så arg på folk runt mig nu. Men ser höger ben blev konstigt men säger så lätt är Kewan. Men hatar han så mycket spyr på han. Men blev drabbad av allt nu när han inte sköter sig ens. Men sitter fast och är arg på allt. Men tror inte mitt liv skulle bli så. Men ingen vill byta med mig genom att då är galen hela bunten skriv sidor om tvillingsjälar bäst ni vill. Men finns ingen sanning ens. Men Anders tillhör twin soul tvillingsjälar men han har börjat med länder så vi fick enorma problem nu. Men ingen är glad idag. Men byt med mig mig. 

Men sagan är bättre för folk, som möter äkta kärlek utan inblandning tvillingsjälar ,twin soul. Men kan bli sjuk av sin twin soul ,vad kul liv att leva så. Men ser hur det är ,men ingen vill byta med mig ens. Men inte en dag byta med mig. Men leta efter kärlek äkta kärlek, men är problem med allt idag. VI ÖNSKAR FIN VACKER KÄRLEK MÖTA PÅ SOM HÅLLER LIVET UT. Men alla har inte den tanken livet ut ,men vad trist. Men för barnen bästa livet än dela med andra pappor ,mammor. FÖRÄLDRAR LEVER TILLSAMMANS BÄSTA LIVET FÖR BARNEN. 

Men jorden har ändrat om idag männen är inte som förr då. Men finns säkert män som är snäll och fin på många vis. Men vi hoppas på tjejer möter på bra snälla män. 

För att möta på äkta twin soul då säger GUD så här om det, ”att folk ska sluta önska sig det, för de vet inte hur det är, för det är galna människor som önskar sig det, då önskar de sig problem”

Twin soul har inte så kul liv genom att vi är arbetare nu. Men när vi lever ihop är det bra, men det är så mycket problem med tvillingsjälar för vi klara inte av en skilsmässa så bra och vi har svårt när någon dör ifrån oss FÖR VI KAN INTE VÄLJA EN ANNA MAN OCH DET ÄR LIKA FÖR MANNEN.  

Jag måste berätta om twin soul för att vi öppnade den boken för att folk ska sluta se åt tvillingsjälar och önska sig det. För då önskar folk problem och jag ser samma sak som GUD säger om twin soul.

Men han kallar dem för BIG PROTECION NU MEN FOLK HAR FÅTT FÖRS ATT DE KAN MÖTA PÅ DEM men nu måste vi öppnat boken och folk får lära känna hur männen är. För jag vet att många kvinnor drömmer om att möta sin twin soul sin tvillingsjäl nu.

Men folk kan inte ens göra det för jag sitter nu och skriver om det för jag är en av dem OCH KÄNNER ATT MITT LIV ÄR PEST sen jag mötte på mint twin soul. Nu måste jag sitta och skriva med GUD och mina andra twin soul för att känna in svenska folkets problem. För vi har ett jobb nu att göra och då följer båda med mig.

Men en twin soul sitter hos mig och jobbar med mig, men vi väntar på honom i England ska bli klar med att rensa sina liv. Och jag mår skit för jag kan inte prata med honom för jag kan inte sluta tänka på honom för GUD öppnade hjärtat på mig. För att ta tag i mitt jobb för jag hade även gått en konstig väg enligt dem, men måste nu sitta och reda upp nu om alla problem vi har nu.

Men jag gillar att sitta och jobba med min andra tvillingsjäl, men jag vill ändå prata med min andra twin soul i England.

Jag är inte så glad åt det, men måste var lugn och känner ibland vilken soppa jag har hamnat i nu, men är jag född twin soul BIG PROTECION då är det bara ha trust till allt nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.